Regent’s University London

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Mångfalden av våra kurser, hur vi undervisar, den internationell blandning av studenter och vår vackra plats i Regents Park i hjärtat av London alla bidrar till att göra studier vid Regent University en speciell upplevelse.

Vårt uppdrag är att fokusera på professionalism, internationalism och utveckling av våra studenter som världsmedborgare som har den kompetens och erfarenhet som behövs för att upprätthålla spännande, givande och värdefulla karriär inom det valda områden.

Alla mina kolleger är dedikerade till att se till att våra studenter njuta av sin tid på Regents och nå de mål som de själva har satt upp.

Våra studenter är i hög efterfrågan och attrahera genomsnittliga löner betydligt över normen. Våra alumner upptar nu nyckelroller i ett brett utbud av affärer, kommersiella, media, statliga och organisationer public service.

Många har gått vidare till att bli framgångsrika företagare eller proffs och ofta tillbaka till universitetet för att dela sina erfarenheter med nuvarande studenter.

Vårt campus ligger i vackra trädgårdar inne Regents Park, nära till City of London, teaterdistriktet West End, London utmärkta gallerier och museer och stora sport- och nöjesställen.

Campus är väl utrustad med det senaste inom lärresurser och spännande planer har godkänts för den fortsatta utvecklingen under de kommande åren.

Medan våra campus är imponerande, är det vår kropp av internationella studenter och personal och våra globala partnerskap som lyfter upplevelsen av studien vid Regents över andra universitet.

Det finns mer än 140 nationaliteter på campus och vi lär nio olika språk. Detta är en plats där studenter kan få verklig kunskap och erfarenhet av andra kulturer vid sidan av de specifika kvalifikationer som de har valt.

Vi har mer än 160 partnerinstitutioner runt om i världen från Europa till Asien, från Afrika till Australien och Amerika till Mellanöstern. Många av våra elever tillbringar tid på dessa platser som en del av sin examen eller välja att göra det av intresse.

Vi arbetar med alla våra elever individuellt för att hjälpa dem att välja rätt program och se till att de får allt stöd de behöver.

Jag hoppas att ni kontaktar oss för att ta reda på vilken av våra program skulle vara bäst för dig och att jag snart kommer att välkomna dig som en av Regent gemenskap.

Denna skola erbjuder program i:
  • English

Se MA » Se MSc »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Msc Digital Marknadsföring Och Analys

Campusstudier Heltid 12 - 16 månader September 2016 Storbritannien London

Den marknadsföring industrin är ett snabbt växande, komplext landskap. Det är viktigt för marknadsförare att hålla jämna steg med den senaste tekniken och trender, men ändå allt svårare att mäta och förstå framgången för moderna digitala marknadsföringskampanjer. [+]

Den marknadsföring industrin är ett snabbt växande, komplext landskap. Det är viktigt för marknadsförare att hålla jämna steg med den senaste tekniken och trender, men ändå allt svårare att mäta och förstå framgången för moderna digitala marknadsföringskampanjer. Under hela dina studier, kommer du utforska hur digital marknadsföring och analys förändras inför marknadsföring, med fokus på fyra huvudteman: sociala medier marknadsföring, stora uppgifter, cloud computing och mobil marknadsföring. Du kommer att få en förståelse för marknadsföring teori, samt att utveckla de viktigaste praktiska färdigheter för att köra digitala kampanjer. Genom att använda levande trosor kommer du att få praktisk erfarenhet av att arbeta på vilken typ av projekt som du skulle vara inblandade med som ett marknadsföringsverktyg utövare. Varför ska jag välja det här programmet? Webbanalys, big data, sociala medier och innehåll marknadsföring är nu de svåraste kompetens att rekrytera för och är viktiga marknadsföring trender för framtiden. Vår mycket relevant, branschledda program direkt behandlar den nuvarande klyftan marknadsföring IT-kompetens, utrusta dig med både kreativ marknadsföring kompetens och avgörande digital, tekniska och kvantitativa analysförmåga för närvarande saknas i branschen. Nyckelkompetenser, syften och mål Utbildning i de tekniska färdigheter som marknadsförare kräver nu En blandning av tekniska och marknadsföring färdigheter i varje modul Nyckel praktiska färdigheter för att köra digitala kampanjer, bland annat sociala medier och analytisk förmåga En djup förståelse för digital marknadsföring strategi, planering och kontroll Grundlig titt på hur digital teknik formar marknadsföringsverksamhet i olika branscher Framtida möjligheter Det finns en stor klyfta kompetens inom marknadsföring industrin som är i desperat behov av människor som har inte bara marknadsföring kunskap, men också digital, analytisk och sociala medier expertis. Akademiker i detta program kommer att ha mycket eftertraktade färdigheter som är attraktiva för marknadsföring arbetsgivare, både byrå och klientsidan. Du kommer att kunna dra nytta av de möjligheter som finns inom sektorn och tillämpa dina kunskaper till ett brett spektrum av olika roller. [-]

