The University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den Samhällsvetenskapliga fakulteten Vid University of Nottingham erbjuder ett varierat utbud av forskarutbildning över skolor inklusive ekonomi; Utbildning; Geografi; Lag; Politik och internationella relationer; och sociologi och socialpolitik.

Ett rykte om hög kvalitet

Vi är en global topp 100 universitet och ett antal av fakultetens skolor är i topp 50 för deras ämnesområde de senaste QS World University Rankings. Vi är också en verkligt global universitet, med campus i Kina och Malaysia.

Studenterna kommer från hela världen för att gå med i vår dynamiska lärande samhälle där vår undervisning stöds av vår världsledande forskning. I den senaste Research Excellence Framework (REF) Nottingham rankas 8 i Storbritannien på ett mått på "forskning power", och mer än 97% av forskningen vid universitetet är internationellt erkänd. Fakulteten ger ett värdefullt bidrag till denna forskning som har vittgående konsekvenser för samhället, ekonomin, hälsa och välbefinnande, kultur, allmän ordning och miljön.

En fantastisk plats

Fakultetens skolor bygger på University Park och Jubilee campus i hjärtat av England. 300 hektar University Park betraktas allmänt som en av de vackraste campus i Storbritannien, med en båt sjö och böljande gröna kullar. Det är också bara 10 minuter med buss från den livliga Nottingham centrum, och kommer snart att bli ännu bättre kontakten med färdigställandet av den nya spårvagnsnätet. Jubileums campus har vunnit flera utmärkelser för sina innovativa, miljövänliga byggnader, och dess sjö inställning och moderna skulpturer gör det en inspirerande inlärningsmiljö.

En särskild stödnätverk

Vår International Office är här för att hjälpa dig innan du anländer, och kommer också att stödja dig under dina studier. De ger information och stöd på ett stort antal frågor, bland annat internationella kvalifikationer, visum, finans, arbets regler och anpassa sig till livet i Storbritannien.

Vår Centrum för engelska Språkutbildning (Cele) ger kurser före och under dina studier, att utveckla dina språkkunskaper till den nivå som krävs. Vi har också en Karriär och anställbarhet service att erbjuda yrkesvägledning, och en student Services Centre som kan hjälpa dig med några personliga eller akademiska frågor du kan ha.

Real-world lärande

Alla skolor i fakulteten har värdefulla kontakter med näringslivet, och alla våra program utrusta dig med de grundläggande färdigheter och specialistkunskaper som du behöver för att nå dina mål i yrkeslivet. Nottingham är Storbritanniens toppuniversitet för sysselsättningsutsikterna, och du kan vara säker på att du kommer att ta examen med en magisterexamen som är relevant för aktuella frågor och i linje med arbetsgivarnas behov runt om i världen.

Den information som anges på denna webbplats har utarbetats i förväg av läsåret som den är tillämplig. Alla ansträngningar har gjorts för att säkerställa att informationen är korrekt vid tidpunkten för publicering, men förändringar (till exempel till kursinnehåll) kommer sannolikt att inträffa med tanke på intervallet mellan publicering och början av kursen. Det är därför mycket viktigt att kontrollera universitetets webbplats för uppdateringar innan du ansöker om kursen genom att följa www.nottingham.ac.uk/pgstudy. När det finns en skillnad mellan innehållet i denna webbplats och universitetets hemsida, innehållet i universitetets hemsida företräde.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA » Se MSc » Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Geografi (sc) MRes

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

En världsledande inom forskning, Institutionen för geografi vid University of Nottingham erbjuder ett spännande program riktar sig till studenter som vill främst fokusera på att genomföra en magisternivå examen forskningsbaserad. Det ger också ett utmärkt tillfälle att uppleva hur det är att göra en doktorsexamen utan kravet att genomföra tre års studier. Den MRes programmet gör det möjligt för studenter att genomföra en fördjupad ... [+]

Geografi (SC) MRes En världsledande inom forskning, Institutionen för geografi vid University of Nottingham erbjuder ett spännande program riktar sig till studenter som vill främst fokusera på att genomföra en magisternivå examen forskningsbaserad. Det ger också ett utmärkt tillfälle att uppleva hur det är att göra en doktorsexamen utan kravet att genomföra tre års studier. Den MRes programmet gör det möjligt för studenter att genomföra en fördjupad forskning till en vetenskap, teknisk eller samhällsvetenskapligt inriktade aspekt av geografi. Skapandet av en stor övervakad avhandling ligger till grund för programmet, men eleverna har också möjlighet att utveckla generiska forskarutbildning färdigheter genom att registrera dig på föreskrivna undervisade kurser drivs antingen av Institutionen för geografi eller forskarskolan. Studenterna får nära stöd och vägledning från två akademiska handledare inom skolan, som motsvarar deras forskningsintressen. Tillsyns träffas regelbundet med studenter och se till att de är fullt anslutna till skolans forskarsamhället. Om bedöms lämpliga studier kunde tas på distans. En viktig fördel med programmet är att studenterna får en utmärkt magisterexamen och, med förbehåll för godkännande av skolan, har möjlighet att vara registrerad som kandidater för doktorsexamen och få ackreditering för sina MRes studier. Kurs detaljer Huvud bedömning av graden är en övervakad avhandling fokuserar på en vetenskap, teknik eller samhällsvetenskap aspekt av geografi. Studenterna kommer också att få möjlighet att utveckla generiska forskarutbildning färdigheter genom att registrera sig på undervisade kurser drivs antingen av Institutionen för geografi eller forskarskolan. Maximalt 60 undervisade poäng från magisternivå moduler kan också tas som en del av examen. Heltidsstuderande kan studera i minst ett år och högst två år för att få examen. Deltids studier kan studera i minst två år och högst fyra år. Detta är en akademisk examen, men kräver studenterna att genomföra minst 20 poäng av generisk forskarutbildning. Maximalt 60 undervisade poäng kan tas på denna examen med balansen bestående av en avhandling, övervakas inom Sektionen för geografi. Framgångsrika studenter kommer att ta examen med en MRes examen. Studenter kan lämna in en ansökan om tillstånd att registreras som en kandidat för doktorsexamen före inlämnandet av sin avhandling och med godkännande av skolan (efter en period på minst nio månader studien). Den normala avslutad period för en doktorsexamen är minst tre år på heltid. Dock kommer MRes studenter som är accepterade för en doktorsexamen få ackreditering för sina MRes studier till den punkten. Detta gör Masters of Research särskilt lämplig för dem som kan vara intresserade av att utforska idén om en doktorsexamen utan att behöva göra en treårig engagemang från början. [-]

Geografi MRes

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

En världsledande inom forskning, Institutionen för geografi vid University of Nottingham erbjuder ett spännande program riktar sig till studenter som vill främst fokusera på att genomföra en magisternivå examen forskningsbaserad. Det ger också ett utmärkt tillfälle att uppleva hur det är att göra en doktorsexamen utan kravet att genomföra tre års studier. Den MRes programmet gör det möjligt för studenter att genomföra en fördjupad ... [+]

Geografi MRes En världsledande inom forskning, Institutionen för geografi vid University of Nottingham erbjuder ett spännande program riktar sig till studenter som vill främst fokusera på att genomföra en magisternivå examen forskningsbaserad. Det ger också ett utmärkt tillfälle att uppleva hur det är att göra en doktorsexamen utan kravet att genomföra tre års studier. Den MRes programmet gör det möjligt för studenter att genomföra en fördjupad forskning om vetenskap, fokuserad aspekt av geografi tekniskt eller samhällsvetenskap. Skapandet av en stor övervakad avhandling ligger till grund för programmet, men eleverna har också möjlighet att utveckla generiska forskarutbildning färdigheter genom att registrera dig på föreskrivna undervisade kurser drivs antingen av Institutionen för geografi eller forskarskolan. Studenterna får nära stöd och vägledning från två akademiska handledare inom skolan, som motsvarar deras forskningsintressen. Tillsyns träffas regelbundet med studenter och se till att de är fullt anslutna till skolans forskarsamhället. Om bedöms lämpliga studier kunde tas på distans. En viktig fördel med programmet är att studenterna får en utmärkt magisterexamen och, med förbehåll för godkännande av skolan, har möjlighet att vara registrerad som kandidater för doktorsexamen och få ackreditering för sina MRes studier. Kursstruktur Heltidsstuderande måste studera i minst ett år och högst fyra år för att få examen. Detta är en akademisk examen, men kräver studenterna att genomföra minst 20 poäng av generisk forskarutbildning. Maximalt 60 undervisade poäng kan tas på denna examen med balansen bestående av en avhandling, övervakas inom Sektionen för geografi. Framgångsrika studenter kommer att ta examen med en MRes examen. Studenter kan lämna in en ansökan om tillstånd att registreras som en kandidat för doktorsexamen före inlämnandet av sin avhandling och med godkännande av skolan (efter en period på minst nio månader studien). Den normala avslutad period för en doktorsexamen är minst tre år på heltid. Dock kommer MRes studenter som är accepterade för en doktorsexamen få ackreditering för sina MRes studier till den punkten. Detta gör Masters of Research särskilt lämplig för dem som kan vara intresserade av att utforska idén om en doktorsexamen utan att behöva göra en treårig engagemang från början. [-]

Master Of Public Administration Mpa

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Master of Public Administration (MPA) är en internationellt erkänd examen som ger den kompetens och kunskap som krävs för chefer att tillhandahålla allmännyttiga tjänster hantera kreativt i krävande politiska miljöer. Den är lämplig för nyutexaminerade och personer med ledande och / eller offentlig sektor arbetslivserfarenhet. Fokus i programmet är på kritiska frågor och viktiga händelser som rör offentlig förvaltning, till exempel ... [+]

