University of Roehampton Online

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

University of Roehampton, London Online

The University of Roehampton, erbjuder London Online ett utbud av online masterprogram är utformade för att hjälpa ändra liv, förändra karriär och form samhällen.

Roehampton har en stolt historia som går mer än 175 år tillbaka genom sina fyra högskolor. Nu rankas den bästa moderna universitetet i London, * studenter från mer än 150 länder har valt att studera på nätet med Roehampton och få en utbildning av god kvalitet godkänd av den brittiska regeringen.

Varför välja universitetet i Roehampton, London Online?

 • Studera på nätet med Roehampton innebär att du kommer att tjäna en QAA säkrad UK magisterexamen från en institution rankas bästa moderna universitetet i London av några av Storbritanniens mest inflytelserika universitets guider. *
 • När du studerar på nätet, passar universitet runt ditt liv, inte tvärtom. I själva verket, nio av 10 Roehampton Elever säger flexibilitet online lärandet är lika bra eller bättre än de förväntade. **
 • Bygg ditt professionella nätverk när du studerar tillsammans med yrkesverksamma från hela världen -. 92% av eleverna säger att gemensamma möjligheter till lärande med andra studenter är lika bra eller bättre än de förväntade **
 • Betala en allomfattande terminsavgift ***, det vill säga utan extra kostnader för böcker, bibliotek tillgång, teknik avgifter eller din ansökan.
 • När du uppgraderar, har du möjlighet att delta i vår examensceremoni i London; Du kommer också att få exakt samma examensbevis som våra på campus studenter.
* University of Roehampton är ett modernt universitet - ett av de lärosäten i Storbritannien som tilldelades universitetsstatus efter fortbildning och högre utbildning Act 1992 antogs. University of Roehampton har den högsta rankningen av alla efter 1992 universitet baserade i London, i enlighet med följande oberoende brittiska universitet guider: Guardian University Guide 2016 Complete University Guide 2016 och Sunday Times Good University Guide 2016.

** Resultat beräknas av University of Roehampton, London Online baserad på svaren från 676 nuvarande studenter som svarat på den årliga nöjda studentundersökning 2014. Vid den tidpunkt då forskningen fielded, var detta en svarsfrekvens på 33%. *** Denna avgift kan komma att ändras under hela löptiden för programmet.

ROEHC01

Online Learning

Hur kommer jag lära mig? Lärande med Roehampton Online är en levande process. Studenter från hela världen tar den kunskap de har fått från lärare undervisning och klassrum debatt och få det att fungera omedelbart i sina egna liv.

När måste jag vara online? På Roehampton Online, förstår vi att de flesta av våra elever har upptagen karriärer och aktiva personliga liv utanför klassrummet. Vår online inlärningsmodell har därför utformats för att ge dig möjlighet att välja när och var du studerar:

 • Inga uppsättning föreläsningstider
 • Klassrummet åtkomst 24 timmar per dag
 • Omfattande stöd

Vad kommer jag lära mig? På Roehampton Online, anser vi att lärande bara kan bli verkligt effektivt när det kan tillämpas mot fullfölja en ljusare framtid. Detta är anledningen till att vi utformar våra program för att förse dig med praktiska färdigheter som kan sättas i arbete omedelbart i din kommun och karriär.

Inlärnings modell och programstruktur

Var och en av Roehampton Online masterprogrammen har utformats för att hjälpa dig framåt i ditt liv och följer samma grundstruktur.

Varje online-program består av sju moduler och ett forskningsprojekt. Varje modul varar 12 veckor. Du har då ett uppehåll på cirka två veckor innan du fortsätter dina studier. Din forskningsprojekt är ungefär som en avhandling, där alla tidigare lutande kulminerar i en akademisk uppsats.

Moduler motsvara 20 högskolepoäng medan forskningsprojekt bär 40 poäng - men du har 26 veckor att slutföra den del av ditt program.

Accreditation

Uttrycket "ackreditering" används på olika sätt i olika utbildningssystem runt om i världen. I Storbritannien, universiteten har en ackrediteringsstatus på grund av examensrätten (erkända organ) genom en lag av parlamentet.

Upprätthålla en hög akademisk standard är central för Roehampton vision. Som brittiska institut uppfyller universitetet med den akademiska normer som fastställts av den brittiska regeringens kvalitetssäkring Högskoleverket (QAA). Dessa normer är desamma för alla program - grundutbildning, forskarutbildning och forskningsbaserade - om de har levererats online eller på campus.

ROEHC02

stöd

På Roehampton Online får du stöd från det ögonblick du fråga till bortom den dag du examen från:

 • Din registrering rådgivare - ditt one-stop-shop för råd och information under ansökningsprocessen
 • Fakultet - mentorer, lärare och handledare i lärande, lärare är där för att ge riktning i klassrummet
 • Roehampton anställbarhet och karriär Hub - eller Reach - ger 24/7 tillgång till resurser som kan hjälpa dig att hitta ett bättre jobb
 • Centrum för Student Framgång - en inlärningsresurs full av videolänkar och tjänster som utformats speciellt för att hjälpa dig att lyckas
 • Skriva Centre - får personlig feedback från expert skriva handledare och bli bättre på att producera akademiska arbete
 • Skicklighets enheter - komma igång med dina studier tack vare dessa fria korta introduktionskurser

Studieavgifter

Genom att erbjuda en allomfattande terminsavgift, * Roehampton Online syftar till att säkerställa att du inte har några dolda kostnader under din studietid. Kostnaden för undervisning ingår ditt kursmaterial, e-böcker, bibliotek tillgång, teknik avgifter och personlig support, samt ytterligare karriärfrämjande tjänster.

Roehampton Online erbjuder också en rad betalningsplaner för att hjälpa dig att betala i en takt som passar dig bäst.

Begär information för att lära mer om studieavgifter för din specifika program.

* Den allomfattande terminsavgift innebär att det inte finns några extra kostnader för böcker, bibliotek tillgång, teknik avgifter eller din ansökan. Denna avgift kan komma att ändras under hela löptiden för programmet.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Antagning & krav

The online degree programmes at Roehampton Online are designed for professionals looking to further their education and enhance their careers. So work experience is an important factor when choosing the most suitable applicants for a course.

If you already hold a bachelors degree (or equivalent) and have relevant work experience, you may be eligible for full admission into one of our programmes.

Even if you don’t have a suitable bachelors degree, you may still be eligible if you have enough relevant professional experience. If so, you may be conditionally admitted. As long as you pass the first module, you’ll then be granted full admission.

Request information to learn more about the admission requirements for your specific programme.

Se MA » Se MSc » Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Master Of Public Administration

Online Deltid Storbritannien London

Vår online Master of Public Administration (MPA) utbildningsprogrammet ger dig möjlighet att få de kunskaper och färdigheter du behöver för att flytta din karriär framåt på 21-talet av den offentliga förvaltningen. [+]

