Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Nottingham Business School, "Business School för företag". Om du letar efter en utmanande och givande pedagogisk erfarenhet som kommer att förbättra din karriär och framtidsutsikter, så är detta platsen för dig. Som en av Storbritanniens främsta leverantörer av högre utbildning i företagsekonomi, förvaltning och ekonomi, vi levererar kurser som kombinerar akademisk stringens med erfarenhet från näringslivet och relevans. Oavsett om du vill studera för en kandidatexamen, en magisterexamen, eller MBA vi har rätt kurs för dig och en expert fakultet för att möta dina behov.

Nottingham Business School är baserad i Newton byggnaden, en mångmiljon, helrenoverade, kulturmärkt byggnad i hjärtat av staden platsen. Här finns moderna föreläsningssalar och undervisningslokaler samt våra centraliserade Student Support Services, Careers Service, Boende Office. Newton Building finns en toppmodern handlarrummet, kör ledande branschprogram för studenter som studerar ekonomi, redovisning och finansiering och kurser Trading.

Nottingham Trent University har en av de bästa studentkår byggnader i Storbritannien. Det igen i September 2013 efter att ha genomgått en omfattande ombyggnad och har nu 5.500 kvadratmeter social och fritid utrymme. Den Boots Biblioteket på City Site hus över en halv miljon böcker samt tidskrifter och eJournals genomgår för närvarande en miljon £ 4,2 renovering. I början av 2013/14 läsåret Nottingham Trent University kommer att ha investerat nära till £ 350m i dödsbon, utrustning och personal.

Nottingham är känd för att vara en trendig, billigt ställe att bo med påsar av personlighet och kultur och har mycket att erbjuda från fantastisk shopping utestående sportanläggningar. Staden ger fler idrottsanläggningar per invånare än någon annanstans i Europa.

Grundutbildning på Nottingham Business School 94% av våra studenter är anställda eller engagerade i vidare studier sex månader efter att ha lämnat (Senaste Dlhé Survey Grundutbildning resultat 2013/14).

Vi är stolta över att hjälpa våra elever att bli morgondagens företagsledare, som kombinerar en stimulerande inlärningsmiljö med verkliga världen erfarenhet så att du sticker ut från mängden. Nottingham Business School är en av ett fåtal handelshögskolor att få ett utmärkt betyg för undervisning från högre utbildning Finansiering rådet för England (HEFCE).

Valet av en examen vid Nottingham Business School kommer att förvandla dig till en värdefull tillgång för alla organisationer.

Forskar Masters på Nottingham Business School 91% av Nottingham Business School doktorander är anställda eller engagerade i vidare studier sex månader efter att ha lämnat. (Senaste Dlhé undersökning forskarutbildning resultat 2012-13)

Nottingham Business School masterkurser syftar till att förstärka ledningen med ett globalt perspektiv. De är utmärkande, relevanta och anpassade till en dynamisk värld. Vi bygger en blomstrande forskarutbildning gemenskap, och kör ett antal sociala evenemang under hela året för att möjliggöra personal och studenter att nätverka och göra vänner, börjar med vår "livsförändrande" internatkurs. Alla våra moduler levereras med hjälp av liten grupp interaktiv undervisning, och alla studenter tilldelas en personlig handledare som kommer att granska framsteg och ge stöd. Vi ger dig verktygen för att lyckas - allt heltid MSc studenter dra nytta av en full teckning FT.com. Vi erbjuder även ledande program som Qualtrics, NVivo och SPSS, och hjälpa till med kostnaderna för kärn texter genom Blackwells stipendiekortsystem. Internationella studenter har tillgång till gratis, veckovis engelska språkstöd.

Varför studera en Masters på Nottingham Business School?

  • Karriär Enhancement - Vi fokuserar på din anställbarhet från början, genom en lärorik erfarenhet som integrerar teori och praktik. Du kommer att ha valet av stora projekt, bland annat ett konsultprojekt, bedriva oberoende forskning eller få värdefull erfarenhet internationellt.
  • Anslutning till Business - Vi har över 900 kontakter med näringslivet runt om i världen, ger dig ett stort internationellt nätverk av specialister.
  • En verkligt internationell erfarenhet - Vi åtar oss att ge var och en av våra studenter med en utbildning och erfarenhet med ett internationellt perspektiv, oavsett vilken kurs du väljer att studera.
  • En stödjande inlärningsmiljö - Studenter gående kommentar att de känner sig delaktiga i en positiv, välkomnande och stödjande gemenskap under sin tid här.
  • Världsklass faciliteter - Vi erbjuder en verkligt inspirerande miljö att studera och umgås - allt inom ett centrum inställning.

Vi har ett stort antal generösa stipendier tillgängliga för studenter på våra heltid masterkurser.

