University of Macau, Faculty of Business Administration

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Högskolan i Macau

&nbsp

Universitetet i Macau (UM) grundades 1981 som en privat institution med namnet på universitetet i östra Asien. Genom tre decenniers utveckling har det blivit ett ledande universitet i Macao. UM erbjuder ca 100 kandidat-, magister-och forskarutbildning-med engelska som huvudspråk undervisningsspråk-genom olika akademiska enheter, inklusive Faculty of Business Administration, Utbildningsvetenskapliga fakulteten, Samhällsvetenskapliga fakulteten och humaniora, Juridiska fakulteten, Naturvetenskapliga fakulteten och Teknik, Institutet för kinesiska medicinska vetenskaper, och utmärkelser College. UM har för närvarande mer än 7000 studenter och 400 lärare anställda. UM har åtagit sig att producera enastående utexaminerade för samhället, att bli en världsklass universitet, ger elit grundutbildningen, att utveckla en hög kaliber fakultet team, förbättra utveckling av unika akademiska program, och bygga ett effektivt och miljövänligt campus.

&nbsp

Under de senaste åren UM har uppnått flera imponerande resultat i vetenskaplig forskning. Till exempel var ett forskningsprojekt inom mikroelektronik beviljas Macaos första USA-patent inom området, en forskning prestation i kinesisk medicin beviljades en uppfinning patent från staten Intellectual Property Office, med stöd av Macaos regering och vetenskap och teknisk utveckling fond-i Macao fick UM i november 2010 tillstånd från ministeriet för vetenskap och teknik för att fastställa de första två statliga centrala laboratorier i kinesisk medicin och microelectron ICS, en banbrytande forskningsprojekt om sakernas Internet (IoT) som leddes av UM: s rektor Wei Zhao och många andra UM professorer godkändes av ministeriet för vetenskap och teknik till stöd enligt nationella "973-programmet" signalerar en avgörande steg i UM: s utveckling i sakernas Internet, ett dokument om chipdesign satte ett nytt rekord och fick "Silk-vägen Award" vid den internationella Solid State Circuit Conference (ISSCC) som är känd som "Chip OS", vilket gör UM världens Nej 15 på fältet.

&nbsp

&nbsp

Faculty of Business Administration vid University of Macao

&nbsp

I överensstämmelse med UM: s vision att "vårda enastående talanger som kan tjäna som framtida ledare i Macao och världen genom att följa internationella normer och främja kvalitet i undervisning samt innovation inom vetenskaplig forskning" och att "bygga ett förstklassigt universitet med särskilda regionala funktioner, "mission Faculty of Business Administration (FBA) är att skapa ett grundmurat rykte som en ledare för företag, förvaltning och administration utbildning.

&nbsp

Förutom att erbjuda hög kvalitet befälhavare och doktorsexamen grader kommer FBA: s nya grundutbildning allmänna läroplanen träna våra elever att bli alla rundade ledare och yrkesverksamma. Vi uppmuntrar våra studenter att delta i:

&nbsp

· Utbyte Program med 100 institutioner runt om i världen

· Praktik

· Kårföreningar

· Jag-5 Projekt med Baylor University, USA

· Seminarier / Con skillnader / Karriär Talks, etc.

&nbsp

Med vår nuvarande 100 plus väl kvalificerade och erfarna lärare och administrativ personal, och med mer framstående forskare och stol-professorer, plus bostäder College System på UM: s nya Hengqin campus, vi tror starkt att FBA och UM kommer att kunna uppfylla målen fastställs av ordföranden i Folkrepubliken Kina, Hu Jintao, dvs Att bli ett universitet med fem topp-standarder: en toppuniversitet med förstklassiga faciliteter, topp fakultet team, topp akademiker, och topp prestation.

Denna skola erbjuder program i:
  • English

Se MSc »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Civilingenjör I Redovisning (MSc I Redovisning)

Campusstudier Deltid 2 år September 2016 Macao

Detta Master of Science i bokföring (MSc i bokföring) är en 2-årig, kväll, inklusive kurser och en avhandling. Den undervisningsspråk är engelska med undantag specialiserade kurser såsom Kina beskattning som kanske genomförs på kinesiska. [+]

Civilingenjör i bokföring (MSc i bokföring)

 

Macao har genomgått en snabb ekonomi utveckling under de senaste åren, särskilt sedan öppnandet av spelmonopolet 2002. Som en ekonomi som lockar allt fler utländska investerare måste Macao att följa allmänt accepterade internationella normer och rättsprinciper, öppenhet och ansvarsskyldighet. Med andra ord finns det ett behov av utbildning på hög nivå inom området för redovisning, som omfattar utbildning i affärsetik, bolagsstyrning, redovisning och företagens sociala ansvar.

 

Dessutom finns det nu ett akut behov av högkvalificerade yrkesverksamma som har avancerad bokföring kunskaper i IFRS (International Financial Reporting Standards) och IAS (International Accounting Standards). Faktum är effektiv 1 januari 2007 har Kina antagit 39 ASBE (Accounting Standards for Business Enterprise), som är likvärdiga med IAS. Samtidigt har Macao också antagit 15 IAS. Vid en sådan tid av standarder konvergens, lokala professionella revisorer har en stark efterfrågan på avancerade systematisk inlärning av de senaste internationella redovisningsstandarder kunskap. ... [-]


Magisterexamen I Finans (MSc I Finans)

Campusstudier Heltid 2 år September 2016 Macao

Master of Science in Finance Program vid universitetet i Macao lärs ut av den internationella personalen vid Faculty of Business Administration. Den är utformad som en serie av skicklighet att bygga ... [+]

Civilingenjör i finans (MSc i finans)

 

Master of Science in Finance Program vid universitetet i Macao lärs ut av den internationella personalen vid Faculty of Business Administration. Den är utformad som en serie av skicklighet att bygga kurser och karaktär-bredda erfarenheter. Framgång i modern ekonomi kan inte vara möjligt utan fast grepp i analytisk förmåga, är vårt program syftar till att utrusta eleverna med krävande kvantitativ och forskning färdigheter som krävs i dagens finansiering.

 

 

Vad du kan vinna från detta program

 

Avsikten är att erbjuda en möjlighet till kvalificerad studenter som också har starka matematiska bakgrunden för att studera en avancerad examen i finans. Dessutom skulle elever som är i jakten på högre akademisk utbildning vara utrustade med forskningskapacitet. ... [-]