Msc Finansiering Med Inriktningar

Campusstudier Heltid 12 - 18 månader September 2016 Storbritannien London

Undervisas av personal med lång branscherfarenhet och hög akademisk utbildning, kommer MSc Finance med Inriktningar förbereder dig för arbete i mångkulturella, globaliserade finans och bankorganisationer. [+]

Undervisas av personal med lång branscherfarenhet och hög akademisk utbildning, kommer MSc Finance med Inriktningar förbereder dig för arbete i mångkulturella, globaliserade finans och bankorganisationer. Programmet erbjuder tre inriktningar: Trading Riskhantering bank Du kommer att få en grundlig förståelse av de olika områden som utgör finansbranschen, samt lära sig praktiska färdigheter för din framtida karriär. Vi simulera verkliga erfarenhet av att arbeta inom finans genom utbildning på Thomson-Reuters plattform, och gästföreläsningar från branschspecialister. Vi använder också fallstudier av live företag av intresse, och du kommer att delta i en fallstudie konkurrens, där den slutliga värderingen presenteras för en panel av experter. Du kommer att titta på hur teori och forskning du studien gäller dagens verklighet, genom att diskutera aktuella frågor, till exempel euroområdet krisen, överväger en rad olika perspektiv, dess orsaker och möjliga lösningar. Varför ska jag välja det här programmet? Finance spelar en avgörande roll i livet för både organisationer och privatpersoner. Detta program ger dig möjlighet att erbjuda flexibla lösningar på komplexa problem, med återverkningar utanför finansbranschen, såsom den senaste bankkrisen. Regents blev den första universitet kapitel i den globala Association of Risk Professionals (GARP) under 2010. Studenter dra nytta av presentationer av de viktigaste risk specialister och möjligheter till nätverkande med akademiker och praktiker från fältet. Programmet kompletteras av praktiska fritidsaktiviteter och hjälper dig att ta vad du lär dig i klassrummet och tillämpa den på den finansiella marknaden. Denna examen är erkänd av Chartered Management Institute (CMI), som ger dig tillgång till CMI resurser under dina studier, och ger dig möjlighet att få CMI medlemskap efter examen färdigställande. Nyckelkompetenser, syften och mål Detta program kommer att förse dig med både en akademisk och praktisk förståelse för finansbranschen. Vårt fokus på att arbeta inom team kommer att utveckla din samarbetsförmåga. Du kommer att få de grundläggande kunskaper och tekniker för att ta itu med problem i en komplex värld av global finans-och bankverksamhet [-]

Msc Olje- Och Gashandel Hantering

Campusstudier Heltid 12 - 16 månader September 2016 Storbritannien London

Designad och utvecklad i samråd med ledande befattningshavare och styrelseledamöter i större organisationer inom olje- och gasindustrin, fokuserar programmet på "nedströms" sidan av industrin - förvaltningen av handeln med olja och gas. [+]