Master of Public Administration MPA Master of Public Administration (MPA) är en internationellt erkänd examen som ger den kompetens och kunskap som krävs för chefer att tillhandahålla allmännyttiga tjänster hantera kreativt i krävande politiska miljöer. Den är lämplig för nyutexaminerade och personer med ledande och / eller offentlig sektor arbetslivserfarenhet. Fokus i programmet är på kritiska frågor och viktiga händelser som rör offentlig förvaltning, såsom ledarskap, strategi, verksamhetsstyrning och human resource management. Med den nuvarande utvecklingen i länder runt om i världen, är detta en av de mest spännande tider att studera något att göra med den offentliga sektorn, styrning och regeringen, och tillhandahållande av tjänster för att möta människors behov. Syftet med alla våra program är att ge eleverna den kunskap och verktyg för att förstå världen av allmän ordning och ledning, så att de kan analysera situationen och problem, och använda detta för att förbättra sin praxis. Kursen är utformad för att smälta både utövare En akademisk perspektiv på offentlig förvaltning, och det breda utbudet av moduler bygger på exempel från olika länder runt om i världen. Våra studenter kommer från en mängd olika bakgrunder. Några elever kommer direkt från sin första examen på Masters utan mycket arbetslivserfarenhet och andra arbetar för närvarande i en organisation från den offentliga sektorn (NHS, lokala myndigheter, utbildningssektorn, polisen) och ta kursen på en deltid. Ungefär hälften av våra studenter är från Storbritannien, och den andra hälften från utlandet. Just nu har vi 14 eller 15 olika nationaliteter bland våra studenter. Mångfalden av vår studentkåren ger en enormt välgörande och intressant dimension till undervisningen genom utbyte av erfarenheter av olika metoder och underliggande antaganden som dessa metoder är byggda. Dialogen kring dessa skillnader spelar en betydande roll i inlärningsmiljö. Som inträde i universitetsprogrammen förutsätter en god nivå i engelska, diskussionerna är tillgängliga och av intresse för alla studenter. Fakta Internationella läroplaner med fokus på viktiga händelser inom den offentliga sektorn i Storbritannien, EU, USA och andra länder Forskning informerade kursplaner som återspeglar kompetens personal inom offentlig förvaltning, politisk analys och socialpolitik Flexibel studieprogram för att underlätta deltidsstudier Nottingham är en student-vänlig, kosmopolitisk och pulserande stad med många kulturella, sociala och fritidsattraktioner, med goda kommunikationer, och med enkel tillgång till landsbygden och London Vänliga och stödjande inlärningsmiljö ligger i en mycket naturskön campus. Kurs detaljer Programmet vänder sig till både dem som vill göra karriär inom den offentliga sektorn och de som vill fortsätta sin karriär inom den offentliga sektorn. Kursen fokuserar på kritiska frågor och viktiga händelser som rör offentlig förvaltning (t.ex. ledarskap, strategi, verksamhetsstyrning och human resource management). Kursen är utformad för att smälta både utövare och akademiska perspektiv på offentlig förvaltning, och det breda utbudet av moduler bygger på exempel från olika länder runt om i världen. Moduler normalt undervisas av en blandning av föreläsningar, grupparbeten, och klassdiskussion. De flesta moduler undervisas i veckan under en termin; några moduler lärs ut under tre dagar i följd. Deltids eleverna behöver för att komma in vid universitetet i cirka 30 dagar per läsår. Undervisade moduler bedöms normalt av en 3.000 till 5.000 ord essä (eller motsvarande). Den 15.000 ord avhandling är en viktig del av magisterexamen eftersom det ger eleverna möjlighet att bedriva oberoende forskning om ett ämne som de själva valt under överinseende av en ledande offentlig eller socialpolitiska analytiker. Studenter är skyldiga att lämna in ett bedömt avhandling förslag i förväg för att starta sin avhandling. Stöd för framställning av avhandlingen tillhandahålls av en forskningsmetoder modul, avhandlingen och en-till-en handledning. P ast avhandling teman är: Hantera personer inom den offentliga sektorn - rekrytering och utbildning av personal. Inverkan av privatisering i NHS på vårdkvalitet. Effektivitet outsourcing inom NHS. Offentlig upphandling och korruption i Filippinerna. Stat och kommun interaktion i budgetprocessen i Kazakstan. Valsystem / demokrati Hong Kong och Taiwan. Kinas övervakningssystem för att ta itu med korruption av tjänstemän. Vi erbjuder även en magisterexamen i offentlig förvaltning: elever har samma utbildningen som masterstudenter, men inte göra en avhandling. Diploma studenter kan överföra till masterutbildning om de fungerar tillfredsställande under det första halvåret (om heltid) eller i första läsåret (om deltid). Centrala moduler Disputation (60 hp) Public Management och styrning (30 hp) Ledarskap, strategi och resultat i den offentliga sektorn (20 poäng) Forskningsmetoder och forsknings Management (20 poäng) Hantera Människor (10 poäng) Analys politik: begrepp och teorier (10 hp) Offentlig sektor Financial Management (10 hp) Valbara moduler Eleverna måste också ta två 10-poängs valbara moduler från de som är tillgängliga i skolan. Lediga Utexaminerade av MPA har framgångsrikt eftersträvas karriär inom den offentliga och den frivilliga sektorn som chefer och politiska analytiker. Läkemedelsverket har snabbt blivit en standard global kompetens för offentligt anställda. Företaget forskarutbildning arbete främjar många viktiga färdigheter och kan ge dig ett försprång på arbetsmarknaden. Studera på denna nivå kan du utveckla kvaliteter självdisciplin och motivation som är väsentliga för sysselsättningen i ett stort antal olika områden. En forskarexamen från en institution som University of Nottingham visar potentiella arbetsgivare att du är en intelligent, hårt arbetande person som är ljus och tillräckligt flexibel för att göra någon form av särskild karriär utbildning. Behörighetskrav: 2,2 (Lower 2: a klass hons examen eller internationella motsvarande) IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) [-]

Politik Och Internationella Relationer MRes

Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 1 - 2  August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Den MRes ger eleverna möjlighet att bedriva ett program för självstudier i en specialist ämne som de själva väljer. [+]

Den MRes ger eleverna möjlighet att bedriva ett program för självstudier i en specialist ämne som de själva väljer. Programstrukturen är utformat för att ge de studerande att genomföra en flexibel och trevlig forskningsprojekt. Kärnan i examen är en 30.000 till 35.000 ord forskningsbaserade avhandling. Det finns en möjlighet att kombinera detta arbete med specialistutbildning inom ett valt ämnesområde (internationella relationer, diplomati, säkerhetsstudier, Asien-Pacific Studies, europeisk integration, jämförande politik, politisk teori) bland ett brett utbud av alternativ som finns i detta och andra skolor, och generiska forskningsmetoder utbildning. Områden för tillsyn Institutionen för politik och internationella relationer är stolt över sin breda kompetens för att övervaka doktorand ämnen som omfattar de tre stora delområden av jämförande politik, internationella relationer och politisk teori. IT-utrustning Utöver de IT-resurser som tillhandahålls av universitetet, erbjuder skolan alla heltids forskarstuderande registrerade skolan sin egen arbetsyta i rum avsedda för användning av forskarstuderande. Studenterna ges dator, utskrift och kopiering anläggningar och får en generös utskrift och kopiering ersättning. Colloquium Skolan driver en vecka symposium för forskarstuderande som ger studenterna möjlighet att presentera sitt arbete framför andra forskarstuderande och personal med liknande forskningsintressen till sina egna. Forskningsseminarier Skolan driver forskningsseminarier för personal och forskarstuderande. Studenter är skyldiga att bli medlemmar i en eller flera av skolans forskningscentrum. De forskningscentra erbjuder ett brett program av seminarier, läsecirklar, föredrag och konferenser. Undervisningserfarenhet Med tanke på en eventuell framtida karriär inom akademin är forskarstuderande uppmuntras att genomföra några grundutbildningen i sin andra och / eller tredje året av forskarutbildning. Universitetets Graduate School driver utbildningar med anknytning till undervisning - studenter som vill lära ombeds att delta i ett antal av dessa under deras första år av forskar forskningsstudie. Genomsnittlig ingångslön och karriärutveckling År 2014 hade 92,9% av doktorander på skolan som var tillgängliga för anställning säkrade arbete eller vidare studier inom sex månader efter examen. Den genomsnittliga ingångslön var £ 22,409 med den högsta är £ 29,000. * * Kända destinationer heltid hem och EU doktorander, 2013/14. Karriärmöjligheter och anställbarhet De som tar upp en forskarutbildning tillfälle med oss ​​kommer inte bara att få stöd i form av nära kontakt med handledare och särskild utbildning med anknytning till ditt område av forskning, kommer du också dra nytta av särskild yrkesrådgivning från våra karriärer och anställbarhet service. Individuell handledning möten, karriärplanering utbildningsprogram, tillgång till resurser och inbjudningar till evenemang, inklusive färdigheter workshops och rekryteringsmässor är bara några av de sätt på vilka de kan hjälpa dig att utveckla din fulla potential, oavsett om du väljer att fortsätta i en akademisk miljö eller tittar på alternativ utanför den akademiska världen. [-]

MSc

Beteendeekonomi Msc

Campusstudier Heltid 1 år September 2016 Storbritannien Nottingham

Beteende ekonomi är ett snabbt växande område, undersöka de mänskliga och sociala faktorer som påverkar de beslut som konsumenter, låntagare och investerare. Vår forskning-ledda inställning till undervisning garanterar en spännande och utmanande erfarenhet, ger de kunskaper du behöver för att utvecklas som en professionell ekonom eller akademiska forskare. [+]

Beteendeekonomi MSc Beteende ekonomi är ett snabbt växande område, undersöka de mänskliga och sociala faktorer som påverkar de beslut som konsumenter, låntagare och investerare. Vår forskning-ledda inställning till undervisning garanterar en spännande och utmanande erfarenhet, ger de kunskaper du behöver för att utvecklas som en professionell ekonom eller akademiska forskare. I slutet av programmet kommer du att kunna läsa och förstå aktuella och klassiska forskningsrapporter inom beteendeekonomi och kommer att ha fått en-till-en vägledning för att göra det möjligt för dig att slutföra din första beteende forskningsprojekt eller experiment. Kursinnehållet informeras av världsledande forskning vid Centrum för beslut forskning och experimentell ekonomi (Cedex). Du lär dig de experimentella metoder som används av våra forskare, vid sidan av att använda vår Cedex datorsal för att genomföra ekonomiska experiment. Du är också välkommen att delta i workshops och seminarier som drivs av centrum, bland annat talare från hela världen. Nyckelfakta Nottingham rankas 3: ai världen för beteendeekonomi i RePEc rankingen Nottingham fick högsta möjliga poäng i den senaste Quality Assurance Agency undervisning översyn Den senaste Tilburg ranking av ekonomiavdelningar sätter skolan 6 i Storbritannien, 13 i Europa och 36th i världen Vi rankat 6 bland Storbritanniens ekonomi avdelningar för forskning kraft i den senaste Research Excellence Framework Kursinnehåll Detta ett år heltid program kräver studenterna att slutföra 120 hp kärna och valfria moduler innan man vidtar en övervakad avhandling av 60 poäng. Detta kommer att väljas av dig att reflektera dina forskningsintressen. Du kommer att få en-till-en tillsyn av en akademisk som har en forskningsintresse i detta område, vilket ger möjlighet att studera och forska ett ämne på djupet med sakkunnig vägledning och stöd. Du kommer också att stödjas av en ekonomisk forskningsmetodik modul, som ger både metodologiska och praktisk vägledning för din avhandling. Moduler huvudsakligen bedöms av undersökningar i slutet av terminen, i vilken modulen lärs. Vissa moduler bedöms också av kurser. Moduler centrala moduler Beteende Economic Theory Experimentella metoder i nationalekonomi Mikroteori makroekonomisk teori Econometric Theory Analys ekonomisk statistik Ekonomisk forskningsmetodik MSc Disputation: Ekonomi Tillvalsmoduler Tillämpad beteendeekonomi Advanced Micro ekonomisk teori Industriell organisation Offentlig ekonomi avancerad makroekonomi Internationell makroekonomi Penning teori och praktik Internationell handelsteori Handel Analys och Försäkringsbrev Den ekonomiska tillväxten i teori och praktik Analys utvecklingspolitik Utvecklingsmikro Ekonomin för Hushåll Finans Economics of Corporate Finance Time Series Econometrics Finansiella och Makro ekonometri Applied Microeconometrics Modulerna vi erbjuder är inspirerade av forskningsintressen vår personal och som ett resultat kan förändras på grund av, till exempel, forskning utveckling eller lagstiftningen ändras. Denna lista är ett exempel på typiska moduler vi erbjuder, inte en slutgiltig lista. Du kommer att skriva en övervakad avhandling under sommarperioden på ett ämne som du väljer i samband med beteendeekonomi. Lediga MSc beteendeekonomi kurs erbjuder en idealisk väg för studenter som har för avsikt att genomföra forskarutbildning i beteende eller experimentell ekonomi. Det är också användbart för tillträde till ett brett spektrum av yrken, särskilt i finansiering. Med över 39.000 studenter från över 150 länder, och två utländska campus, är Nottingham ett globalt universitet. Vi är ett av de bästa institutioner som omfattas av examen arbetsgivare, vilket översteg Oxford, Cambridge och andra ledande universitet. * Våra masterprogram ger specialistkompetens inom teoretiska och empiriska ekonomi, som kommer att göra dig mycket eftertraktade i dagens konkurrensutsatta sysselsättning arena. Du kommer att ta examen med kompetens och kunskap som kommer att utrusta dig för en rad olika roller, med bara några av våra forskar destinationer, inklusive: Global strateg för organisationsbeteende med en ledande brittisk marknadsföring konsult Assistant ekonom på HM Treasury Analytiker för KPMGs Infrastruktur Strategi laget * Höga Fliers Research 2015. Ingångskrav: 2,1 (Övre 2: a klass examen eller internationella motsvarande) med betydande ekonomi innehåll IELTS: 6,5 (med inte mindre än 6,0 i någon del) [-]

