London College of Contemporary Arts

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

London College of Contemporary Arts är tillägnad undervisning i flera kreativa branscher; mode och design, fotografi, grafik och multimedia och varje undervisas i vår centrala London campus.

Vår högsta prioritet är att säkerställa anställbarheten för våra studenter, och vi förstår att en examen ensam är inte alltid tillräckligt för att skilja dig från konkurrenterna jobbmarknaden.

Det är därför vi erbjuder karriärfokuserade kurser - hands-on lektioner som kombinerar traditionell klassrumsundervisningen med praktiska aktiviteter och relevanta fallstudier.

Och med en helt ny centrala London campus i Holborn, kommer du aldrig att bli brist på inspiration på LCCA.

INVESTERA I DIN FRAMTID

De kreativa näringarna - allt från reklam till arkitektur och mode till film - utgör en av de snabbast växande sektorerna i Storbritannien. De kreativa näringarna är en viktig sektor för sysselsättning, tillväxt och innovation. De kreativa industrierna bidrar 6% av landets BNP, sysselsätter över 2 miljoner personer, och förväntas spela en större roll i de kommande åren.

Avgångselever lämnar LCCA som ambitiös, passionerad och mycket kreativa individer som är bra plats att slå in på en framgångsrik karriär inom det valda inriktning.

GÖRA KONSTARBETE

Vi uppmuntrar dig proaktivt för att utforska din kreativitet, innovation och entreprenörskap - erkänna dessa kunskaper och du är på väg till framgång. Under din tid på LCCA kommer du att introduceras till nya idéer, begåvade konstnärer och kreativa ytor i och runt London, och ger dig en utmärkt möjlighet att komma in i, och bli framgångsrika i den spännande värld av konst.

Teori och praktik

Vi strävar efter att ge dig en balanserad och praktisk erfarenhet av kreativa processer och akademisk teori, genom att ständigt inspirera dig att använda din naturliga talanger, engagera dig genom praktiskt arbete, och ger möjlighet till diskussion och reflektion.

Creative Futures

Våra kurser är särskilt utformade för att hjälpa till att utveckla dina idéer och ambitioner, och syftar till att se till att den kunskap och kompetens som förvärvats öppnar också dörrarna till yrken där du kan dra full nytta av dina nya kunskaper och erfarenheter. Vi vill att du ska lyckas och dra nytta av en hög nivå av arbetstillfredsställelse, så våra kurser alltid ge dig specialist och ovärderlig erfarenhet av branschen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

MA I Inredning

Campusstudier Heltid 18 månader October 2017 Storbritannien London

MA i Inredning och Design programmet förbereder studenterna för en framgångsrik karriär inom inredningsbranschen. Detta program lär eleverna fördjupade kunskaper i design, berättande och representation, som täcker ett brett utbud av typologier och skalor. [+]

MA i Inredning MA i Inredning och Design programmet förbereder studenterna för en framgångsrik karriär inom inredningsbranschen. Detta program lär eleverna fördjupade kunskaper i design, berättande och representation, som täcker ett brett utbud av typologier och skalor. Förutom detta, kommer eleverna att utveckla förmågan att kritiskt analys inredningsbranschen på en global skala. kurs~~POS=TRUNC Minimikvalifikationer: Storbritannien sökande: examen (2: 2 eller högre) eller motsvarande i något ämne. Utomeuropeiska sökande: alla UK NARIC godkänd likvärdig. Språkkunskaper: minst IELTS 5,5 i alla kedjor, eller motsvarande. Icke-akademiker med minst fem års erfarenhet av branschen är välkomna att söka. [-]

Ma I Media Och Kommunikation - Globala Medier

Campus eller Online-studier Heltid 15 månader October 2017 Storbritannien London

Programmet syftar till att ge de studerande för hög nivå karriär inom media-och kommunikationsområdet. [+]

Kursen ger en introduktion till samtida utvecklingen i de olika medieindustrier och kulturer, och hur dessa formas och påverkas av globaliseringen.

Kurskrav

- Kandidatexamen eller motsvarande - IELTS 5.5 eller

[-]

Ma Inom Mode, Detaljhandel Och Lyx Förvaltning

Campusstudier Heltid 18 månader October 2017 Storbritannien London

MA i Fashion Retail and Luxury Management-programmet går samman aspekter detaljhandel och förvaltning, vilket resulterar i studenterna får praktiska kunskaper och färdigheter i mer än en disciplin. [+]

MA i mode, detaljhandel och lyx förvaltning MA i Fashion Retail and Luxury Management-programmet går samman aspekter detaljhandel och förvaltning, vilket resulterar i studenterna får praktiska kunskaper och färdigheter i mer än en disciplin. Från analys av modesystemet till studiet av marknadsföringsmetoder, kommer innehållet i detta program ge studenterna en mycket god förståelse för branschen. Kursen ser också närmare på sätt som ett kulturellt, socialt och historiskt system som kännetecknas av ständigt nya trender. kurs~~POS=TRUNC Kandidatexamen (2: 2 eller högre) eller motsvarande i något ämne. Språkkunskaper: minimi IELTS 5.5. Alternativa - studenter som inte uppfyller akademiska krav kan bedömas på sina relevant arbetslivserfarenhet (3 år erfarenhet minimum för mogen studie väg). Plus CV, fotografi och 2 referenser. [-]

Ma Inom Turism, Gästfrihet Och Händelsehantering

Campusstudier Heltid 18 månader October 2017 Storbritannien London

MA i International Tourism och Event Management Programmet hjälper studerande att utveckla en fördjupad förståelse av turism, gästfrihet och evenemang industrier och kritiska aspekter som omger dem. [+]

MA i International Tourism och Event Management Programmet hjälper studerande att utveckla en fördjupad förståelse av turism, gästfrihet och evenemang industrier och kritiska aspekter som omger dem. Det utrustar eleverna med teoretiska och praktiska kunskaper och färdigheter som behövs för att hantera turism, gästfrihet och händelseorganisationer strategiskt i en mångkulturell global miljö. kurs~~POS=TRUNC UK sökande: examen (2: 2 eller högre) eller motsvarande i något ämne. Utomeuropeiska sökande: alla UK NARIC godkänd likvärdig. Språkkunskaper: minst IELTS 5,5 i alla kedjor, eller motsvarande. Icke-akademiker med minst fem års erfarenhet av branschen är välkomna att söka. Plus CV, Fotografera och 2 referenser [-]

Kontakt
Postadress
9 Holborn
London

EC1N 2LL GB
Besöksadress
9 Holborn
London

London, England, EC1N 2LL GB