Studieavgift stipendier på £ 3300 är tillgängliga för detta program. Designad och utvecklad i samråd med ledande befattningshavare och styrelseledamöter i större organisationer inom olje- och gasindustrin, fokuserar programmet på "nedströms" sidan av industrin - förvaltningen av handeln med olja och gas. Tre nyckelteman riskhantering, strategi och mervärde vävs hela programmet. Du kommer att undersöka processen för handeln med olja och gas från säljare, köpare och förmedlande perspektiv, och utveckla de praktiska problemlösning färdigheter som behövs för att lyckas i en tillväxtbransch. Handels- och finans moduler, delvis levereras av en stad baserad större forskarutbildning handel och utbildningsföretag, kommer att ge dig upplevelsen av en praktisk handel projekt i verkliga handelsvillkor. Du kommer också att undersöka företagens sociala ansvar och miljö, hållbarhet och sociala frågor. Varför ska jag välja det här programmet? Dagens energisektor kräver begåvade, högt utbildade personer som kan visa ledarskap, strategiskt tänkande och förmågan att hantera risker i komplexa affärssituationer. Det här programmets tre huvudteman, tillsammans med sina branschlänkar och praktiskt förhållningssätt, skapar akademiker som kan möta dessa krav. Programmet ges av högt kvalificerade akademiker och erfarna yrkesmän och lärande förstärks av högprofilerade gästtalare. Du kommer också att ha tillgång till och stöd av hängivna interna och externa yrkesvägledare och tränare som specialiserat sig på olje- och gassektorerna Denna examen är erkänd av Chartered Management Institute (CMI), som ger dig tillgång till CMI resurser under dina studier, och så att du kan få CMI medlemskap efter examen färdigställande. Nyckelkompetenser, syften och mål Identifiera och utvärdera de ekonomiska och politiska faktorer som påverkar den globala olje- och gasindustrin Analysera strukturen på råvarumarknaderna och förstå prisbildningen och prissättningen av riskhantering Förstå den rättsliga ramen för fysisk handel och sjöfart Utveckla en kritisk medvetenhet om den osäkerhet och aktuella frågor inom olje- och gasmarknaderna Svara på de sociala och etiska frågor som råder i branschen Var medveten om den senaste forskningen och praxis, och använda en rad av numeriska, IT- och kommunikationsförmåga för att tolka data och presentera lösningar Framtida möjligheter Du kommer att utveckla de numeriska, analytiska, kommunikation och forskning färdigheter som krävs för ledande befattningar i någon organisation där energi är en viktig variabel. Dina förhandlings- och ledaregenskaper gör att du kan effektivt bemöta komplexa affärssituationer och utvecklas som företagare att identifiera och reagera på nya möjligheter. CMI medlemskap ger tillgång till en mängd resurser som främjar anställbarhet, inklusive Fortsatt Professional Development (CPD) och tillgång till dedikerade platsannonser. Påskrift Ackrediterat av Chartered Management Institute (CMI), vilket leder till Chartered chef status för akademiker Anslutna till Oil & Gas Storbritannien, branschorganisation som arbetar med företag, regeringar och andra berörda parter om viktiga frågor Anslutna till Energy Institute, den yrkesorganisation för energiindustrin att leverera god praxis och professionalism i hela djup och bredd av sektorn [-]

MA

MA International Business

Campusstudier Heltid 12 - 16 månader September 2016 Storbritannien London

MA International Business är utformat för studenter som vill bygga en karriär i en internationell affärsmiljö. [+]

