EU Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EU Business School

EU-gruppen (EU) är ett nätverk av professionellt ackrediterade, mångkulturellt, höga handelshögskolor etablerade i 1973. Vi har campus i Barcelona, ​​Geneva, Montreux, Munich och på nätet. Förutom små, dynamiska klasser som erbjuds på engelska, EU-studenter också njuta av en global miljö och samtidigt få det bästa av både nordamerikanska och europeiska akademiska läroplaner.

1

EU erbjuder olika program i grunden, kandidat (BBA / BA / BSc), master (MSc / MBA) och forskar (DBA) nivåer, både på plats och på nätet. Våra majors inkluderar företagsekonomi; Kommunikation & Public Relations; Fritid & Tourism Management; Näringsliv Ekonomi; Sports Management; Internationella relationer; Företagande; och E-Business bland andra.

EU Group program är ackrediterade av Ackreditering rådet för Business skolor och program (ACBSP) och International Assembly för Collegiate Business Education (IACBE), erkänts av rådet för högre utbildning ackreditering (Chea). Vi håller också International Quality ackreditering (IQA) som utfärdades i Central- och Östeuropa Management Development Association (CEEMAN). Dessutom har EU-gruppen erkänts av EduQua, den första schweiziska kvalitetsmärkning inriktad mot vuxna vidareutbildning. Officiella kvalifikationer erbjuds på kandidat-, avancerad nivå med våra brittiska partner, offentliga universitet som erkänns av Naric och granskas av QAA.

1

EU har ett globalt nätverk av campus, och vi uppmuntrar studenter att delta i utbytesmöjligheter inom EU och med partnerinstitutioner i Spanien, Schweiz, Tyskland, USA, Kina, Storbritannien, Thailand, Malaysia, Taiwan, Mexiko, Brasilien, Kazakstan, Kanada och Ryssland bland andra.

Vår 100+ nationalitet genomsnitt ger eleverna en verkligt mångkulturell inlärningsmiljö och utmärkta möjligheter till nätverkande.

1

Alla kurser ges av högt kvalificerade lärare med en mängd praktisk erfarenhet inom sina områden. EU: s höga kaliber fakulteten består av heltids akademiker med doktorsexamen samt deltids instruktörer som också är aktuella medlemmar av det internationella professionella samfundet. De har erfarenhet som entreprenörer, konsulter och företagsledare. Denna kombination av akademiska världen och näringslivet stödjer en unik och exceptionell kvalitet lärande. EU fakultet arbetar med elever på individuell basis för att skapa ett kooperativ och omtänksam inlärningsmiljö där mänskliga värden blomstra. Vi erbjuder studentinriktade, flexibla och personliga utbildningsprogram för alla elever.

Vår pragmatiska inställning till erfarenhets företag utbildning, med tonvikt på fallstudiemetod, har visat sig effektivt förbereda studenterna för ledande positioner i det moderna näringslivet.

1
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Magisterexamen I Internationell Förvaltning

Campusstudier Heltid 1 år September 2016 Spanien Barcelona

MSc i International Management riktar sig till studenter med mindre än två års arbetslivserfarenhet. Det ettåriga programmet ger eleverna möjlighet att lära sig om olika affärsmässiga principer, skaffa ledaregenskaper och utveckla yrkesmässig kompetens. [+]

EU Business School München program är skräddarsydda för att tillgodose varje kandidat behov. De erbjuder en mängd olika grad inriktningar, från traditionella till de mest up-to-date delar av det internationella näringslivet. MBA och masterprogram pågå i ett år på heltid (tre termer av 10 veckor vardera) eller två år på deltid. Studenter programmet får ett statligt erkänt Civilingenjör i International Management från University of Roehampton i London. University of Roehampton följer de normer som fastställts av den brittiska regeringens kvalitetssäkring Högskoleverket (QAA). Det är erkänd av National Recognition Information Centre (NARIC). University of Roehampton är den mest forskningsintensiva moderna universitetet i Storbritannien enligt forskning Excellence Framework som produceras av utbildning Finansiering rådet högre för England. De kunskaper och färdigheter som eleverna får under civilingenjörsutbildningen ge dem en solid grund i affärer och förbereda dem för arbetslivet. Eleverna lär sig de avgörande faktorer som är relevanta för de viktigaste operativa grunden för näringsliv och förvaltning och utveckla affärsmannaskap som krävs för att genomföra affärsangelägenheter på internationell nivå, förhandla tidszoner, kulturer och språk.... [-]

Videoklipp

Discover EU Business School – EU International Schools in Barcelona, Munich, Geneva and Montreux

EU Orientation Week

Kontakt

EU Business School

Adress, rad 1 Carrer Ganduxer 70
8021 Barcelona, ES
Hemsida http://barcelona.euruni.edu/
Telefonnummer +34 932 01 81 71

EU Business School

Adress, rad 1 Quai du Seujet 18
1201 Geneva, CH
Hemsida http://geneva.euruni.edu/
Telefonnummer +41 22 779 26 71

EU Business School

Adress, rad 1 Grand Rue 3
1820 Montreux, CH
Hemsida http://switzerland.euruni.edu/
Telefonnummer +41 21 964 84 64

EU Business School

Adress, rad 1 Theresienhöhe 28
80339 Munich, DE
Hemsida http://munich.euruni.edu/
Telefonnummer +49 89 55029595