SIM Global Education

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

SIM Global Education


Studie samarbeta med studenter från hela världen


SIM Global Education samlar ett brett urval av akademiska utbildningar från toppuniversitet i Storbritannien, USA, Australien och Europa.


Från Diplom till kandidat och master, kommer det att finnas ett program för att passa dina personliga önskemål, professionell behov och karriär krav.


Den frodiga och spretigt SIM campus på Clementi Road har en global atmosfär, med lokala studenter interagerar med studenter från andra intressanta kulturer och bakgrund. Förutom akademiska sysselsättningar, kan eleverna gå utanför läroplanen program i idrott, sociala och kulturella aktiviteter.


Nya studerande verksamhet omfattar vann flera Drakbåtsfestival turneringar och salsa dans prestanda och kåk musikaliska dramer.

&nbsp


Vibrancy


Livfullhet av Studentliv


Gör dig redo för en spännande campus livet utanför klassrummet. Med nästan en fjärdedel av våra studenter kommer från mer än 40 länder från hela världen, erbjuder vårt campus en mångsidig och levande smältdegel av talanger, idéer och erfarenheter. Dessutom runt-året studentaktiviteter från över 70 studentföreningar erbjuder dig stora möjligheter att fullfölja din utanför läroplanen intressen i konst, kultur och sport och utveckla personliga färdigheter i kommunikation och ledarskap, samtidigt som hjälper dig att bygga samhället obligationer och nätverk som kommer att gynna dig senare i livet.

&nbsp


Infrastruktur Teknik


När det gäller att utrusta dig för framgång ser SIM GE att student-centrerad campus är utrustade med den senaste tekniken och utrustning för att förbättra ditt lärande erfarenhet. SIM campus är aktiverade med hög hastighet trådlöst internet och den senaste teknologin ansluter dig till en mängd information och online-tjänster.

&nbsp


Blandning av kultur


Med en blandning av 40 nationaliteter från hela världen, fortsätter SIM GE: s anmärkningsvärda globala blandning av kulturella mångfalden att växa. Ger en utmärkt plattform för kulturellt utbyte och utbyte av kunskap, är ett mångsidigt studenter din port till att förstå hur världen tänker och avser.Upplev en utbildning i världsklass och en global tänkesätt på en plats som är centrum för livliga Asien.

&nbsp


Utbildning Alternativ


SIM-GE erbjuder mer än 50 heltidsanställda och deltidsanställda akademiska program genom 13 partneruniversitet på masternivå, kandidatexamen, Graduate Diploma nivå och diplom - inom områden som tillämpad vetenskap, konst, affärer, kommunikation, design, ekonomi, IT, gästfrihet, administration, omvårdnad, samhällsvetenskap och mycket mer. SIM-utbildning i utlandet programmet ger dig möjlighet att uppleva levande tvärkulturella utbyten och vidga dina vyer genom internationella praxis i branschen, medan grooming dig att bli globala sinnade chefer.Du kommer också att kunna vässa din anställbarhet genom finslipa dina mjuka färdigheter i ledarskap och personlig effektivitet genom workshops som utförs av professionella tränare som en del av vår skräddarsydda SIM PÄRLOR och leda program och andra globala möjligheter engagemang.

&nbsp


Stabilitet


En 48-årig arv över 94.500 man starka alumner studenter som väljer nästan 30.500 och mer än 1.300 förstklassig fakultet är SIM-gruppen den största och mest omfattande privat utbildning och lösningar utbildningsleverantör i Singapore. Uppbackad av sin rika historia, starka rykte, globalt nätverk med välrenommerade universitet, mångfald av program, kompetent lärare och superb infrastruktur är SIM GE den främsta organisationen för högre utbildning och livslångt lärande i Singapore och regionen. Löftet om VIBES @ SIM ser elevernas välbefinnande och en helhetssyn utbildning.Engagerade till elevvården, sträcker SIM stöd från finansiella stödsystem för rådgivning och strukturerade processer för klagomål upplösning. Vi har också infört en sjukförsäkring för alla elever i SIM, som omfattar studerande 24 timmar i Singapore, och utomlands (om eleven deltar i SIM-relaterad verksamhet) under hela löptiden.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Civilingenjörer Inom Teknik Företagsledning

Campusstudier Heltid Deltid 1 år Singapore

Advance din ingenjörs karriär som fabrikschef, projektledare eller mitten-ledningen post, med denna masterprogrammet. [+]

Utvecklat och utfärdas av Warwick University, UK

Advance din ingenjörs karriär som fabrikschef, projektledare eller mitten-ledningen post, med denna masterprogrammet.

Få en bred förståelse för tillverknings- och ingenjörsverksamhetsbaserade funktioner.

Föreläsningar kommer att genomföras av lärare från University of Warwick. De kommer att lära samma studier som i Storbritannien, vilket garanterar motsvarande akademisk input för dem som studerar i Singapore.

Struktur Utnyttja på styrkan i WMG (tidigare Warwick Manufacturing Group), SIMTech (Singapore Institute of Manufacturing Technology) och SIM själv, ger MSc programmet möjlighet för dig att lära dig mer om ingenjörsföretag, inbegripet förvaltning och operativa krav, externa transaktioner, och bedriva forskning, analys och utvärdering av affärsdata.... [-]


Magisterexamen I Internationella Affärer

Campusstudier Heltid 1 år Singapore

Eleverna ska fylla 10 moduler och skicka en avhandling. Modulerna levereras en i taget, en till två moduler varje månad [+]

Heltid, utvecklat och som utfärdas av University of Birmingham, UK

Eleverna ska fylla 10 moduler och skicka en avhandling. Modulerna levereras en i taget, en till två moduler varje månad. Modulerna levereras intensivt på vardagar. Föreläsare från University of Birmingham kommer till Singapore för att leverera samma modul som de undervisar i Storbritannien, vilket garanterar motsvarande akademisk ingång.

Programmet bygger på högt respekterade lärare vars kompetens täcker globaliseringen, de internationella aspekterna av redovisning och finansiering, human resource management, marknadsföring och så vidare.

Programmet måste slutföras inom ett år. En student som underlåter att slutföra programmet inom den tid kommer inte vara berättigad till någon tillflykt eller återbetalning.... [-]


Magisterexamen I Supply Chain Och Logistik

Campusstudier Heltid Deltid October 2016 Singapore

Programmet ger de verktyg och tekniker för att utvärdera, hantera och förbättra service, drifts-och logistikprocesser och marknadsanalys. Programmet syftar till att ge en grundläggande förståelse för [+]

Heltid, utvecklas och delas ut av Warwick University, UK

Programmet ger de verktyg och tekniker för att utvärdera, hantera och förbättra service, drifts-och logistikprocesser och marknadsanalys. Programmet syftar till att ge en grundläggande förståelse av marknader, produkt-och processutveckling och finansiell förvaltning.

Programmet fokuserar på att använda enterprise resource planeringssystem för att förbättra de operativa funktioner i ett företag och att utveckla en bred förståelse för strategiutveckling och design. Huvudsyftet med kursen är att säkerställa tillförlitlig, kostnadseffektiv och högkvalitativ leverans. Akademiker kan räkna med att arbeta i många olika tillverknings-och tjänsteföretag, inklusive leverantörer av tredjepartslogistik, eller som specialister inom supply chain, planering och logistik. Program Antagning... [-]


Videoklipp

Experience VIBES@SIM!