I en värld som alltmer sammankopplade - ekonomiskt, politiskt och socialt - dagens ledare behöver en bred förståelse av dagens affärsfrågor, plus bredare förvaltning, företagande och kommunikationsförmåga som gör det möjligt för dem att blomstra i en föränderlig global miljö. MA International Business är utformat för studenter som vill bygga en karriär i en internationell affärsmiljö. Det ger dig möjlighet att utveckla en god förståelse av internationella affärer, tillsammans med förmågan i nyckel länkade disciplinerna internationell marknadsföring, human resource management, ekonomi och entreprenörskap. Alternativet att studera ett språk är en viktig aspekt av programmet, så att du kan kommunicera effektivt i en internationell affärssammanhang. Alternativ för språkstudier inkluderar arabiska, kinesiska, franska, tyska, italienska, japanska, portugisiska, ryska och spanska. Varför ska jag välja det här programmet? Programmet kommer att utveckla dina kunskaper och kritisk förståelse för internationella affärsfrågor. Du kommer att öka din medvetenhet om förändring och dynamiken i olika kulturer och utveckla värderande och problemlösningsförmåga. Det finns ett starkt fokus på att utveckla din personliga såväl som professionella attribut. Du kommer att utvärdera dina egna styrkor och förmågor, och planera din egen utveckling, lära sig att agera på eget initiativ och ta ansvar för dina handlingar. Nyckelkompetenser, syften och mål utveckla dina intressen och kunskaper genom alternativ inom en rad specialistområden, såsom familjeföretag, internationella förhandlingar eller coaching utveckla värderande och problemlösningsförmåga ökar din medvetenhet om förändring och dynamiken i olika kulturer förmåga att analysera komplexa situationer, svara med kreativa lösningar och kommunicera effektivt i nästan alla situationer [-]

MA Internationella Relationer

Campusstudier Heltid 12 - 14 månader September 2016 Storbritannien London

Detta program undersöker komplexiteten och processer som ingår i världspolitiken. Relationerna mellan stater, internationella institutioner, de internationella icke-statliga organisationer (INGO) och icke-statliga aktörer utforskade och analyserade omfattande. [+]

Detta program undersöker komplexiteten och processer som ingår i världspolitiken. Relationerna mellan stater, internationella institutioner, de internationella icke-statliga organisationer (INGO) och icke-statliga aktörer utforskade och analyserade omfattande. Du kommer att ta ett tvärvetenskapligt synsätt på dina studier, integrera historiska exempel och teorier från områden såsom internationella relationer, internationell politisk ekonomi, sociologi, psykologi och historia. Varför ska jag välja det här programmet? Traditionella frågor som krig och fred, strategi och diplomati är fortfarande i centrum för världspolitiken. Men frågan om rättigheter, klimatförändringar människa och miljö, migration, globalisering, globala civila samhället, terrorism och många andra förekommer ännu mer komplex och spännande utmaningar som framtida forskare och praktiker i internationella relationer kommer att behöva ta itu med. Programmet syftar till att förbereda dig för en spännande karriär inom den snabbrörliga och osäker värld av global politik, som kan möta morgondagens utmaningar. Nyckelkompetenser, syften och mål Du kommer att få En djup analytisk förståelse för viktiga delområden och teorier om internationella relationer som en disciplin Förmågan att identifiera viktiga aktörer och institutioner för internationella relationer och deras funktioner Analytisk förståelse för internationella frågor från olika perspektiv Möjligheten att värdera beslutsprocesserna, inklusive moraliska och etiska konsekvenser En förtrogenhet med främmande kulturer och språk Framtida möjligheter Akademiker i detta program är inte begränsad till en enda karriärväg. Det kommer att förbereda dig för ett antal yrken inom områden såsom diplomati, internationella affärer, ekonomi, historia, juridik och statsvetenskap. Det kommer att ge dig de nödvändiga verktygen för att utmärka sig i din karriär inom den offentliga och den privata sektorn [-]

Ma Internationell Lagstiftning Om Mänskliga Rättigheter

Campusstudier Heltid 12 - 14 månader January 2017 Storbritannien London

Mänskliga rättigheter och internationell rätt har alltid varit i centrum för undervisning och akademiskt arbete vid Regent under många år. Denna innovativa forskarutbildningen, som utvecklats i samarbete med den berömda advokat för mänskliga rättigheter, Geoffrey Robertson, QC, Doughty Street Chambers undersöker några av de viktigaste utmaningarna när det gäller internationella mänskliga rättigheter. [+]

