Nottingham University Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited

Med campus i Storbritannien, Kina och Malaysia, Nottingham University Business School fakultet bedriver forskning på fältet i centrum av den nya ekonomiska världsordningen. Våra studenter och chefer kan uppleva en internationell dimension i sin studie och knyta värdefulla affärsförbindelser med globala kamrater.

Nottingham University Business School är erkänt som en av de bästa skolorna i världen för kvaliteten på sin forskning och undervisning om hållbarhet och socialt ansvar.

Skolan har också pioneerd entreprenörskap undervisning och forskning vid Nottingham, som fick namnet Storbritanniens första Entrepreneurial University of the Year 2008 av den ansedda Times Higher Awards.

Skolan erbjuder innovativa MSc program för akademiker med både affärs-och icke-yrkesmässig bakgrund, inklusive MSc Marketing program, ackrediterade av Chartered Institute of Marketing (CIM) för en Dual Award, medan Nottingham MBA innehåller möjligheter att specialisera sig inom Ekonomi, Entreprenörskap och Corporate Social Responsibility.

&nbsp

&nbsp

Ranking

 • 1: ai Storbritannien och 23 globalt på Aspen Institute 2009-10 "Beyond Grey Pinstripes" Top 100 rankning av MBA-program som integrerar etiska, sociala och miljöfrågor i undervisning och forskning. Detta prestigefyllda ranking placerar också skolans 2. Fakultet forskning i världen inom dessa områden.
 • I 2008 Research Assessment Exercise 70% av vår forskning bedömdes som antingen internationellt utmärkta eller världsledande, ranking oss 6: ai Storbritannien.
 • Vår grundutbildning är rankad 7. För Ekonomi & Finans och 12 för Business Studies i Independents 2008 Fullständigt University Guide.
 • Vi är bland de få brittiska verksamheten skolor rankad i 2009 Financial Times Global Top 100 MBA, med vår Forskarskola Plats 36 i världen.
 • Under 2008 Financial Times rankad vår Master i internationella affärer i deras Top 50 Masters Management program, med denna grad betyg "5: e bästa i internationella affärer" totalt.
 • 2: ai världen för företagens sociala ansvar i 2009 FT Global MBA Topp 100.
  Våra MBA-program är också rangordnas i The Economist 2009 Global Top 100.

&nbsp

&nbsp

Mission Statement

&nbsp

Uppdraget för Nottingham University Business School är att öka företagens och förvaltning kunskaper och metoder på ett ansvarsfullt och hållbart sätt att använda vår globala närvaro genom:

 • Inflytelserika forskning av högsta internationella standard.
 • Enastående undervisning och program som möjligt för våra studenter och kunder att utmärka sig i en global miljö.
 • Partnerskap med externa organisationer som leder till betydande positiva effekter på den offentliga politiken, affärsmetoder och ekonomiska och sociala välbefinnande.
 • Ett åtagande för övergripande utveckling och välfärd för studenter och personal inom en internationell gemenskap.

com/v/7S5nnJtw1Ws & hl = sv & fs = 1 & rel = 0 ">

Denna skola erbjuder program i:
 • English

Se MSc » Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Msc Bank- Och Chefs Ekonomi

Campusstudier Heltid 12 månader September 2016 Storbritannien Nottingham

Våra bank kurser är i framkant av bank-och finansutbildning. Du kommer att bli en expert i teori och praktik av riskmätning och hantering inom bank. Alla tre bank kurser vi erbjuder är fullt ackrediterad av Chartered Banker Institute (CBI). [+]

Kursen undervisas av Storbritanniens ledande experter inom bank, finans, ekonomi och risk som är medlemmar i Business School Centrum för Risk Banking och finansiella tjänster (CRBFS). Du kommer att lära viktiga bank frågor i detalj och kommer att utveckla ekonomiska begrepp och analys för att ta itu med problemen i banksektorn. Dessa inkluderar att bestämma optimal produktion, priset på varor och tjänster samt titta på hur bankerna fungerar inom den penningpolitiska strategin. Kursen vänder sig till dig om din valda karriärväg är en akademisk / forskare inom bank och ekonomi eller en bank utövare i inhemska, internationella eller centralbanker och vill göra karriär i en ekonomisk analys departementet en internationell bank innan du fortsätter i hög nivå bankledningen. Du kommer att stöta på både internationellt kända akademiker och ledande experter från banksektorn. Du kommer att stöta på både internationellt kända akademiker och ledande experter från banksektorn. Kursen ger dig en unik möjlighet att koncentrera sig på och utveckla din karriär i det här spännande, fartfylld sektor, så att du kommer att lämna oss med de kunskaper och färdigheter för att göra en verklig och omedelbar effekt. Delkurser Bank Theory and Operations Introduktion till forskningsmetoder Ytterligare Kvantitativa forskningsmetoder Industriell ekonomi Bank modellering och analys av prestanda Monetär och finansiell ekonomi Du kommer också att välja minst en från: Beteendeekonomi och beslutsfattande Bolagsstyrning Koncernstrategi Finansiella tjänster: Context, konsument- och marknadsfrågor Industriell ekonomi Riskhantering i finansinstitut Behörighetskrav 2: 1 examen eller equivelant Engelska krav ... [-]

Msc Förvaltning

Campusstudier Heltid 1 år September 2016 Storbritannien Nottingham

Detta ett år MSc Management är för dig om du inte tidigare har studerat företag och förvaltning, men är angelägna om att skaffa sig de kunskaper som krävs för att göra karriär inom management, oavsett om det är inom den offentliga, privata och icke vinstdrivande sektorer eller du hoppas att driver ett eget företag. Du kommer att utmanas att tänka annorlunda av detta varierade kurs som omfattar centrala och valbara moduler, föreläsningar, fallstudier ... [+]

Detta ett år MSc Management är för dig om du inte tidigare har studerat företag och förvaltning, men är angelägna om att skaffa sig de kunskaper som krävs för att göra karriär inom management, oavsett om det är inom den offentliga, privata och icke vinstdrivande sektorer eller du hoppas att driver ett eget företag. Du kommer att utmanas att tänka annorlunda med detta omväxlande kurs som omfattar centrala och valbara moduler, föreläsningar, fallstudier, seminarier och individuella och grupp projektarbete. Undervisas av personal och besökande talare som är ledande inom sitt område, kommer du att studera de viktigaste disciplinerna management som du hittar tankeväckande och inspirerande. Kursen kommer att bidra till att forma ditt ledarskap och ledningskompetens genom att omfamna innovation och ändra så att du möjlighet att tänka som en entreprenör och förverkliga dina nyförvärvade kunskaper. Karriär Progression Detta är en ny kurs, men baserat på karriärutveckling Nubs examen från liknande kurser, räknar vi med att studenter kommer in i en mängd olika yrken, såsom bokföring, rådgivning, affärsutveckling, HR, IT, logistik, marknadsföring, Investment Banking, Private Banking, projektledning, forskning, Sales & Distribution, Skatterådgivning, och emissionsgarantier. Vissa akademiker har också gått in i egenföretagande. Kursens struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin 1 Företagsekonomi International Accounting Hantera Organisationer En från: Kreativ problemlösning Strategisk marknadsföring Termin 2 Research Methods Strategi och ledarskap Två från: E-Business Innovationshantering Innovation och politik Internationell marknadsföring Lansering Nya Investeringar Managing for Sustainability Ny produkt / tjänst Development & Management Strategisk human resource management Teknik Entreprenörskap Turism och hållbarhet Sommar 12,000-15,000 ord Hantering avhandling [-]

Msc Informationssystem Och Verksamhetsstyrning

Campusstudier Heltid 12 månader September 2016 Storbritannien Nottingham

Kursen vänder sig till dig om du har studerat teknik, ledning eller vetenskap och vill göra karriär inom verksamhetsstyrning. Kurserna integrera ledningsmetoder och den teknik de kontrollerar. Din avslutande avhandling, som sker under sommaren, visar den integrerade kunskaper, metoder och praktiska färdigheter ... [+]