Dagens offentliga administratörer står inför utmaningar och förändring som aldrig förr. Från migration och teknik för att globaliseringen är en rad frågor omvandla området offentlig förvaltning. I den offentliga, privata och frivilliga sektorn, proffs som förstår komplexiteten i den moderna staten är i efterfrågan. Vår online Master of Public Administration (MPA) utbildningsprogrammet ger dig möjlighet att få de kunskaper och färdigheter du behöver för att flytta din karriär framåt i 21: a århundradet den offentliga förvaltningen. Genom denna MPA grad unika metod, kommer du att få en grundlig förståelse för de processer som ligger till grund för det offentliga livet, tillsammans med ett globalt perspektiv och praktiska färdigheter som du kan använda omedelbart för att förbättra människors liv. Programtid varierar beroende på program / student pacing. Advance din karriär med en Roehampton Online masterprogram Eftersom vi tror att lärande bara kan vara livsförändrande när vi tillämpa det vi lär oss, utvecklar vi masterprogram som syftar till att återspegla den mest moderna tänkandet inom studien, vilket innebär att du kommer att lära sig färdigheter som kommer att vara relevanta för din karriär just nu , och i framtiden. Inlärnings modell och programstruktur Var och en av Roehampton Online masterprogrammen har utformats för att hjälpa dig framåt i ditt liv och följer samma grundstruktur. Varje online-program består av sju moduler och ett forskningsprojekt. Varje modul varar 12 veckor. Du har då ett uppehåll på cirka två veckor innan du fortsätter dina studier. Din forskningsprojekt är ungefär som en avhandling, där alla tidigare lutande kulminerar i en akademisk uppsats. Moduler motsvara 20 högskolepoäng medan forskningsprojekt bär 40 poäng - men du har 26 veckor att slutföra den del av ditt program. Hur kommer jag lära mig? Lärande med Roehampton Online är en levande process. Studenter från hela världen tar den kunskap de har fått från lärare undervisning och klassrum debatt och få det att fungera omedelbart i sina egna liv. När måste jag vara online? På Roehampton Online, förstår vi att de flesta av våra elever har upptagen karriärer och aktiva personliga liv utanför klassrummet. Vår online inlärningsmodell har därför utformats för att ge dig möjlighet att välja när och var du studerar: Inga uppsättning föreläsningstider Klassrummet åtkomst 24 timmar per dag Omfattande stöd stöd På Roehampton Online får du stöd från det ögonblick du fråga till bortom den dag du examen från: Din registrering rådgivare - ditt one-stop-shop för råd och information under ansökningsprocessen Fakultet - mentorer, lärare och handledare i lärande, lärare är där för att ge riktning i klassrummet Roehampton anställbarhet och karriär Hub - eller Reach - ger 24/7 tillgång till resurser som kan hjälpa dig att hitta ett bättre jobb Centrum för Student Framgång - en inlärningsresurs full av videolänkar och tjänster som utformats speciellt för att hjälpa dig att lyckas Skriva Centre - får personlig feedback från expert skriva handledare och bli bättre på att producera akademiska arbete Skicklighets enheter - komma igång med dina studier tack vare dessa fria korta introduktionskurser Antagning Online utbildningsprogram vid Roehampton Online är utformad för yrkesverksamma som vill fortsätta sin utbildning och förbättra sina karriärer. Så arbetslivserfarenhet är en viktig faktor när man väljer de mest lämpliga sökande till en kurs. Om du redan har en kandidatexamen (eller motsvarande) och har relevant arbetslivserfarenhet, kan du vara berättigad till fullt tillträde till ett av våra program. Även om du inte har en lämplig kandidatexamen, kan du fortfarande vara berättigad om du har tillräckligt med relevant yrkeserfarenhet. Om så är fallet, kan du bli villkorligt antagen. Så länge du passerar den första modulen, kommer du då att ges full antagning. Begär information för att lära mer om behörighetskraven för din specifika program. [-]

MSc

Civilingenjör I Informationssystem Management

Online Deltid 29 månader Storbritannien London

Detta online masterprogram ska hjälpa dig med det kritiska tänkande som krävs för att utmärka sig i en chefsposition inom denna dynamiska och föränderliga sektor. [+]

Informationssystem har snabbt blivit en viktig del av samhället, driver företag, industri och offentlig service. Förmågan att hantera och förstå informationssystem är nu ses som en av de viktigaste affärskunskaper i framtiden. Idag, de med ett informationssystem utbildning är oftast rekryteras som affärssystemsanalytiker, managementkonsulter och IT-direktörer. Detta online-masterprogram ska hjälpa dig med de kritiska tänkande som krävs för att utmärka sig i en chefsposition inom denna dynamiska och föränderliga sektor. Genom gemensamma gruppaktiviteter och individuella uppgifter du kommer att utforska de praktiska tillämpningarna av modern teori för att leda, hantera andra och arbeta självständigt för att du och din organisation vistelse i spetsen för denna nyckelfältet i näringslivet. Advance din karriär med en Roehampton Online masterprogram Eftersom vi tror att lärande bara kan vara livsförändrande när vi tillämpa det vi lär oss, utvecklar vi masterprogram som syftar till att återspegla den mest moderna tänkandet inom studien, vilket innebär att du kommer att lära sig färdigheter som kommer att vara relevanta för din karriär just nu , och i framtiden. Inlärnings modell och programstruktur Var och en av Roehampton Online masterprogrammen har utformats för att hjälpa dig framåt i ditt liv och följer samma grundstruktur. Varje online-program består av sju moduler och ett forskningsprojekt. Varje modul varar 12 veckor. Du har då ett uppehåll på cirka två veckor innan du fortsätter dina studier. Din forskningsprojekt är ungefär som en avhandling, där alla tidigare lutande kulminerar i en akademisk uppsats. Moduler motsvara 20 högskolepoäng medan forskningsprojekt bär 40 poäng - men du har 26 veckor att slutföra den del av ditt program. Hur kommer jag lära mig? Lärande med Roehampton Online är en levande process. Studenter från hela världen tar den kunskap de har fått från lärare undervisning och klassrum debatt och få det att fungera omedelbart i sina egna liv. När måste jag vara online? På Roehampton Online, förstår vi att de flesta av våra elever har upptagen karriärer och aktiva personliga liv utanför klassrummet. Vår online inlärningsmodell har därför utformats för att ge dig möjlighet att välja när och var du studerar: Inga uppsättning föreläsningstider Klassrummet åtkomst 24 timmar per dag Omfattande stöd stöd På Roehampton Online får du stöd från det ögonblick du fråga till bortom den dag du examen från: Din registrering rådgivare - ditt one-stop-shop för råd och information under ansökningsprocessen Fakultet - mentorer, lärare och handledare i lärande, lärare är där för att ge riktning i klassrummet Roehampton anställbarhet och karriär Hub - eller Reach - ger 24/7 tillgång till resurser som kan hjälpa dig att hitta ett bättre jobb Centrum för Student Framgång - en inlärningsresurs full av videolänkar och tjänster som utformats speciellt för att hjälpa dig att lyckas Skriva Centre - får personlig feedback från expert skriva handledare och bli bättre på att producera akademiska arbete Skicklighets enheter - komma igång med dina studier tack vare dessa fria korta introduktionskurser Antagning Online utbildningsprogram vid Roehampton Online är utformad för yrkesverksamma som vill fortsätta sin utbildning och förbättra sina karriärer. Så arbetslivserfarenhet är en viktig faktor när man väljer de mest lämpliga sökande till en kurs. Om du redan har en kandidatexamen (eller motsvarande) och har relevant arbetslivserfarenhet, kan du vara berättigad till fullt tillträde till ett av våra program. Även om du inte har en lämplig kandidatexamen, kan du fortfarande vara berättigad om du har tillräckligt med relevant yrkeserfarenhet. Om så är fallet, kan du bli villkorligt antagen. Så länge du passerar den första modulen, kommer du då att ges full antagning. Begär information för att lära mer om behörighetskraven för din specifika program. [-]

Civilingenjör I Personalarbete

Online Deltid 29 månader Storbritannien London

Detta online magisterexamen i Human Resources Management syftar till att utrusta dig med den kunskap, de färdigheter och insikter för att uppnå detta. Du kommer att utveckla de kunskaper och den kompetens att bli en frågande mänskliga resurser professionell och en förkämpe för företagets vision och värderingar - de byggstenar för en engagerad arbetsstyrka och en hållbar organisation. [+]