Mänskliga rättigheter och internationell rätt har alltid varit i centrum för undervisning och akademiskt arbete vid Regent under många år. Denna innovativa forskarutbildningen, som utvecklats i samarbete med den berömda advokat för mänskliga rättigheter, Geoffrey Robertson, QC, Doughty Street Chambers undersöker några av de viktigaste utmaningarna när det gäller internationella mänskliga rättigheter. Du kommer att introduceras till en rad ämnen inom området inklusive en historia av lag om mänskliga rättigheter, internationella relationer, humanitär intervention, åsiktsfrihet, förbud mot tortyr och omänsklig behandling och internationell straffrätt, med all teori kompletteras med spetsforskning och fallstudier. Varför ska jag välja det här programmet? De frågor som behandlas inom detta program har aldrig varit så relevant och efterfrågan. Programmet ger dig möjlighet att ta itu med några av de samtida utmaningar i verksamhetsmiljön som syftar till att skydda och främja de mänskliga rättigheterna. Programmet informerar de som redan i yrkesutövningen eller som strävar efter att arbeta inom detta område med den kompetens och kunskap och förmåga att införa förändringar som kommer att förbättra politik för mänskliga rättigheter på internationell, regional och nationell nivå. Detta program är unikt i sin nära koppling till yrkesutövare och verkliga fall, så att du verkligen utforska och förstå vad som händer i världen idag. Vi har ett exceptionellt duktiga föreläsare inklusive: Dr. Andraz Zidar, en erfaren internationell jurist och tidigare diplomat. Dr Jennifer Melvin, en expert på folkmordet i Rwanda och massvåld. Dr Sara Bazoobandi, en författare på matsäkerhet och Associate Fellow of Chatham House. Dr. Mireille Hebing, en expert på migration och flyktingar. Dr. Neven Andjelic nyligen invald i rådgivande kommittén för ramkonventionen om skydd för nationella minoriteter. Professor Yossi Mekelberg, expert och författare om människorättsfrågor sträcker sig från höger till självbestämmande, kön, yttrandefrihet, flyktingar, kollektiv bestraffning och husrivningar, minoriteters rättigheter och andra. Professor Mekelberg har varit medlem i Londonkommittén för Human Rights Watch för de senaste 7 åren och regelbundet ombedd att skriva i internationella medier om kränkningar av de mänskliga rättigheterna. Förutom vårt eget team kommer du också dra nytta av att lyssna på gästföreläsningar om en rad relaterade ämnen. Dessa kan omfatta föreläsningar från: Geoffrey Robertson, QC Kirsty Brimelow, QC Professor Marc Weller Graeme Hall Edward Fitzgerald OBE, QC Professor Geraldine Van Beuren, QC Andrea Saccucci Jen Robinson Samarbete med dessa framstående yrkesverksamma kommer verkligen få ämnet till liv och ge dig en djup och omfattande kunskap om mänskliga rättigheter. Nyckelkompetenser, syften och mål Du kommer att få: En systematisk och omfattande kunskap om internationell lagstiftning om mänskliga rättigheter Förmågan att identifiera och kritiskt värdera aktuella frågor som rör internationella mänskliga rättigheter En förståelse för hur teori avser att öva, med omfattande användning av aktuella och relevanta fallstudier Förmågan att tolka huvudsakliga källmaterial samt förståelse relevanta begrepp, fall, stadgar och fördrag Exponering för världsberömda människorättsadvokater som kommer att dela sina kunskaper och erfarenheter av att arbeta på landmärke fall inom området Framtida möjligheter Detta program kommer att förbereda dig för ett antal yrken, inom områden som diplomati, internationella relationer, inrikes och internationell rättslig praxis, internationella välgörenhetsorganisationer och icke-statliga organisationer, samt yrkesutövare inom juridik, journalistik, politik och ekonomi. [-]