Nottingham Business School MBA

Styrkan i vårt intensiva, relevant, hög kvalitet och innovativa NBS MBA-program ligger i dess:

  • starka kunskaps fundament
  • integrerande och progressivt tillvägagångssätt
  • fokusera på värdefull kunskap, som är inbyggd i varje del av läroplanen.

Detta ger ett mervärde i varje skede, påskynda och förbättra förvaltning kunskap. Vårt program är utmärkande, liv och karriär öka vilket ger en verkligt globala åtgärder lärandeperspektiv.

Ta reda på mer om våra unika konsultuppdrag och personliga och professionella ledarutveckling workshops. Vi har också en rad stipendier tillgängliga för att hjälpa dig med dina studier.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Civilekonom

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Vår rena Economics väg ger dig en fördjupad förståelse av ekonomisk teori, praktik och tillämpning i den globala verksamheten. Det öppnar upp en rad karriärvägar och är ett bra alternativ om du ännu inte vet vart du vill specialisera sig. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. [+]

Vi har skapat vår ekonomi masterkurser för att bygga på din grundutbildning kunskap, ger dig den teoretiska förståelsen och praktiska färdigheter att utvecklas din karriär i en utmanande och givande roll. Hela, får du lära dig från ett brett spektrum av företag, förvaltning och socialt perspektiv. Vår MSc Ekonomiska kurser inkluderar Civilekonom och Civilekonom och Investment Banking. I din första termin kommer du att arbeta med de senaste ekonomiska teorier och metoder för analys, baserade på dem, bland annat användningen av kvantitativa data. Du kommer att använda dessa metoder för att bidra till att lösa utmanande frågor i dagens globala företag och förvaltning miljö. I din andra termin, ger vi dig möjlighet att fördjupa denna grundläggande kunskaper i nationalekonomi eller ta specialiserade moduler inom Investment Banking. Slutligen, i tredje termin, kommer du att välja en av våra stora erfarenhet projekt, tillämpa dina kunskaper i en verklighetstrogen miljö, genomför en del av oberoende forskning eller få ett internationellt perspektiv genom att arbeta utomlands. Stipendier och finansierings Studenter på denna kurs är också berättigade att ansöka om ett stipendium från Nottingham Business School. För fullständig information om behörighet och hur mycket är tillgänglig besök forskar avgifter och finansiering på vår webbplats [-]

Msc Branding Och Reklam

Campusstudier Heltid 1 - 2 år January 2017 Storbritannien Nottingham

Oavsett om du vill arbeta för ett stort internationellt varumärke eller en innovativ kreativ byrå, kommer denna populära magisterexamen hjälpa dig att utvecklas till en effektiv marknadskommunikation professionella. Du kan också lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. [+]

Kursen ger dig de ledande teorier, verktyg och tekniker som du behöver för att arbeta på en strategisk och taktisk nivå inom global marknadsföring. Skapad i nära samråd med ledande marknadsförare och Chartered Institute of Marketing, utvecklar den kompetens efterfrågas av dagens marknadsföring arbetsgivare. I din första termin, kommer du utforska grundläggande frågor och begrepp av marknadsföringsmetoder, innan lärande om konsumenternas köpbeteende och de faktorer som påverkar den. Du kommer också att ta en helhetssyn på en organisation och hur den försöker utveckla marknadsföringsstrategi i en utmanande global miljö. I din andra termin, kommer du lära dig om företags- och reputation management. Du kommer också att genomföra och arbeta med praktiska verktyg, inklusive marknadsplaner och statistik, samt att utveckla din förståelse för konsumenternas engagemang. Du kommer att utsättas för den allra senaste tänkande i både konventionella och digital marknadsföring lärjungar. Slutligen, i tredje termin, kommer du att välja ett stort praktiskt projekt, med möjlighet att använda dina kunskaper i en verklighetstrogen miljö, bedriva oberoende forskning eller vinst arbetslivserfarenhet utomlands. Stipendier och finansierings Studenter på denna kurs är också berättigade att ansöka om ett stipendium från Nottingham Business School. För fullständig information om behörighet och hur mycket är tillgänglig besök forskar avgifter och finansiering på vår webbplats [-]

Msc Digital Marknadsföring

Online Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Digital Marketing är ett av de snabbast växande och mest dynamiska områdena i marknadsföringen. Denna ständigt växande område ständigt pionjärer ny teknik och vår magisterexamen förbereder dig för en fascinerande karriär. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. [+]

