CIMBA Italy

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Ledande vägen i Global Business Education

CIMBA (på engelska, uttalad chim - BUH) erbjuder dynamisk, personlig och prisvärd studera utomlands, MBA och verkställande program i Paderno del Grappa vid foten av de italienska alperna i norra Italien-bara en timme norr om Venedig. För två decennier, har CIMBA utbildade studenter från 50-plus länder och är stolta över att ha mer än 10.000 alumner som bor och arbetar runt om i världen. På CIMBA eleverna fördjupa sig i ett brett spektrum av rigorösa kurser, inklusive innovativt ledarskap och utveckling programmering, samtidigt som de bor mitt i venetianska landsbygden i ett av de mest populära resor och studie destinationer i världen. Våra elevers affärs-och kulturella nedsänkningar börjar från så fort de kliver på campus. Vi delar ett campus i hjärtat av Paderno del Grappa med istituti Filippin, en av Italiens främsta internatskolor där eleverna K-12 är utbildade. Även om våra elever har olika klasser och bor i olika uppehålls hallar, de ofta lär känna varandra genom en rad evenemang som syftar till att bygga kulturell medvetenhet.

Små och personlig by Design.

Vår studie utomlands kurser har en 25: 1 student-fakulteten förhållandet, och resten av våra program har färre än 18 elever per klass. Vår studie utomlands och MBA-program backas upp av den topprankade, AACSB-ackrediterade University of Iowa Tippie College of Business. Alla våra kurser ges av engelsktalande professorer från toppuniversitet i hela USA och Europa. Många av dem har tjänat prestigefyllda grader från universitet som Cornell, Columbia, Duke, Harvard, John Hopkins, London School of Economics, Oxford, Princeton, Yale, och mer. De har också bott, undervisade och arbetade runt om i världen i globala ledarskapspositioner som senior vice president för Federal Reserve Bank of Philadelphia och Global Operations ekonomisk expert för Hewlett Packard.

Den CIMBA Story: Skapa nya möjligheter utomlands

IMBA berättelse är en av entreprenörskap och äventyr. Nästan 25 år sedan, CIMBA VD och grundare Al H. RINGLEB hade en vision om att skapa en unik internationell MBA-program som skulle öppna nya möjligheter utomlands för studenter och lärare. Tanken var att dra studenter från hela världen för att fullfölja sin MBA, samtidigt som lärare från högt uppsatta amerikanska högskolor och universitet en möjlighet att få internationell erfarenhet av att undervisa affärs kurser på ett ackrediterat program i Europa. Så konstigt som det kan tyckas, 1985 när "Dr. Al "först hade denna idé, det fanns få eller inga möjligheter personlig utveckling som lärare trots en snabbt växande intresse för global verksamhet.

Expanderar från MBA för att studera utomlands, Executive Program och mer

Medan diskutera hur man ska gå vidare, Dr. Al, som har en juristexamen från University of Kansas och en doktorsexamen från Kansas State University, började undervisa och samordna internationella program på Texas A & M University. I början av 80-talet reste han flitigt till och från Europa och Sovjetunionen på jakt efter företag och akademiska partners för vad som skulle bli CIMBA. Snart företagen i både Tyskland och Italien, tillsammans med Clemson University, öppnade dörren för idén att bli verklighet. CIMBA föddes och inom några år, läroplanen expanderat utanför MBA-program att inkludera studera utomlands möjligheter för både forskarutbildning och grundutbildning ekonomistudenter. År 1999, när programmet flyttas till University of Kansas, meddelade CIMBA sitt grundutbildningen skulle fortsätta fokusera på affärer, men skulle växa erbjuda kurser för huvudämnesstuderande i kommunikation, journalistik, teknik och mycket mer.

Utveckla CIMBA Leadership Institute

Som CIMBA expanderade, Dr. Al blev mer spännande med området neurovetenskap och hur den mänskliga hjärnan fungerar. Han såg konsekvenserna detta arbete skulle kunna få för att bygga personlig utveckling och ledarskap kompetens inom CIMBA miljön, och det fick honom att flytta programmet till University of Iowa under 2008. Sedan den tiden, Dr. Al och hans team har fortsatt att utveckla banbrytande innovationer inom detta område, bland annat en serie banbrytande verktyg som utvecklats vid CIMBA av CIMBA Leadership Institute. Idag är dessa innovationer infunderas i alla CIMBA program, med målet att hjälpa och vägleda eleverna att lära sig mer om sig själva när de försöker bli bättre chefer, ledare och entreprenörer. Detta fokus på eleven och hans eller hennes personliga resa förblir en integrerad del av CIMBA erfarenhet. Det är därför när Dr. Al är inte undervisning grundutbildning, MBA och verkställande studenter, kan han ofta hittas i CIMBA Leadership Institute pratar med eleverna om nya idéer i ledarskap och utveckling, eller arbeta med dem en-mot-en som en personlig coach.

Varför välja CIMBA?

Studera i norra Italien, bygga ledaregenskaper, resor Europa, och få nya vänner från hela världen.

Som ni debatterar var att studera utomlands under en termin eller en sommar, vill vi gärna dela med oss ​​av de främsta anledningarna eleverna väljer CIMBA, ett program som är ledande inom globala näringslivet utbildning.

