IESE Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

I över femtio år har IESE, Graduate Business School vid universitetet i Navarra, gått i spetsen för ledarskapsutbildning, utveckla och inspirerande företagsledare som strävar efter att göra en djup, positiv och varaktig inverkan på människor, företag och samhälle de tjäna.

IESE: s framgång bygger på en humanistisk syn på affärer och ledarskap, kompletteras med en världsklass fakultet producerar banbrytande forskning; den globala omfattningen av sina program, lärare, studenter och campus; en praktisk och relevant undervisningsmetoder; och en växande alumner nätverk av 38.000 yrkesverksamma över hela världen beredd att ta på dagens utmaningar och leda verksamheten in i framtiden.

Inneboende i allt IESE gör är fokus på människor - på det personliga och yrkesmässiga utveckling av varje individ ta del i IESE erfarenhet - som den främsta drivkraften för en positiv förändring och påverkan på näringsliv och samhälle.

Enastående fakulteten och spetsforskning

Över 100 heltidsanställda professorer och cirka 70 externa medarbetare som representerar nästan 30 länder och håller Ph.Ds. från de bästa handelshögskolor i världen bildar IESE: s fakultet. Deras hängivenhet till undervisning, effekterna av deras forskning och deras erfarenhet av att arbeta med företag runt om i världen är av central betydelse för IESE fortsatta framgång i att tillhandahålla spetskompetens inom ledarskapsutbildning.

Humanistisk företag och ledarskap

För IESE, kan en hållbar och långsiktig global välstånd uppnås genom ett humanistiskt synsätt på verksamheten. Detta hjälper företagsledare att påverka företag och samhället positivt forma världen för kommande generationer. IESE strävar efter att professionalism, integritet och respekt för andra, är kärnan i allt man gör.

Global omfattning Program

Varje IESE Programmet ger en global erfarenhet. Deltagare och lärare kommer från hela världen och klasserna själva är genomsyrade med verkligheten i den globaliserade ekonomin ger en mycket stark internationell och tvärkulturella perpective. Dessutom ger IESE denna erfarenhet till platser på fem kontinenter och har en aktiv Alumni gemenskap spred sig över hela världen.

Aktiva metoder för lärande

IESE: s främsta hjälpmedel i undervisningen, fallet metoden hjälper företagsledare att utveckla en praktisk ram för effektivt beslutsfattande, med insikter och direkt tillämplig för att lösa affärsproblem på jobbet. IESE är en av de största producenterna av affärsidéer som gör det möjligt att bygga och underhålla starka band med industrin. Andra aktiva utbildningsverktyg används också i IESE program.

Alumni Network

IESE: s alumner är en internationell gemenskap av mer än 40.000 företag och ideella yrkesverksamma och företagare som spänner över 100 länder. Varje år Alumni Association anordnar hundratals utbildningstillfällen och möten, skapa länkar, som möjliggör nätverk och göra IESE en pågående och värdefull erfarenhet.

Program

Skolan erbjuder också: