Instituto Europeo de Posgrado

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Instituto Europeo de Posgrado Business School är en av grundarna av den spanska Association of Business Schools (AEEN) och en associerad medlem av Internationella Kommission om Distansutbildning (ICODE).

Mer än 1 miljon undervisningstimmar hålls varje år genom sin on-line plattform för studenter av olika nationaliteter (internationella nätverk). 2013, mer än 2000 personer studerade vid Instituto Europeo de Posgrado.

För detta, Instituto Europeo de Posgrado räknar med direktörer, lärare, professorer och studenter i de mest prestigefyllda universitet och handelshögskolor från hela världen.

Stipendier och betalningsmöjligheter

Om du är intresserad av att studera en master eller MBA, kan Instituto Europeo de Posgrado hjälpa dig att ge dig 40% stipendier och betalningslättnader:

Personlig Telefon-intervju

För att kvalificera sig för ett stipendium, är den sökande skyldig att passera en personlig telefonintervjuer där Instituto Europeo de Posgrado kommer att försöka själv fastställa om den sökande uppfyller de krav som ställs.

Detta krav är relaterade till den personliga, professionella och finansiella situation av kandidaterna. För prövning, vi följer en strikt ordning ansökan.

Betalningslättnader


Det finns också särskilda betalningsmöjligheter, som stöds av Instituto Europeo de Posgrado.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Behärska Nätet - Finansmarknaden

Online Deltid 14 månader September 2017 Spanien Alcobendas

Mästaren i Financial Markets och Exchange bildar hög nivå specialister inom det finansiella området, som täcker praktiskt verktyg för att göra rätt analys och hantering finansiell tillgång ... [+]

Mästare Online - Finansmarknaden

Mästaren i Financial Markets och Exchange bildar hög nivå specialister inom finans, att ta itu med praktiskt taget nödvändigt för korrekt analys och finansiella verktyg kapitalförvaltning.

Vilka är programmets mål?

Syftet med Master i Financial Markets är att ge kunskap och verktyg som behövs för att uppnå en teoretisk och praktisk kunskap om de finansiella marknaderna och i synnerhet aktiemarknaden. Studenterna kommer att lära strukturen av ett finansiellt system och analysera den pool av tillgångar, marknader och mellanhänder som utgör det.

Varför välja oss?

Den online-lärande metod bygger på "case-metoden", video klasser, virtuella möten och interaktiva övningar, vilket garanterar praktisk utbildning och studentmedverkan, med fokus på att lösa problem och inte bara i kunskapsinhämtning. Fakulteten bildas av professorer och branschfolk inom företaget med lång erfarenhet inom de ämnen som lärs ut och erkända prestige. Anpassad utbildning av Europeiska institutet Graduate, medger daglig övervakning av studenten och löpande support från handledare via ett veckoschema av aktiviteter.... [-]


Magister Online - Internationell Handel

Online Deltid 14 månader September 2017 Spanien Alcobendas

Mästaren i internationell handel gör det möjligt för studenter som specialist för att på ett effektivt sätt inta ståndpunkter ansvar och ledarskap i företag vars verksamhet har en stark internationell och globala karaktär ... [+]

Mästare Online - Internationell handel

Mästaren i internationell handel gör det möjligt för studenter som specialist för att på ett effektivt sätt inta ståndpunkter ansvar och ledarskap i företag vars verksamhet har en stark internationell och global.

Vilka är programmets mål?

Syftet med Master i internationell handel är att utbilda frontlinjen yrkesverksamma, kunna förstå och lösa problem av olika slag, i synnerhet i samband med en effektiv förvaltning av internationella affärer. Det sker genom förvärv av kunskaper och färdigheter vanligtvis förknippas med International Business, förutom de egna ledningskompetens positioner.

Varför välja oss?... [-]


Magister Online - Marknadsföring Och Försäljning

Online Deltid 14 månader September 2017 Spanien Alcobendas

Mästaren i marknadsföring och försäljning gör att du som specialist inom detta affärsområde, så att du kan inta ståndpunkter ledningsansvar [+]

Mästare Online - Marknadsföring och försäljning

Mästaren i marknadsföring och försäljning gör att du som specialist inom detta affärsområde, så att du kan inta ståndpunkter ledningsansvar.

Vilka är programmets mål?

Syftet med Master i marknadsföring och försäljning är att utbilda specialiserade chefer som kan svara på dagens föränderliga marknad, förutse deras behov och hitta möjligheter genom förvärv av kunskaper och färdigheter och typiskt kommersiell marknadsföring.

Varför välja oss?