Denna kurs har utformats i nära samarbete med ledande digitala marknadsförare och Chartered Institute of Marketing (CIM) för att utsätta dig för de allra senaste tänkande, verktyg och tekniker inom digitala och sociala medier marknadsföring. Det syftar till att ge dig de kunskaper som efterfrågas av dagens arbetsgivare och möjligheter att arbeta på en strategisk och taktisk nivå. I din första termin, kommer du att utforska de grundläggande frågorna och begreppen marknadsföringssed, innan lärande om konsumenternas köpbeteende och de faktorer som påverkar den. Du tar en helhetssyn på en organisation och hur den försöker utveckla marknadsföringsstrategi i en utmanande global miljö. Din andra terminen undersöker frågor kring digital marknadsföring, samt praktiska färdigheter som att skapa och använda digitala marknadsplaner och statistik. Du kommer också att utveckla en stark förståelse för konsumenternas engagemang. Slutligen, i tredje termin, kommer du att välja ett stort praktiskt projekt, med möjlighet att använda dina kunskaper i en verklighetstrogen miljö, bedriva oberoende forskning eller få arbetslivserfarenhet utomlands. Stipendier och finansierings Studenter på denna kurs är också berättigade att ansöka om ett stipendium från Nottingham Business School. För fullständig information om behörighet och hur mycket är tillgänglig besök forskar avgifter och finansiering på vår webbplats [-]

MSc Finance

Campusstudier Heltid 1 - 2 år January 2017 Storbritannien Nottingham

Vår rena Finance väg ger dig en mer djupgående förståelse för grundläggande finansiella begrepp, teorier och verktyg som används i en mängd olika organisationer över hela världen. Detta inkluderar finansiell matematik, modellbygge, riskhantering och fusioner och förvärv. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. [+]

Denna samling av magisterexamen ger dig den teoretiska bakgrunden och praktiska färdigheter för en karriär att ta itu med aktuella frågor inom finans. Varje kurs har skapats i samarbete med Chartered Institute of Finance (CFA), så dina moduler också bidra till institutets egen kompetens, där du kan arbeta för att slutföra efter graduation.Our kurser inkluderar MSc Finance, MSc finans och redovisning, och MSc Finans och Investment Banking Din första terminen utvecklar en stark kärna kunskap om institutionella, redovisning och finansiell modellering ramar. Du kommer att undersöka driften av marknader, deras stora aktörer och regelverk, samt bygga en fast förståelse av corporate finance, grundläggande redovisning och finansiell analys. I ditt andra terminen kan du fördjupa dina grundläggande kunskaper finansministeriet, eller specialisera sig genom att ta en Investment Banking eller Redovisning rutt. Slutligen ser din tredje termin du göra ett stort projekt, tillämpa dina kunskaper i en verklighetstrogen miljö, bedriva oberoende forskning eller få ett internationellt perspektiv genom att arbeta utomlands. Stipendier och finansiering Studenter på denna kurs är också berättigade att ansöka om ett stipendium från Nottingham Business School. För fullständig information om behörighet och hur mycket är tillgänglig besök forskar avgifter och finansiering på vår webbplats [-]

MSc Finans Och Redovisning

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Kursen fokuserar på att utveckla din förståelse genom att tillämpa teorier att öva, som täcker de ämnen som gör att du kan slutföra din professionella kropp inträdesprov och framsteg din karriär. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. [+]

MSc Finans och redovisning

 

Vår samling av magisterexamen ger dig den teoretiska bakgrunden och praktiska färdigheter för en karriär att ta itu med aktuella frågor inom finans. Varje kurs har skapats i samarbete med Chartered Institute of Finance (CFA), så dina moduler också bidra till institutets egen kompetens, där du kan arbeta för att slutföra efter graduation.Courses inkluderar: Civilingenjör Finance, MSc finans och redovisning och MSc Finans och Investment Banking. Din första terminen utvecklar en stark kärna kunskap om institutionella, redovisning och finansiell modellering ramar. Du kommer att utforska driften av marknader, deras stora aktörer och regelverk, samt bygga en fast förståelse av corporate finance, grundläggande redovisning och finansiell analys. I din andra termin kan du fördjupa dina grundläggande kunskaper finansministeriet, eller specialisera sig genom att ta en Investment Banking eller Redovisning rutt. Slutligen ser din tredje termin du göra ett stort projekt, tillämpa dina kunskaper i en verklighetstrogen miljö, bedriva oberoende forskning eller få ett internationellt perspektiv genom att arbeta utomlands. Slutligen, i tredje termin, kommer du att välja en av våra stora erfarenhet projekt, tillämpa dina kunskaper i en verklighetstrogen miljö, genomför en del av oberoende forskning eller få ett internationellt perspektiv genom att arbeta utomlands. Stipendier och finansierings Studenter på denna kurs är också berättigade att ansöka om ett stipendium från Nottingham Business School. För fullständig information om behörighet och hur mycket är tillgänglig besök forskar avgifter och finansiering på vår webbplats [-]