Morgondagens personal ledare måste vara mer än administratörer. De måste vara strategiska affärspartners, med den kompetens och kunskap för att deras organisationer och människor att trivas i en komplex och föränderlig global miljö. Detta på nätet magisterexamen i Human Resources Management syftar till att utrusta dig med förståelse, förmågor och insikter att uppnå detta. Du kommer att utveckla de kunskaper och den kompetens att bli en frågande mänskliga resurser professionell och en förkämpe för företagets vision och värderingar - de byggstenar för en engagerad arbetsstyrka och en hållbar organisation. Genom en fördjupad förståelse av den senaste personal teori och bästa praxis, kommer du att kunna utmana och informera ledningens beslutsfattande och utöka dina kunskaper och praktik i olika globala sammanhang. Advance din karriär med en Roehampton Online masterprogram Eftersom vi tror att lärande bara kan vara livsförändrande när vi tillämpa det vi lär oss, utvecklar vi masterprogram som syftar till att återspegla den mest moderna tänkandet inom studien, vilket innebär att du kommer att lära sig färdigheter som kommer att vara relevanta för din karriär just nu , och i framtiden. Inlärnings modell och programstruktur Var och en av Roehampton Online masterprogrammen har utformats för att hjälpa dig framåt i ditt liv och följer samma grundstruktur. Varje online-program består av sju moduler och ett forskningsprojekt. Varje modul varar 12 veckor. Du har då ett uppehåll på cirka två veckor innan du fortsätter dina studier. Din forskningsprojekt är ungefär som en avhandling, där alla tidigare lutande kulminerar i en akademisk uppsats. Moduler motsvara 20 högskolepoäng medan forskningsprojekt bär 40 poäng - men du har 26 veckor att slutföra den del av ditt program. Hur kommer jag lära mig? Lärande med Roehampton Online är en levande process. Studenter från hela världen tar den kunskap de har fått från lärare undervisning och klassrum debatt och få det att fungera omedelbart i sina egna liv. När måste jag vara online? På Roehampton Online, förstår vi att de flesta av våra elever har upptagen karriärer och aktiva personliga liv utanför klassrummet. Vår online inlärningsmodell har därför utformats för att ge dig möjlighet att välja när och var du studerar: Inga uppsättning föreläsningstider Klassrummet åtkomst 24 timmar per dag Omfattande stöd stöd På Roehampton Online får du stöd från det ögonblick du fråga till bortom den dag du examen från: Din registrering rådgivare - ditt one-stop-shop för råd och information under ansökningsprocessen Fakultet - mentorer, lärare och handledare i lärande, lärare är där för att ge riktning i klassrummet Roehampton anställbarhet och karriär Hub - eller Reach - ger 24/7 tillgång till resurser som kan hjälpa dig att hitta ett bättre jobb Centrum för Student Framgång - en inlärningsresurs full av videolänkar och tjänster som utformats speciellt för att hjälpa dig att lyckas Skriva Centre - får personlig feedback från expert skriva handledare och bli bättre på att producera akademiska arbete Skicklighets enheter - komma igång med dina studier tack vare dessa fria korta introduktionskurser Antagning Online utbildningsprogram vid Roehampton Online är utformad för yrkesverksamma som vill fortsätta sin utbildning och förbättra sina karriärer. Så arbetslivserfarenhet är en viktig faktor när man väljer de mest lämpliga sökande till en kurs. Om du redan har en kandidatexamen (eller motsvarande) och har relevant arbetslivserfarenhet, kan du vara berättigad till fullt tillträde till ett av våra program. Även om du inte har en lämplig kandidatexamen, kan du fortfarande vara berättigad om du har tillräckligt med relevant yrkeserfarenhet. Om så är fallet, kan du bli villkorligt antagen. Så länge du passerar den första modulen, kommer du då att ges full antagning. Begär information för att lära mer om behörighetskraven för din specifika program. [-]

Civilingenjör I Projektledning

Online Deltid 29 månader Storbritannien London

Genom detta online MSc program försöker vi att utrusta dig med den viktiga kunskap och viktiga färdigheter som krävs för att ta din förståelse för projektledning till nästa nivå, och bli en mycket effektiv projektledare. [+]

En allt viktigare kompetens i näringslivet, har förmågan att styra projekt på ett framgångsrikt sätt bli ett centralt krav för dem som vill bedriva högre positioner inom sitt expertområde. Genom denna nätet civilingenjörsutbildningen Vi strävar efter att förse dig med de grundläggande kunskaper och nyckelkompetens som krävs för att ta din förståelse för projektledning till nästa nivå och bli en mycket effektiv projektledare. Förmågan att driva projekt normalt leder till engagemang med produktutveckling, strategiskt partnerskap management, fusioner, förvärv och kulturella event management. Vår undervisning kommer att utforska en rad olika verktyg och tekniker under hela projektets livscykel inom områden som planering, effektiv kommunikation och strategiskt tänkande. Verktygen och relevanta tekniker du kommer att diskutera och studien har utformats med praktisk tillämpning och karriärutveckling i åtanke. Advance din karriär med en Roehampton Online masterprogram Eftersom vi tror att lärande bara kan vara livsförändrande när vi tillämpa det vi lär oss, utvecklar vi masterprogram som syftar till att återspegla den mest moderna tänkandet inom studien, vilket innebär att du kommer att lära sig färdigheter som kommer att vara relevanta för din karriär just nu , och i framtiden. Inlärnings modell och programstruktur Var och en av Roehampton Online masterprogrammen har utformats för att hjälpa dig framåt i ditt liv och följer samma grundstruktur. Varje online-program består av sju moduler och ett forskningsprojekt. Varje modul varar 12 veckor. Du har då ett uppehåll på cirka två veckor innan du fortsätter dina studier. Din forskningsprojekt är ungefär som en avhandling, där alla tidigare lutande kulminerar i en akademisk uppsats. Moduler motsvara 20 högskolepoäng medan forskningsprojekt bär 40 poäng - men du har 26 veckor att slutföra den del av ditt program. Hur kommer jag lära mig? Lärande med Roehampton Online är en levande process. Studenter från hela världen tar den kunskap de har fått från lärare undervisning och klassrum debatt och få det att fungera omedelbart i sina egna liv. När måste jag vara online? På Roehampton Online, förstår vi att de flesta av våra elever har upptagen karriärer och aktiva personliga liv utanför klassrummet. Vår online inlärningsmodell har därför utformats för att ge dig möjlighet att välja när och var du studerar: Inga uppsättning föreläsningstider Klassrummet åtkomst 24 timmar per dag Omfattande stöd stöd På Roehampton Online får du stöd från det ögonblick du fråga till bortom den dag du examen från: Din registrering rådgivare - ditt one-stop-shop för råd och information under ansökningsprocessen Fakultet - mentorer, lärare och handledare i lärande, lärare är där för att ge riktning i klassrummet Roehampton anställbarhet och karriär Hub - eller Reach - ger 24/7 tillgång till resurser som kan hjälpa dig att hitta ett bättre jobb Centrum för Student Framgång - en inlärningsresurs full av videolänkar och tjänster som utformats speciellt för att hjälpa dig att lyckas Skriva Centre - får personlig feedback från expert skriva handledare och bli bättre på att producera akademiska arbete Skicklighets enheter - komma igång med dina studier tack vare dessa fria korta introduktionskurser Antagning Online utbildningsprogram vid Roehampton Online är utformad för yrkesverksamma som vill fortsätta sin utbildning och förbättra sina karriärer. Så arbetslivserfarenhet är en viktig faktor när man väljer de mest lämpliga sökande till en kurs. Om du redan har en kandidatexamen (eller motsvarande) och har relevant arbetslivserfarenhet, kan du vara berättigad till fullt tillträde till ett av våra program. Även om du inte har en lämplig kandidatexamen, kan du fortfarande vara berättigad om du har tillräckligt med relevant yrkeserfarenhet. Om så är fallet, kan du bli villkorligt antagen. Så länge du passerar den första modulen, kommer du då att ges full antagning. Begär information för att lära mer om behörighetskraven för din specifika program. [-]

Civilingenjör I Strategisk Styrning Av Försörjningskedjan

Online Deltid 29 månader Storbritannien London

Detta online Civilingenjör i Strategic Supply Chain Management syftar till att utrusta dig med den kompetens och kunskap för att bidra till verksamheten ledarskap på en strategisk nivå, hantering av vitala system och processer som ligger till grund för resultat, lönsamhet och tillväxt. [+]