Economics Msc

Campusstudier Heltid 1 år September 2016 Storbritannien Nottingham

MSc Economics Kursen ger de tekniska verktyg som krävs för att förstå och utveckla mikro och makroekonomiska modeller, samtidigt bygga en omfattande kunskap om ekonometriska tekniker. [+]

Ekonomi MSc MSc Economics Kursen ger de tekniska verktyg som krävs för att förstå och utveckla mikroekonomiska och makroekonomiska modeller, samtidigt bygga en omfattande kunskap om ekonometriska tekniker. Denna kurs utsätter studenter till modern ekonomiskt tänkande och maximerar antal specialist ekonomi ämnen som är tillgängliga för studier. Vår forskning-ledda inställning till undervisning garanterar en spännande och utmanande erfarenhet, ger de kunskaper du behöver för att utvecklas som en professionell ekonom eller akademiska forskare. I slutet av programmet kommer du att kunna läsa och förstå aktuella och klassiska forskningsrapporter inom nationalekonomi. Elevernas teoretiska kunskaper stöds med praktisk utbildning i användningen, presentation och tolkning av ekonomiska data, vilket inkluderar att utforska olika avancerade ekonometriska programpaket. Utbudet av valfria moduler som erbjuds tillåter eleverna att skräddarsy sina studier för att passa deras intressen, medan vår forskning-ledda inställning till undervisning garanterar en spännande och utmanande erfarenhet, ger de kunskaper du behöver för att utvecklas som en professionell ekonom eller akademiska forskare. Innehållet tillsyn och kurs för programmet tillhandahålls av världsledande forskning av våra forskningscentra, inklusive de i beteendeekonomi, internationell ekonomi, tidsserie ekonometri, politisk ekonomi och utvecklingsekonomi. Nyckelfakta Detta är flaggskeppet ekonomi som drivs av Handelshögskolan Nottingham fick högsta möjliga poäng i den senaste Quality Assurance Agency undervisning översyn Den senaste Tilburg ranking av ekonomiavdelningar sätter skolan 6 i Storbritannien, 13 i Europa och 36th i världen Vi rankas 6 bland Storbritanniens ekonomi avdelningar för forskning kraft i den senaste Research Excellence Framework Kursinnehåll Detta ett år heltid program kräver studenterna att slutföra 120 hp kärna och valfria moduler innan man vidtar en övervakad avhandling av 60 poäng. Detta kommer att väljas av dig att reflektera dina forskningsintressen. Du kommer att få en-till-en tillsyn av en akademisk som har en forskningsintresse i detta område, vilket ger möjlighet att studera och forska ett ämne på djupet med sakkunnig vägledning och stöd. Du kommer också att stödjas av en ekonomisk forskningsmetodik modul, som ger både metodologiska och praktisk vägledning för din avhandling. Moduler huvudsakligen bedöms av undersökningar i slutet av terminen, i vilken modulen lärs. Vissa moduler bedöms också av kurser. Moduler centrala moduler Mikroekonomisk teori makroekonomisk teori Econometric Theory Analys ekonomisk statistik Och antingen: Avancerad mikroekonomisk teori eller Avancerad Makroekonomisk teori Och antingen: Tidsserier Econometrics eller Applied Microeconometrics Plus: Ekonomisk forskningsmetodik MSc Disputation: Ekonomi Tillvalsmoduler Industriell organisation Offentlig ekonomi Internationell makroekonomi Penning teori och praktik Internationell handelsteori Handel Analys och Försäkringsbrev Den ekonomiska tillväxten i teori och praktik Analys utvecklingspolitik Utvecklingsmikro Ekonomin för Hushåll Finans Economics of Corporate Finance Finans- och Macroeconometrics Beteende Economic Theory Experimentella metoder i nationalekonomi Tillämpad beteendeekonomi Modulerna vi erbjuder är inspirerade av forskningsintressen vår personal och som ett resultat kan förändras på grund av, till exempel, forskning utveckling eller lagstiftningen ändras. Denna lista är ett exempel på typiska moduler vi erbjuder, inte en slutgiltig lista. Du kommer att skriva en övervakad avhandling under sommarperioden på ett ämne som du väljer i samband med ekonomi. Lediga MSc Economics kursen är särskilt relevant om du vill bedriva forskning på forskarnivå, vilket ger en utmärkt språngbräda till en forskarkarriär. Med över 39.000 studenter från över 150 länder och två utländska campus, är Nottingham ett globalt universitet. Vi är ett av de bästa institutioner som omfattas av examen arbetsgivare, vilket översteg Oxford, Cambridge och andra ledande universitet. * Våra masterprogram ger specialistkompetens inom teoretiska och empiriska ekonomi, som kommer att göra dig mycket eftertraktade i dagens konkurrensutsatta sysselsättning arena. Du kommer att ta examen med kompetens och kunskap som kommer att utrusta dig för en rad olika roller, med bara några av våra forskar destinationer, inklusive: Global strateg för organisationsbeteende med en ledande brittisk marknadsföring konsult Assistant ekonom på HM Treasury Analytiker för KPMGs Infrastruktur Strategi laget * Höga Fliers Research 2015. Ingångskrav: 2,1 (Övre 2: a klass examen eller internationella motsvarande) med betydande ekonomi innehåll IELTS: 6,5 (med inte mindre än 6,0 i någon del) [-]

Ekonomi Och Internationell Ekonomi Msc

Campusstudier Heltid 1 år September 2016 Storbritannien Nottingham

MSc ekonomi och internationell ekonomi påverkas av arbetet i Nottingham Centrum för forskning om globalisering och ekonomisk politik (GEP). Centret är ett av de ledande europeiska forskargrupper som studerar orsakerna till och konsekvenserna av globaliseringen, och dess forskare har rekommenderat statskassan, Världsbanken och Världshandelsorganisationen. [+]

Ekonomi och internationell ekonomi MSc MSc ekonomi och internationell ekonomi påverkas av arbetet i Nottingham Centrum för forskning om globalisering och ekonomisk politik (GEP). Centret är ett av de ledande europeiska forskargrupper som studerar orsakerna till och konsekvenserna av globaliseringen, och dess forskare har rekommenderat statskassan, Världsbanken och Världshandelsorganisationen. Kursen fokuserar på internationell ekonomi, samtidigt som det ger en solid grund i användningen av analytiska och kvantitativa metoder i att undersöka ekonomiska frågor. Den är utformad för att ge forskarutbildning på den nivå som krävs för att gå vidare till en forskarutbildning. Genom specialiserade moduler i Internationell makroekonomi och internationell handel teori, kommer du att lära sig att tillämpa och utveckla din analytiska och kvantitativa kunskaper som utvecklats i grundläggande kurser, och att vidta ytterligare alternativ inom områden som kommer att stärka dessa färdigheter för att pröva internationella ekonomiska frågor. I slutet av programmet kommer du att kunna läsa och förstå aktuella och klassiska forskningsrapporter inom internationell ekonomi och kommer att ha fått en-till-en vägledning för att göra det möjligt för dig att slutföra din första forskningsprojekt om ett ämne som kan omfatta internationell handel, FDI eller migration. Nyckelfakta GEP är den största och en av de mest framgångsrika centra för forskning av globaliseringen i Europa och i världen, rankad 4: ai Storbritannien för forskning om internationell handel Återkalla Nottingham fick högsta möjliga poäng i den senaste Quality Assurance Agency undervisning översyn Den senaste Tilburg ranking av ekonomiavdelningar sätter skolan 6 i Storbritannien, 13 i Europa och 36th i världen Vi rankas 6 bland Storbritanniens ekonomi avdelningar för forskning kraft i den senaste Research Excellence Framework Kursinnehåll Detta ett år heltid program kräver studenterna att slutföra 120 hp kärna och valfria moduler innan man vidtar en övervakad avhandling av 60 poäng. Detta kommer att väljas av dig att reflektera dina forskningsintressen. Du kommer att få en-till-en tillsyn av en akademisk som har en forskningsintresse i detta område, vilket ger möjlighet att studera och forska ett ämne på djupet med sakkunnig vägledning och stöd. Du kommer också att stödjas av en ekonomisk forskningsmetodik modul, som ger både metodologiska och praktisk vägledning för din avhandling. Moduler huvudsakligen bedöms av undersökningar i slutet av terminen, i vilken modulen lärs. Vissa moduler bedöms också av kurser. Moduler centrala moduler Internationell makroekonomi Internationell handelsteori Mikroekonomisk teori makroekonomisk teori Econometric Theory Analys ekonomisk statistik Ekonomisk forskningsmetodik MSc Disputation: Ekonomi Tillvalsmoduler Handel Analys och Försäkringsbrev Den ekonomiska tillväxten i teori och praktik Analys utvecklingspolitik Utvecklingsmikro Advanced Micro ekonomisk teori Industriell organisation Offentlig ekonomi avancerad makroekonomi Penning teori och praktik Ekonomin för Hushåll Finans Economics of Corporate Finance Time Series Econometrics Applied Microeconometrics Finansiella och Makro ekonometri Beteende Economic Theory Experimentella metoder i nationalekonomi Tillämpad beteendeekonomi Modulerna vi erbjuder är inspirerade av forskningsintressen vår personal och som ett resultat kan förändras på grund av, till exempel, forskning utveckling eller lagstiftningen ändras. Denna lista är ett exempel på typiska moduler vi erbjuder, inte en slutgiltig lista. Du kommer att skriva en övervakad avhandling under sommarperioden på ett ämne som du väljer i samband med internationell ekonomi. Lediga MSc ekonomi och internationell ekonomi naturligtvis är särskilt relevant om du vill bedriva forskning på forskarnivå, vilket ger en utmärkt språngbräda till en forskarkarriär. Med över 39.000 studenter från över 150 länder och två utländska campus, är Nottingham ett globalt universitet. Vi är ett av de bästa institutioner som omfattas av examen arbetsgivare, vilket översteg Oxford, Cambridge och andra ledande universitet. * Våra masterprogram ger specialistkompetens inom teoretiska och empiriska ekonomi, som kommer att göra dig mycket eftertraktade i dagens konkurrensutsatta sysselsättning arena. Du kommer att ta examen med kompetens och kunskap som kommer att utrusta dig för en rad olika roller, med bara några av våra forskar destinationer, inklusive: Global strateg för organisationsbeteende med en ledande brittisk marknadsföring konsult Assistant ekonom på HM Treasury Analytiker för KPMGs Infrastruktur Strategi laget * Höga Fliers Research 2015 Ingångskrav: 2,1 (Övre 2: a klass examen eller internationella motsvarande) med betydande ekonomi innehåll IELTS: 6,5 (med inte mindre än 6,0 i någon del) [-]