Vi erbjuder sex närstående kurser alla som är kopplade till Operations Management: Industriell och Operations Management Informationssystem och Operations Management Management Science och Operations Management Operations Management logistik och supply chain management Supply Chain och Operations Management Dessa kurser utforskar de beslut som fattas för att ta itu med administrativa problem inom näringslivet, industrin och den offentliga sektorn. De tittar på de metoder, modeller och tekniker som används för att lösa organisatoriska problem. Du kommer att ha kvantitativa kunskaper och kommer att vara en examen inom management, engineering, datavetenskap eller en närstående disciplin. Dessutom kommer du att ha en förmåga att analysera problem på ett strukturerat sätt. Sådan är efterfrågan från arbetsgivare för akademiker med analytisk förmåga som kan tillämpa kritiskt tänkande till problemlösning, kan du räkna med att ange en karriär inom management vetenskap och / eller verksamheten och supply chain management. Kursen vänder sig till dig om du har studerat teknik, ledning eller vetenskap och vill göra karriär inom verksamhetsstyrning. Kurserna integrera ledningsmetoder och den teknik de kontrollerar. Din avslutande avhandling, som sker under sommaren, visar den integrerade kunskaper, metoder och praktiska färdigheter. Kursens struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin 1 Fundamentals of Management Information Systems Projektledning Förvaltnings Science for Decision Support Hantera Samtida Verksamhet: Grunder och utmaningar Termin 2 Business Intelligence och Analytics E-Business Management Information Systems: teori till praktik En från: Internationell Transport och Logistik Förvaltnings Science for Decision Support II Upphandling och inköp Quality Management och kvalitetsteknik Tjänste Operations Management Simulering Supply Chain och Operations strategi och praktik Sommar 12,000-15,000 Civilingenjör Informationssystem och Operations Management avhandling Behörighetskrav 2: 1 Honours examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

MSc

Master I Bokföring Och Finans

Campusstudier Heltid 12 månader September 2016 Storbritannien Nottingham

Denna nya specialist Kursen ger dig den senaste forskningen och tänkande i samband med redovisning och finansiering. Den bygger på teori och tillämpning av redovisning och finansiering principer, bredda din förståelse för viktiga områden av ekonomisk förvaltning och delta i pågående debatten om dessa frågor. [+]

Detta MSC är ett nytt specialist kurs med syfte att ytterligare din befintliga kunskaper om redovisning och finansiering. Den bygger på teori och tillämpning av redovisning och finansiering principer och är utformad för att göra det möjligt för dig att bli en finansiell specialist i alla affärsmiljöer, eller att bedriva ytterligare forskarutbildning. De finansiella skarpsinne måste spela i organisationer en viktig roll, och kommer alltid att efterfrågas. Kursen ger dig möjlighet att berika och utöka din förståelse och uppskattning av viktiga ämnen inom redovisning och finansiering och samtidigt bedriva pågående debatten om ämnena. Kursen består av föreläsningar samt möjlighet att interagera och dela dina åsikter i mindre grupper. Obligatoriska moment på viktiga områden av redovisning har en viktig fokus på kvantitativa forskningsmetoder, medan ett antal valfria moduler finns tillgängliga så att du kan skräddarsy grad att passa dina individuella intressen och ambitioner karriär. Kursens struktur För tilldelning av MSC grader, måste studenterna ackumuleras 180 poäng under 12 månader. 120 poäng från moduler undervisas och undersöktes under två 15-veckors terminer (observera inte alla valbara moduler med nödvändighet köra varje session). Varje lärt modul består typiskt av tio 2 eller 3 timmars lektioner. Bedömning är en kombination av individuell uppsats eller grupp projekt och skriftlig tentamen. Centrala moduler Corporate Financial Strategy Aktuella frågor i redovisning Introduktion till forskningsmetoder Ytterligare Kvantitativa forskningsmetoder Finansiell säkerhet Värdering Bokslutskommuniké Analys Plus 2 valfria moduler 60 poäng från ett förslag 2000 ord och 12.000 ord redovisning och finansiering avhandling. [-]

MSc Banking and Risk

Campusstudier Heltid 12 månader September 2016 Storbritannien Nottingham

[+]

* [-]

Msc Bank Och Finans

Campusstudier Heltid 12 månader September 2016 Storbritannien Nottingham

Bank och Finans kurs blandar bank med banbrytande finansiering så att du kan bli en expert på bankverksamheten och ledning. Du kommer också att utveckla en fördjupad förståelse av ekonomisk teori och praktik. Detta kommer att ge dig en unik förståelse för viktiga ekonomiska metoder och hur man tillämpar dem till bankledningen ... [+]

Bank och Finans kurs blandar bank med banbrytande finansiering så att du kan bli en expert på bankverksamheten och ledning. Du kommer också att utveckla en fördjupad förståelse av ekonomisk teori och praktik. Detta kommer att ge dig en unik förståelse för viktiga ekonomiska metoder och hur man tillämpar dem till bankledningen. Kursen vänder sig till dig om din valda karriärväg är: en akademisk / forskare inom bank och finans; eller en bank utövare i inhemska, internationella och Central World banker - i finans / finansmarknaderna departementet en internationell bank innan du flyttar in i en chefsbefattning på hög nivå. Du kommer att stöta på både internationellt kända akademiker och ledande experter från banksektorn. Kursen är fullt ackrediterad av Chartered Banker Institute (CBI), vilket innebär att du kommer att ta examen med en dubbel utmärkelse: en MSc bank och finans och Chartered Banker Diploma, vilket är den gyllene standarden för professionella bankirer och är den högsta utmärkelsen tillgängliga i bankvärlden. Vi är stolta över att vara en av en utvald grupp av handelshögskolor att erbjuda denna dubbla examen examen. Som en grund du studerat förvaltning, bokföring, ekonomi och / eller ekonomi eller om du arbetar för närvarande i den finansiella sektorn och är angelägna om att vässa dina bank färdigheter för att fullfölja din ideala karriär. Kursen ger dig en unik möjlighet att koncentrera sig på och utveckla din karriär i det här spännande, fartfylld sektor, så att du kommer att lämna oss med de kunskaper och färdigheter för att göra en verklig och omedelbar effekt. Om du föredrar att fokusera på bankrisk eller bank- och ekonomi kan du överväga vår Civilingenjör Bank och Risk eller MSc Banking och Industriell ekonomi. Kursens struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin 1 Bank Theory and Operations Corporate Financial Strategy Introduktion till forskningsmetoder Ytterligare Kvantitativa forskningsmetoder Termin 2 Bank modellering och analys av prestanda Finansiell säkerhet Värdering Minst en från: Behavioual ekonomi och beslutsfattande Finansiell rapportering Finansiella tjänster: Context, konsument- och marknadsfrågor * International Finance Riskhantering i finansiella institutioner * * För att uppgradera med Chartered Banker Status måste du välja dessa två moduler. Sommar 12,000-15,000 ord Bank och finans avhandling Behörighetskrav 2: 1 Honours examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

MSC Elektriska Och Elektroniska Teknik Och Entreprenörskap

Campusstudier Heltid 1 år August 2016 Storbritannien Nottingham

Denna 12 månaders Kursen ger dig möjlighet att få den kompetens som krävs för att utveckla och kommersialisera ny teknik inom elteknik och elektronik. Kursen sammanför styrkor och resurser både Institutionen för elektriska och elektronik och Nottingham University Business School ... [+]

Denna 12 månaders Kursen ger dig möjlighet att få den kompetens som krävs för att utveckla och kommersialisera ny teknik inom elteknik och elektronik. Kursen sammanför styrkor och resurser både Institutionen för elektriska och elektronik och Nottingham University Business School. Som du kommer att få ovärderlig chans att uppleva de åtgärder som krävs för att kommersialisera en teknisk idé, ger detta program en utmärkt grund för de ingenjörer som vill kommersialisera sina idéer eller akademiker som vill utforska den spännande världen av kommersialisering. Nyckelfakta LTH bedriver forskning som har erkänts av Vetenskaps Excellence Framework (2014) som världsledande eller internationellt utmärkt, placera den i Storbritanniens tio bästa universitet för teknik. Nottingham University Business School är ett ledande centrum för ledarskapsutbildning och dess uppgift är att vara en topprankade internationell handelshögskola, utmärkt både undervisning och forskning (det för närvarande rankas i den brittiska topp 10). Kurs detaljer Detta är en mycket flexibel kurs - särskilt när det gäller innehållet teknik - och detta ger dig möjlighet att välja moduler enligt dina specifika intressen och behov, och för att genomföra dina studier på något av de internationellt kända forskargrupper med Institutionen för Electrical and Electronic Engineering. Du kommer att genomföra en stor del av kommersialiseringsarbetet på en avancerad teknisk ämne, som du kommer att slutföra under sommaren under överinseende av specialister från Department of Electrical and Electronic Engineering (EEE) och Nottingham University Business School (noppor). Vi kommer att förse dig med råd och vägledning medan du förfina och förbättra din affärsstrategi och litteraturgenomgång, samtidigt som den erbjuder noggrann övervakning och stöd när du är klar med din avhandling. Du kommer att undervisas med hjälp av de senaste framstegen inom undervisningsmetoder och elektroniska resurser, samt små grupp och individuell undervisning från både EEE och noppor. Vårt mål är att hjälpa dig att utveckla förtroendet att arbeta som ingenjör, tillfreds med konventioner både tekniska och affärsmässiga discipliner. Vi strävar efter att förbereda dig för att ta itu med många områden av kommersialisering inom el- och elektronik. Moduler Du kommer att krävas för att ta 60 poäng av obligatoriska moment i kärnverksamheten färdigheter: Kreativ problemlösning Finans och redovisning Projektledning Marknadsföring för företagare Innovationshantering Vetenskap, Teknik och Affärsutveckling Dessutom kommer du att ta ytterligare 60 högskolepoäng värde av valfria moduler från en av de fem internationellt kända forskargrupper inom Institutionen för elektriska och elektronik. Dessa innefattar men är inte begränsade till: Elkraft Väte Ekonomi HDL för Programmable Logic Integrerad Photonics: Design och teknik Optisk kommunikation Ultraljudsteknik Karriärmöjligheter och anställbarhet Förvärvet av en magisterexamen visar en hög kunskapsnivå inom ett specifikt område. Oavsett om du använder den för att förbättra din anställningsbarhet, som förberedelse för vidare akademisk forskning eller som ett medel för yrkesutbildning, kan du dra nytta av karriärer råd om hur du kan använda dina nyfunna färdigheter till sin fulla potential. Förkunskapskrav: 2.1 (Övre 2: a klass hons examen eller internationella motsvarande) Inklusive: Alla räkneförmåga elektriska och elektroniska Engineering grader är berättigade Exklusive: All Arts, samhällsvetenskap, Vetenskap & de flesta andra tekniska ämnen Övriga krav: Engineering. IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i alla element) [-]