Vi erbjuder hög kvalitet, ackrediterade kurser så att du kan studera utomlands och stanna på rätt spår för avläggande av examen.

Våra program för utlandsstudier ges på engelska och backas upp av den topprankade, AACSB-ackrediterade University of Iowa Tippie College of Business. Det innebär nästan alla våra kurser kommer att lyckas föra tillbaka till ditt hem institution. I många fall kan du ta samma kurs vid CIMBA som du hade planerat att ta på ditt hem institution. Till exempel kan du ta grundläggande kurser inom teknik, affärer, kommunikationer och mer.

CIMBA är idealisk för studenter som bedriver Alla Major.

CIMBA erbjuder en komplett uppsättning affärs grundläggande kurser, men vi har också sociologi studenter som reseberättelser, kommunikations studenter bedriver affärs minderåriga, teknologer tar statik, och studenter av varje sort bygga sina kunskaper, ledarskap och meritförteckningar.

Norra Italien är en vacker och inspirerande plats att studera.

Du kommer att uppleva det dagliga livet i norditalienska byn Paderno del Grappa och sedan kan du hoppa på en buss, tåg eller flyg och vara i Rom, Paris, eller München på bara några timmar.

Vi är en av de få utomlands Program som fokuserar på ledarskap och personlig utveckling.

Vi lägger en stark betoning på ledarskap och personlig utveckling. Vi rekommenderar starkt att du kommer för en nedgång eller vårterminen och uppleva vårt intensiva, hands-on ledarskapsprogram som hjälper eleverna att växa intellektuellt och personligt. Inte bara kommer du att uppleva innovativa ledarskapsutbildning, men du kommer också att tjäna ledarskap certifikat.

Vi är små och personliga by Design.

Visst, kan du delta i större program för utlandsstudier i större städer, men på CIMBA värdesätter vi personliga interaktioner och individualiserade upplevelser. Det är därför vi skapade små klasser undervisas av engelskspråkiga forskare från toppuniversitet, varav många arbete (eller har arbetat) i amerikanska och internationella företag. Vår studie utomlands kurser har en 25: 1 elev fakultet förhållandet. Innan du kommer till CIMBA får du steg-för-steg, före avresan information om pass, visum, stipendiemöjligheter, försäkring och förpackning. Medan du är på CIMBA, kommer du att ha tillgång till en heltids studentliv personal som stoltserar med att ge en-mot-ett stöd i samband med frågor såsom resor, sjukvård, kultur, logistik, språk, bostäder, klubbar, studentorganisationer, och mycket mer. De flesta av våra anställda i Italien är tvåspråkig och vissa flerspråkiga. Efter CIMBA vi hålla kontakten med studenter, som erbjuder värdefulla professionella rekommendationer och karriärinriktade förbindelser.

Vårt program erbjuder enastående Mängder av Travel i Italien och utanför.

Våra utbildningar är uppbyggda för att ge de studerande rikligt med restid - mer än de flesta program för utlandsstudier. Du får bestämma var du kommer att resa, med vem, och detaljerna i ditt äventyr. Vårt campus ligger bara 30 minuter från Treviso, hem till en av Europas ledande lågprisflygbolag, Ryanair.

Du kommer att få tillgång till några av Italiens mest framgångsrika företag.

CIMBA ligger i Italiens Venetoregionen, hem till en mycket inflytelserik och progressiv näringsliv som kan skryta med mer än 450.000 företag, däribland framstående italienska burna företag och multinationella företag, såsom Benetton, Diesel, Northface, Tecnica Skiboot och mycket mer. Studenter besöka många av dessa internationella företag genom CIMBA-sponsrade företagets turer och studiebesök, och ledare inom dessa företag är ofta gästföreläsare i våra klassrum.

Du kommer att skapa livslångt vänner och anslutningar i hela världen.

Våra program drar studenter från mer än 50 länder, däribland USA, Kina, Dominikanska republiken, Korea, Malaysia, Peru, och mer. När eleverna slutföra sin CIMBA erfarenhet, de gå med i vår familj av nästan 10.000 alumner som bor i 44 länder och arbetar runt om i världen för företag som Federal Reserve Bank of San Francisco, BMW Asien / Stillahavsområdet, BMGI Nordamerika Corporation, Microsoft; Domino International, Kraft Foods och Bridgestone Europe. Våra alumner kontakta ofta CIMBA att hitta kvalificerade kandidater för jobb och praktikplatser.

Vi jobbar hårt för att hålla kostnaderna nere.

Vi förstår kostnaden är en viktig faktor för att avgöra var du ska studera utomlands. Det är därför vi är stolta över att ha några dolda kostnader. Vår studie utomlands prissättning inkluderar undervisning, mat och husrum, matsal tjänster, tvätt, två gånger i veckan städservice, och mer. Resor och personliga resor är separat, men vår personal kan ge eleverna om hur man hittar de bästa priserna. Finansiellt stöd och stipendier finns också tillgängliga för alla CIMBA program.

Denna skola erbjuder program i:
  • English

Program

Skolan erbjuder också:

Videoklipp

Discover Your World at CIMBA

How to decide where to study abroad - Why choose CIMBA