Ekonomi Och Utvecklingsekonomi Msc

Campusstudier Heltid 1 år September 2016 Storbritannien Nottingham

MSc ekonomi och utvecklingsekonomi kurs utforskar teorier, frågor och bevis i ekonomisk analys, som tillämpas för utvecklingsländerna. Kursinnehållet informeras av banbrytande arbete akademiker i samband med Centrum för forskning om ekonomisk utveckling och internationell handel (Credit). [+]

Ekonomi och utvecklingsekonomi MSc MSc ekonomi och utvecklingsekonomi kurs utforskar teorier, frågor och bevis i ekonomisk analys, som tillämpas för utvecklingsländerna. Kursinnehållet informeras av banbrytande arbete akademiker i samband med Centrum för forskning om ekonomisk utveckling och internationell handel (Credit). CREDIT är en forskningsfokus för medlemmar i School of Economics och kollegor i andra forskningsinstitutioner, och deras princip forskningsintressen är ekonomi frågor som rör utvecklingsländer. Vid slutet av Civilekonom och utvecklingsekonomi programmet kommer du att kunna läsa och förstå aktuella och klassiska forskningsrapporter inom nationalekonomi och utvecklingsekonomi och kommer att ha fått en-till-en vägledning för att göra det möjligt för dig att slutföra din första enkel teoretisk modell eller experimentell eller empiriskt projekt. Nyckelfakta Grundades 1988, har CREDIT en lång historia av forskning utveckling i Afrika samt andra regioner Nottingham fick högsta möjliga poäng i den senaste Quality Assurance Agency undervisning översyn Den senaste Tilburg ranking av ekonomiavdelningar sätter skolan 6 i Storbritannien, 13 i Europa och 36th i världen Vi rankas 6 bland Storbritanniens ekonomi avdelningar för forskning kraft i den senaste Research Excellence Framework Kursinnehåll Detta ett år heltid program kräver studenterna att slutföra 120 hp kärna och valfria moduler innan man vidtar en övervakad avhandling av 60 poäng. Detta kommer att väljas av dig att reflektera dina forskningsintressen. Du kommer att få en-till-en tillsyn av en akademisk som har en forskningsintresse i detta område, vilket ger möjlighet att studera och forska ett ämne på djupet med sakkunnig vägledning och stöd. Du kommer också att stödjas av en ekonomisk forskningsmetodik modul, som ger både metodologiska och praktisk vägledning för din avhandling. Moduler huvudsakligen bedöms av undersökningar i slutet av terminen, i vilken modulen lärs. Vissa moduler bedöms också av kurser. Moduler centrala moduler Analys utvecklingspolitik Utvecklingsmikro Mikroekonomisk teori makroekonomisk teori Econometric Theory Analys ekonomisk statistik Ekonomisk forskningsmetodik MSc Disputation: Ekonomi Tillvalsmoduler Internationell handelsteori Handel Analys och Försäkringsbrev Den ekonomiska tillväxten i teori och praktik Advanced Micro ekonomisk teori Industriell organisation Offentlig ekonomi avancerad makroekonomi Internationell makroekonomi Penning teori och praktik Ekonomin för Hushåll Finans Economics of Corporate Finance Time Series Econometrics Applied Microeconometrics Finansiella och Makro ekonometri Beteende Economic Theory Experimentella metoder i nationalekonomi Tillämpad beteendeekonomi Modulerna vi erbjuder är inspirerade av forskningsintressen vår personal och som ett resultat kan förändras på grund av, till exempel, forskning utveckling eller lagstiftningen ändras. Denna lista är ett exempel på typiska moduler vi erbjuder, inte en slutgiltig lista. Du kommer att skriva en övervakad avhandling under sommarperioden på ett ämne som du väljer i samband med utvecklingsekonomi. Lediga MSc ekonomi och utvecklingsekonomi naturligtvis är särskilt relevant om du vill bedriva forskning på forskarnivå, vilket ger en utmärkt språngbräda till en forskarkarriär. Med över 39.000 studenter från över 150 länder och två utländska campus, är Nottingham ett globalt universitet. Vi är ett av de bästa institutioner som omfattas av examen arbetsgivare, vilket översteg Oxford, Cambridge och andra ledande universitet. * Våra masterprogram ger specialistkompetens inom teoretiska och empiriska ekonomi, som kommer att göra dig mycket eftertraktade i dagens konkurrensutsatta sysselsättning arena. Du kommer att ta examen med kompetens och kunskap som kommer att utrusta dig för en rad olika roller, med bara några av våra forskar destinationer, inklusive: Global strateg för organisationsbeteende med en ledande brittisk marknadsföring konsult Assistant ekonom på HM Treasury Analytiker för KPMGs Infrastruktur Strategi laget * Hög Fliers Research, 2015. Ingångskrav: 2,1 (Övre 2: a klass examen eller internationella motsvarande) med betydande ekonomi innehåll IELTS: 6,5 (med inte mindre än 6,0 i någon del) [-]

Ekonomisk Utveckling Och Politisk Analys Msc

Campusstudier Heltid 1 år August 2016 Storbritannien Nottingham

Civilingenjör ekonomisk utveckling och politisk analys undersöker aktuella teorier, frågor och bevis i den ekonomiska politiken som tillämpas för utvecklingsländerna. Den är idealisk för studenter som har ett särskilt intresse för utvecklingsfrågor och vill tillämpa en avancerad nivå kunskaper i ekonomi till praktiska och politiska frågor. [+]

Ekonomisk utveckling och politisk analys MSc Civilingenjör ekonomisk utveckling och politisk analys undersöker aktuella teorier, frågor och bevis i den ekonomiska politiken som tillämpas för utvecklingsländerna. Den är idealisk för studenter som har ett särskilt intresse för utvecklingsfrågor och vill tillämpa en avancerad nivå kunskaper i ekonomi till praktiska och politiska frågor. Programmet introducerar en rad tekniker för utvecklingspolitisk analys och recensioner policy och praxis i många av de viktigaste områdena för den ekonomiska politiken i utvecklingsländerna. De centrala moduler ger en solid grund i ekonomi, medan specialiserade moduler ger dig möjlighet att ta itu med aktuella teorier, frågor och bevis i den ekonomiska politiken. Kursinnehållet påverkas av forskningsverksamheten i Centrum för forskning om ekonomisk utveckling och internationell handel (Credit), som syftar till att förse dig med både kunskap och tillämpning av teknik för den ekonomiska politiken analys i utvecklingsländer. I slutet av programmet kommer du att kunna läsa och förstå aktuella och klassiska forskningsrapporter inom nationalekonomi och utvecklingsekonomi och kommer att ha fått en-till-en vägledning för att göra det möjligt för dig att slutföra din första enkel teoretisk modell eller experimentell eller empiriskt projekt. Nyckelfakta CREDIT (Centrum för forskning om ekonomisk utveckling och internationell handel) är en forskningsfokus för medlemmar i School of Economics och kollegor i andra forskningsinstitutioner och dess principer forskningsintressen ekonomi frågor som rör utvecklingsländer Nottingham fick högsta möjliga poäng i den senaste Quality Assurance Agency undervisning översyn Den senaste Tilburg ranking av ekonomiavdelningar sätter skolan 6 i Storbritannien, 13 i Europa och 36th i världen Vi rankas 6 bland Storbritanniens ekonomi avdelningar för forskning kraft i den senaste Research Excellence Framework Kursinnehåll Detta ett år heltid program kräver studenterna att slutföra 120 hp kärna och valfria moduler innan man vidtar en övervakad avhandling av 60 poäng. Detta kommer att väljas av dig att reflektera dina forskningsintressen. Du kommer att få en-till-en tillsyn av en akademisk som har en forskningsintresse i detta område, vilket ger möjlighet att studera och forska ett ämne på djupet med sakkunnig vägledning och stöd. Du kommer också att stödjas av en ekonomisk forskningsmetodik modul, som ger både metodologiska och praktisk vägledning för din avhandling. Moduler huvudsakligen bedöms av undersökningar i slutet av terminen, i vilken modulen lärs. Vissa moduler bedöms också av kurser. Moduler centrala moduler Analys för den ekonomiska politiken Analys ekonomisk statistik Handel Analys och Försäkringsbrev Analys utvecklingspolitik Mikroekonomisk analys Makroekonomisk analys Ekonomisk forskningsmetodik MSc Disputation: Ekonomi Tillvalsmoduler Den ekonomiska tillväxten i teori och praktik Utvecklingsmikro Internationell makroekonomi Internationell handelsteori Ekonomin för Hushåll Finans Economics of Corporate Finance Penning teori och praktik avancerad makroekonomi Advanced Micro ekonomisk teori Industriell organisation Offentlig ekonomi Beteende Economic Theory Experimentella metoder i nationalekonomi Tillämpad beteendeekonomi Modulerna vi erbjuder är inspirerade av forskningsintressen vår personal och som ett resultat kan förändras på grund av, till exempel, forskning utveckling eller lagstiftningen ändras. Denna lista är ett exempel på typiska moduler vi erbjuder, inte en slutgiltig lista. Du kommer att skriva en övervakad avhandling under sommarperioden på ett ämne som du väljer i samband med ekonomisk utveckling och politisk analys. Lediga MSc ekonomi och utvecklingsekonomi naturligtvis är särskilt användbar för dem som vill arbeta som professionella ekonomer i privat eller offentlig sektor. Med över 39.000 studenter från över 150 länder och två utländska campus, är Nottingham ett globalt universitet. Vi är ett av de bästa institutioner som omfattas av examen arbetsgivare, vilket översteg Oxford, Cambridge och andra ledande universitet. * Våra masterprogram ger specialistkompetens inom teoretiska och empiriska ekonomi, som kommer att göra dig mycket eftertraktade i dagens konkurrensutsatta sysselsättning arena. Du kommer att ta examen med kompetens och kunskap som kommer att utrusta dig för en rad olika roller, med bara några av våra forskar destinationer, inklusive: Global strateg för organisationsbeteende med en ledande brittisk marknadsföring konsult Assistant ekonom på HM Treasury Analytiker för KPMGs Infrastruktur Strategi laget * Höga Fliers Research 2015. Ingångskrav: 2,1 (Övre 2: a klass examen eller internationella motsvarande) med betydande ekonomi innehåll IELTS: 6,5 (med inte mindre än 6,0 i någon del) [-]

Geografi (sc) Msc (genom Forskning)

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

En världsledande inom forskning, Institutionen för geografi erbjuder ett spännande program riktar sig till studenter som vill främst fokusera på att genomföra en magisternivå examen forskningsbaserad. MSC (av Research) är lämplig för studenter med en vetenskap eller samhällsvetenskaplig bakgrund. Programmet är perfekt för studenter som vill uppleva hur det är att göra en doktorsexamen utan kravet att genomföra tre års studier ... [+]