MSC Entreprenörskap, Innovation Och Ledning

Campusstudier Heltid 12 månader September 2016 Storbritannien Nottingham

Förmågan att upptäcka och utveckla möjligheter, ta med innovation till en organisation, arbeta kreativt och bedöma värdet av idéer när investeringsförhållandena är osäkra, är de centrala teman i detta masterutbildning. Studenter från alla discipliner är välkomna att söka. Kursen är utformad för studenter som söker för karriärer inom näringsliv och förvaltning. Det kommer också att intressera dem som kan starta egna företag eller ... [+]

Förmågan att upptäcka och utveckla möjligheter, ta med innovation till en organisation, arbeta kreativt och bedöma värdet av idéer när investeringsförhållandena är osäkra, är de centrala teman i detta masterutbildning. Studenter från alla discipliner är välkomna att söka. Kursen är utformad för studenter som söker för karriärer inom näringsliv och förvaltning. Det kommer också att intressera dem som kan starta eget företag eller som kan ta över ett familjeföretag. Nyutexaminerade har angett karriär såsom: konsult Engineering Management IT-utveckling marknadsföring produktutveckling Forskning & Utveckling privatkapital socialt företagande akademiska Kursen innebär höga nivåer av deltagande och guidade praktiskt lärande att översätta entreprenörskap, innovation, kreativitet och förvaltning teori till praktiska ledningskompetens. Studenterna presenteras med möjligheter till: utveckla risk idéer utvärdera nya teknologier genomföra ett konsultprojekt för ett lokalt företag skriva affärsplaner förstår kraven för att få riskkapitalfinansiering utformning marknadsföringsstrategier utarbeta förvaltningsstrategier för hög tillväxt. Eleverna undersöker fallstudier, undervisas av besökande företagare, föreläsningar och delta i grupparbete, affärssimuleringar, grupparbeten och presentationer. Studenter kan skräddarsy detta EM genom att välja ämnen från Sustainability eller International Business vägar. Studenter finslipa sina färdigheter på en "levande" konsultprojekt genom att råda ett lokalt företag på tillväxt eller utvecklingsstrategin och kommer att få erfarenhet presenterar resultaten till ledningsgrupper. På sommaren erbjuder vi möjlighet att utveckla en affärsplan eller skriva en akademisk avhandling vilket som är lämpligast. Alla elever får nära stöd från våra akademiker eller ett företag mentor. Kursen levereras av vår Haydn Grön institutet för innovation och entreprenörskap. Kursens struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin ett Entreprenörskap och kreativitet Entrepreneurial Ekonomi och redovisning Företagsledning Marknadsföring för entreprenörsföretag Termin två Entreprenörskap Projekt Två från: Företag, makt och samhälle E-Business Globaliseringen, företag och Devlopment Lansering Nya Investeringar Innovationshantering Managing for Sustainability Hantera International Business i Kina Teknik Entreprenörskap Om du vill specialisera sig, de vägar nedan inkluderar moduler som skapar djup och förståelse inom ett visst område. Om du väljer två moduler från antingen hållbarhets Pathway eller International Business Pathway, tillsammans med en avhandling i samma område, har du möjlighet för vägen ska synas på din slutliga utskriften och examensbevis. Pathway entreprenörskap E-Business Innovationshantering Lansering Nya Investeringar Teknik Entreprenörskap Hållbarhet Pathway Managing for Sustainability Företag, makt och samhälle International Business Pathway Hantera International Business i Kina Globaliseringen, Näringsliv och Utveckling Sommar 14.000 ord entreprenörskap avhandling eller affärsplan, plus presentation. Behörighetskrav Hedrar 02:01 examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

MSc Finance And Investment

Campusstudier Heltid 12 månader September 2016 Storbritannien Nottingham

Kursen ger dig en solid grund i modern finansiering och investeringar och förbereder dig för en karriär inom investment banking, ekonomisk förvaltning eller ytterligare forskarutbildning i ett närliggande ämne. Studenter på denna kurs, particulalry, kommer att gynnas av tillgång erbjuder vi till Bloomberg terminaler - världens mest kraftfulla plattform för ekonomer som behöver realtidsdata ... [+]

The Financial Times rank detta som en av de bästa Finance magisterprogram i Storbritannien. Du kommer att lära av en av den största gruppen av finansexperter i Storbritannien som har några av de mest uppdaterade kunskaper och metoder inom sina områden. Kursen är för dig om du studerat en kvantitativ ämne eller förvaltning, företagsekonomi eller nationalekonomi på grundnivå. Kursen ger dig en solid grund i modern finansiering och investeringar och förbereder dig för en karriär inom investment banking, ekonomisk förvaltning eller ytterligare forskarutbildning i ett närliggande ämne. Studenter på denna kurs, particulalry, kommer att gynnas av tillgång erbjuder vi till Bloomberg terminaler - världens mest kraftfulla plattform för ekonomer som behöver realtidsdata. Den här kursen har blivit antagen till University Programme CFA Institute erkännande. Denna status beviljas institutioner som utbildningsprogrammet omfattar minst 70 procent av CFA-programmet Candidate Body of Knowledge (CBOK), vilket ger en fast grund i CBOK och förbereder dig väl för CFA tentor. Kursens struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin ett Analys Kapitalmarknadsdag Corporate finance Kvantitativa Tekniker för finans Research Methods för finans och investeringar Termin 2 Derivat Investment Fast intresse Investment Minst en från: Beteendeekonomi och finans Computational Finance Entreprenörskap och Venture Capital Financial Econometrics Financial Reporting Industriell ekonomi Internationell ekonomi Monetär och finansiell ekonomi Kvantitativ Risk Management Riskhantering i finansiella institutioner Sommar 12,000-15,000 ord Finance och Investment avhandling Behörighetskrav Hedrar 02:01 examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

Msc Företagens Sociala Ansvar

Campusstudier Heltid 1 år September 2016 Storbritannien Nottingham

Den Civilingenjör i CSR är en specialist program som erbjuds av Business School'sInternational Centre for Corporate Social Responsibility (ICCSR), ett av Europas främsta centra för utbildning och forskning inom affärsetik, ansvar och hållbarhet. Kursen ger dig ett analytiskt perspektiv på företagens sociala ansvar (CSR) så att du kan kritiskt bedöma CSR-frågor ... [+]

Den Civilingenjör i Corporate Social Responsibility (CSR) är en banbrytande CSR masterkurser. Denna innovativa Kursen betonar den internationella inflytande och påverkan av företag och deras ansvar i samhället. Sedan programmet startade 2004, har vi välkomnat studenter från 44 olika nationaliteter. Den Civilingenjör i CSR är en specialist program som erbjuds av Business School'sInternational Centre for Corporate Social Responsibility (ICCSR), ett av Europas främsta centra för utbildning och forskning inom affärsetik, ansvar och hållbarhet. Kursen ger dig ett analytiskt perspektiv på företagens sociala ansvar (CSR) så att du kan kritiskt bedöma CSR-frågor, initiativ, drivrutiner och svar genom forskning och praktik. Din kunskap stöds av teori och fördelarna med den senaste forskningen på området. Kursen tar en internationell, sektorsövergripande och tvärvetenskapligt perspektiv. Du kommer att dra nytta av att lära sig med studenter från hela världen, som tar ett brett utbud av bakgrunder och erfarenheter. Kursen är avsedd för studenter med en grundexamen inom management, affärer eller andra samhällsvetenskaper. Det kommer också att passa dig om du är mer erfaren och letar efter en forskarutbildning inom hållbar utveckling för att ytterligare din karriär. Våra studenter har utvecklat CSR karriärer inom näringslivet, med näringslivsorganisationer, i Investor organisationer, konsultföretag, forskningsorganisationer, den akademiska världen, regeringen och i den tredje sektorn. Den Civilingenjör i CSR är även lämplig om du är intresserad av att fortsätta på en doktorsexamen i CSR eller hållbarhet. Över 12 månader, kommer du fylla åtta undervisade moduler inklusive fem moduler drivs av ICCSR, två moduler på forskningsmetoder och en ytterligare valbar modul. Liksom dina studier kommer du dra nytta av en rad offentliga och fritidsaktiviteter att ICCSR värdar, inklusive offentliga föreläsningar, forskningsseminarier, en filmserie, regelbundna sociala sammankomster och en årlig forskningssymposium eller konferens. Den ICCSR har goda förbindelser med CSR praxis och du kommer att få möjlighet att träffa utövare och ansluta sig till nätverket av alumner. Det finns högst 20 platser på kursen för att uppmuntra studenter att dra nytta av nära samverkan med sina kamrater och med akademisk personal. Kursens struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin 1 Introduktion till forskningsmetoder Strategier för ansvarsfullt företagande Affärsetik En från: Ytterligare Kvantitativa forskningsmetoder Ytterligare Kvalitativa forskningsmetoder Termin 2 Företag, makt och samhälle Globalisering, Näringsliv och Utveckling Två från (med förbehåll för mötet någon förutsättningarna): Koncernstrategi Utvärdera Hållbarhet Innovation och politik Supply Chain och Operations strategi och praktik Turism och hållbarhet Sommar 12,000-15,000 ord Corporate Social Responsibility avhandling Behörighetskrav 2: 1 Honours examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

MSC Företagets Strategi Och Styrning

Campusstudier Heltid 12 månader September 2016 Storbritannien Nottingham

Detta är den enda Civilingenjör i sitt slag att kombinera de två ömsesidigt beroende frågor av strategi och styrning. Årligen kursen lockar ett tiotal studenter, vilket gör att du kan utveckla en nära arbetsrelation med dina kurskamrater och lärare. Kursen vänder sig till dig som har studerat eller har erfarenhet av förvaltning, näringsliv eller ekonomi. Kursen kommer att hjälpa dig vidare din karriär i ... [+]

Detta är den enda Civilingenjör i sitt slag att kombinera de två ömsesidigt beroende frågor av strategi och styrning. Årligen kursen lockar ett tiotal studenter, vilket gör att du kan utveckla en nära arbetsrelation med dina kurskamrater och lärare. Kursen vänder sig till dig som har studerat eller har erfarenhet av förvaltning, näringsliv eller ekonomi. Kursen kommer att hjälpa dig vidare din karriär i riskkapital, managementkonsultföretag, investment banking och finansiella tjänster management. Genom att du i kontakt med ledande experter inom sitt område, slår naturligtvis en god balans mellan teori och praktik. Kursens struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin 1 Introduktion till forskningsmetoder Industriell ekonomi En från: Ytterligare Kvantitativa forskningsmetoder Ytterligare Kvalitativa forskningsmetoder och en från: Hantera Människor och organisationer Corporate Financial Strategy Termin 2 Bolagsstyrning Koncernstrategi Minst en från: Beteendeekonomi och beslutsfattande Corporate Risk Entreprenörskap och Venture Capital Financial Econometrics Financial Reporting Finansiella tjänster: Context, konsument- och marknadsfrågor Industriell ekonomi Innovation och politik Internationell ekonomi Managing for Sustainability Sommar 12,000-15,000 ord Corporate Strategy and Governance avhandling. Behörighetskrav Hedrar 02:01 examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

Msc Företag Och Förvaltning

Campusstudier Heltid 12 månader September 2016 Storbritannien Nottingham

Detta är en specialiserad förvaltning kurs. Det är den mest flexibla av våra masterkurser och ger utrymme för att skräddarsy den för att möta dina egna behov och karriär intressen. Det kommer att bygga på all relevant erfarenhet som du kanske redan har som inkluderar en examen i ett närliggande ämne som förvaltning, näringsliv eller ekonomi. Den breda typen av kursen ger en god jordning för ... [+]

Detta är en specialiserad förvaltning kurs. Det är den mest flexibla av våra masterkurser och ger utrymme för att skräddarsy den för att möta dina egna behov och karriär intressen. Det kommer att bygga på all relevant erfarenhet som du kanske redan har som inkluderar en examen i ett närliggande ämne som förvaltning, näringsliv eller ekonomi. Den breda typen av kursen ger en god jordning för många förvaltningsrelaterade yrken. Det kommer att hjälpa dig vårda utvecklingen av mjuka färdigheter inom näringsliv och förvaltning genom små grupparbeten och en forskningsledd avhandling. Kursen kommer att förbättra din forskningskompetens, tanke ledarskap, förmåga att analysera motstridiga uppgifter och argument, och förbereder dig för att arbeta med andra från olika kulturer. Kursens struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin ett Introduktion till forskningsmetoder En från: Ytterligare Kvalitativa forskningsmetoder Ytterligare Kvantitativa forskningsmetoder Två från: Corporate Financial Strategy Industriell ekonomi Hantera Människor och organisationer Termin två Minst tre från: Beteendeekonomi och beslutsfattande Branding och marknadskommunikation Bolagsstyrning Koncernstrategi Entreprenörskap och Venture Capital Financial Reporting International Finance Ny produkt / serviceutveckling och förvaltning Strategisk human resource management Sommar 12,000-15,000 ord Business and Management avhandling Behörighetskrav Hedrar 02:01 examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

Msc Human Resource Management Och Organisation

Campusstudier Heltid 12 månader August 2016 Storbritannien Nottingham

Den senaste forskningen och utmaningar som människor och organisationer står inför idag utforskas. Vår undervisning bygger på tvärvetenskaplig teori och idéer för att undersöka hur både affärsmål och individuella mål karriär kan förenas. Kursen kommer att vässa din förståelse för vikten av att ha rätt blandning av människor med rätt uppsättning färdigheter och kompetenser. I kursen ingår en rik blandning av ... [+]

Kursen utvecklar de kunskaper och färdigheter som behövs för att effektivt hantera människor. Detta omfattar: ledarskapets roll förändringsledning utveckling och bevarande av talang utmaningar att hantera människor i mångkulturella och globala sammanhang Kursen är avsedd för studenter från en mängd olika discipliner och kommer att passa dig om: du vill att förvärva de kunskaper och färdigheter för en karriär som managementkonsult professionell i en rad olika sammanhang, vare sig i den privata, offentliga eller ideella sektorn du vill få ut det bästa av människor du använder i ditt eget företag Den senaste forskningen och utmaningar som människor och organisationer står inför idag utforskas. Vår undervisning bygger på tvärvetenskaplig teori och idéer för att undersöka hur både affärsmål och individuella mål karriär kan förenas. Kursen kommer att vässa din förståelse för vikten av att ha rätt blandning av människor med rätt uppsättning färdigheter och kompetenser. I kursen ingår en rik blandning av interaktiva föreläsningar, workshops och fallstudier ur verkliga livet. Du kommer att dra nytta av specialistkompetens inom skolan och från praktisk erfarenhet av näringslivet i stort. Kursens struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin 1 Arbetsrelationer Hantering av förändring Hantera Organisationer Strategisk human resource management Termin 2 Research Methods INTERNATIONAL Human Resource Management Organisationsutveckling Välj en från: Samtida Utvecklingen inom HRM / OB Strategi och ledarskap Managing for Sustainability Sommar 20.000 ord Human Resource Management och organisation. Behörighetskrav Hedrar 02:01 examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

MSC Hållbar Energi Och Entreprenörskap

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

MSc Sustainable Energy och entreprenörskap erbjuds av Institutionen för arkitektur och byggd miljö i samband med Nottingham University Business School. Kursen ger studenterna avancerade kunskaper i förnybar energi, energieffektivitet och företag ... [+]

