Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited

Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University


Tack vare de erfarenheter som gjorts genom åren i tjänst hos undervisning och forskning, är UPF lanserar ett nytt sätt att förstå utbildning inom företagsledning och offentlig förvaltning: Barcelona School of Management.

Barcelona School of Management utgör svar, idéer, forskning, utbyte; Det är en ny modell för School of Management. En utbildningskoncept som ger nya regler för en ny ekonomi. Målet är att vara en internationell referenspunkt i vetenskaplig produktion, överföring och utbildning av de nya chefer av 21-talet.

Kontakten med den verkliga världen är en av prioriteringarna. Barcelona School of Management innehåller akademisk forskning om sociala förhållanden på en global skala för att bilda proffs som kan förbättra affärspraxis och dess inverkan på samhället. Därför Barcelona School of Management upprätthåller och främjar en nära relation mellan högskola och näringsliv. För att uppnå detta mål, har den äran att delta ledande företag inom sektorn och de offentliga myndigheterna för utvecklandet av sina akademiska program.

Den fasta ståndpunkt uppnås av UPF inom ekonomiska och näringslivet garanterar god kvalitetsutbildning. Föreläsare, direktörer och akademiker från hela världen att ansluta sig till projektet att utbilda yrkesverksamma.

Barcelona School of Management erbjuder MSC, MBA, befälhavarens, fortbildning och skräddarsydd utbildning inom företags- och myndighetssektorn. De masterprogram baserar sin metod för evidensbaserad förvaltning, etiska beslutsfattande och entreprenörskap och social innovation. Hela akademisk utbildning är praktiskt orienterad och även inriktad på utbyte av åsikter, erfarenheter och kunskap inom det internationella området.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Magister I Stadsförvaltning

Campusstudier Heltid 9 månader October 2017 Spanien Barcelona

Visste du att Indien vill utveckla 100 nya smarta städer under de närmaste tre åren? Hur kommer de europeiska städerna att se ut under de närmaste 20 åren för att tillgodose behoven hos en växande åldrande samhälle? Mästaren i stadsförvaltning bryter ner dessa utmaningar och tåg innovativa proffs som kommer att förändra framtidens städer. [+]

Visste du att Indien vill utveckla 100 nya smarta städer under de närmaste tre åren? Hur kommer de europeiska städerna att se ut under de närmaste 20 åren för att tillgodose behoven hos en växande åldrande samhälle? De Master i stadsförvaltning bryter ner dessa utmaningar och tåg innovativa proffs som kommer att förändra framtidens städer. Undervisade 100% på engelska, är kursen centrerad på en praktisk metod. Som sådan, det fungerar med verkliga urbana utmaningar de mest angelägna frågorna om nuvarande stadsomvandling. Från allra första början av programmet, kommer du att föreslå innovativa lösningar på de utmaningar som. Med hjälp av proffs från olika branscher kommer du att upptäcka vad en Smart City innebär på alla nivåer (ekonomiska, finansiella, politiska, sociala, tekniska, stads, etc.), hur man kan föra städerna närmare medborgarna, hur man gör dem Stad Branding riktmärken eller hur man skall hantera utmaningar som turism, fastigheter exploatering, miljömässig hållbarhet och tillkomsten av ny teknik med innovativa lösningar. Mästaren i stadsförvaltning vänder sig till nyutexaminerade akademiker från tvärvetenskapliga bakgrunder (ekonomer, arkitekter, sociologer, ingenjörer, geografer, antropologer, IKT, designers, etc.), junior personal med intresse i framtiden omvandlingen av staden, lokala stadtjänstemän och urbana chefer som vill uppdatera sin förståelse av samtida städer och företagande andar som syftar till att lansera innovativa nystartade företag att ta itu med nya urbana utmaningar. Varför detta program? Eftersom det hålls i Barcelona -Första Global Smart City (2015 Junipers Smart City Ranking). Eftersom det fungerar med innovativa stadsprojekt i spetsen för staden omvandling och strategisk urbanism. Eftersom det räknar med deltagande av internationella professorer i praktiken från ledande industrier och organisationer. På grund av sin tvärvetenskapliga inriktning: det omfattar ekonomer, arkitekter, ingenjörer, sociologer, geografer, antropologer, informationsteknik och designers, bland annat. På grund av sin mycket internationell karaktär: den blandning av lokala och internationella studenter och lärare ser till att de kunskaper som förvärvats kan överföras till någon stad i världen. Vem är det till för? Mästaren i stadsförvaltning är inriktad på: Lokala stadens tjänstemän och yrkesverksamma som vill uppdatera sin förståelse av staden Nyutexaminerade från tvärvetenskapliga bakgrunder såsom teknik, arkitektur, samhällsvetenskap, antropologi, kreativ design, ICT ... Junior proffs med intresse i framtiden omvandlingen av staden Företagande andar som syftar till att lansera innovativa nystartade företag att ta itu med nya urbana utmaningar. [-]

Videoklipp

UPF Barcelona School of Management, The Science of Business

Kontakt

UPF Barcelona School Of Management

Adress, rad 1 Balmes 132 134
Barcelona 08008, Spain
Hemsida http://www.barcelonaschoolofmanagement.upf.edu/
Telefonnummer +34 935 42 18 00