Geografi (Sc) MSC (av Research) En världsledande inom forskning, Institutionen för geografi erbjuder ett spännande program riktar sig till studenter som vill främst fokusera på att genomföra en magisternivå examen forskningsbaserad. MSC (av Research) är lämplig för studenter med en vetenskap eller samhällsvetenskaplig bakgrund. Programmet är perfekt för studenter som vill uppleva hur det är att göra en doktorsexamen utan kravet att genomföra tre års studier. Studenterna får nära stöd och vägledning från två akademiska handledare inom skolan som är relaterade till deras forskningsområde. Tillsyns träffas regelbundet med eleverna och se till att de är fullt delaktiga i skolans ledande forskarsamhället. Kurs detaljer MSC (av Research) Programmet gör det möjligt för studenter att genomföra en fördjupad forskning i en vetenskap eller samhällsvetenskap fokuserade aspekt av geografi. Skapandet av en stor övervakad vetenskaplig uppsats ligger till grund för programmet, men eleverna kan också välja att göra frivilliga visade moduler i samband med sin forskning. Studenterna får nära stöd och vägledning från två akademiska handledare i skolan i samband med sitt forskningsområde. Tillsyns träffas regelbundet med studenter och se till att de är fullt anslutna till skolans forskarsamhället. Även om en akademisk examen, MSc (av Research) i första hand ger möjlighet, men inte skyldighet, att göra upp till 60 poäng av mästarna nivå undervisade moduler anpassade till studentens forskningsintressen. Huvud bedömning graden kommer att bestå av en avhandling, baserad på studentens forskning. Längden på avhandlingen kommer att bero på antalet undervisade moduler som vidtagits. Lediga I de flesta fall denna grad är utformad för att förbereda studenterna för doktorsavhandling, vilket gör att eleven att förstå naturen och potential forskningsstudie. Men arbetsgivarna verkligen värdesätter de överförbara färdigheter och erfarenhet du har fått genom att fylla i en akademisk examen och detta kan ge dig ett försprång på arbetsmarknaden. Studera på denna nivå, med ett stort inslag av självständighet, kan du utveckla kvaliteter självdisciplin och motivation som är väsentliga för sysselsättningen i ett stort antal olika områden. En forskarutbildning från en institution som University of Nottingham visar potentiella arbetsgivare att du är en intelligent, hårt arbetande person som är ljus och tillräckligt flexibel för att göra någon form av särskild karriär utbildning. Behörighetskrav: 2,1 (övre 2: a klass hons examen eller internationella motsvarande) IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) [-]

Kulturgeografi Msc

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

MSC Kulturgeografi är en ESRC erkänd masterutbildning som täcker aktuella teman i kritiska Kulturgeografi och forskningsmetoder för samhällsvetare. Det riktar sig till studenter som överväger att fullfölja forskarutbildning eller en forskningsanknuten karriär. Som sådan kursen uppfyller kraven i år en av ESRC: s 1 + 3 forskarutbildning modell. Detta program erbjuder utbildning i en rad olika forskningsmetoder och metoder ... [+]

Kulturgeografi MSc MSC Kulturgeografi är en ESRC erkänd masterutbildning som täcker aktuella teman i kritiska Kulturgeografi och forskningsmetoder för samhällsvetare. Det riktar sig till studenter som överväger att fullfölja forskarutbildning eller en forskningsanknuten karriär. Som sådan kursen uppfyller kraven i år en av ESRC: s 1 + 3 forskarutbildning modell. Detta program erbjuder utbildning i en rad olika forskningsmetoder och metoder samt överlåtbara, sysselsättningsrelaterade färdigheter. Målet är att ge dig de kunskaper som krävs för att börja doktorsavhandling samtidigt förbereda dig för en karriär utanför högskolan. Som student vid Institutionen för naturgeografi, kommer du att bli en del av en livlig forskningskultur, som kommer att utsätta dig för arbete som utförs i framkant av kulturgeografi. Du kommer att uppmuntras att gå i skolan forskningsseminarier där du kommer att utsättas för avancerad forskning genom externa högtalare, medan skolans forskning workshopserie gör att du kan samarbeta med forsknings-in-progress presenteras av personal inom skolan, och aktuell forskning doktorander. Fakta Denna kurs är erkänd av ekonomiska och sociala Research Council (ESRC) som ger 1 + 3 forskarutbildning leder till doktorsexamen studie. Institutionen för geografi är en av de starkaste både nationellt och internationellt - vilket återspeglas i sin position på den brittiska topp fem geografi avdelningar i The Times Good University Guide. 73% av vår forskning bedömdes som "världsledande" eller "internationellt utmärkt" i forsknings Excellence Framework 2014 och vi bedömdes "utmärkt" i högskoleförordningen Finansiering rådet för England bedömning av undervisning bestämmelse. Kurs detaljer Civilingenjör Kulturgeografi balanserar forskarutbildning i kulturgeografi med formell forskarutbildning i allmän samhällsvetenskap från ett antal skolor i fakulteten för Business, juridik och samhällsvetenskap. Kombinationen av moduler i Termin 1 ger en introduktion till viktiga frågor om teori och praktik i kulturgeografi, tillsammans med en allmän grund i forskningsmetoder inom samhällsvetenskap, med särskild hänvisning till kvantitativa och kvalitativa forskningsmetoder. Modulerna i Termin 2 bredda filosofiska och konceptuella frågor som behandlas i Termin 1 till en bredare samhällsvetenskaplig uppdrag, samtidigt som kvantitativa och kvalitativa samhällsvetenskaplig forskning tekniker till den specifika mänskliga geografiska sammanhang. Du kommer också att delta i en mängd olika generiska forskarutbildningskurser som tillhandahålls av universitetets Graduate School, som kommer att förse dig med grundläggande forskning kompetens. Den tredje terminen ägnas åt utarbetandet av en 15.000-ord avhandling, baserad på egen forskning. Du kommer att ha en specialist avhandling handledare som kommer att vara en aktiv forskare inom sitt område och som kan engagera dig när det gäller din specialist forskningsfråga. Civilingenjör Kulturgeografi kan slutföras under ett års heltidsstudier eller två år på deltid. Den första delen av MSc Kursen är uppbyggd kring åtta formella moduler som består av föreläsningar, seminarier och praktiska demonstrationer. Fyra moduler tas under det första halvåret och fyra i den andra. Deltids studenter tar åtta moduler under en tvåårsperiod - normalt två moduler per termin. Du kommer att slutföra din 60-kredit doktorsavhandling under sommaren i slutet av kursen. Avhandlingen är en omfattande del av oberoende forskning inom ett ämne som du väljer. Du kommer att dra nytta av stöd från en särskild projekthandledare, liksom den generiska utbildning forskning kompetens som erbjuds av universitetets Graduate School. Moduler I Termin 1 du kommer att vidta följande centrala moduler: Kritisk Kulturgeografi Research Methods Filosofi av forskning - Samhällsvetenskap I Termin 2 kommer du att ta centrala moduler i: Research Design B Research Methods Dessutom kommer du att kunna ta valfria moduler värda upp till 30 poäng. Modulerna ska normalt tas i Termin 2. Observera att alla modul kan komma att ändras. Lediga Eftersom denna kurs är erkänd av Ekonomiska och sociala Research Council (ESRC) som ger 1 + 3 forskarutbildning, är det särskilt relevant om du vill bedriva forskning på doktorandnivå och ger en utmärkt språngbräda till en forskarkarriär. Våra doktorander också flytta in i ett utomordentligt brett spektrum av yrken efter sin tid i skolan. Genomföra forskarutbildning arbete vid Institutionen för geografi främjar många viktiga färdigheter och kan ge dig ett försprång på arbetsmarknaden. Studera på denna nivå kan du utveckla kvaliteter självdisciplin och motivation som är väsentliga för sysselsättningen i ett stort antal olika områden. En forskarutbildning från en institution som University of Nottingham visar potentiella arbetsgivare att du är en intelligent, hårt arbetande person som är ljus och tillräckligt flexibel för att göra någon form av särskild karriär utbildning. Behörighetskrav: 2,1 (övre 2: a klass hons examen eller internationella motsvarande) Inklusive: Alla samhällsvetenskapligt ämne Exklusive: Science ämnen IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) [-]

Lag Och Miljövetenskap Msc

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Detta tvärvetenskapliga program är utformat för att ge en möjlighet att utforska samspelet mellan vetenskaplig kunskap och juridik. Du kan läsa kurser som är inriktade på internationella rättsliga svar på det växande antalet tryck på den globala miljön, och komplettera dessa genom att studera en rad olika kurser som syftar till att ge en introduktion till fysiska och / eller biologiska vetenskaperna ... [+]