MSc Sustainable Energy och entreprenörskap erbjuds av Institutionen för arkitektur och byggd miljö i samband med Nottingham University Business School. Kursen ger studenterna avancerade kunskaper i förnybar energi, energieffektivitet och företag. Den ekonomiska välståndet i ett land beror inte bara på sin forskningsbas, men också på dess förmåga att utnyttja den kommersiella potentialen i sina immateriella rättigheter. Kursen ger viktig träning i vart och ett av de områden inom området förnybar energi och energieffektivitet. Eleverna kommer att få teknisk kompetens på detta område samt bli flytande i ekonomi, marknadsföring och ledning av moderna företag. Det syftar till att utveckla förtroende och förståelse inom specialområdet entreprenörskap tillämpas på teknik som kan uppstå från forskningsbas av hållbara energi ämnen. I slutet av kursen kommer du att ha fått nyttig och teknisk kunskap inom områdena hållbar energi och verksamhet samt tillämpning av teknik för att föreslagna affärsmodeller, och du kommer att vara skicklig på att kommunicera och presentera dig själv och dina projekt till en publik. Utexaminerade från kursen kommer ha goda möjligheter att göra karriär inom förnybar energiteknik industrin. Nyckelfakta Som en del av sitt uppdrag, Institutionen för arkitektur och byggd miljö syftar till att utveckla dina yrkeskunskaper och miljö ansvarsfull hållning behövs i dagens snabbt föränderliga värld. Avdelningen har starka samarbetsrelationer med utländska institutioner. Du kan ha möjlighet att delta i konferenser, seminarier och utbildningar både i Storbritannien och utomlands. Nottingham University Business School är ett ledande centrum för ledarskapsutbildning och dess uppgift är att vara en topprankade internationell handelshögskola, utmärkt både undervisning och forskning. Kurs detaljer Kursen kombinerar tre delar: föreläsningar i handel och industri färdigheter (60 poäng); föreläsningar i ledande teknik för förnybar energi (60 poäng); och tillämpningen av denna teknik till en föreslagen affärsmodell via en 60-kredit sommarprojekt. Den "Förnybar energi Transfer Project" kommer att slutföras under sommaren och kommer att ge studenterna möjlighet att genomföra oberoende forskning om ett ämne lämpligt att överföra förnybar energiteknik och tillämpa affärs kunskaper och färdigheter utvecklas genom kursen nära samarbete med företag som specialiserat sig på förnybar energi. MSc Sustainable Energy och entreprenörskap erbjuds på heltid under ett år (12 månader). Under hösten och våren terminer, kommer du att slutföra totalt 120 poäng till ett värde av moduler undervisas inom Institutionen för arkitektur och byggd miljö och Nottingham University Business School. Slutligen kommer du fylla i en Renewable Energy Technology Transfer Project (värda 60 poäng) under sommarperioden i slutet av kursen. Moduler Verksamheten Elementet består av sex moduler: Kreativ problemlösning Finans och redovisning Innovationshantering Projektledning Marknadsföring för företagare Science Technology Arts and Business Tekniken Elementet innefattar tre obligatoriska moment: Reglering och förvaltning av energiförsörjning och användning Förnybar energiteknik Forskningsmetodik Du kommer då att kunna välja ytterligare tre valfria moduler från ämnen såsom: Akustik och belysning Luftkonditionering Technologies Avancerade ämnen av Heat Transfer Combined Heat och Power Systems Förbränning och föroreningskontroll Kylning Technologies and Applications Energy Conversion och utnyttjande Miljömässig hållbarhet Väte ekonomi och teknik Byggmaterial och byggfysik Karriärmöjligheter och anställbarhet Förvärvet av en magisterexamen visar en hög kunskapsnivå inom ett specifikt område. Oavsett om du använder den för att förbättra din anställningsbarhet, som förberedelse för vidare akademisk forskning eller som ett medel för yrkesutbildning, kan du dra nytta av karriärer råd om hur du kan använda dina nyfunna färdigheter till sin fulla potential. Behörighetskrav 2,1 (Övre 2: a klass hons examen eller internationella motsvarande) IELTS 6.5 (inte mindre än 6,0 i någon del) [-]

Msc Hållbarhet

Campusstudier Heltid 12 månader September 2016 Storbritannien Nottingham

Kursen är unik i att kombinera aktuella frågor i det sociala, ekonomiska och miljömässiga hållbar med utbildning i entreprenörskap. Det drivs av en av de ledande CSR forsknings- och undervisningscentra i Europa - Internationella centret för Corporate Social Responsibility (ICCSR) ... [+]

Kursen är unik i att kombinera aktuella frågor i det sociala, ekonomiska och miljömässiga hållbar med utbildning i entreprenörskap. Det drivs av en av de ledande CSR forsknings- och undervisningscentra i Europa - Internationella centret för Corporate Social Responsibility (ICCSR). Med sitt internationella rykte lockar kursen studenter från hela världen som tar med sig en bred erfarenhet och kunskap som du kommer att gynnas. Backas upp av vår världsledande forskning, tar kursen ett internationellt perspektiv på sociala, etiska och miljömässiga frågor som påverkar organisationer och företag. Kursen är lämplig för studenter från alla discipliner, särskilt om du har en stark önskan att utöka dina kunskaper och förståelse för modern hållbarhet och ansvarsfullt företagande frågor, strategier och metoder. Du kan också ha tillbringat en tid i arbete och letar efter en forskarutbildning inom hållbar utveckling för att ytterligare din karriär. Vårt team av experter inom hållbar utveckling och ansvarsfullt företagande har bred erfarenhet av statsvetenskap, organisationsstudier, studier förvaltning, ekonomi, etik, marknadsföring, filosofi, utveckling och redovisning. Detta Masters examen är mycket tänkt av arbetsgivare och alla våra studenter har gått vidare till karriärer i den privata, offentliga och tredje sektorn. Kursens struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin 1 Foundations of Sustainability Research Methods for Sustainability Två från: Affärsetik Strategier för ansvarsfullt företagande Entreprenörskap och kreativitet Företagsledning Hantera Organisationer Kreativ problemlösning Termin 2 Utvärdera Hållbarhet Managing for Sustainability Välj två moduler från denna grupp under förutsättning att möta eventuella pre-requistes: Företag, makt och samhälle Globalisering, Näringsliv och Utveckling Innovationshantering Lansering Nya Investeringar Strategisk human resource management Teknik Entreprenörskap Sommar 12,000-15,000 ord Hållbarhets avhandlingen Behörighetskrav Hedrar 02:01 examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

MSC Industriell Verksamhetsstyrning

Campusstudier Heltid 12 månader September 2016 Storbritannien Nottingham

Kursen vänder sig till dig om du har studerat teknik, ledning eller vetenskap och vill göra karriär inom verksamhetsstyrning. Kurserna integrera ledningsmetoder och den teknik de kontrollerar. Din avslutande avhandling, som sker under sommaren, visar den integrerade kunskaper, metoder och praktiska färdigheter ... [+]

Du kommer att ha kvantitativa kunskaper och kommer att vara en examen inom management, engineering, datavetenskap eller en närstående disciplin. Dessutom kommer du att ha en förmåga att analysera problem på ett strukturerat sätt. Sådan är efterfrågan från arbetsgivare för akademiker med analytisk förmåga som kan tillämpa kritiskt tänkande till problemlösning, kan du räkna med att ange en karriär inom management vetenskap och / eller verksamheten och supply chain management. Kursen vänder sig till dig om du har studerat teknik, ledning eller vetenskap och vill göra karriär inom verksamhetsstyrning. Kurserna integrera ledningsmetoder och den teknik de kontrollerar. Din avslutande avhandling, som sker under sommaren, visar den integrerade kunskaper, metoder och praktiska färdigheter. Kursens struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin ett Förvaltnings Science for Decision Support Hantera Samtida Verksamhet: Grunder och utmaningar Supply Chain Planning and Management Termin två Design av verksamheten anläggningar och system Quality Management och kvalitetsteknik Tre moduler från (varav högst två i någon termin) Termin ett Hållbar tillverkning Systems Engineering och Human Factors Termin två Human-Computer Systems Lean Manufacturing Snabb Produktionsutveckling En från: Avancerade funktioner Analys Business Intelligence och Analytics E-Business Internationell logistik och transport Management Information Systems: teori till praktik Förvaltnings Science for Decision Support II Tjänste Operations Management Supply Chain och Operations strategi och praktik Simulering Upphandling och inköp Sommar 12,000-15,000 ord Industriell Operations Management avhandling. Behörighetskrav Hedrar 02:01 examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

MSc International Business

Campusstudier Heltid 12 månader September 2016 Storbritannien Nottingham

Finns det något bättre sätt att lära sig om internationella affärer än genom att leva och studera i en av världens största ekonomier? Du kommer att ha möjlighet att tillbringa en hel termin vid vår Kina eller Malaysia campus. Detta ger dig en bättre förståelse av det historiska och kulturella sammanhang där både Kina och Malaysia har blivit så viktiga aktörer i den globala ekonomin för ... [+]

Finns det något bättre sätt att lära sig om internationella affärer än genom att leva och studera i en av världens största ekonomier? Du kommer att ha möjlighet att tillbringa en hel termin vid vår Kina eller Malaysia campus. Detta ger dig en bättre förståelse av det historiska och kulturella sammanhang där både Kina och Malaysia har blivit så viktiga aktörer i den globala ekonomin för internationella affärer. För studenter från alla discipliner som vill göra övergången till verksamheten, ger denna kurs med en solid grund i internationell affärsverksamhet i teori och praktik. Läs mer på våra MSc öppna dagar och rekryteringsevenemang Kursens struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin 1 Företagsekonomi International Accounting International Business Environment Termin 2 Essentials of International Marketing Internationell affärsstrategi Research Methods En från: Termin 1 Affärsetik Samtida kinesisk kultur och samhälle Kreativ problemlösning Hantera Organisationer Och en från: Termin 2 Globalisering, Näringsliv och Utveckling Innovationshantering Lansering Nya Investeringar Managing for Sustainability Hantera International Business i Kina Strategisk human resource management Teknik Entreprenörskap Turism och hållbarhet Sommar 12,000-15,000 ord International Business avhandling Behörighetskrav Hedrar 02:01 examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

Msc Kommunikation Och Entreprenörskap

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Kör i samband med Nottingham University Business School, ger detta innovativa forskarutbildning dig en spännande möjlighet att undersöka kommunikationen i samband med entreprenörskap och företagande. Programmet kommer att introducera dig till tvärvetenskapliga dimensioner av professionell kommunikation undersöker i detalj hur språklig analys kan belysa och förbättra kommunikationen i ... [+]

Kör i samband med Nottingham University Business School, ger detta innovativa forskarutbildning dig en spännande möjlighet att undersöka kommunikationen i samband med entreprenörskap och företagande. Programmet kommer att introducera dig till tvärvetenskapliga dimensioner av professionell kommunikation, utforska i detalj hur språklig analys kan belysa och förbättra kommunikationen i företag och en rad andra arbetsplatser. Principen om språkstudier har vi etablerat på Nottingham kombinerar teoretiska och ideologiska dimensioner med mycket praktiska tillämpningar. Kursen undersöker kommunikationens roll i företagsrelaterade mänskliga frågor med hjälp av olika metoder, allt från diskursanalys och interaktionella sociolingvistik till korpuslingvistik. Nyckelfakta Research Assessment Exercise (RAE) 2008 rankades School of English i topp fem avdelningar engelska nationellt av Grade Point Average och av 87 enheter för bedömning. 95% av Handelshögskolans forskning bedömdes vara av internationell kvalitet och 35% av världsledande. The Business School är en topp 10 brittiska Business School: Ekonomi, redovisning och förvaltning rankas sexa i 2.009 Oberoende Good University Guide. Undervisningen informeras av aktiva ledande forskare inom området, och kursens innehåll ses över regelbundet för att säkerställa att det fortfarande är relevant för den föränderliga globala affärsmiljö. Kurs detaljer Programmet fungerar på ett modulärt basis, bestående av två terminer hela som eleverna strävar efter en rad undervisade moduler (120 hp) gemensamt undervisas av Institutionen för engelska och Nottingham University Business School, följt av en gemensam tillsyn forskningsprojekt genomfördes under sommaren perioden. Du kommer att undervisas med hjälp av de senaste framstegen i undervisningsmetoder och elektroniska resurser, liksom små grupper och individuell undervisning. Särskilda funktioner i programmet är: en praktisk grund i kommunikationsanalys och språklig beskrivning en-till-en undervisning med sakkunniga medarbetare undervisning som informeras av aktiva ledande forskare inom området innovativa och engagerande undervisningsmetoder tillgång till många resurser på nätet Alla MSc studenter i skolorna i engelska och Business ansluta sig till en livlig och blomstrande forskarutbildning gemenskap. MSc kommunikation och entreprenörskap kompletteras av heltidsstudier under 12 månader, eller kan studeras på deltid. På sommaren sikt (juni-september) studenter kommer att arbeta med ett forskningsprojekt (60 poäng). Detta är en stor bit av avancerat arbete på ett meddelande och entreprenörskap ämne som du är klar under sommaren under överinseende av specialister från School of English och Nottingham University Business School. Projektet ger dig möjlighet att utveckla den kommersiella potentialen i dina egna entreprenöriella idéer och projekt eller förbättra kommunikationen inom ett specifikt företag och kommersiell miljö. Vi kommer att förse dig med råd och vägledning när du förfina din verksamhet och kommunikationsstrategi och litteraturgenomgång, samtidigt som den erbjuder noggrann tillsyn när du är klar med ditt projekt. Moduler Studenter tar 60 hp undervisade moduler i kommunikationsvetenskap: Sociolingvistik Arbetets (15 hp) Affärs- och organisations kommunikation (15 hp) Interkulturell kommunikation (15 hp) Research Methods: Corpus språkvetenskap (15 hp) Och 60 poäng till ett värde av moduler entreprenörskap: Kreativ problemlösning (10 poäng) Finans och redovisning (10 poäng) Projektledning (10 poäng) Marknadsföring för företagare (10 poäng) Innovation Management (10 hp) Technology Entrepreneurship (10 poäng) Karriärmöjligheter och anställbarhet Förvärvet av en magisterexamen visar en hög kunskapsnivå inom ett specifikt område. Oavsett om du använder den för att förbättra din anställningsbarhet, som förberedelse för vidare akademisk forskning eller som ett medel för yrkesutbildning, kan du dra nytta av karriärer råd om hur du kan använda dina nyfunna färdigheter till sin fulla potential. Behörighetskrav 2,1 (övre 2: a klass hons examen från brittiskt universitet eller internationella motsvarande) Inklusive Relevanta språkliga och / eller litteraturstudier Övriga krav Transkript krävs IELTS 7,0 (inte mindre än 6,0 i någon del) [-]

Msc Kulturindustrin Och Entreprenörskap

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Kulturindustrin spelar en viktig roll i det moderna samhället. Detta program Att sammanföra perspektiv från media och kulturstudier med företagsekonomi, kombinerar kritisk förståelse av kulturindustrin med utvecklingen av viktiga affärskompetens. Moduler undersöka strukturer, organisation och verksamhet av kulturindustrin tillsammans med kultur- politiska ramar och den unika möjligheten ... [+]

Kulturindustrin spelar en viktig roll i det moderna samhället. Detta program Att sammanföra perspektiv från media och kulturstudier med företagsekonomi, kombinerar kritisk förståelse av kulturindustrin med utvecklingen av viktiga affärskompetens. Moduler undersöka strukturer, organisation och verksamhet av kulturindustrin tillsammans med kultur- politiska ramar och de unika yrkesroller och praxis som kännetecknar kulturarbete. Dessa studier genomförs i samband med moduler som koncentrerar sig på projektledning, kreativ problemlösning, ekonomi och redovisning, marknadsföring och management innovation. Genom att föra detta område av kunskaper och färdigheter, programmet tar upp villkor, arbetssätt och utmaningar som definierar kulturindustrin och formar arbete kulturutövare. Kurs detaljer Detta masterkurs studeras på heltid under ett läsår, eller på deltid under två eller tre år. Totalt 120 hp undervisade moduler studeras i hösten och våren terminer. Dessutom är ett forskningsprojekt värt 60 högskolepoäng genomförs under sommarperioden vilket ger en total kursinnehållet 180 högskolepoäng. Programmet körs samarbeta mellan School of kulturer, språk och området studier och Business School. Kursen syftar till att: Ge studenterna en kritisk förståelse av de egenskaper, strukturer en rörelsedynamik av kulturindustrin Ge studenterna kompetens att undersöka olika modeller för utveckling av kulturella och kreativa företag Förstå betydelsen av kulturindustrin i det moderna samhället Utveckla en förmåga att utföra ekonomisk analys av en kulturell företag Bli flytande i ekonomi, marknadsföring och ledning av kulturindustrin Ge kunskap om ledande stipendium i studiet av kulturindustrin Uppskattar sambanden som finns mellan grundforskning och dess praktiska tillämpning Skaffa kritiska, analytisk, teknisk och affärsmässig bakgrund att ge studenterna möjlighet att ge ett betydande bidrag till den kulturella och kreativa sektorn i ekonomin Moduler De obligatoriska moment för denna kurs har inkluderat: Institutionen för kultur, film och media Kulturindustrin Kulturpolitik Kulturindustrin och Entrepreneurship Research Project Business School Projektledning Kreativ problemlösning Finans och redovisning Marknadsföring för företagare Innovationshantering Teknik Kultur och Näringsliv Karriärmöjligheter och anställbarhet Förvärvet av en magisterexamen visar en hög kunskapsnivå inom ett specifikt område. Oavsett om du använder den för att förbättra din anställningsbarhet, som förberedelse för vidare akademisk forskning eller som ett medel för yrkesutbildning, kan du dra nytta av karriärer råd om hur du kan använda dina nyfunna färdigheter till sin fulla potential. Behörighetskrav Deltagarna kommer normalt förväntas ha minst en övre andra klassens hedrar kandidatexamen (eller internationella motsvarande) i ett relevant ämne i humaniora eller samhällsvetenskap. Övriga krav Språktestresultat bör inte vara mer än två år gamla. IELTS 6.5 (inte mindre än 6,0 i någon del) [-]

Msc Logistik Och Supply Chain Management

Campusstudier Heltid 12 månader September 2016 Storbritannien Nottingham

Kursen vänder sig till dig om du har studerat teknik, ledning eller vetenskap och vill göra karriär inom verksamhetsstyrning. Kurserna integrera ledningsmetoder och den teknik de kontrollerar. Din avslutande avhandling, som sker under sommaren, visar den integrerade kunskaper, metoder och praktiska färdigheter ... [+]

Vi erbjuder sex närstående kurser alla som är kopplade till Operations Management: Industriell och Operations Management Informationssystem och Operations Management Management Science och Operations Management logistik och supply chain management Operations Management Supply Chain och Operations Management Dessa kurser utforskar de beslut som fattas för att ta itu med administrativa problem inom näringslivet, industrin och den offentliga sektorn. De tittar på de metoder, modeller och tekniker som används för att lösa organisatoriska problem. Du kommer att ha kvantitativa kunskaper och kommer att vara en examen inom management, engineering, datavetenskap eller en närstående disciplin. Dessutom kommer du att ha en förmåga att analysera problem på ett strukturerat sätt. Sådan är efterfrågan från arbetsgivare för akademiker med analytisk förmåga som kan tillämpa kritiskt tänkande till problemlösning, kan du räkna med att ange en karriär inom management vetenskap och / eller verksamheten och supply chain management. Kursen vänder sig till dig om du har studerat teknik, ledning eller vetenskap och vill göra karriär inom verksamhetsstyrning. Kurserna integrera ledningsmetoder och den teknik de kontrollerar. Din avslutande avhandling, som sker under sommaren, visar den integrerade kunskaper, metoder och praktiska färdigheter. Kursens struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin ett Förvaltnings Science for Decision Support Hantera Samtida Verksamhet: Grunder och utmaningar Supply Chain Planning and Management En från: Fundamentals of Management Information Systems Projektledning Termin två Design av verksamheten anläggningar och system Internationell logistik och transport Supply Chain och Operations strategi och praktik En från: Quality Management och kvalitetsteknik Upphandling och inköp Sommar 12,000-15,000 ord Logistik och Supply Chain Management avhandling. Behörighetskrav Hedrar 02:01 examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

Msc Management Vetenskap Och Verksamhetsstyrning

Campusstudier Heltid 12 månader September 2016 Storbritannien Nottingham

Du kommer att ha kvantitativa kunskaper och kommer att vara en examen inom management, engineering, datavetenskap eller relaterade discipline.Moreover, kommer du att ha en förmåga att analysera problem på ett strukturerat sätt. Sådan är efterfrågan från arbetsgivare för akademiker med analytisk förmåga som kan tillämpa kritiskt tänkande till problemlösning, kan du räkna med att ange en karriär inom management vetenskap och / eller drift och ... [+]

Vi erbjuder sex närstående kurser alla som är kopplade till Operations Management: Industriell och Operations Management Informationssystem och Operations Management Management Science och Operations Management logistik och supply chain management Operations Management Supply Chain och Operations Management Dessa kurser utforskar de beslut som fattas för att ta itu med administrativa problem inom näringslivet, industrin och den offentliga sektorn. De tittar på de metoder, modeller och tekniker som används för att lösa organisatoriska problem. Du kommer att ha kvantitativa kunskaper och kommer att vara en examen inom management, engineering, datavetenskap eller relaterade discipline.Moreover, kommer du att ha en förmåga att analysera problem på ett strukturerat sätt. Sådan är efterfrågan från arbetsgivare för akademiker med analytisk förmåga som kan tillämpa kritiskt tänkande till problemlösning, kan du räkna med att ange en karriär inom management vetenskap och / eller verksamheten och supply chain management. Dessa är för dig om du har studerat teknik, ledning eller vetenskap och vill göra karriär inom verksamhetsstyrning. Kurserna integrera ledningsmetoder och den teknik de kontrollerar. Din avslutande avhandling, som sker under sommaren, visar den integrerade kunskaper, metoder och praktiska färdigheter. Kursens struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin 1 Förvaltnings Science for Decision Support Hantera Samtida Verksamhet: Grunder och utmaningar Supply Chain Planning and Management En från: Fundamentals of Management Information Systems Projektledning Termin 2 Avancerade funktioner Analys Förvaltnings Science for Decision Support II simulering En från: Business Intelligence och Analytics E-Business Internationell logistik och transport Management Information Systems: teori till praktik Upphandling och inköp Quality Management och kvalitetsteknik Tjänste Operations Management Supply Chain och Operations strategi och praktik Sommar 12,000-15,000 ord Civilingenjör Management Science och Operations Management avhandling Behörighetskrav 2: 1 Honours examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

MSc Marketing

Campusstudier Heltid 12 månader September 2016 Storbritannien Nottingham

Tack vare ett samarbete med Chartered Institute of Marketing (CIM), erbjuder vi nu studenter möjlighet att slutföra CIM Diploma in Professional marknadsföring tillsammans med sina civilingenjörsstudier utan extra kostnad. Detta innebär att du kommer att ta examen med två internationellt erkända yrkeskvalifikationer: en MSc i marknadsföring från en ledande University Business School och ett diplom från en av de ... [+]

Tack vare ett samarbete med Chartered Institute of Marketing (CIM), erbjuder vi nu studenter möjlighet att slutföra CIM Diploma in Professional marknadsföring tillsammans med sina civilingenjörsstudier utan extra kostnad. Detta innebär att du kommer att ta examen med två internationellt erkända yrkeskvalifikationer: en MSc i marknadsföring från en ledande University Business School och ett diplom från en av världens främsta professionella organ för marknadsföring. Många arbetsgivare kräver detta för en karriär inom marknadsföring och kommunikation. Det är en stor fördel för våra studenter i dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad och tydligt visar ert engagemang för en karriär inom marknadsföring. CIM diplom levereras av Cambridge Marketing College. Denna kurs är lämplig för studenter från någon disciplin, inklusive företag och förvaltning, med undantag för dem som tidigare har studerat en betydande mängd av marknadsföring. Det erbjuder förstklassig undervisning som i praktiken är fokuserad och förankrad i de senaste idéerna och principerna inom marknadsföring praktiken. Vi arbetar med framstående organisationer och näringslivet för att se till att undervisningen fortfarande är relevant för arbetsgivarna. Du kommer att studera marknadsföring i ett internationellt sammanhang, förstärks av den internationella mix av vår studentpopulationen. Vår Marketing Division är en av de största i Storbritannien med en imponerande internationell forskningsprofil och rekord av kvalitet på undervisningen. Kursen är utformad för att tillgodose behovet av akademisk stringens och en bedömning av praktiska frågor inom marknadsföring. Du kommer att dra nytta av vår unika fokus på djupet över bredden. Genom att studera färre moduler i djupet, kommer du att utveckla din förståelse för viktiga områden inom konsumtion och konsumentbeteende, tjänster, internationell, icke-vinstdrivande, relation och business to business marknadsföring och marknadsföringsstrategi. Vår strategi möjliggör liten grupp undervisning för att förstärka kärnseminarietillfällen - något som du inte hittar överallt. Du kommer att ha möjlighet att lära av gästföreläsare och delta i praktik inom industrin och studiebesök. Efter examen kan du välja att fortsätta dina studier med CIM och med lämplig arbetslivserfarenhet i marknadsföringsrelaterad roll, få full medlemsstatus (MCIM) och bli en Chartered Marknadsförare. Chartered Institute of Marketing är den ledande branschorganisation för marknadsförare i hela världen och finns att utveckla marknadsföringen yrke, upprätthålla professionella normer och förbättra kompetensen hos marknadsföring utövare. University of Nottingham har gått samman med CIM att ge eleverna möjlighet att få yrkeskvalifikationer genom CIM Graduate Gateway. CIM kvalifikationer är mycket eftertraktade av arbetsgivare och kartlägga tillsammans med våra egna grader vilket säkerställer vi att utrusta eleverna med de bästa möjligheterna för en framgångsrik marknadsföring karriär. Kursens struktur Observera att följande struktur och moduler avser 2015/16 sessionen emellertid moduler kan fortfarande vara föremål för förändring. Termin ett Konsumentbeteende och konsumtion Marketing Management Marketing Research och Analytics Strategisk marknadsföring i den digitala ekonomin Termin två Research Methods Minst två från: Branding och marknadskommunikation Samtida teorier i marknadsföring Internationell marknadsföring Ny produkt / tjänst Development & Management Och ytterligare en från: Samtida Utvecklingen inom HRM / OB E-Business Innovationshantering Lansering Nya Investeringar Strategisk human resource management Teknik Entreprenörskap Turism och hållbarhet Sommar 12,000-15,000 ord Marketing avhandling eller marknadsföringsprojekt. Behörighetskrav Hedrar 02:01 examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