Msc Förvaltning

Campusstudier Heltid 1 - 2 år January 2017 Storbritannien Nottingham

MSc i Management utmärkelsen utvecklar dig att vara en effektiv 21-talet chef, kunna verka i dynamiska och komplexa organisatoriska miljöer. Kursen kommer att förse dig med bred kunskap inom ett brett spektrum av förvaltnings ämnesområden och ger dig möjlighet att utveckla mer specialistkunskap som programmet fortskrider. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. [+]

Våra MSc Management-grader riktar sig till studenter med antingen ingen bakgrund inom näringsliv och förvaltning som vill utveckla en karriär inom detta område, eller studenter som har en examen i företagsekonomi och förvaltning, men vill bli mer konkurrenskraftiga och framsteg sina karriärer. Vår rena Förvaltnings rutt utvecklar en djupare förståelse av de centrala principer för förvaltning. Det är särskilt lämpligt om detta är din första förvaltning kvalifikationer, eller om du ännu inte har beslutat om ett specialistområde. Det ser du spendera din andra termin samarbeta med relevanta och nya förvaltningsproblem, inklusive hantering av olika kulturer. Du kommer också att undersöka organisatorisk innovation och entreprenörstänkande, samt förbättra din kritisk förståelse för förvaltning teori. Varför läsa denna kurs? Kursen kommer att förse dig med bred kunskap inom ett brett spektrum av management ämnesområden och ger dig möjlighet att utveckla mer specialiserade kunskaper som det fortskrider. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. Du kommer att slutföra en hands-on projekt, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att använda de teorier och kunskap du har fått för att producera ett meningsfullt arbete. Projekten omfattar konsulterfarenhet Project, Praktik, Business Research Project och Global Experience Project. Ramen för alla våra heltid MSc i Management kurser kan vi hålla dig uppdaterad med en rad dynamiska moduler som är relevanta för de ambitioner och behoven hos en ny generation av globala ledare. Vårt samarbete med CMI innebär att på ett framgångsrikt slutförande av den här kursen kommer du att få CMI Level 7 Diploma in Management och ledarskap. Läroplanen granskas och utvecklas genom samråd med våra studenter, arbetsgivare och alumner. Centralt i kursen design är engagemang med externa företag och organisationer. Studenter på dessa linjer kommer vanligtvis från över 25 olika länder, vilket innebär att du kommer att ha en verkligt internationell inlärningsupplevelse. Du kommer att slutföra ett omfattande utvecklingsprogram, som innehåller en kort bostadshus teambuilding kurs brukar hållas i Peak District. Du kan lära av de bästa genom att delta i gästföreläsningar från ledande organisationer. Tidigare talare har representanter från organisationer som E.ON, Lego, Experian, Santander, och IBM. Studievägar Vi erbjuder ett antal olika vägar utöver MSc Management kurs. Dessa är listade nedan: Observera inte alla rutter är tillgängliga för januari förrätter. MSC Förvaltning och internationella affärer MSc Management och Finance MSC Förvaltning och marknadsföring MSC Förvaltning och Global Supply Chain Management MSc Management and Innovation & Enterprise MSC Förvaltning och International Publishing Stipendier och finansierings Studenter på denna kurs är också berättigade att ansöka om ett stipendium från Nottingham Business School. För fullständig information om behörighet och hur mycket är tillgänglig besök forskar avgifter och finansiering på vår webbplats. [-]

Msc Förvaltning Och Innovation & Entreprise

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Kursen stöder dig genom processen att skapa ett kraftfullt värdeerbjudande för ett nytt företag - och ta det globala. Du kommer att börja dina studier genom att utveckla din förståelse för modern innovation, dess värde, utveckling och skydd. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. [+]