Lag och miljövetenskap MSc Detta tvärvetenskapliga program är utformat för att ge en möjlighet att utforska samspelet mellan vetenskaplig kunskap och juridik. Du kan läsa kurser som är inriktade på internationella rättsliga svar på det växande antalet tryck på den globala miljön, och komplettera dessa genom att studera en rad olika kurser som syftar till att ge en introduktion till fysiska och / eller biologiska vetenskaperna. Klimatförändringar, surt regn, bevarande av biologisk mångfald, arter utrotas, förorenad mark - det är bara några av de miljöfrågor som utgör löpsedlarna idag. Moduler som erbjuds av School of Law är utformade för att ge en större förståelse för EG och internationell rätt perspektiv på miljöproblem som ofta bara kan lösas genom regional eller internationell reglering. Hur har internationell miljörätt utvecklats historiskt? Vilka är de viktigaste aktörerna på området? Vilka nyckelprinciper ligger till grund för lagstiftning? Vad menar vi med att uppnå "hållbar utveckling"? Hur lagen på detta område efterlevs? Fördraget regimer utforskas inkluderar de som rör surt nedfall, klimatförändringar, nedbrytning av ozonskiktet, radioaktiv kontamination och sötvatten föroreningar. Dessutom kommer en inblick ges till de olika fördrags regimer som syftar till att ta itu med de fortsatta trycket på världens biologiska mångfald. Till exempel, hur är kommersiell valfångst nu regleras? Vad systemet är på plats för att reglera handeln med utrotningshotade arter? Vad skyddet av våtmarker, Antarktis, världsarv och flyttfåglar? Den vetenskapliga delen av programmet är utformat för att ge en bakgrund i biologiska och / eller fysik, samt en förståelse för relevanta matematiska och datavetenskap för att underlätta en kvantitativ förståelse för miljöfrågor. Att ta itu med dessa frågor för att säkerställa en ren och hälsosam miljö för att njuta av framtida generationer är ett av de största utmaningarna för vetenskap och miljölagstiftningen. Fakta Den School of Law är klassificerat som "internationellt framstående" (Grade 5A på en skala från 1-5) för sin forskning och som "utmärkt" för sin undervisningskvalitet. Skolan har viktiga professionella relationer med internationella institutioner; ledande företag i City of London och provinserna; privata näringslivet och konsultföretag; och icke-statliga organisationer. Den School of Biosciences är en av de största och starkaste skolor i sitt slag i Storbritannien. Det har konsekvent uppnått höga betyg i självständiga bedömningar av både forskning och undervisningens kvalitet Storbritannien, tar emot en RAE betyget 5A och 23-24 i den senaste kvalitetsbedömning undervisning. Sutton Bonington Campus är en fristående, 16 hektar stort område i den vackra naturen i södra Nottinghamshire och erbjuder ett antal dedikerade anläggningar som gäller för denna kurs. Kurs detaljer Detta program ger dig möjlighet att ta kurser som behandlar den internationella rättsliga svar på det växande antalet tryck på den globala miljön, och komplettera dessa genom att studera en rad olika kurser som syftar till att ge en introduktion till fysisk och / eller biologiska vetenskaperna. Inledande moduler inom vetenskap eller lag är obligatoriska för studenter utan en vetenskap eller lag bakgrund för att maximera tillgång till utbudet av kurser som erbjuds. Dessutom gemensamma syndikatet motion och enskilda forskningsprojekt är obligatoriska för alla elever. Utöver dessa moduler, kommer du att vara fri att välja ytterligare moduler från området kompatibla lag och vetenskap moduler, med förbehåll endast för kravet att ett minimalt antal lag och vetenskap moduler väljs. Civilingenjör i juridik och miljövetenskap kan tas på heltid under 1 år eller på deltid under 2 år. Den lärde del av kursen (värda 120 poäng) kommer att tas över två terminer; Du kommer då att göra en 60-kredit övervakad avhandling under sommaren i slutet av kursen. Ditt arbete inom vetenskapen kommer att genomföras tillsammans med dem som är engagerade i andra forskarutbildning som erbjuds av School of Biosciences, särskilt MSc i miljövetenskap, medan lagen sida kommer du att delta i lektioner i sällskap med studerande i lagen skolas LLM i miljö Lagen. Klasser omfatta en mängd olika former av lärande, bland annat föreläsningar, seminariediskussioner, studentpresentationer, praktiska övningar och studiebesök, beroende på den exakta olika alternativ som väljs. Ett enskilt forskningsprojekt är obligatoriskt för alla elever, medan valfria kurser bedöms av en blandning av kurser essäer, laborationsrapporter och traditionella undersökningar. Moduler Arctic Ekologi Field Course Biologisk mångfald och internationell rätt Miljögifts Fate och inverkan på miljön Ekosystemtjänster och människors välbefinnande Miljörätt Kurs Miljöledning i praktiken Environmental Microbiology Foundations of Environmental Management Allmänna teman och principer i internationell miljörätt Globala klimatförändringen Internationella havsrätts International Law av gränsöverskridande förorening Internationella traktaträtten Lagen, utveckling och det internationella samfundet Växter och ljus miljö Växter och markmiljön Projektledning och miljölagstiftning Rättigheter, människor och andra djur Mark- och vattenföroreningar och Återvinning Observera att alla modul kan komma att ändras. Lediga MSc studenter har gått vidare till fullfölja en mängd olika yrken, vare sig i miljökonsultföretaget, privata juridiska praxis, myndigheter eller ideella sektorn. Möjligheter finns också att utveckla kompetens som förvärvats från kursen ytterligare genom registrering för en forskarutbildning examen antingen vid Nottingham eller någon annanstans, eller genom att erhålla arbetserfarenhet i en internationell organisation genom att delta i en av det växande antalet formella praktikprogram. Behörighetskrav: 2,1 (övre 2: a klass hons examen eller internationella motsvarande) Inklusive: Examen i fysiska, miljö eller biologiska vetenskapen. Övriga krav: Mogna sökande utan standard behörighet men med betydande och relevant erfarenhet kan övervägas. IELTS: 7,0 (med inte mindre än 7,0 i skrift, 6,5 i läsning och 6,0 i tal och lyssna) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 67 (inte mindre än 67 skriftligen, 62 inreading och 55 på att lyssna och tala) [-]

Miljöledning Msc

Campusstudier Heltid 1 år August 2016 Storbritannien Nottingham

Environmental Management är en viktig del av en hållbar livsstil. Tvärvetenskaplig förståelse för miljöfrågor och deras hantering i samband med hållbarhet ligger kärnan i detta masterprogram, som bygger på ett urval av expertis inom konceptuella och tillämpade metoder från de naturliga, fysiska och samhällsvetenskap ... [+]

Miljöledning Civilingenjör Environmental Management är en viktig del av en hållbar livsstil. Tvärvetenskaplig förståelse för miljöfrågor och deras hantering i samband med hållbarhet ligger kärnan i detta masterprogram, som bygger på ett urval av expertis inom konceptuella och tillämpade metoder från de naturliga, fysiska och samhällsvetenskap. Modulerna finns på den här kursen ger dig möjlighet att utveckla färdigheter i insamling, bearbetning och analys av miljödata; användningen av data i utveckling och utvärdering av politiken; och en sund praktisk utbildning i tekniker för miljöledning. Kurserna bygger på djup kompetens inom miljöledning finns i hela universitetet, inklusive skolorna i biologi; Biosciences; Nottingham University Business School; Kemisk, Miljö-och gruvteknik; Civilingenjör; Economics; Historia; Lag; Politik; och mekaniska, material och produktionsteknik. Fakta Detta är en vocationally- orienterad väg genom miljöledning och som sådan är det inte finansieras genom Ekonomiska och sociala Research Council. Men kan vi erbjuda en forskarutbildning rutt som är berättigade till ESRC finansiering. Institutionen för geografi är en av de starkaste både nationellt och internationellt - vilket återspeglas i sin position på den brittiska topp fem geografi avdelningar i The Times Good University Guide. 73% av vår forskning bedömdes som "världsledande" eller "internationellt utmärkt" i forsknings Excellence Framework 2014 och vi bedömdes "utmärkt" i högskoleförordningen Finansiering rådet för England bedömning av undervisning bestämmelse. Detta är en mycket samarbete kurs som kan dra nytta av moduler som erbjuds och forskning som äger rum i många av de skolor i hela universitetet. Kurs detaljer Kursen ger en grund i vetenskap och samhällsvetenskap för miljöledning och uppmuntrar ett tvärvetenskapligt synsätt på miljöfrågorna på lokal, nationell och internationell nivå. Dessa teman kombineras med en sund praktisk utbildning i miljöledning. Den lärde delar av MSC / MA Environmental Management består av ett antal obligatoriska centrala moduler, liksom en rad frivilliga element. Efter avslutad undervisade komponenterna i kurs i höst och vårterminen, kommer du vara tvungen att skriva en 60-kredit avhandling om ett ämne som du väljer i samband med miljöledning. Moduler De centrala moduler är: Termin 1 Foundations of Environmental Management Ramar för miljöledning Projektledning och miljölagstiftning Research Methods Tutorial Termin 2 Miljöledning i praktiken Tutorial Research Methods Dessutom kommer du att kunna välja upp till 40 poäng av valfria moduler från en rad vägar, bland annat: Affärs och miljö Landskapsekologi, bevarande och Wildlife Management Föroreningar och avfall Miljöbedömning och Site Investigation Law and Policy Observera att alla modul kan komma att ändras. Lediga Civilingenjör / MA i Environmental Management är en yrkes driven kurs informeras av forsknings ta plats i framkant av fältet. Det syftar till att ge dig de kunskaper och färdigheter för att komma igång i ett antal yrken med anknytning till miljöledning. Om du är angelägen om att göra akademisk karriär eller vill fortsätta din forskning till doktorsexamen, kan du vara intresserad av att söka till MSC / MA i Environmental Management (forskarutbildning). Våra doktorander flytta in i en utomordentligt brett spektrum av yrken efter sin tid i skolan. Genomföra forskarutbildning arbete vid Institutionen för geografi främjar många viktiga färdigheter och kan ge dig ett försprång på arbetsmarknaden. Studera på denna nivå kan du utveckla kvaliteter självdisciplin och motivation som är väsentliga för sysselsättningen i ett stort antal olika områden. En forskarutbildning från en institution som University of Nottingham visar potentiella arbetsgivare att du är en intelligent, hårt arbetande person som är ljus och tillräckligt flexibel för att göra någon form av särskild karriär utbildning. Behörighetskrav: 2,1 IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) [-]

Nationalekonomi Och Ekonometri Msc

Campusstudier Heltid 1 år September 2016 Storbritannien Nottingham

Denna kurs ger en solid grund i modern ekonometrisk teori och expertis för att tillämpa denna teori på analys av ekonomiska data. Den är utformad för att träna dig i användningen av analytiska och kvantitativa metoder i att undersöka ekonomiska frågor, tillhandahålla utbildning forskning på den nivå som krävs för att gå vidare till en forskarutbildning. [+]

Ekonomi och ekonometri MSc Denna kurs ger en solid grund i modern ekonometrisk teori och expertis för att tillämpa denna teori på analys av ekonomiska data. Den är utformad för att träna dig i användningen av analytiska och kvantitativa metoder i att undersöka ekonomiska frågor, tillhandahålla utbildning forskning på den nivå som krävs för att gå vidare till en forskarutbildning. Vår forskning-ledda inställning till undervisning garanterar en spännande och utmanande erfarenhet, ger de kunskaper du behöver för att utvecklas som en professionell ekonom eller akademiska forskare. Programmet påverkas av arbetet av akademiker på Granger Centrum för Tid Serie ekonometri - däribland Nobelpristagare och Nottingham alumn, Sir Clive Granger. Centret bildades 2006 för att utveckla och distribuera forskning inom både teoretisk och tillämpad tidsserieekonometrisk analys, inklusive paneldatametoder. I slutet av programmet kommer du att kunna läsa och förstå aktuella och klassiska forskningsrapporter i ekonometri och tillämpad ekonometri och kommer att ha fått en-till-en vägledning för att göra det möjligt för dig att slutföra din första ekonometri forskningsprojekt. Nyckelfakta Handelshögskolan är inrymt i Sir Clive Granger byggnad, uppkallad efter 2003 nobelpristagare i ekonomi, och skol alumn Nottingham fick högsta möjliga poäng i den senaste Quality Assurance Agency undervisning översyn Den senaste Tilburg ranking av ekonomiavdelningar sätter skolan 6 i Storbritannien, 13 i Europa och 36th i världen Vi rankas 6 bland Storbritanniens ekonomi avdelningar för forskning kraft i den senaste Research Excellence Framework Kursinnehåll Detta ett år heltid program kräver studenterna att slutföra 120 hp kärna och valfria moduler innan man vidtar en övervakad avhandling av 60 poäng. Detta kommer att väljas av dig att reflektera dina forskningsintressen. Du kommer att få en-till-en tillsyn av en akademisk som har en forskningsintresse i detta område, vilket ger möjlighet att studera och forska ett ämne på djupet med sakkunnig vägledning och stöd. Du kommer också att stödjas av en ekonomisk forskningsmetodik modul, som ger både metodologiska och praktisk vägledning för din avhandling. Moduler huvudsakligen bedöms av undersökningar i slutet av terminen, i vilken modulen lärs. Vissa moduler bedöms också av kurser. Moduler centrala moduler Econometric Theory Analys ekonomisk statistik Time Series Econometrics Applied Microeconometrics Mikroekonomisk teori makroekonomisk teori Ekonomisk forskningsmetodik MSc Disputation: Ekonomi Tillvalsmoduler Finansiella och Makro ekonometri Advanced Micro ekonomisk teori Industriell organisation Offentlig ekonomi avancerad makroekonomi Internationell makroekonomi Penning teori och praktik Internationell handelsteori Handel Analys och Försäkringsbrev Den ekonomiska tillväxten i teori och praktik Analys utvecklingspolitik Utvecklingsmikro Ekonomin för Hushåll Finans Economics of Corporate Finance Beteende Economic Theory Experimentella metoder i nationalekonomi Tillämpad beteendeekonomi Modulerna vi erbjuder är inspirerade av forskningsintressen vår personal och som ett resultat kan förändras på grund av, till exempel, forskning utveckling eller lagstiftningen ändras. Denna lista är ett exempel på typiska moduler vi erbjuder, inte en slutgiltig lista. Du kommer att skriva en övervakad avhandling under sommarperioden på ett ämne av ditt val baserat på teoretiska eller tillämpad ekonometri. Lediga MSc ekonomi och ekonometri kursen är särskilt relevant om du vill bedriva forskning på forskarnivå, vilket ger en utmärkt språngbräda till en forskarkarriär. Med över 39.000 studenter från över 150 länder och två utländska campus, är Nottingham ett globalt universitet. Vi är ett av de bästa institutioner som omfattas av examen arbetsgivare, vilket översteg Oxford, Cambridge och andra ledande universitet. * Våra masterprogram ger specialistkompetens inom teoretiska och empiriska ekonomi, som kommer att göra dig mycket eftertraktade i dagens konkurrensutsatta sysselsättning arena. Du kommer att ta examen med kompetens och kunskap som kommer att utrusta dig för en rad olika roller, med bara några av våra forskar destinationer, inklusive: Global strateg för organisationsbeteende med en ledande brittisk marknadsföring konsult Assistant ekonom på HM Treasury Analytiker för KPMGs Infrastruktur Strategi laget * Hög Fliers Research, 2015. Förkunskapskrav: 2.1 (Övre 2: a klass examen eller internationella motsvarande) med betydande ekonomi innehåll IELTS: 6,5 (med inte mindre än 6,0 i någon del) [-]