I dagens komplexa globala ekonomin, finns det större tryck på företagen att både hantera kostnader och driva på tillväxten. Proaktiv, kreativ varuförsörjning ses alltmer som ett viktigt verktyg för att uppnå detta. Som ett resultat finns det ett växande behov av försörjningskedjan chefer som har förmåga, förståelse och kommersiell medvetenhet för att ta en ledande roll i att hjälpa till att minska kostnaderna, öka vinsten och skapa en konkurrensfördel för sina organisationer. Detta online Civilingenjör i Strategic Supply Chain Management syftar till att utrusta dig med de kunskaper och färdigheter för att bidra till affärs ledarskap på en strategisk nivå, hantering av vitala system och processer som ligger till grund för prestanda, lönsamhet och tillväxt. Advance din karriär med en Roehampton Online masterprogram Eftersom vi tror att lärande bara kan vara livsförändrande när vi tillämpa det vi lär oss, utvecklar vi masterprogram som syftar till att återspegla den mest moderna tänkandet inom studien, vilket innebär att du kommer att lära sig färdigheter som kommer att vara relevanta för din karriär just nu , och i framtiden. Inlärnings modell och programstruktur Var och en av Roehampton Online masterprogrammen har utformats för att hjälpa dig framåt i ditt liv och följer samma grundstruktur. Varje online-program består av sju moduler och ett forskningsprojekt. Varje modul varar 12 veckor. Du har då ett uppehåll på cirka två veckor innan du fortsätter dina studier. Din forskningsprojekt är ungefär som en avhandling, där alla tidigare lutande kulminerar i en akademisk uppsats. Moduler motsvara 20 högskolepoäng medan forskningsprojekt bär 40 poäng - men du har 26 veckor att slutföra den del av ditt program. Hur kommer jag lära mig? Lärande med Roehampton Online är en levande process. Studenter från hela världen tar den kunskap de har fått från lärare undervisning och klassrum debatt och få det att fungera omedelbart i sina egna liv. När måste jag vara online? På Roehampton Online, förstår vi att de flesta av våra elever har upptagen karriärer och aktiva personliga liv utanför klassrummet. Vår online inlärningsmodell har därför utformats för att ge dig möjlighet att välja när och var du studerar: Inga uppsättning föreläsningstider Klassrummet åtkomst 24 timmar per dag Omfattande stöd stöd På Roehampton Online får du stöd från det ögonblick du fråga till bortom den dag du examen från: Din registrering rådgivare - ditt one-stop-shop för råd och information under ansökningsprocessen Fakultet - mentorer, lärare och handledare i lärande, lärare är där för att ge riktning i klassrummet Roehampton anställbarhet och karriär Hub - eller Reach - ger 24/7 tillgång till resurser som kan hjälpa dig att hitta ett bättre jobb Centrum för Student Framgång - en inlärningsresurs full av videolänkar och tjänster som utformats speciellt för att hjälpa dig att lyckas Skriva Centre - får personlig feedback från expert skriva handledare och bli bättre på att producera akademiska arbete Skicklighets enheter - komma igång med dina studier tack vare dessa fria korta introduktionskurser Antagning Online utbildningsprogram vid Roehampton Online är utformad för yrkesverksamma som vill fortsätta sin utbildning och förbättra sina karriärer. Så arbetslivserfarenhet är en viktig faktor när man väljer de mest lämpliga sökande till en kurs. Om du redan har en kandidatexamen (eller motsvarande) och har relevant arbetslivserfarenhet, kan du vara berättigad till fullt tillträde till ett av våra program. Även om du inte har en lämplig kandidatexamen, kan du fortfarande vara berättigad om du har tillräckligt med relevant yrkeserfarenhet. Om så är fallet, kan du bli villkorligt antagen. Så länge du passerar den första modulen, kommer du då att ges full antagning. Begär information för att lära mer om behörighetskraven för din specifika program. [-]

Master I Psykologi

Online Heltid Deltid Storbritannien London

Vår online Civilingenjör i psykologi programmet ger en noggrann och livlig studier av vetenskap och praxis av psykologi. Med fokus på psykologi för den verkliga världen - genom en unik lärande resa som presenterar centrala teorier i sammanhanget (själv, identitet, kultur, relationer, arbetsplats) - detta helt online program förbinder dig med erfarna internationella lärare och studiekamrater. [+]

Psykologi - studiet av sinnet och beteende - kan förbättra ett brett spektrum av yrken, i synnerhet i dagens komplexa, globaliserad miljö. Som individer står inför ökande tryck, professionella med expertis i att hjälpa och motivera människor är efterfrågade i företag och organisationer världen över. Vår nätet Civilingenjör i psykologi program ger en noggrann och livlig studie av vetenskap och praxis psykologi. Med fokus på psykologi för den verkliga världen - genom en unik lärande resa som presenterar centrala teorier i sammanhanget (själv, identitet, kultur, relationer, arbetsplats) - detta helt online program förbinder dig med erfarna internationella lärare och studiekamrater. Dina uppdrag kommer att omfatta vetenskapliga experiment och interaktiva aktiviteter, allt från simuleringar av NASA moon uppgifter psykometriska tester. Dra nytta av den forskning och undervisning expertis av universitetets Psykologiska institutionen, kommer du att bygga din egen forskning färdigheter och undersöka på djupet en psykologi fråga som är relevant för ditt liv. Advance din karriär med en Roehampton Online masterprogram Eftersom vi tror att lärande bara kan vara livsförändrande när vi tillämpa det vi lär oss, utvecklar vi masterprogram som syftar till att återspegla den mest moderna tänkandet inom studien, vilket innebär att du kommer att lära sig färdigheter som kommer att vara relevanta för din karriär just nu , och i framtiden. Inlärnings modell och programstruktur Var och en av Roehampton Online masterprogrammen har utformats för att hjälpa dig framåt i ditt liv och följer samma grundstruktur. Varje online-program består av sju moduler och ett forskningsprojekt. Varje modul varar 12 veckor. Du har då ett uppehåll på cirka två veckor innan du fortsätter dina studier. Din forskningsprojekt är ungefär som en avhandling, där alla tidigare lutande kulminerar i en akademisk uppsats. Moduler motsvara 20 högskolepoäng medan forskningsprojekt bär 40 poäng - men du har 26 veckor att slutföra den del av ditt program. Hur kommer jag lära mig? Lärande med Roehampton Online är en levande process. Studenter från hela världen tar den kunskap de har fått från lärare undervisning och klassrum debatt och få det att fungera omedelbart i sina egna liv. När måste jag vara online? På Roehampton Online, förstår vi att de flesta av våra elever har upptagen karriärer och aktiva personliga liv utanför klassrummet. Vår online inlärningsmodell har därför utformats för att ge dig möjlighet att välja när och var du studerar: Inga uppsättning föreläsningstider Klassrummet åtkomst 24 timmar per dag Omfattande stöd stöd På Roehampton Online får du stöd från det ögonblick du fråga till bortom den dag du examen från: Din registrering rådgivare - ditt one-stop-shop för råd och information under ansökningsprocessen Fakultet - mentorer, lärare och handledare i lärande, lärare är där för att ge riktning i klassrummet Roehampton anställbarhet och karriär Hub - eller Reach - ger 24/7 tillgång till resurser som kan hjälpa dig att hitta ett bättre jobb Centrum för Student Framgång - en inlärningsresurs full av videolänkar och tjänster som utformats speciellt för att hjälpa dig att lyckas Skriva Centre - får personlig feedback från expert skriva handledare och bli bättre på att producera akademiska arbete Skicklighets enheter - komma igång med dina studier tack vare dessa fria korta introduktionskurser Antagning Online utbildningsprogram vid Roehampton Online är utformad för yrkesverksamma som vill fortsätta sin utbildning och förbättra sina karriärer. Så arbetslivserfarenhet är en viktig faktor när man väljer de mest lämpliga sökande till en kurs. Om du redan har en kandidatexamen (eller motsvarande) och har relevant arbetslivserfarenhet, kan du vara berättigad till fullt tillträde till ett av våra program. Även om du inte har en lämplig kandidatexamen, kan du fortfarande vara berättigad om du har tillräckligt med relevant yrkeserfarenhet. Om så är fallet, kan du bli villkorligt antagen. Så länge du passerar den första modulen, kommer du då att ges full antagning. Begär information för att lära mer om behörighetskraven för din specifika program. [-]