Våra MSc Management-grader riktar sig till studenter med antingen ingen bakgrund inom näringsliv och förvaltning som vill utveckla en karriär inom detta område, eller studenter som har en examen i företagsekonomi och förvaltning, men vill bli mer konkurrenskraftiga och framsteg sina karriärer. Denna väg stödjer dig genom processen att skapa ett kraftfullt värdeerbjudande för ett nytt företag - och ta det globala. Innovation är hjärtat i en ny proposition, så att du kommer att börja genom att utveckla din förståelse för modern innovation, dess värde, utveckling och skydd. Du kommer då att undersöka rollen av värdekedjor och hur de kommer tillsammans för att leverera produkter till kunderna. Med utgångspunkt i detta, kommer du att uppleva den internationella entreprenörsbeslutsfattandet genom en intensiv fyra veckors projektarbete, utveckla ett business case för att ta en produkt till en annan marknad. Detta bygger värdefulla kunskaper i att bedöma risker och fördelar. Varför läsa denna kurs? Kursen kommer att förse dig med bred kunskap inom ett brett spektrum av management ämnesområden och ger dig möjlighet att utveckla mer specialiserade kunskaper som det fortskrider. Det är en omvandling magisterexamen och är därför inte begränsad till dem som har ett företag eller förvaltning relaterade första graden. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. Du kommer att slutföra en hands-on projekt, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att använda de teorier och kunskap du har fått för att producera ett meningsfullt arbete. Projekten omfattar konsulterfarenhet Project, Praktik, Business Research Project och Global Experience Project. Vårt samarbete med CMI innebär att på ett framgångsrikt slutförande av den här kursen kommer du att få MSc Management and Innovation & Näringsliv och CMI Level 7 Diploma in Management och ledarskap. Din erfarenhet av företagande kommer att berikas av deltagande i ett internationellt entreprenörskap "boot-camp", generera frön för att starta din egen venture eller rådgivning andra tidigt skede företagare. Rutten kommer att förse dig med potential tillgång till den entreprenöriella samhället, presentera dig med kopplingar till experter och företagare. Du kommer att slutföra en omfattande utvecklingsprogram, som innehåller en kort bostadshus teambuilding kurs, brukar hållas i Peak District. Normalt är det vägar består av studenter från över 25 olika länder, vilket innebär att du kommer att ha en verkligt internationell och lärorik erfarenhet. Du kan lära av de bästa genom att delta i gästföreläsningar från ledande organisationer. Tidigare talare har representanter från företag som E.ON, Lego, Experian, Santander och IBM. Stipendier och finansiering Studenter på denna kurs är också berättigade att ansöka om ett stipendium från Nottingham Business School. För fullständig information om behörighet och hur mycket är tillgänglig besök forskar avgifter och finansiering på vår webbplats [-]

Msc Förvaltning Och Internationella Affärer

Campusstudier Heltid 1 - 2 år January 2017 Storbritannien Nottingham

Du kommer att undersöka hur man ska hantera effektivt i alltmer globala arbetsmiljöer. Kursen kommer att bygga kraftfulla, praktiska färdigheter du behöver för att ta itu med de problem som chefer som arbetar internationellt samt utveckla din förståelse för den globala leveranskedjan står inför. [+]

Vår förvaltning och International Business vägen utforskar hur man ska hantera effektivt i alltmer globala arbetsmiljöer. Det bygger kraftfulla, praktiska färdigheter du behöver för att ta itu med de problem som chefer som arbetar internationellt möter. Du kommer att utveckla en stark förståelse för den globala leveranskedjan, samt hur organisationer inom det utför i förhållande till varandra. En upplevelse-baserad modul ger dig också möjlighet att arbeta utomlands, att utveckla kompetens och erfarenhet att arbeta i ett utomeuropeiskt sammanhang. Varför läsa denna kurs? Kursen kommer att förse dig med bred kunskap inom ett brett spektrum av management ämnesområden och ger dig möjlighet att utveckla mer specialiserade kunskaper som det fortskrider. Det är en konvertering mästare och är därför inte begränsat till de med ett företag eller förvaltning relaterade grundexamen. Vårt samarbete med CMI innebär att på ett framgångsrikt slutförande av den här kursen kommer du att få MSc Management and International Business och CMI Level 7 Diploma in Management och ledarskap. Rutterna specifika moduler fokus på internationella värdekedjor och tvärfrågor kulturförvaltning. Du kommer att överväga hur organisationer skapa värde genom nya produkter och tjänster och leverera värde genom internationella insatser och försörjningskedjor. Dessutom kommer du att studera hur kulturella, språkliga och fysiska hinder påverkar organisationer och hur, i sin tur, organisationer svara för att anpassa sig till dessa hinder. Studenter på dessa linjer kommer vanligtvis från över 25 olika länder, vilket innebär att du kommer att ha en verkligt internationell inlärningsupplevelse. Det är ett unikt tillfälle att fylla i ett konsultprojekt som arbetar för en riktig klient på en live-kort. Du kommer att slutföra en omfattande utvecklingsprogram, som innehåller en kort bostadshus teambuilding kurs, brukar hållas i Peak District. Du kan lära av de bästa genom att delta i gästföreläsningar från ledande organisationer. Tidigare talare har representanter från organisationer såsom E.ON, Lego, Experian, Santander, och IBM. Stipendier och finansierings Studenter på denna kurs är också berättigade att ansöka om ett stipendium från Nottingham Business School. För fullständig information om behörighet och hur mycket är tillgänglig besök forskar avgifter och finansiering på vår webbplats. [-]

Msc Förvaltning Och Internationell Publicering

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

MSc i Management och International Publishing har utformats för framtida chefer som särskilt vill utveckla sitt intresse för förlagsbranschen och samtidigt stärka sin förståelse för större affärsområden och begrepp som är avgörande för framgången för 21-talets organisationer. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. [+]