Nationalekonomi Och Finansiell Ekonomi Msc

Campusstudier Heltid 1 år September 2016 Storbritannien Nottingham

Kursen är speciellt utformad för att träna dig i användningen av analytiska och kvantitativa metoder i att undersöka ekonomiska frågor, och för att ge forskarutbildning på den nivå som krävs för att gå vidare till en doktorsexamen. [+]

Ekonomi och finansiell ekonomi MSc De senaste två decennierna har sett en dramatisk förändring i den ekonomiska teorin om de finansiella marknaderna. Denna kurs utforskar aktuella teorier, samtidigt som studenter med forskarutbildning och grundläggande färdigheter och tekniker som behövs för analysarbete på de finansiella marknaderna. Programmet påverkas av arbetet av akademiker vid Centrum för finans, kredit- och makroekonomi (CFCM), som fokuserar på frågor som rör driften av de finansiella marknaderna, hushållens skuldsättning och corporate finance. Den undersöker också transmissionsmekanismer penningpolitik genom kreditkanalerna, särskilt när krediten är begränsad. Kursen är speciellt utformad för att träna dig i användningen av analytiska och kvantitativa metoder i att undersöka ekonomiska frågor, och för att ge forskarutbildning på den nivå som krävs för att gå vidare till en doktorsexamen. I slutet av programmet kommer du att kunna läsa och förstå aktuella och klassiska forskningsrapporter inom finansiell ekonomi och har fått en-till-en vägledning för att göra det möjligt för dig att slutföra din första finansiera forskningsprojekt. Nyckelfakta Forskare i CFCM har gett akademisk rådgivning till centralbanker runt finansiella tillsynsmyndigheter runt om i världen, inklusive Bank of England och den brittiska Financial Services Authority Nottingham fick högsta möjliga poäng i den senaste Quality Assurance Agency undervisning översyn Den senaste Tilburg ranking av ekonomiavdelningar sätter skolan 6 i Storbritannien, 13 i Europa och 36th i världen Vi rankas 6 bland Storbritanniens ekonomi avdelningar för forskning kraft i den senaste Research Excellence Framework Kursinnehåll Detta ett år heltid program kräver studenterna att slutföra 120 hp kärna och valfria moduler innan man vidtar en övervakad avhandling av 60 poäng. Detta kommer att väljas av dig att reflektera dina forskningsintressen. Du kommer att få en-till-en tillsyn av en akademisk som har en forskningsintresse i detta område, vilket ger möjlighet att studera och forska ett ämne på djupet med sakkunnig vägledning och stöd. Du kommer också att stödjas av en ekonomisk forskningsmetodik modul, som ger både metodologiska och praktisk vägledning för din avhandling. Att bygga på kärn ekonomisk teori modul, ger denna kurs specialiserade moduler på finansiell ekonomi och finansiella ekonometri. Det finns också möjlighet att välja de moduler i beslutsfattandet inom ramen för risk och osäkerhet, termins- och optionsmarknaderna, och beteende Finance. Moduler huvudsakligen bedöms av undersökningar i slutet av terminen, i vilken modulen lärs. Vissa moduler bedöms också av kurser. Moduler centrala moduler Analys ekonomisk statistik Ekonomisk forskningsmetodik Econometric Theory Economics of Corporate Finance Finansiella och Makro ekonometri makroekonomisk teori Mikroekonomisk teori MSc avhandling: Nationalekonomi Tillvalsmoduler avancerad makroekonomi Applied Microeconometrics Advanced Micro ekonomisk teori Tillämpad beteendeekonomi Beteende Economic Theory Utvecklingsmikro Analys utvecklingspolitik Ekonomin för Hushåll Finans Den ekonomiska tillväxten i teori och praktik Experimentella metoder i nationalekonomi Industriell organisation Internationell makroekonomi Internationell handelsteori Penning teori och praktik Offentlig ekonomi Time Series Econometrics Handel Analys och Försäkringsbrev Modulerna vi erbjuder är inspirerade av forskningsintressen vår personal och som ett resultat kan förändras på grund av, till exempel, forskning utveckling eller lagstiftningen ändras. Denna lista är ett exempel på typiska moduler vi erbjuder, inte en slutgiltig lista. Du kommer att skriva en övervakad avhandling under sommarperioden på ett ämne som du väljer i samband med finansiell ekonomi. Lediga Efter avslutad Civilekonom och finansiell ekonomi Naturligtvis kommer du att utrustas med grundläggande färdigheter och tekniker för analysarbete på de finansiella marknaderna. Denna kurs är särskilt relevant om du vill bedriva forskning på forskarnivå, vilket ger en utmärkt språngbräda till en forskarkarriär. Med över 39.000 studenter från över 150 länder och två utländska campus, är Nottingham ett globalt universitet. Vi är ett av de bästa institutioner som omfattas av examen arbetsgivare, vilket översteg Oxford, Cambridge och andra ledande universitet. * Våra masterprogram ger specialistkompetens inom teoretiska och empiriska ekonomi, som kommer att göra dig mycket eftertraktade i dagens konkurrensutsatta sysselsättning arena. Du kommer att ta examen med kompetens och kunskap som kommer att utrusta dig för en rad olika roller, med bara några av våra forskar destinationer, inklusive: Global strateg för organisationsbeteende med en ledande brittisk marknadsföring konsult Assistant ekonom på HM Treasury Analytiker för KPMGs Infrastruktur Strategi laget * Höga Fliers Research 2015. Ingångskrav: 2,1 (Övre 2: a klass examen eller internationella motsvarande) med betydande ekonomi innehåll IELTS: 6,5 (med inte mindre än 6,0 i någon del) [-]

Tillämpad Ekonomi Msc

Campusstudier Heltid 1 år September 2016 Storbritannien Nottingham

Applied Civilekonom programmet är utformat för studenter som vill ansöka avancerad nivå kunskaper i ekonomi till praktiska och politiska frågor. Kursen är speciellt utformad för att förse dig med analytisk förmåga för ekonomisk analys och förmåga att tillämpa dem ... [+]

Tillämpad ekonomi MSc MSc tillämpad ekonomi kurs är idealisk för studenter som vill tillämpa sina fördjupade kunskaper i ekonomi till praktiska och politiska frågor. Du kommer att introduceras till relevanta matematiska och statistiska metoder, och lära sig att tillämpa avancerade analysmetoder till frågor om tillämpad ekonomi och ekonomisk politik. Studenterna har tillgång till de senaste ekonometriska programpaket för att stödja sin analys av data, och kommer att gynnas av undervisning och handledning från akademiker som har egen erfarenhet av att tillämpa ekonomi till verkliga problem. Nyckelfakta Nottingham fick högsta möjliga poäng i den senaste Quality Assurance Agency undervisning översyn Den senaste Tilburg ranking av ekonomiavdelningar sätter skolan 6 i Storbritannien, 13 i Europa och 36th i världen Vi rankas 6 bland Storbritanniens ekonomi avdelningar för forskning kraft i den senaste Research Excellence Framework Kursinnehåll Detta ett år heltid program kräver studenterna att slutföra 120 hp kärna och valfria moduler innan man vidtar en övervakad avhandling av 60 poäng. Detta kommer att väljas av dig att reflektera dina forskningsintressen. Du kommer att få en-till-en tillsyn av en akademisk som har en forskningsintresse i detta område, vilket ger möjlighet att studera och forska ett ämne på djupet med sakkunnig vägledning och stöd. Du kommer också att stödjas av en ekonomisk forskningsmetodik modul, som ger både metodologiska och praktisk vägledning för din avhandling. De centrala moduler på denna kurs ger en solid grund i ekonomisk analys, snarare än teori, och ett brett spektrum av tillämpad ekonomi alternativ är tillgängliga under andra halvåret. Moduler huvudsakligen bedöms av undersökningar i slutet av terminen, i vilken modulen lärs. Vissa moduler bedöms också av kurser. Moduler centrala moduler Analys för den ekonomiska politiken Analys ekonomisk statistik Den ekonomiska tillväxten i teori och praktik Handel Analys och Försäkringsbrev Analys utvecklingspolitik Utvecklingsmikro Ekonomin för Hushåll Finans Economics of Corporate Finance Experimentella metoder i nationalekonomi Tillämpad beteendeekonomi Mikroekonomisk analys Makroekonomisk analys Ekonomisk forskningsmetodik MSc Disputation: Ekonomi Tillvalsmoduler Internationell makroekonomi Internationell handelsteori Advanced Micro ekonomisk teori Industriell organisation Offentlig ekonomi avancerad makroekonomi Penning teori och praktik Beteende Economic Theory Modulerna vi erbjuder är inspirerade av forskningsintressen vår personal och som ett resultat kan förändras på grund av, till exempel, forskning utveckling eller lagstiftningen ändras. Denna lista är ett exempel på typiska moduler vi erbjuder, inte en slutgiltig lista. Du kommer att skriva en övervakad avhandling under sommarperioden på ett ämne som du väljer i samband med tillämpad ekonomi. Lediga MSc tillämpad ekonomi naturligtvis är särskilt användbar för dem som vill arbeta som professionella ekonomer i privat eller offentlig sektor. Med över 39.000 studenter från över 150 länder och två utländska campus, är Nottingham ett globalt universitet. Vi är ett av de bästa institutioner som omfattas av examen arbetsgivare, vilket översteg Oxford, Cambridge och andra ledande universitet. * Våra masterprogram ger specialistkompetens inom teoretiska och empiriska ekonomi, som kommer att göra dig mycket eftertraktade i dagens konkurrensutsatta sysselsättning arena. Du kommer att ta examen med kompetens och kunskap som kommer att utrusta dig för en rad olika roller, med bara några av våra forskar destinationer, inklusive: Global strateg för organisationsbeteende med en ledande brittisk marknadsföring konsult Assistant ekonom på HM Treasury Analytiker för KPMGs Infrastruktur Strategi laget * Höga Fliers Research 2015. Ingångskrav: 2,1 (Övre 2: a klass examen eller internationella motsvarande) med betydande ekonomi innehåll IELTS: 6,5 (med inte mindre än 6,0 i någon del) [-]