MSc I Marknadsföring

Online Heltid Storbritannien London

Det finns ett stort behov av nya talanger i den snabbt föränderliga området för marknadsföring. Efterfrågan på marknadschefer förväntas växa kraftigt under de närmaste åren, eftersom företagen möta de ökande kraven från kunder och klienter, och mer intensiv konkurrens. [+]

Det finns ett stort behov av nya talanger i den snabbt föränderliga området för marknadsföring. Efterfrågan på marknadschefer förväntas växa kraftigt under de närmaste åren, eftersom företagen möta de ökande kraven från kunder och klienter, och mer intensiv konkurrens. Många marknadsförare saknar de nya mediekunskap som moderna företag efterfrågar. Framgångsrika proffs behöver en flexibel, smidig metod grundad i både online och offline marknadsföring miljö, inklusive sociala medier, webb och digitala kanaler, att genomföra framgångsrika marknadsföringskampanjer. Detta online MSc i marknadsföring ger en helhetsförståelse av fältet som bygger på en praktisk kunskap om aktuella trender och hur man kan utnyttja dem. Du kommer att sätta teori i praktik, få insikter som du kan använda omedelbart att hjälpa till att driva tillväxt i din nuvarande roll. Detta online masterprogrammet kan förbättra dina framtidsutsikter i den globala arbetsmarknaden, utrusta dig att ta itu med marknadsutmaningar med en verkligt internationell tänkesätt. Advance din karriär med en Roehampton Online masterprogram Eftersom vi tror att lärande bara kan vara livsförändrande när vi tillämpa det vi lär oss, utvecklar vi masterprogram som syftar till att återspegla den mest moderna tänkandet inom studien, vilket innebär att du kommer att lära sig färdigheter som kommer att vara relevanta för din karriär just nu , och i framtiden. Inlärnings modell och programstruktur Var och en av Roehampton Online masterprogrammen har utformats för att hjälpa dig framåt i ditt liv och följer samma grundstruktur. Varje online-program består av sju moduler och ett forskningsprojekt. Varje modul varar 12 veckor. Du har då ett uppehåll på cirka två veckor innan du fortsätter dina studier. Din forskningsprojekt är ungefär som en avhandling, där alla tidigare lutande kulminerar i en akademisk uppsats. Moduler motsvara 20 högskolepoäng medan forskningsprojekt bär 40 poäng - men du har 26 veckor att slutföra den del av ditt program. Hur kommer jag lära mig? Lärande med Roehampton Online är en levande process. Studenter från hela världen tar den kunskap de har fått från lärare undervisning och klassrum debatt och få det att fungera omedelbart i sina egna liv. När måste jag vara online? På Roehampton Online, förstår vi att de flesta av våra elever har upptagen karriärer och aktiva personliga liv utanför klassrummet. Vår online inlärningsmodell har därför utformats för att ge dig möjlighet att välja när och var du studerar: Inga uppsättning föreläsningstider Klassrummet åtkomst 24 timmar per dag Omfattande stöd stöd På Roehampton Online får du stöd från det ögonblick du fråga till bortom den dag du examen från: Din registrering rådgivare - ditt one-stop-shop för råd och information under ansökningsprocessen Fakultet - mentorer, lärare och handledare i lärande, lärare är där för att ge riktning i klassrummet Roehampton anställbarhet och karriär Hub - eller Reach - ger 24/7 tillgång till resurser som kan hjälpa dig att hitta ett bättre jobb Centrum för Student Framgång - en inlärningsresurs full av videolänkar och tjänster som utformats speciellt för att hjälpa dig att lyckas Skriva Centre - får personlig feedback från expert skriva handledare och bli bättre på att producera akademiska arbete Skicklighets enheter - komma igång med dina studier tack vare dessa fria korta introduktionskurser Antagning Online utbildningsprogram vid Roehampton Online är utformad för yrkesverksamma som vill fortsätta sin utbildning och förbättra sina karriärer. Så arbetslivserfarenhet är en viktig faktor när man väljer de mest lämpliga sökande till en kurs. Om du redan har en kandidatexamen (eller motsvarande) och har relevant arbetslivserfarenhet, kan du vara berättigad till fullt tillträde till ett av våra program. Även om du inte har en lämplig kandidatexamen, kan du fortfarande vara berättigad om du har tillräckligt med relevant yrkeserfarenhet. Om så är fallet, kan du bli villkorligt antagen. Så länge du passerar den första modulen, kommer du då att ges full antagning. Begär information för att lära mer om behörighetskraven för din specifika program. [-]

MA

Master Of Arts I Inkluderande Specialundervisning

Online Deltid 29 månader Storbritannien London

Denna online-Master of Arts i Inclusive Specialpedagogik syftar till att utrusta eleverna med en grundlig förståelse av de hinder för inlärning som möter personer med funktionsnedsättning över hela världen och utforskar strategier för att undanröja dessa hinder. [+]

Åtkomst effektiva, engagerande och inkluderande undervisning kan vara svårt för barn och vuxna med särskilda behov. För att hjälpa dem att få ut mesta möjliga av sin utbildning, behöver de lärare och pedagoger som förstår de utmaningar - och ännu viktigare, hur man kan övervinna dem. Detta online-Master of Arts i Inclusive Specialpedagogik syftar till att utrusta eleverna med en grundlig förståelse av hindren för inlärning som möter personer med funktionsnedsättning över hela världen och utforskar strategier för att undanröja dessa hinder. Programmet hjälper dig möjlighet att utvecklas som en utövare genom att beakta lokala, nationella och internationella perspektiv på inkluderande och specialundervisning. Genom att tillämpa denna kunskap och know-how i verkliga miljöer, lär dig att driva en positiv social förändring och göra en skillnad i livet för barn och andra med funktionshinder. Advance din karriär med en Roehampton Online masterprogram Eftersom vi tror att lärande bara kan vara livsförändrande när vi tillämpa det vi lär oss, utvecklar vi masterprogram som syftar till att återspegla den mest moderna tänkandet inom studien, vilket innebär att du kommer att lära sig färdigheter som kommer att vara relevanta för din karriär just nu , och i framtiden. Inlärnings modell och programstruktur Var och en av Roehampton Online masterprogrammen har utformats för att hjälpa dig framåt i ditt liv och följer samma grundstruktur. Varje online-program består av sju moduler och ett forskningsprojekt. Varje modul varar 12 veckor. Du har då ett uppehåll på cirka två veckor innan du fortsätter dina studier. Din forskningsprojekt är ungefär som en avhandling, där alla tidigare lutande kulminerar i en akademisk uppsats. Moduler motsvara 20 högskolepoäng medan forskningsprojekt bär 40 poäng - men du har 26 veckor att slutföra den del av ditt program. Hur kommer jag lära mig? Lärande med Roehampton Online är en levande process. Studenter från hela världen tar den kunskap de har fått från lärare undervisning och klassrum debatt och få det att fungera omedelbart i sina egna liv. När måste jag vara online? På Roehampton Online, förstår vi att de flesta av våra elever har upptagen karriärer och aktiva personliga liv utanför klassrummet. Vår online inlärningsmodell har därför utformats för att ge dig möjlighet att välja när och var du studerar: Inga uppsättning föreläsningstider Klassrummet åtkomst 24 timmar per dag Omfattande stöd stöd På Roehampton Online får du stöd från det ögonblick du fråga till bortom den dag du examen från: Din registrering rådgivare - ditt one-stop-shop för råd och information under ansökningsprocessen Fakultet - mentorer, lärare och handledare i lärande, lärare är där för att ge riktning i klassrummet Roehampton anställbarhet och karriär Hub - eller Reach - ger 24/7 tillgång till resurser som kan hjälpa dig att hitta ett bättre jobb Centrum för Student Framgång - en inlärningsresurs full av videolänkar och tjänster som utformats speciellt för att hjälpa dig att lyckas Skriva Centre - får personlig feedback från expert skriva handledare och bli bättre på att producera akademiska arbete Skicklighets enheter - komma igång med dina studier tack vare dessa fria korta introduktionskurser Antagning Online utbildningsprogram vid Roehampton Online är utformad för yrkesverksamma som vill fortsätta sin utbildning och förbättra sina karriärer. Så arbetslivserfarenhet är en viktig faktor när man väljer de mest lämpliga sökande till en kurs. Om du redan har en kandidatexamen (eller motsvarande) och har relevant arbetslivserfarenhet, kan du vara berättigad till fullt tillträde till ett av våra program. Även om du inte har en lämplig kandidatexamen, kan du fortfarande vara berättigad om du har tillräckligt med relevant yrkeserfarenhet. Om så är fallet, kan du bli villkorligt antagen. Så länge du passerar den första modulen, kommer du då att ges full antagning. Begär information för att lära mer om behörighetskraven för din specifika program. [-]