Denna väg utforskar strategierna bakom förlagsbranschen och dess marknadsföring. Du kommer att analysera intressenter och offentliga intressen, utvärdera fusioner och förvärv och överväga inflytelserika teknikens roll. Du kommer att få en praktisk introduktion till digital publicering, utveckla din förståelse för dess funktioner och vad som gör en framgångsrik digital förslag publicering. Slutligen kommer du lära dig om den globala förlagsmarknaden, granska internationell publicering lagar, upphovsrätt, moralisk rätt, författarskap och ägande. Varför läsa denna kurs? Kursen kommer att förse dig med bred kunskap inom ett brett spektrum av management ämnesområden och ger dig möjlighet att utveckla mer specialiserade kunskaper som det fortskrider. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. Du kommer att slutföra en hands-on projekt, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att använda de teorier och kunskap du har fått för att producera ett meningsfullt arbete. Projekten omfattar konsulterfarenhet Project, Praktik, Business Research Project och Global Experience Project. Ramen för alla våra heltid MSc i Management kurser kan vi hålla dig uppdaterad med en rad dynamiska moduler som är relevanta för de ambitioner och behoven hos en ny generation av globala ledare. Vårt samarbete med CMI innebär att på ett framgångsrikt slutförande av den här kursen kommer du att få MSc Management and International Publishing och CMI Level 7 Diploma in Management och ledarskap. Läroplanen granskas och utvecklas genom samråd med våra studenter, arbetsgivare och alumner. Centralt i kursen design är engagemang med externa företag och organisationer. Normalt är dessa rutter locka studenter från över 25 olika länder, vilket innebär att du kommer att ha en verkligt internationell och lärorik erfarenhet. Du kommer att slutföra ett omfattande utvecklingsprogram, som innehåller en kort bostadshus teambuilding kurs brukar hållas i Peak District. Du kan lära av de bästa genom att delta i gästföreläsningar från ledande organisationer. Tidigare talare har representanter från företag som E.ON, Lego, Experian, Santander, och IBM. Du kan också bygga dina färdigheter och kunskaper vidare med fritidsaktiviteter såsom att gå ett samhälle, volontärarbete, blir en student ambassadör. Stipendier och finansierings Studenter på denna kurs är också berättigade att ansöka om ett stipendium från Nottingham Business School. För fullständig information om behörighet och hur mycket är tillgänglig besök forskar avgifter och finansiering på vår webbplats. [-]

Msc Hantering Och Globala Supply Chain Management

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

[+]

Våra MSc Management-grader riktar sig till studenter med antingen ingen bakgrund inom näringsliv och förvaltning som vill utveckla en karriär inom detta område, eller studenter som har en examen i företagsekonomi och förvaltning, men vill bli mer konkurrenskraftiga och framsteg sina karriärer. Denna väg är utformad för att förbereda dig för en karriär inom den globala supply chain management. Det börjar med att utforska förvaltningen av verksamheten på en strategisk nivå, innan utveckla din förståelse för den globala leveranskedjan och hur organisationer inom det utför i förhållande till varandra. Du kommer också att analysera med realistiska uppgifter, att ta itu med den typ av frågor som du kan möta i en verksamhet eller globala leveranskedjan miljö och bygga värdefulla praktiska färdigheter. Varför läsa denna kurs? Kursen kommer att förse dig med bred kunskap inom ett brett spektrum av management ämnesområden och ger dig möjlighet att utveckla mer specialiserade kunskaper som det fortskrider. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. Du kommer att slutföra en hands-on projekt, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att använda de teorier och kunskap du har fått för att producera ett meningsfullt arbete. Projekten omfattar konsulterfarenhet Project, Praktik, Business Research Project och Global Experience Project. Det är en omvandling magisterexamen och är därför inte begränsad till studenter med ett företag eller förvaltning relaterade första graden. Vårt samarbete med CMI innebär att på ett framgångsrikt slutförande av den här kursen kommer du att få MSc Management and Global Supply Chain Management och CMI Level 7 Diploma in Management och ledarskap. Denna väg kommer att både fördjupa din förståelse för strategisk verksamhet inom en rad olika branscher och använda leveranskedjan som en grund för att integrera din förståelse för andra ledningsfunktioner. Normalt är dessa rutter består av studenter från över 25 olika länder, vilket innebär att du kommer att ha en verkligt internationell och lärorik erfarenhet. Du kommer att slutföra ett omfattande utvecklingsprogram, som inkluderar en kort bostadshus teambuilding kurs, som normalt hålls i Peak District. Du kan lära av de bästa genom att delta i gästföreläsningar från ledande organisationer. Tidigare talare har representanter från företag som E.ON, Lego, Experian, Santander och IBM. Du kan också bygga dina färdigheter och kunskaper vidare med fritidsaktiviteter såsom att gå ett samhälle, volontärarbete eller bli en student ambassadör. Stipendier och finansierings Studenter på denna kurs är också berättigade att ansöka om ett stipendium från Nottingham Business School. För fullständig information om behörighet och hur mycket är tillgänglig besök forskar avgifter och finansiering på vår webbplats. [-]