Msc Riskhantering

Campusstudier Heltid 12 månader September 2016 Storbritannien Nottingham

Vår MSc Risk Management ger dig en tydlig karriärväg i ett växande område av betydelse för stora företag som letar efter personer med riskhantering kunskap. Kursen vänder sig till dig om du letar efter en karriär inom riskhantering i en mängd olika sektorer, inklusive hälso- och sjukvård, flyg, juridik, teknik, olja och gas, hälsa och säkerhet, och försäkring ... [+]

Vår MSc Risk Management ger dig en tydlig karriärväg i ett växande område av betydelse för stora företag som letar efter personer med riskhantering kunskap. Kursen vänder sig till dig om du letar efter en karriär inom riskhantering i en mängd olika sektorer, inklusive hälso- och sjukvård, flyg, juridik, teknik, olja och gas, hälsa och säkerhet, och försäkring. Nottingham University Business School och vår berömda Centre for Risk, Bank- och finansiella tjänster har varit ledare i riskforskning i mer än två decennier. Vår personal är allmänt betraktas som tankeledare inom risk och vi har ett nära samarbete med kollegor i branschen och ge råd regeringar i viktiga utvecklingspolitik. Kursen kombinerar denna kunskap med praktisk relevans för att förbereda dig för din karriär. Vi hjälper dig att utveckla förståelse och kunskap inom riskteori, riskprocesser, corporate risk, affärskontinuitet, projektledning och strategisk användning av försäkring i riskhanteringen. Kursen stöds av Chartered Insurance Institute (CII), världens främsta branschorganisation för försäkring och finansiella tjänster. Dessutom utexaminerade från denna kurs blir automatiskt associerade medlemmar av Institute of Risk Management. Om du letar efter en kurs som fokuserar på riskhantering inom bank, överväga vår MSc Banking och Risk. Kursens struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin 1 Introduktion till forskningsmetoder Ytterligare Kvantitativa forskningsmetoder Riskanalys En från: Industriell ekonomi leda människor och organisationer Projektledning Termin 2 Corporate Risk Theory of Risk och försäkring Minst en från: Beteendeekonomi och beslutsfattande Bolagsstyrning Koncernstrategi Financial Econometrics Industriell ekonomi Kvantitativ Risk Management Riskhantering i finansiella institutioner Tjänste Operations Management Sommar 12,000-15,000 ord Risk Management avhandling Behörighetskrav Hedrar 02:01 examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

Msc Supply Chain Och Verksamhetsstyrning

Campusstudier Heltid 12 månader September 2016 Storbritannien Nottingham

Du kommer att ha kvantitativa kunskaper och kommer att vara en examen inom management, engineering, datavetenskap eller en närstående disciplin. Dessutom kommer du att ha en förmåga att analysera problem på ett strukturerat sätt. Sådan är efterfrågan från arbetsgivare för akademiker med analytisk förmåga som kan tillämpa kritiskt tänkande till problemlösning, kan du räkna med att ange en karriär inom management vetenskap och / eller drift och ... [+]

Vi erbjuder sex närstående kurser alla som är kopplade till Operations Management: Industriell och Operations Management Informationssystem och Operations Management Management Science och Operations Management logistik och supply chain management Operations Management Supply Chain och Operations Management Dessa kurser utforskar de beslut som fattas för att ta itu med administrativa problem inom näringslivet, industrin och den offentliga sektorn. De tittar på de metoder, modeller och tekniker som används för att lösa organisatoriska problem. Du kommer att ha kvantitativa kunskaper och kommer att vara en examen inom management, engineering, datavetenskap eller en närstående disciplin. Dessutom kommer du att ha en förmåga att analysera problem på ett strukturerat sätt. Sådan är efterfrågan från arbetsgivare för akademiker med analytisk förmåga som kan tillämpa kritiskt tänkande till problemlösning, kan du räkna med att ange en karriär inom management vetenskap och / eller verksamheten och supply chain management. Dessa är för dig om du har studerat teknik, ledning eller vetenskap och vill göra karriär inom verksamhetsstyrning. Kurserna integrera ledningsmetoder och den teknik de kontrollerar. Din avslutande avhandling, som sker under sommaren, visar den integrerade kunskaper, metoder och praktiska färdigheter. Kursens struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin Ett Förvaltnings Science for Decision Support Hantera Samtida Verksamhet: Grunder och utmaningar Supply Chain Planning and Management En från: Fundamentals of Management Information Systems Projektledning Termin två Quality Management och kvalitetsteknik Upphandling och inköp Supply Chain och Operations strategi och praktik En från: Avancerade funktioner Analytics Business Intelligence och Analytics E-Business Internationell logistik och transport Management Information Systems: teori till praktik Förvaltnings Science for Decision Support II Tjänste Operations Management Simulering Sommar 12,000-15,000 ord Supply Chain och Operations Management avhandling. Behörighetskrav Hedrar 02:01 examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

Msc Verksamhetsstyrning

Campusstudier Heltid 12 månader September 2016 Storbritannien Nottingham

Civilingenjör i Operations Management Programmet fokuserar på förvaltning av verksamheten inom tillverkning, service och distribution företag. [+]

Du kommer att ha kvantitativa kunskaper och kommer att vara en examen inom management, engineering, datavetenskap eller en närstående disciplin. Dessutom kommer du att ha en förmåga att analysera problem på ett strukturerat sätt. Sådan är efterfrågan från arbetsgivare för akademiker med analytisk förmåga som kan tillämpa kritiskt tänkande till problemlösning, kan du räkna med att ange en karriär inom management vetenskap och / eller verksamheten och supply chain management. Dessa är för dig om du har studerat teknik, ledning eller vetenskap och vill göra karriär inom verksamhetsstyrning. Kurserna integrera ledningsmetoder och den teknik de kontrollerar. Din avslutande avhandling, som sker under sommaren, visar den integrerade kunskaper, metoder och praktiska färdigheter. Kursens struktur Observera att följande struktur och moduler kan komma att ändras. Termin ett Supply Chain Planning and Management Förvaltnings Science for Decision Support Hantera Samtida Verksamhet: Grunder och utmaningar En från: Fundamentals of Management Information Systems Projektledning Termin två Design av verksamheten anläggningar och system Quality Management och kvalitetsteknik Tjänste Operations Management En från: Internationell logistik och transport Supply Chain och Operations strategi och praktik Upphandling och inköp E-Business Simulering Business Intelligence och Analytics Avancerade funktioner Analys Management Information Systems: teori till praktik Förvaltnings Science for Decision Support II Sommar 12,000-15,000 ord Operations Management avhandling Behörighetskrav Hedrar 02:01 examen eller motsvarande Engelska krav IELTS 6,5 med 6,0 ​​i varje element [-]

Kontakt
Postadress
Nottingham University Business School, Jubilee Campus, Wollaton Road
Nottingham, NG8 1BB GB
Besöksadress
Nottingham University Business School,Wollaton Road, Jubilee Campus
Nottingham, England, NG8 1BB GB