Master Of Arts I Lärande Och Undervisning

Online Deltid 29 månader Storbritannien London

Genom detta online Master of Arts i lärande och undervisning du kommer att utforska relevanta undervisnings-och inlärningsperspektiv inriktade ser bortom studieresultat, och mot att förstå hela behov en elev. [+]

De som undervisar har förmågan att inspirera, förändra liv och inleda social förändring. Men för att uppnå detta krävs det moderna utövare mer än en grundlig förståelse av farkosten och metoder för undervisning; De måste också ha en medvetenhet om mångfalden av behov av lärande i alla klassrum, och kunna svara på ett sätt som gnistor en förbindelse med dem de undervisar. Genom detta online Master of Arts i lärande och undervisning du kommer att utforska relevanta för undervisning och lärande perspektiv inriktade ser bortom studieresultat, och mot att förstå hela behoven hos en elev. Du kommer också att upptäcka hur du gör din undervisning så engagerande och effektivt som möjligt, för en rad olika behov av lärande. Genom kursinnehåll, klassrumsdebatt och din egen forskning, strävar vi efter att förse dig med de insikter och kunskaper som krävs för att bli en verkligt framstående undervisning utövare. Advance din karriär med en Roehampton Online masterprogram Eftersom vi tror att lärande bara kan vara livsförändrande när vi tillämpa det vi lär oss, utvecklar vi masterprogram som syftar till att återspegla den mest moderna tänkandet inom studien, vilket innebär att du kommer att lära sig färdigheter som kommer att vara relevanta för din karriär just nu , och i framtiden. Inlärnings modell och programstruktur Var och en av Roehampton Online masterprogrammen har utformats för att hjälpa dig framåt i ditt liv och följer samma grundstruktur. Varje online-program består av sju moduler och ett forskningsprojekt. Varje modul varar 12 veckor. Du har då ett uppehåll på cirka två veckor innan du fortsätter dina studier. Din forskningsprojekt är ungefär som en avhandling, där alla tidigare lutande kulminerar i en akademisk uppsats. Moduler motsvara 20 högskolepoäng medan forskningsprojekt bär 40 poäng - men du har 26 veckor att slutföra den del av ditt program. Hur kommer jag lära mig? Lärande med Roehampton Online är en levande process. Studenter från hela världen tar den kunskap de har fått från lärare undervisning och klassrum debatt och få det att fungera omedelbart i sina egna liv. När måste jag vara online? På Roehampton Online, förstår vi att de flesta av våra elever har upptagen karriärer och aktiva personliga liv utanför klassrummet. Vår online inlärningsmodell har därför utformats för att ge dig möjlighet att välja när och var du studerar: Inga uppsättning föreläsningstider Klassrummet åtkomst 24 timmar per dag Omfattande stöd stöd På Roehampton Online får du stöd från det ögonblick du fråga till bortom den dag du examen från: Din registrering rådgivare - ditt one-stop-shop för råd och information under ansökningsprocessen Fakultet - mentorer, lärare och handledare i lärande, lärare är där för att ge riktning i klassrummet Roehampton anställbarhet och karriär Hub - eller Reach - ger 24/7 tillgång till resurser som kan hjälpa dig att hitta ett bättre jobb Centrum för Student Framgång - en inlärningsresurs full av videolänkar och tjänster som utformats speciellt för att hjälpa dig att lyckas Skriva Centre - får personlig feedback från expert skriva handledare och bli bättre på att producera akademiska arbete Skicklighets enheter - komma igång med dina studier tack vare dessa fria korta introduktionskurser Antagning Online utbildningsprogram vid Roehampton Online är utformad för yrkesverksamma som vill fortsätta sin utbildning och förbättra sina karriärer. Så arbetslivserfarenhet är en viktig faktor när man väljer de mest lämpliga sökande till en kurs. Om du redan har en kandidatexamen (eller motsvarande) och har relevant arbetslivserfarenhet, kan du vara berättigad till fullt tillträde till ett av våra program. Även om du inte har en lämplig kandidatexamen, kan du fortfarande vara berättigad om du har tillräckligt med relevant yrkeserfarenhet. Om så är fallet, kan du bli villkorligt antagen. Så länge du passerar den första modulen, kommer du då att ges full antagning. Begär information för att lära mer om behörighetskraven för din specifika program. [-]

Master Of Arts I Pedagogiskt Ledarskap

Online Deltid 29 månader Storbritannien London

Under denna online-Master of Arts i pedagogiskt ledarskap program kommer du att utforska egenskaper och funktioner som gör en framgångsrik pedagogisk ledare. Inte när det gäller att hantera budgetar eller organisera administrationen, men att förstå förändring i utbildningssammanhang, skapa relevanta, effektiva strategier för att hantera förändringar och lära sig att köra positiv förändring i kulturellt olika inställningar. [+]

