Brunel University London, School of Arts

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

School of Arts vid Brunel University

School of Arts vid Brunel University ligger i framkant när det gäller konstnärlig utbildning i Storbritannien i alla ämnen vi undervisar: drama, musik, film och TV, journalistik, digitala spel, engelska och kreativt skrivande. Vi erbjuder en stimulerande och dynamisk miljö där eleverna kan utveckla sin fulla potential kreativt, intellektuellt och konstnärligt och kan gå vidare till stor framgång i sina karriärer.

Vår skola är hem för studenter som kommer från en mängd olika bakgrunder och kulturer. Mångfalden av skolan ger en kreativ och dynamisk inlärningsmiljö, utlåning en unik och distinkt känsla.

Vi steg levande teater och musikföreställningar; har en underbar ny prestanda och media komplex, och har gjort stora investeringar i en ny teknisk infrastruktur för att ge studenterna möjlighet att ligga i framkant av media och digital konst praktik. Vi har också många forskningsarkiv, och värd konferenser, kreativt skrivande händelser och filmvisningar.

Vårt läge i London innebär studenter har tillgång till alla de stora kulturella resurser i huvudstaden. De gynnas också av skolans starka förbindelser med stora konst- och medieorganisationer i staden, den bredare Storbritannien och utomlands. Våra studenter har gått vidare till att arbeta för ledande arbetsgivare inom konst, media, förlagsverksamhet och den kreativa sektorn.

Om Brunel University

Utmärkt läge: Brunel är utmärkt beläget 17 miles väster om centrala London och har enkel tillgång till stadens centrum (en timme på tunnelbanan från Uxbridge). Universitetet ligger nära London Heathrow Airport (20 minuter med bil) och har nära motorvägsförbindelser till resten av Storbritannien, där du kan resa till alla delar av landet.

Integrerad campus: Brunel University har en integrerad campus där du kan studera, äta i de många restaurangerna, idrottar, koppla av i studentkåren och slutligen vila i boende av hög kvalitet, allt inom 7 minuters promenad.

Sportanläggningar: vid Brunel du kan njuta av nästan alla sport som du kan tänka dig. I själva verket har vi varit stolt över att vara värd universitetet för många världsklass friidrott och idrottsmän och kvinnor under de senaste 5 åren. När det gäller sport, vi har under de senaste två åren investerat miljoner på sportanläggningar, inklusive ett fitnesscenter och olympiska inomhus löparbanor, anläggningar som hjälpte London säkra 2012 olympiska spelen. The Sunday Times nyligen sade Brunel University hade de bästa idrottsanläggningar i alla London Universities.

En stödjande global gemenskap: Brunel University är stolt över att vi har studenter från över 115 utomeuropeiska länder. Samtidigt studerar vid Brunel du kan träffa studenter från många olika kulturer och länder.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Ma Media Och PR

Campusstudier Heltid September 2016 Storbritannien Uxbridge

Denna kurs behandlar roll PR i utformningen medieutbudet både inom medieorganisationer själva och i förhållande till den externa effekten av PR på mediet. [+]

Den akademiska studien av PR och media är mycket nytt och den nya MA sätter oss i framkant av denna utveckling. De flesta av de godkännanden i Storbritannien antingen fokuserar på företags PR och är huvudsakligen praktiska eller teoretiska kurser som sitter inom mer traditionella masskommunikationsnät läroplan och fokusera på det viktiga området av politiska kommunikation och medier. Vår MA är innovativ eftersom den kombinerar teori och praktik, vilket är ett utmärkande drag av MAS i Screen Media. Också nyskapande är vår samlade bedömning av effekterna av PR på media och användningen av PR metoder inom medieorganisationer, särskilt med hänvisning till deras PR kulturer. Detta ger eleverna en bred och fördjupad förståelse av förhållandet mellan PR och media.... [-]