Ma Ledningen

Campusstudier Heltid 12 - 16 månader September 2016 Storbritannien London

MA Management erbjuder en fördjupning av ledningen och föränderliga globala sammanhang där organisationer fungera. [+]

MA Management erbjuder en fördjupning av ledningen och föränderliga globala sammanhang där organisationer fungera. Programmet betonar personlig karaktär av en effektiv förvaltning och ledarskap, utveckla akademiker som kan bli en katalysator för förändring i både näringsliv och samhälle. Detta program kombinerar management och ledarskap teori, praktik och värderingar samtidigt vårda de sociala och känslomässiga aspekterna av learning.There är stark betoning på lagarbete och praktisk, upplevelsebaserad inlärning kopplad till och inriktade på världen av ledning och ledarskap. Programmet filosofi är att "odla frön av möjligheter" - sammanföra och ledarskap teori, praktik och värderingar samtidigt vårda de sociala och känslomässiga aspekter av lärande och uppmuntra dig att handla med tillförsikt i utmanande situationer. Varför ska jag välja det här programmet? MA Management kommer att förse dig med de viktigaste affärs- och livskunskap att behärska förvaltningsmetoder på en högre nivå. Du kommer att vara beredd att bli en mer effektiv ledare, chef och medborgare, kan göra en positiv skillnad i både arbete och gemenskap. Du kommer att göra en fördjupning av ledarstilar och förvaltningspraxis, och titta på den personliga stilen av särskilda ledare - hur de hanterar människor och arbetar i en föränderlig yttre sammanhang. Det finns ett starkt fokus på att utveckla din personliga såväl som professionella attribut. Du kommer att utvärdera dina egna styrkor och förmågor, och planera din egen utveckling, att lära sig att tänka själv, arbete i team och ta ansvar. Programmet kommer att främja din självtillit och självinsikt, din förmåga att klara av förändring och tvetydighet, och din känsla av ansvar Nyckelkompetenser, syften och mål Utveckla positiva och kritiska inställning till ledning och ledarskap, förändring och företag, så att du kan reagera positivt till en dynamisk, komplex global miljö möjlighet att utveckla dina intressen och kunskaper genom alternativ i en lång rad specialiserade områden, såsom familjeföretag, internationella förhandlingar eller coaching Utveckla kritisk självkännedom, inre egenskaper och överförbara kunskaper inom management och ledarskap praxis [-]

MA Luxury Brand Management

Campusstudier Heltid 12 - 16 månader September 2016 Storbritannien London

MA Luxury Brand Management tar en strategisk syn på de dynamiska egenskaperna och möjligheter med den globala lyxvaror industrin. [+]