MSc International Business

Campusstudier Heltid 1 år January 2017 Storbritannien Nottingham

Med vår MSc International Business (Single Award), kan du få en oerhört värdefull internationell erfarenhet på bara ett år. Studera hos oss i Storbritannien, fördjupa dig i en ny kultur på en av våra europeiska partnerinstitutioner och välja från ett spännande utbud av hands-on examensarbeten. [+]

Som en International Business enda utmärkelse student kommer du ha flera studieval, så att du kan forma din upplevelse runt ambitioner, intressen och åtaganden. Vår standard herres innebär rigorösa grundstudier här på Handelshögskolan, följt av en period studera utomlands på något av våra partnerinstitutioner (ISCTE i Lissabon, Portugal, Kedge i Marseille, Frankrike, ESC Clermont i Frankrike, eller Brescia University i Italien). Detta följs av ett stort projekt, hemma eller utomlands. Internationella resor är en viktig del av denna kvalifikation, men vi vet att vissa elever kanske inte kan lämna Storbritannien för så lång tid, så vi erbjuder också en stay-at-home väg, som omfattar mer studie här med oss. Alla studenter ges möjlighet att gå på en två-veckors studie turné, så det är förhoppningen att stay-at-home studenter kommer att ta kortare möjlighet att få internationella perspektiv på nära håll. Stipendier och finansiering Studenter på denna kurs är också berättigade att ansöka om ett stipendium från Nottingham Business School. För fullständig information om behörighet och hur mycket är tillgänglig besök forskar avgifter och finansiering på vår webbplats [-]

Msc Internationella Affärer Dubbla Utmärkelse

Campusstudier Heltid 15 månader September 2017 Storbritannien Nottingham

Vårt flaggskepp Dubbla Priset är en verkligt exceptionella möjlighet att få två M-nivå kvalifikationer i bara 15 månader, vilket ger dig en klar konkurrensfördel. Med en mycket värdefull internationell praktik, samt undersökning i Storbritannien och utomlands, och en fördjupad akademiskt projekt, är det en karriär som definierar kurs som kommer att förändra ditt sätt att se världen. [+]

Denna innovativa kurs ger dig möjlighet att uppnå två M-nivå grader, från två olika universitet, snabbare och till en lägre kostnad än att ta dem en efter en. Det är en möjlighet att göra en stor inverkan på din karriär i en relativt kort tidsperiod, bredda dina vyer och ge dig eftertraktad internationell exponering. Du kommer att börja med att utforska kärnområdena International Business här på Nottingham Business School. Du kommer då att bygga vidare på detta genom att studera en termin vid ett av våra hyllade partnerinstitutioner (ISCTE i Lissabon, Portugal, Kedge i Marseille, Frankrike, ESC Clermont i Frankrike, eller Brescia University i Italien). Det finns ett antal specialiserade vägar som erbjuds på Kedge, tre Marketing-baserade (Brand Management, lyx och Brand Management och idrott och evenemang Management) och en Finance-baserade. Om du väljer att spendera din studietid utomlands på ESC Clermont, kan du få antingen en MSc International Business Development eller en MSc International Project Management. Om du väljer att studera vid ISCTE, kommer du att studera MSc International Management, som omfattar ett antal moduler inom ekonomi, entreprenörskap, HRM, internationell verksamhet, rådgivning och strategi, med möjlighet att välja en valfri. Studenter som väljer universitetet i Brescia kommer att tilldelas en MSc Management and International Business, med moduler i ledarskap, logistik, kvantitativa metoder, marknadsföring, optimering analys och ett främmande språk. Detta följs av en värdefull 12-veckors praktik i England eller utomlands, vilket ger dig förstahandserfarenhet i en internationellt inriktad roll. Det är ett utmärkt tillfälle att fördjupa dig i en annan kultur eller engagera sig i den internationella verksamheten i ett brittiskt företag. Slutligen kommer du tillbaka till Nottingham för att genomföra en fördjupad forskningsprojekt, utveckla ny kunskap inom ett visst område av intresse. Stipendier och finansierings Studenter på denna kurs är också berättigade att ansöka om ett stipendium från Nottingham Business School. För fullständig information om behörighet och hur mycket är tillgänglig besök forskar avgifter och finansiering på vår webbplats [-]