Inlärnings metoden bygger på "case-metoden", video klasser, virtuella möten och interaktiva övningar. Studenten har ett veckoschema arbete och privatliv följer en handledare. Fakulteten består av yrkesverksamma i branschen.... [-]


Magister På Nätet - Financial Management

Online Deltid 14 månader September 2017 Spanien Alcobendas

Mästaren i Financial Management ger studenter som specialist inom detta affärsområde, som ger de kunskaper och färdigheter som behövs för att övervinna de utmaningar som uppstår när finansiella upptar positionerna för ledningsansvar ... [+]

Mästare Online - Financial Management

Mästaren i Financial Management ger studenter som specialist inom detta affärsområde, som ger de kunskaper och färdigheter som behövs för att övervinna de utmaningar som uppstår när finansiella upptar ståndpunkter ledningsansvar.

Vilka är programmets mål?

Syftet med Master i Financial Management är att utbilda yrkesverksamma och kompetenta chefer som kan hantera och svara effektivt på problemen i de områden och de finansiella företag genom förvärv av mycket praktiska kunskaper och färdigheter som behövs för att klara dessa utmaningar.

Varför välja oss?

Inlärnings metoden bygger på "case-metoden", video klasser, virtuella möten och interaktiva övningar. Studenten har ett veckoschema arbete och privatliv följer en handledare. Fakulteten består av yrkesverksamma i branschen.... [-]


Magister På Nätet - Finansiell Rådgivning

Online Deltid 8 månader September 2017 Spanien Alcobendas

Mästaren i ekonomisk rådgivning tåg och förbereder eleverna med de kunskaper och färdigheter som behövs för att framgångsrikt utveckla och arbeta effektivt integreras finansiell rådgivning och kapitalförvaltning ... [+]

Mästare Online - finansiell rådgivning

Mästaren i ekonomisk rådgivning tåg och förbereder eleverna med de kunskaper och färdigheter som behövs för att framgångsrikt utveckla och arbeta effektivt integreras finansiell rådgivning och kapitalförvaltning.

Vilka är programmets mål?

Syftet med Master i finansiell rådgivning är att ge yrkeskvalifikationer för att utföra arbetsuppgifter av styrelse, ledning och finansiell rådgivning till privatpersoner på en personlig eller private banking, och någon bank eller försäkringsbolag professionell funktion, vilket innebär leverans av en integrerad tjänst med råd eget kapital och finansiella.

Varför välja oss?... [-]


Online-mästare - Adress Digital Marknadsföring

Online Deltid 14 månader September 2017 Spanien Alcobendas

Mästaren i Digital Marketing kan du som online-marknadsföring specialist för att utveckla marknadsplan för ett företag anpassas till nya konsument egenheter [+]

Mästare Online - Digital Marketing Management

Mästaren i Digital Marketing kan du som online-marknadsföring specialist för att utveckla marknadsplan för ett företag anpassas till nya konsument egenskaper 2.0.

Vilka är programmets mål?

Syftet med Master i Digital Marketing är att utbilda yrkesverksamma som behöver utveckla och genomföra framgångsrika marknadsföringsstrategier för att nå konsumenter genom nya digitala medier. Detta är ett innovativt program som utformats utifrån nya sätt att konsumera och kommunicera, vilket kommer att ge nycklarna till framgångsrikt utveckla en produkt eller tjänst genom nya sociala medier verktyg, mobila plattformar, samhällen ...... [-]


Online-mästare - Projektledning

Online Deltid 14 månader September 2017 Spanien Alcobendas

Mästaren ger dem möjlighet att förvärva verktyg som gör det möjligt för personal att framgångsrikt hantera projekt i företag, förberedda för Project Management Professional (PMP) ® certifiering beviljas av PMI ... [+]

Online Master - Projektledning

Mästaren ger dem möjlighet att förvärva verktyg som gör det möjligt för personal att framgångsrikt hantera projekt i företag, förberedda för Project Management Professional (PMP) ® certifiering beviljas av PMI.

Vilka är programmets mål?

Syftet med Master i Project Management är att utbilda yrkesverksamma att använda de metoder och verktyg som krävs för administration och projektledning, som grundar sig på internationella standarder, såsom de som fastställts av PMI. På detta sätt studenten kan starta och avsluta projekt, framgångsrikt genomföra vart och ett av livscykelprocesser därav. Mästaren kommer att tillåta elever att få certifikatet ISO 21500 internrevisor. Emitterade av SGS, första certifiering över hela världen. Programmet omfattar PMP Simulator.... [-]


Kontakt
Besöksadress
Instituto Europeo de Posgrado
C/ Caléndula 93
Edificio J (Miniparc III),
Alcobendas, 28109 Madrid

Alcobendas, 28109 ES