MA Luxury Brand Management tar en strategisk syn på de dynamiska egenskaperna och möjligheter med den globala lyxvaror industrin. Utvecklad i samråd med industrin, erkänner program som lyx och prestige bolagens högsta chefer behöver en viss typ av affärskompetens. Studera i hjärtat av London, en av världens huvudstäder för lyx industrin, kommer du att utveckla den kompetens som krävs för att hantera ledande varumärken i en mycket konkurrensutsatt miljö, som kombinerar kunskap med ett nytänkande och en stark kulturell perspektiv. Programmet ges av högt kvalificerade akademiker och erfarna yrkesmän, och fokuserar enbart på lyx, branding och förvaltning över hela värdekedjan. Du kommer att dra nytta av industrin gästföreläsare, undervisning som informeras av de senaste affärstänkande och konsultprojekt samarbeten med industrin. Varför ska jag välja det här programmet? Lyx industrin har fördubblats i storlek under de senaste 10 åren, vilket återspeglar en alltmer global närvaro. Traditionellt en sektor i samband med Europa, är lyxmärken expandera till marknaderna i de snabbt växande BRIC-länderna. Du kommer att dra nytta av föreläsningar per bransch gästföreläsare, företagsbesök som förvaltar lyxmärken och samarbeten med viktiga internationella lyxiga partner. Programmet fokuserar också på din personliga utveckling, bygga dina kunskaper inom områden som kommunikation, emotionell intelligens och samarbete i grupp. Du kommer att arbeta med coacher och experter för att hjälpa dig genom din resa på programmet och utanför. Denna examen är erkänd av Chartered Management Institute (CMI), som ger dig tillgång till CMI resurser under dina studier, och ger dig möjlighet att få CMI medlemskap efter examen färdigställande. Nyckelkompetenser, syften och mål Genom undervisade klasser, projekt och kontakter med branschexperter kommer du att utveckla kunskaper, insikter och färdigheter för att göra välgrundade bedömningar om de strategiska och taktiska affärsverksamhet lyxmärken. Framtida möjligheter Detta program har utformats för att förse dig med den kunskap, förtroende och kompetens för att bedriva ledande befattningar i internationella lyxvarumärke management, marknadsföring, kommunikation och detaljhandel. MA Luxury Brand Management alumner arbetar i en rad olika roller inom reklam, PR, varumärkeshantering och marknadsföring, i prestigefyllda företag i hela branschen. Många har också startat egna företag. Några av de företag våra alumner arbetar på bland annat: Anthony & Cie Ava Mira Baume & Mercier Bell Pott Privat Condé Nast, Vogue Magazine Devika Dass Estée Lauder Guerlain Hermès Krystal från MS Design Lakme Spak Lioness Smycke L'Oréal Livsstil Estates International Corporation Maybourne Hotel Group CMI medlemskap ger tillgång till en mängd resurser som främjar anställbarhet, inklusive Fortsatt Professional Development (CPD) och tillgång till dedikerade platsannonser. [-]

Ma Medier Och Kommunikation

Campusstudier Heltid 12 - 18 månader September 2016 Storbritannien London

MA i Media och kommunikation ger studenterna en bred bas i media, inklusive utbildning i teori, forskningsmetoder och samtida ämnen. [+]

MA i Media och kommunikation ger studenterna en bred bas i media, inklusive utbildning i teori, forskningsmetoder och samtida ämnen. Du kommer att undersöka dagens globala, digitala och kulturella frågor som formar nuvarande medielandskap. Du lär dig om historien om masskommunikation och huvudsakliga tendenser i tillväxt och nätverks mediebranschen, inklusive tryck, visuella och interaktiva medier. Dessutom kommer du utforska hur internationella mediesystem formar vår syn på världen. Du kommer att utveckla en rad olika medier och kommunikationsfärdigheter som är nödvändiga för en mängd olika medieplattformar och aktiviteter. Du lär dig forskning och analys, hur man planerar och genomför medieprojekt och hur man producerar material i tryck, film och online-format. Varför ska jag välja det här programmet? Med London som en kultur- och mediekapital, ger kursen den perfekta scenen både för att analysera medierna och lära sig att skapa den. London är ett nav för kreativ och teknisk innovation, kännetecknande för media och kommunikation. Detta program utrustar eleverna att förstå och få erfarenhet i denna dynamiska medievärld. Programmet är flexibelt, så att du kan få kunskap i vissa områden av intresse inom media och kommunikation samt att välja från en mängd olika valbara för att utöka din kunskapsbas och kompetens. Du kommer att dra nytta av små klasser undervisas av akademiska experter och branschfolk som är specialister inom sitt område. Klasserna är också förbättras genom gästföreläsningar från experter, studiebesök och besök på relevanta medieevenemang och organisationer. Nyckelkompetenser, syften och mål Upprätta en grundlig förståelse av media i dagens snabba och snabbt föränderliga globala kulturer Utveckla kritiska utvärdering och kunskaps färdigheter Bli världsmedborgare med breda medier och kommunikation kompetens och personliga specialisering [-]

Videoklipp

Regent’s University London

Kontakt

Regents University London

Adress, rad 1 Inner Cir
NW1 4NS United Kingdom
Hemsida http://www.regents.ac.uk/
Telefonnummer +44 20 7487 7505