London School of Business and Finance (LSBF)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

London School of Business & Finance (LSBF) är en handelshögskola grundades 2003, som har campus i England, Asien och Nordamerika. LSBF har vunnit Queens Award for Entrepreneurship, 2013 upplagan, ära delas av ett fåtal akademiska institutioner.

Studera med oss ​​är en investering i din framtid. Våra utbildningar är inriktade på specifika affärsområden och syftar till att ge dig en ad hoc-kompetens i linje med marknadstrender. Du kommer att ha möjlighet att delta i utbildningen med studenter från hela världen. Den LSBF har representationskontor i alla världsdelar och har ett nära samarbete med en karriärservice som guidar dig och stödjer dig i jobbsökande och / eller praktik.

Programmet för LSBF godkänns av ledande akademiska institutioner som Grenoble Graduate School of Business (GGSB). Våra yrkesutbildningsprogram godkänns av institutioner som ACCA, CIMA och CFA.

Vi erbjuder:

· Redovisade utbildningar globalt

· Campus i centrum - i London, Manchester, Birmingham, Toronto och Singapore *

· Möjlighet att studera på nätet och via high-definition video

· Total flexibilitet - heltid och deltid

* Varje campus har en annan utbildning erbjudande. Kontrollera den officiella webbplatsen för LSBF,


akademiska partners

Som en internationell handelshögskola, vi väljer noga den akademiska partner att arbeta med eftersom vi vill att eleverna ska ha tillgång till de bästa resurserna och möjligheter. De akademiska partners inkluderar Grenoble Graduate School of Business (GGSB), som äger en trippel ackreditering - AMBA, EQUIS och AACSB - något som bara kan skryta med 1% av handelshögskolor i världen.


affärsförbindelser

Vi samarbetar med ledande organisationer persviluppare program som uppfyller kraven i den nuvarande näringslivet. Career Service håller studenter uppdaterade om mest arbete recentiofferte.


interkulturell kompetens

Förmågan att arbeta med människor från olika kulturer är en nyckelfaktor i arbetslivet. Campus till centrum som London och Manchester, liksom studenterna kommer från hela världen kommer att ge möjlighet att leva i ett så kallat "smältdegel" av kulturer. Vi är stolta att kunna erbjuda en levande och kreativ atmosfär för att utveckla din fulla potential.


karriär Focus

Se till att du uppnå professionella mål du längtar efter är mittpunkten i vårt arbete. Av denna anledning har vi inte enbart fokusera på kvaliteten på utbildningarna men även att ge konkret stöd i att hitta ett jobb, är denna guide gjort genom vår karriärservice, som organiserar nätverksbyggande, särskilda seminarier och håller dig uppdaterad om lediga platser. Eleverna kan också boka enskilda intervjuer med våra experter karriär.


Boende - kände sig hemma

Vi erbjuder en rad boendealternativ för alla krav och behov. Du kommer att leva i familjen, eller i lägenheter i lyx verkställande. Vi tar hand om allt! Plocka upp på flygplatsen cosìche din transfer utomlands erfarenhet roligare och problemfritt som möjligt. Vårt mål är att din upplevelse i England är minnesvärd.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Dubbel Msc & Ma I Strategisk Marknadsföring

Online Heltid 18 månader August 2017 Storbritannien Storbritannien (UK) Online

Dual MSC & MA i strategisk marknadsföring delas ut av International Telematic University UNINETTUNO och Genève Business School. Levererade 100% på nätet genom interaktiv. Studera nyckelbegrepp inom områdena strategisk ledning, marknadskommunikation och konsumentbeteende och samtidigt utveckla den efterfrågade skill du behöver för att leda i denna bransch. [+]

Dual MSC & MA i strategisk marknadsföring delas ut av International Telematic University UNINETTUNO och Genève Business School. Levererade 100% på nätet genom interaktiv. Studera nyckelbegrepp inom områdena strategisk ledning, marknadskommunikation och konsumentbeteende och samtidigt utveckla den efterfrågade skill du behöver för att leda i denna bransch. Din examen kan fyllas i så lite som 18 månader. Nu kan du betala för varje modul när du studerar med vår pay as you go avgiftsstruktur. kurs~~POS=TRUNC Grundexamen (2: 2 minimum) eller motsvarande Engelska språkkrav: Där engelska inte är ett första språk, och studenten har inte avslutat sin kandidatexamen i engelska, är följande bevis på engelska språkkunskaper krävs: TOEFL-IBT poäng av 78 eller TOEFL PBT poäng av 547; IELTS övergripande band poäng av 6 högre; eller Michigan Test likställas poäng på 80 eller bättre. I undantagsfall kan arbetserfarenhet i en engelsktalande miljö eller en gymnasieexamen i engelska eller motsvarande vara tillräcklig för att påvisa en elevs bevis på engelska språkkunskaper (granskad av antagnings board) [-]

Ma I Finansiering Och Investeringar

Online Heltid 18 månader April 2017 Storbritannien Storbritannien (UK) Online

Få kompetens att framgångsrikt konkurrera inom den finansiella sektorn med MA i finans & Investment, delas ut av London School of Business och finans, och levereras till dig 100% på nätet genom interaktiv. [+]

Få kompetens att framgångsrikt konkurrera inom den finansiella sektorn med MA i finans & Investment, delas ut av London School of Business och finans, och levereras till dig 100% på nätet genom interaktiv. Studera centrala ämnesområden såsom corporate finance principer, finansiell analys och kapitalförvaltning. Du kan komplettera din MA i så lite som 18 månader. Partiell stipendier finns också tillgängliga för kvalificerade sökande. kurs~~POS=TRUNC Grundexamen (2: 2 minimum) eller motsvarande Engelska språkkrav: Där engelska inte är ett första språk, och studenten har inte avslutat sin kandidatexamen i engelska, är följande bevis på engelska språkkunskaper krävs: TOEFL-IBT poäng av 78 eller TOEFL PBT poäng av 547; IELTS övergripande band poäng av 6 högre; eller Michigan Test likställas poäng på 80 eller bättre. I undantagsfall kan arbetserfarenhet i en engelsktalande miljö eller en gymnasieexamen i engelska eller motsvarande vara tillräcklig för att påvisa en elevs bevis på engelska språkkunskaper (granskad av antagnings board) [-]

Videoklipp

LSBF: Take your career further at the London School of Business and Finance

Kontakt
Besöksadress
Sceptre Court, 40 Tower Hill
London, England, EC3N 4DX GB