Utbildningsområdet är i ständig förändring. Inlärare, samhällen och organisationer över hela världen behöver pedagogiska ledare med kunskaper och färdigheter för att använda dessa förändringar som en plattform för framgång. Under denna online-Master of Arts i Educational Ledarskapsprogram, Kommer du utforska de egenskaper och funktioner som gör en framgångsrik pedagogisk ledare. Inte när det gäller att hantera budgetar eller organisera administrationen, men att förstå förändring i utbildningssammanhang, skapa relevanta, effektiva strategier för att hantera förändringar och lära sig att köra positiv förändring i kulturellt olika inställningar. Genom självreflektion, inställning mål och andra praktiska verktyg, syftar detta program för att förse dig med självförtroende och kunskap för att bli en problemlösare inom olika utbildningsmiljöer, vilket gör en skillnad i livet för studenter, organisationer och samhällen över hela världen och ta dina karriärmöjligheter till nästa nivå. Advance din karriär med en Roehampton Online masterprogram Eftersom vi tror att lärande bara kan vara livsförändrande när vi tillämpa det vi lär oss, utvecklar vi masterprogram som syftar till att återspegla den mest moderna tänkandet inom studien, vilket innebär att du kommer att lära sig färdigheter som kommer att vara relevanta för din karriär just nu , och i framtiden. Inlärnings modell och programstruktur Var och en av Roehampton Online masterprogrammen har utformats för att hjälpa dig framåt i ditt liv och följer samma grundstruktur. Varje online-program består av sju moduler och ett forskningsprojekt. Varje modul varar 12 veckor. Du har då ett uppehåll på cirka två veckor innan du fortsätter dina studier. Din forskningsprojekt är ungefär som en avhandling, där alla tidigare lutande kulminerar i en akademisk uppsats. Moduler motsvara 20 högskolepoäng medan forskningsprojekt bär 40 poäng - men du har 26 veckor att slutföra den del av ditt program. Hur kommer jag lära mig? Lärande med Roehampton Online är en levande process. Studenter från hela världen tar den kunskap de har fått från lärare undervisning och klassrum debatt och få det att fungera omedelbart i sina egna liv. När måste jag vara online? På Roehampton Online, förstår vi att de flesta av våra elever har upptagen karriärer och aktiva personliga liv utanför klassrummet. Vår online inlärningsmodell har därför utformats för att ge dig möjlighet att välja när och var du studerar: Inga uppsättning föreläsningstider Klassrummet åtkomst 24 timmar per dag Omfattande stöd stöd På Roehampton Online får du stöd från det ögonblick du fråga till bortom den dag du examen från: Din registrering rådgivare - ditt one-stop-shop för råd och information under ansökningsprocessen Fakultet - mentorer, lärare och handledare i lärande, lärare är där för att ge riktning i klassrummet Roehampton anställbarhet och karriär Hub - eller Reach - ger 24/7 tillgång till resurser som kan hjälpa dig att hitta ett bättre jobb Centrum för Student Framgång - en inlärningsresurs full av videolänkar och tjänster som utformats speciellt för att hjälpa dig att lyckas Skriva Centre - får personlig feedback från expert skriva handledare och bli bättre på att producera akademiska arbete Skicklighets enheter - komma igång med dina studier tack vare dessa fria korta introduktionskurser Antagning Online utbildningsprogram vid Roehampton Online är utformad för yrkesverksamma som vill fortsätta sin utbildning och förbättra sina karriärer. Så arbetslivserfarenhet är en viktig faktor när man väljer de mest lämpliga sökande till en kurs. Om du redan har en kandidatexamen (eller motsvarande) och har relevant arbetslivserfarenhet, kan du vara berättigad till fullt tillträde till ett av våra program. Även om du inte har en lämplig kandidatexamen, kan du fortfarande vara berättigad om du har tillräckligt med relevant yrkeserfarenhet. Om så är fallet, kan du bli villkorligt antagen. Så länge du passerar den första modulen, kommer du då att ges full antagning. Begär information för att lära mer om behörighetskraven för din specifika program. [-]

Master Of Arts I Teknik Och Lärande Konstruktion

Online Deltid Storbritannien London

Detta online magisterexamen i teknik och lärande Design Programmet syftar till att ge dig de kunskaper för att utforma elevcentrerade program som utnyttjar, hantera och leda tekniska innovationer för att leverera den allra bästa tvärkulturellt lärande för studenter. [+]

Sättet utbildningen är utformad och levereras förändras. Tekniken öppnar upp nya modeller för lärande, nya kanaler och ny teknik; utbildningsmaterial i alla dess former har aldrig varit så lätt tillgänglig. Utmaningen är att utforma bästa möjliga metoder för att leverera den framgångsrikt till de studerande. Detta online Master of Arts i teknik och lärande Design Programmet syftar till att ge dig kompetens att designa elevcentrerade program som sele, hantera och leda tekniska innovationer för att leverera den bästa tvärkulturellt lärande för studenter. Det syftar till att utrusta dig med kunskap och förståelse för att skapa en ljusare framtid för din organisation och din grupp en elev i taget. Du kommer att få ett globalt perspektiv på lärande konstruktionspraxis genom att titta på trender och utveckling som händer runt om i världen och diskutera aktuella frågor med jämförbara internationella företag. Att utforska de senaste tekniska framstegen, kommer du att studera sätt att utnyttja tekniken för att skapa innovativa tvärkulturell lärande designer, ta din egen yrkespraxis till nästa nivå och positivt påverkar livet för elever på lokal, nationell och internationell nivå. Advance din karriär med en Roehampton Online masterprogram Eftersom vi tror att lärande bara kan vara livsförändrande när vi tillämpa det vi lär oss, utvecklar vi masterprogram som syftar till att återspegla den mest moderna tänkandet inom studien, vilket innebär att du kommer att lära sig färdigheter som kommer att vara relevanta för din karriär just nu , och i framtiden. Inlärnings modell och programstruktur Var och en av Roehampton Online masterprogrammen har utformats för att hjälpa dig framåt i ditt liv och följer samma grundstruktur. Varje online-program består av sju moduler och ett forskningsprojekt. Varje modul varar 12 veckor. Du har då ett uppehåll på cirka två veckor innan du fortsätter dina studier. Din forskningsprojekt är ungefär som en avhandling, där alla tidigare lutande kulminerar i en akademisk uppsats. Moduler motsvara 20 högskolepoäng medan forskningsprojekt bär 40 poäng - men du har 26 veckor att slutföra den del av ditt program. Hur kommer jag lära mig? Lärande med Roehampton Online är en levande process. Studenter från hela världen tar den kunskap de har fått från lärare undervisning och klassrum debatt och få det att fungera omedelbart i sina egna liv. När måste jag vara online? På Roehampton Online, förstår vi att de flesta av våra elever har upptagen karriärer och aktiva personliga liv utanför klassrummet. Vår online inlärningsmodell har därför utformats för att ge dig möjlighet att välja när och var du studerar: Inga uppsättning föreläsningstider Klassrummet åtkomst 24 timmar per dag Omfattande stöd stöd På Roehampton Online får du stöd från det ögonblick du fråga till bortom den dag du examen från: Din registrering rådgivare - ditt one-stop-shop för råd och information under ansökningsprocessen Fakultet - mentorer, lärare och handledare i lärande, lärare är där för att ge riktning i klassrummet Roehampton anställbarhet och karriär Hub - eller Reach - ger 24/7 tillgång till resurser som kan hjälpa dig att hitta ett bättre jobb Centrum för Student Framgång - en inlärningsresurs full av videolänkar och tjänster som utformats speciellt för att hjälpa dig att lyckas Skriva Centre - får personlig feedback från expert skriva handledare och bli bättre på att producera akademiska arbete Skicklighets enheter - komma igång med dina studier tack vare dessa fria korta introduktionskurser Antagning Online utbildningsprogram vid Roehampton Online är utformad för yrkesverksamma som vill fortsätta sin utbildning och förbättra sina karriärer. Så arbetslivserfarenhet är en viktig faktor när man väljer de mest lämpliga sökande till en kurs. Om du redan har en kandidatexamen (eller motsvarande) och har relevant arbetslivserfarenhet, kan du vara berättigad till fullt tillträde till ett av våra program. Även om du inte har en lämplig kandidatexamen, kan du fortfarande vara berättigad om du har tillräckligt med relevant yrkeserfarenhet. Om så är fallet, kan du bli villkorligt antagen. Så länge du passerar den första modulen, kommer du då att ges full antagning. Begär information för att lära mer om behörighetskraven för din specifika program. [-]

Master Of Arts I Teologi Och Ledarskap

Online Storbritannien London

Detta integrerade nätet Masters of Arts i teologi och ledarskap bygger på universitetets expertis inom teologiska studier, som sträcker sig tillbaka till de kristna ursprung tre av de fyra University of Roehampton högskolor. [+]

