The Language In Group

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Med över 40 års erfarenhet av undervisning och kör språkcentra, Kevin Kelly (Dublin), Stuart Rubenstein (London) och Margie Barker (Totnes) att ta med sig sina tre skolor samman under ett tak 2010. Och så Språket i grupp föddes. De har åtagit sig att förändrar språkundervisning och inse att metoden inte har utvecklats under de senaste 20 åren. Språk i grupp skolor återuppfinna vad som händer både i och utanför klassrummet, så att våra elever kan lära sig på ett mer effektivt sätt.

Alla tre skolorna har en lång och framgångsrik historia under olika namn (Annalivia School of Languages, Camden College of English, Totnes School of English) och en spännande framtid som språk i Dublin, Språk i London och språk i Totnes.

Vårt löfte

Vi kommer att behandla dig med respekt och göra allt rimligt för att hjälpa dig att förbättra din engelska så snabbt som möjligt. Vi kommer alltid att stödja dig med eventuella önskemål du har om dina studier eller boende. Vi kommer att lyssna på era förslag och se dig som en del av planeringsprocessen för framtidens språk i koncern skolor.

Vår mission

Vi gör språkinlärning tillgängliga för människor i alla åldrar genom upplevelsen av att resa utomlands för att ta en kurs eller bekvämligheten med att studera närmare hem.

Vår vision

Vår pedagogiska mål är att hjälpa dem som studerar med oss ​​att uppnå sina mål och vår kommersiella mål är att stadigt växa i gruppen. Det gör vi genom att sätta högsta standard, med fokus på de förändrade behoven i språkstuderande och lyssna på våra partners.

Våra värderingar

I klassrummet är våra elever uppmuntras att experimentera och inte rädd för att göra fel. Vi främjar samma attityd under hela språk i koncernen i allt vi gör, så att vi kan fortsätta att förnya sig, utforska och utveckla.

Och i centrum för språk i grupp är en tro på att språkinlärning bidrar till en bättre förståelse för människor och samhällen över hela världen samt öppna nya möjligheter för vänskap, resor och företag.

Program

Skolan erbjuder också: