LAMB London Academy of Management & Business

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

The London Academy of Management & Business - även känd som lamm - den nyaste institutet för undervisning University of London internationella program och en medlem av David Game Group, som grundades 1974. Akademin är en oberoende brittisk institution, som leds av respekterade akademiker och affärsmän, vars syfte är att främja skapandet av välstånd genom förståelse av ledning och discipliner verksamhet. Vårt syfte är att inspirera, erkänna och stödja framstående i förvaltningen vetenskaper och att kämpa för deras roll och värde.


Akademin består av ett Business School, en mängd olika specialiserade centrum och en händelse utrymme. The Business School är en ny läroanstalt som erbjuder undervisning och föreläsningar för University of London internationella program, som innehåller korta kurser i företagsekonomi fram till kandidat-och magisterexamen. Det finns också ett antal utbildningscentra med specialiteter i Kina, Ryssland, Ledarskap och turism.

&nbsp

Akademins Business School erbjuder en rad olika akademiska program, från Executive korta kurser fram till kandidat-och magisterexamen. Den har ett antal specialiserade center för Kina, Ryssland, Ledarskap och turism samt erbjuder utbildning Executive Utveckling och förvaltning utvecklingsverktyg.

&nbsp

The Business School är en läroanstalt som ger föreläsningar och undervisning för registrerade studenter vid universitetet i London International program och erbjuder, genom samverkan mellan akademisk undervisning och online-resurser, ett ledande "blended learning erfarenhet, vilket leder till en internationellt erkänd examen i Management och Business.

Se MSc »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Civilingenjör I Internationella Affärer

Campusstudier Heltid Deltid October 2016 Storbritannien London

Civilingenjör i International Business är utformat för att ge dig specialkunskaper om internationella affärer. Skolan rankas i topp 15 i Storbritannien ... [+]

Master i International Business

 

Utformad att tillgodose dig med specialistkunskaper inom internationell affärsverksamhet, har detta nya program i International Business utvecklats av akademiker inom School of Management vid Royal Holloway, University of London. Skolan rankas i topp 15 i Storbritannien enligt The Times, sätta det i högsta ligan i England ledningen skolor. Att bygga vidare på framgångarna med Royal Holloway MBA i International Management, ger programmet International Management är insatt i en rad olika kärnämnena, vilket ger dig en stabil grund i principer och tekniker av verksamheten. Du kommer också att kunna välja från ett brett utbud av valbara kurser, så att du kan utforska dina intressen och utveckla din kompetens. ... [-]