Att lära sig att kombinera ett effektivt ledarskap med de grundläggande principerna i den kristna teologin är avgörande för personligt, karriär och organisatorisk tillväxt i många kyrka, trosbaserade och ideella miljöer runt om i världen. Detta integrerade online-Masters of Arts i teologi och ledarskap bygger på universitetets expertis inom teologiska studier, som sträcker sig tillbaka till de kristna ursprung tre av de fyra University of Roehampton högskolor. Det syftar till att ge eleverna de verktyg och insikter för att gå vidare i sina roller, stärka både personlig och organisatorisk praktik. Under kursens gång väver den innovativa program ledarskap och ledningskompetens med kristen teologisk tänkande. De kunskaper och färdigheter du vinna bör bidra till att säkerställa de beslut du gör inte bara logiskt ur ett organisatoriskt eller ministerium perspektiv, men från en teologisk en också. Advance din karriär med en Roehampton Online masterprogram Eftersom vi tror att lärande bara kan vara livsförändrande när vi tillämpa det vi lär oss, utvecklar vi masterprogram som syftar till att återspegla den mest moderna tänkandet inom studien, vilket innebär att du kommer att lära sig färdigheter som kommer att vara relevanta för din karriär just nu , och i framtiden. Inlärnings modell och programstruktur Var och en av Roehampton Online masterprogrammen har utformats för att hjälpa dig framåt i ditt liv och följer samma grundstruktur. Varje online-program består av sju moduler och ett forskningsprojekt. Varje modul varar 12 veckor. Du har då ett uppehåll på cirka två veckor innan du fortsätter dina studier. Din forskningsprojekt är ungefär som en avhandling, där alla tidigare lutande kulminerar i en akademisk uppsats. Moduler motsvara 20 högskolepoäng medan forskningsprojekt bär 40 poäng - men du har 26 veckor att slutföra den del av ditt program. Hur kommer jag lära mig? Lärande med Roehampton Online är en levande process. Studenter från hela världen tar den kunskap de har fått från lärare undervisning och klassrum debatt och få det att fungera omedelbart i sina egna liv. När måste jag vara online? På Roehampton Online, förstår vi att de flesta av våra elever har upptagen karriärer och aktiva personliga liv utanför klassrummet. Vår online inlärningsmodell har därför utformats för att ge dig möjlighet att välja när och var du studerar: Inga uppsättning föreläsningstider Klassrummet åtkomst 24 timmar per dag Omfattande stöd stöd På Roehampton Online får du stöd från det ögonblick du fråga till bortom den dag du examen från: Din registrering rådgivare - ditt one-stop-shop för råd och information under ansökningsprocessen Fakultet - mentorer, lärare och handledare i lärande, lärare är där för att ge riktning i klassrummet Roehampton anställbarhet och karriär Hub - eller Reach - ger 24/7 tillgång till resurser som kan hjälpa dig att hitta ett bättre jobb Centrum för Student Framgång - en inlärningsresurs full av videolänkar och tjänster som utformats speciellt för att hjälpa dig att lyckas Skriva Centre - får personlig feedback från expert skriva handledare och bli bättre på att producera akademiska arbete Skicklighets enheter - komma igång med dina studier tack vare dessa fria korta introduktionskurser Antagning Online utbildningsprogram vid Roehampton Online är utformad för yrkesverksamma som vill fortsätta sin utbildning och förbättra sina karriärer. Så arbetslivserfarenhet är en viktig faktor när man väljer de mest lämpliga sökande till en kurs. Om du redan har en kandidatexamen (eller motsvarande) och har relevant arbetslivserfarenhet, kan du vara berättigad till fullt tillträde till ett av våra program. Även om du inte har en lämplig kandidatexamen, kan du fortfarande vara berättigad om du har tillräckligt med relevant yrkeserfarenhet. Om så är fallet, kan du bli villkorligt antagen. Så länge du passerar den första modulen, kommer du då att ges full antagning. Begär information för att lära mer om behörighetskraven för din specifika program. [-]

Master Of Arts I Tidig Barndom

Online Heltid Deltid Storbritannien London

Under detta online Master of Arts i Early Childhood, kommer du utforska aktuell forskning och fascinerande inblickar i samband med utvecklingen av hela barn kropp, själ och ande. [+]

De första åren av ett barns liv är förmodligen den mest avgörande för att etablera en stabil grund för hälsa, välbefinnande och livslångt lärande. Som ökningar av avgörande betydelse för en sund utveckling medvetenhet och lärande i de tidiga åren, ökar också behovet av förskolepersonal som har de kunskaper, färdigheter och förståelse som behövs för att styra och stödja barn och familjer. Under detta online Master of Arts i Early Childhood, Kommer du utforska aktuell forskning och fascinerande inblickar i samband med utvecklingen av hela barn kropp, sinne och själ. Du kommer att undersöka nuvarande syn på de styrkor och utmaningar små barn, eftersom du aktivt delta i teoretiska diskussioner om barns utveckling och lära sig att tillämpa dessa teorier på kulturellt lyhörd sätt. Genom kritisk reflektion, självbedömning, målsättning och andra praktiska verktyg, kommer detta program hjälpa dig att växa som en tidig barndom professionell och göra skillnad på lokal, regional eller global nivå. Du kommer att utveckla förtroende och kompetens för att ha en positiv inverkan på utveckling och lärande småbarn, deras familjer, och på planen som helhet, samtidigt som det hjälper främja din karriär potential med en djupare förståelse för småbarns teori och praktik. Advance din karriär med en Roehampton Online masterprogram Eftersom vi tror att lärande bara kan vara livsförändrande när vi tillämpa det vi lär oss, utvecklar vi masterprogram som syftar till att återspegla den mest moderna tänkandet inom studien, vilket innebär att du kommer att lära sig färdigheter som kommer att vara relevanta för din karriär just nu , och i framtiden. Inlärnings modell och programstruktur Var och en av Roehampton Online masterprogrammen har utformats för att hjälpa dig framåt i ditt liv och följer samma grundstruktur. Varje online-program består av sju moduler och ett forskningsprojekt. Varje modul varar 12 veckor. Du har då ett uppehåll på cirka två veckor innan du fortsätter dina studier. Din forskningsprojekt är ungefär som en avhandling, där alla tidigare lutande kulminerar i en akademisk uppsats. Moduler motsvara 20 högskolepoäng medan forskningsprojekt bär 40 poäng - men du har 26 veckor att slutföra den del av ditt program. Hur kommer jag lära mig? Lärande med Roehampton Online är en levande process. Studenter från hela världen tar den kunskap de har fått från lärare undervisning och klassrum debatt och få det att fungera omedelbart i sina egna liv. När måste jag vara online? På Roehampton Online, förstår vi att de flesta av våra elever har upptagen karriärer och aktiva personliga liv utanför klassrummet. Vår online inlärningsmodell har därför utformats för att ge dig möjlighet att välja när och var du studerar: Inga uppsättning föreläsningstider Klassrummet åtkomst 24 timmar per dag Omfattande stöd stöd På Roehampton Online får du stöd från det ögonblick du fråga till bortom den dag du examen från: Din registrering rådgivare - ditt one-stop-shop för råd och information under ansökningsprocessen Fakultet - mentorer, lärare och handledare i lärande, lärare är där för att ge riktning i klassrummet Roehampton anställbarhet och karriär Hub - eller Reach - ger 24/7 tillgång till resurser som kan hjälpa dig att hitta ett bättre jobb Centrum för Student Framgång - en inlärningsresurs full av videolänkar och tjänster som utformats speciellt för att hjälpa dig att lyckas Skriva Centre - får personlig feedback från expert skriva handledare och bli bättre på att producera akademiska arbete Skicklighets enheter - komma igång med dina studier tack vare dessa fria korta introduktionskurser Antagning Online utbildningsprogram vid Roehampton Online är utformad för yrkesverksamma som vill fortsätta sin utbildning och förbättra sina karriärer. Så arbetslivserfarenhet är en viktig faktor när man väljer de mest lämpliga sökande till en kurs. Om du redan har en kandidatexamen (eller motsvarande) och har relevant arbetslivserfarenhet, kan du vara berättigad till fullt tillträde till ett av våra program. Även om du inte har en lämplig kandidatexamen, kan du fortfarande vara berättigad om du har tillräckligt med relevant yrkeserfarenhet. Om så är fallet, kan du bli villkorligt antagen. Så länge du passerar den första modulen, kommer du då att ges full antagning. Begär information för att lära mer om behörighetskraven för din specifika program. [-]

Videoklipp

Introducing Roehampton Online

The value of a Roehampton degree

The Roehampton Online learning ethos

Our online faculty

Kontakt
Sociala medier