MSc Marketing

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Dagens dynamiska globala marknadsföring industrin är en spännande, fartfylld arbetsmiljö och vår MSc Marketing Kursen ger dig de teoretiska och praktiska bakgrund du behöver för att trivas. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. [+]

Den här kursen hjälper dig att bli en redo för marknaden professionellt med ett globalt synsätt, utrustad för en framgångsrik internationell karriär inom marknadsföring, företag eller förvaltning. Skapad i nära samråd med marknadsföring industrin och Chartered Institute of Marketing (CIM), utvecklar den styrka, förmåga och förståelse dagens marknadsföring arbetsgivare letar efter. I din första termin, kommer du att utforska de grundläggande frågorna och begreppen marknadsföringssed, innan lärande om konsumenternas köpbeteende och de faktorer som påverkar det. Du kommer också att ta en helhetssyn på en organisation och hur den försöker utveckla marknadsföringsstrategi i en utmanande global miljö. Den andra terminen ser du fördjupa din förståelse för ämnet. Du kommer att titta på marknadsföring, hur marknadsföring fungerar med andra funktioner i en organisation, marknadsplaner, statistik och konsumenternas engagemang. Du kommer att utsättas för den allra senaste tänkande i både konventionella och digital marknadsföring lärjungar. Slutligen, i tredje termin, kommer du att välja ett stort praktiskt projekt, med möjlighet att använda dina kunskaper i en verklighetstrogen miljö, bedriva oberoende forskning eller få arbetslivserfarenhet utomlands. Varför välja den här kursen? Under kursen kommer du att dra nytta av: Exponering för ledande marknadsföring tänkande, verktyg och tekniker. Du kan lägga till ett års praktik, gör din herres en tvåårig kurs. Partnerskapet med CIM innebär att på ett framgångsrikt slutförande av MSC Marketing har du naturligtvis möjlighet att få en extra examen, nivå fyra CIM Professional Certificate i marknadsföring. Du har även studerande medlemskap från CIM och kommer att vara undantagna från vissa moduler på antingen CIM Level 4 Certificate i Professional Marketing eller CIM Nivå 6 Diploma i Professional Marketing. Ingång från marknadsförare. Tidigare talare har arbetat i ledande roller marknadsföring för stora företagskunder organisationer som 3M, stövlar, E.ON, VW eller mindre marknadsförings- och designbyråer. Liten grupp undervisning levereras av ett team av specialister som har både akademiska och omfattande marknadsföring industrin referenser. Studenter på dessa linjer kommer vanligtvis från över 25 olika länder, vilket innebär att du kommer att ha en verkligt internationell inlärningsupplevelse. Det finns en unik möjlighet att fylla i ett större projekt - antingen en konsulterfarenhet, Praktik, Business Research Project eller Global Experience. Alternativen projektet kommer att förbättra ditt CV och gör att du kan stå ut i en mycket konkurrensutsatt arbetsmarknad. Du kommer att slutföra en omfattande utvecklingsprogram, som innehåller en kort bostadshus teambuilding kurs, brukar hållas i Peak District. En personlig handledare kommer att stödja dig under hela året med ett strukturerat program för personlig utveckling. Karriär workshops, föredrag och tips från vårt team av utbildade karriär konsulter är alla tillgängliga för att du lyckas på arbetsmarknaden. Stipendier och finansierings Studenter på denna kurs är också berättigade att ansöka om ett stipendium från Nottingham Business School. För fullständig information om behörighet och hur mycket är tillgänglig besök forskar avgifter och finansiering på vår webbplats. [-]

Msc Personaladministration

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Civilingenjör Human Resource Management har utvecklats för att producera akademiker kan göra en skillnad i HR arenan. Detta ettårigt program är godkänt av Chartered Institute of Personal och utveckling (CIPD) [+]

Civilingenjör Human Resource Management

 

Civilingenjör Human Resource Management har utvecklats för att producera akademiker kan göra en skillnad i HR arenan. Detta ettårigt program är godkänt av Chartered Institute of Personal och utveckling (CIPD) uppfylla kunskapskraven som är förutsättning för Chartered Medlemskap eller Chartered Fellowship of CIPD.

Alltmer värdet av CIPD kvalifikationer erkänns nationellt och internationellt. CIPD forskning bland ledande organisationer säkerställer att innehållet i det här programmet är samtida och värderas högt av arbetsgivare.

 

Följande centrala moduler kommer att ge dig en fast grund i HRM, ger dig en större förståelse och kunskap om metoder mänskliga resurser i dagens organisationer.... [-]


Videoklipp

Nottingham Business School - The business school for business

How to apply online for Nottingham Business School

Kontakt

Nottingham Business School

Adress, rad 1 Burton St
Nottingham NG1 4BU, GB
Hemsida http://www.ntu.ac.uk/nbs
Telefonnummer +44 115 8484460