Tillämpad Ekonomi Och Ekonomisk Ekonomi Msc

Campusstudier Heltid 1 år September 2016 Storbritannien Nottingham

MSc tillämpad ekonomi och finansiell ekonomi Kursen ger en gedigen förståelse för de tekniker som används för att analysera de finansiella och monetära frågor och förmåga att tillämpa dem. Eleverna kommer att undersöka grundläggande aspekter av mikroekonomisk teori och undersöka grunden för konsumentteorin, samt ett antal nyckelområden i makroekonomi, viktiga både för modellbyggande och policyanalys. [+]

Tillämpad ekonomi och finansiell ekonomi MSc MSc tillämpad ekonomi och finansiell ekonomi Kursen ger en gedigen förståelse för de tekniker som används för att analysera de finansiella och monetära frågor och förmåga att tillämpa dem. Eleverna kommer att undersöka grundläggande aspekter av mikroekonomisk teori och undersöka grunden för konsumentteorin, samt ett antal nyckelområden i makroekonomi, viktiga både för modellbyggande och policyanalys. Studenter dra nytta av undervisning och handledning från akademiker som har förstahands erfarenhet av att tillämpa ekonomi till verkliga problem, att kunna ta itu med frågor i den ekonomiska politiken på nationell och internationell nivå. Teoretiska kunskaper stöds med utbildning i insamling, användning, presentation och tolkning av ekonomiska data, inklusive tidsserier, tvärsnitt, finansiella ekonometri och paneldata. Som komplement till detta, eleverna lära sig att använda ekonometriska programpaket för att hjälpa till med dataanalys, förvärva de kunskaper för att samla och bygga nya datakällor. I slutet av programmet kommer du att kunna läsa och förstå aktuella och klassiska forskningsrapporter inom finansiell ekonomi och har fått en-till-en vägledning för att göra det möjligt för dig att slutföra din första finansiera forskningsprojekt. Nyckelfakta Nottingham fick högsta möjliga poäng i den senaste Quality Assurance Agency undervisning översyn Den senaste Tilburg ranking av ekonomiavdelningar sätter skolan 6 i Storbritannien, 13 i Europa och 36th i världen Vi rankas 6 bland Storbritanniens ekonomi avdelningar för forskning kraft i den senaste Research Excellence Framework Kursinnehåll Detta ett år heltid program kräver studenterna att slutföra 120 hp kärna och valfria moduler innan man vidtar en övervakad avhandling av 60 poäng. Detta kommer att väljas av dig att reflektera dina forskningsintressen. Du kommer att få en-till-en tillsyn av en akademisk som har en forskningsintresse i detta område, vilket ger möjlighet att studera och forska ett ämne på djupet med sakkunnig vägledning och stöd. Du kommer också att stödjas av en ekonomisk forskningsmetodik modul, som ger både metodologiska och praktisk vägledning för din avhandling. Moduler huvudsakligen bedöms av undersökningar i slutet av terminen, i vilken modulen lärs. Vissa moduler bedöms också av kurser. Moduler centrala moduler Analys för den ekonomiska politiken Analys ekonomisk statistik Ekonomin för Hushåll Finans Economics of Corporate Finance Mikroekonomisk analys Makroekonomisk analys Ekonomisk forskningsmetodik MSc Disputation: Ekonomi Tillvalsmoduler Penning teori och praktik avancerad makroekonomi Den ekonomiska tillväxten i teori och praktik Handel Analys och Försäkringsbrev Analys utvecklingspolitik Utvecklingsmikro Internationell makroekonomi Internationell handelsteori Advanced Micro ekonomisk teori Industriell organisation Offentlig ekonomi Beteende Economic Theory Experimentella metoder i nationalekonomi Tillämpad beteendeekonomi Modulerna vi erbjuder är inspirerade av forskningsintressen vår personal och som ett resultat kan förändras på grund av, till exempel, forskning utveckling eller lagstiftningen ändras. Denna lista är ett exempel på typiska moduler vi erbjuder, inte en slutgiltig lista. Du kommer att skriva en övervakad avhandling under sommarperioden på ett ämne som du väljer i samband med tillämpad ekonomi. Lediga MSc ekonomi och finansiell ekonomi naturligtvis är särskilt relevant om du vill bedriva forskning på forskarnivå, erbjuder en utmärkt språngbräda till en forskarkarriär. Med över 39.000 studenter från över 150 länder och två utländska campus, är Nottingham ett globalt universitet. Vi är ett av de bästa institutioner som omfattas av examen arbetsgivare, vilket översteg Oxford, Cambridge och andra ledande universitet. * Våra masterprogram ger specialistkompetens inom teoretiska och empiriska ekonomi, som kommer att göra dig mycket eftertraktade i dagens konkurrensutsatta sysselsättning arena. Du kommer att ta examen med kompetens och kunskap som kommer att utrusta dig för en rad olika roller, med bara några av våra forskar destinationer, inklusive: Global strateg för organisationsbeteende med en ledande brittisk marknadsföring konsult Assistant ekonom på HM Treasury Analytiker för KPMGs Infrastruktur Strategi laget * Höga Fliers Research 2015. Ingångskrav: 2,1 (Övre 2: a klass examen eller internationella motsvarande) med betydande ekonomi innehåll IELTS: 6,5 (med inte mindre än 6,0 i någon del) [-]

MA

Allmän Ordning Ma

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Fokus i programmet är på kritiska frågor och viktiga händelser som rör allmän ordning, som globalisering, europeisering, styrning och utvärdering av politiken. Med den nuvarande utvecklingen i länder runt om i världen, är detta en av de mest spännande tider att studera något att göra med den offentliga sektorn, styrning och regeringen, och tillhandahållande av tjänster för att möta människors behov. Syftet med programmet är ... [+]

Public Policy MA Fokus i programmet är på kritiska frågor och viktiga händelser som rör allmän ordning, som globalisering, europeisering, styrning och utvärdering av politiken. Med den nuvarande utvecklingen i länder runt om i världen, är detta en av de mest spännande tider att studera något att göra med den offentliga sektorn, styrning och regeringen, och tillhandahållande av tjänster för att möta människors behov. Syftet med programmet är att ge eleverna den kunskap och verktyg för att förstå världen av allmän ordning och ledning, så att de kan analysera situationen och problem, och använda detta för att förbättra sin praxis. Kursen är tvärvetenskaplig och forskning informerad, och det breda utbudet av moduler bygger på exempel från olika länder över hela världen. Våra studenter kommer från en mängd olika bakgrunder. Några elever kommer direkt från sin första examen på Masters utan mycket arbetslivserfarenhet och andra arbetar för närvarande i en organisation från den offentliga sektorn (NHS, lokala myndigheter, utbildningssektorn, polisen) och ta kursen på en deltid. Ungefär hälften av våra studenter är från Storbritannien, och den andra hälften från utlandet. Just nu har vi 14 eller 15 olika nationaliteter bland våra studenter. Mångfalden av vår studentkåren ger en enormt välgörande och intressant dimension till undervisningen genom utbyte av erfarenheter av olika metoder och underliggande antaganden som dessa metoder är byggda. Dialogen kring dessa skillnader spelar en betydande roll i inlärningsmiljö. Som inträde i universitetsprogrammen förutsätter en god nivå i engelska, diskussionerna är tillgängliga och av intresse för alla studenter. Fakta Internationella läroplaner med fokus på viktiga händelser inom den offentliga sektorn i Storbritannien, EU, USA och andra länder Forskning informerade kursplaner som återspeglar kompetens personal inom offentlig förvaltning, politisk analys och socialpolitik Flexibel studieprogram för att underlätta deltidsstudier Nottingham är en student-vänlig, kosmopolitisk och pulserande stad med många kulturella, sociala och fritidsattraktioner, med goda kommunikationer, och med enkel tillgång till landsbygden och London Vänliga och stödjande inlärningsmiljö ligger i en mycket naturskön campus. Kurs detaljer Programmet syftar till att utveckla de centrala kunskaper och färdigheter som behövs för dem som arbetar eller vill arbeta inom den offentliga sektorn och icke-vinstdrivande organisationer. Det möjliggör för studerande att kontextualisera, förstå kritiskt och analysera viktiga utvecklingen inom den offentliga sektorn. Programmet erbjuder tvärvetenskaplig moduler som täcker politiska beslutsfattandet, politisk analys och utvärdering, jämförande offentlig politik, ekonomi inom den offentliga sektorn, styrning och offentlig förvaltning. Moduler normalt undervisas av en blandning av föreläsningar, grupparbeten, och klassdiskussion. De flesta moduler undervisas i veckan under en termin; några moduler lärs ut under tre dagar i följd. Deltids eleverna behöver för att komma in vid universitetet i cirka 30 dagar per läsår. Undervisade moduler bedöms normalt av en 3.000 till 5.000 ord essä (eller motsvarande). Den 15.000 ord avhandling är en viktig del av magisterexamen eftersom det ger eleverna möjlighet att bedriva oberoende forskning om ett ämne som de själva valt under överinseende av en ledande offentlig eller socialpolitiska analytiker. Studenter är skyldiga att lämna in ett bedömt avhandling förslag i förväg för att starta sin avhandling. Stöd för framställning av avhandlingen tillhandahålls av en forskningsmetoder modul, avhandlingen och en-till-en handledning. Tidigare avhandling teman är: Stöd givarskap och fattigdom i Afrika. Livsmedelspolitik i Kina. Offentlig upphandling och korruption i Filippinerna. Medborgarskap i arabiska Gulfstaterna. Bättre utbildning i Indien. Utvärdera politik för återvändande studenter att bosätta sig i Hong Kong. Policy utvärdering - att stödja små och medelstora i Kazakstan. Det finns också en magisterexamen i Public Policy: elever har samma utbildningen som masterstudenter, men inte göra en avhandling. Diploma studenter kan överföra till masterutbildning om de fungerar tillfredsställande under det första halvåret (om heltid) eller i första läsåret (om deltid). Centrala moduler Disputation (60 hp) Analys politik: begrepp och teorier (30 hp) Dynamisk av Internationell och jämförande sociala och allmänpolitiska (20 poäng) Forskningsmetoder och forsknings Management (20 poäng) Economics and Policy Analysis (10 poäng) Globaliseringen, europeisering och offentlig politik (10 hp) Public Management och styrning (10 poäng) Valbara moduler Eleverna måste också ta två 10-poängs valbara moduler från de som är tillgängliga i skolan. Lediga Kursen ger antingen forskarutbildning för dem som har studerat discipliner på grundnivå som erbjuder en bra bas för politiska studier (politik, sociologi, juridik, geografi, ekonomi, ekonomi och rena naturvetenskapliga ämnen) och nu ser sin framtid i den breda politiska samhället , eller de som redan arbetar inom den offentliga eller icke vinstdrivande sektorer och vill förbättra sina karriärmöjligheter. Akademiker i MA i offentlig politik har framgångsrikt eftersträvas karriärer inom den offentliga och den frivilliga sektorn som chefer inom den offentliga sektorn och politiska analytiker. Genomföra forskarutbildning arbete främjar många viktiga färdigheter och kan ge dig ett försprång på arbetsmarknaden. Studera på denna nivå kan du utveckla kvaliteter självdisciplin och motivation som är väsentliga för sysselsättningen i ett stort antal olika områden. En forskarexamen från en institution som University of Nottingham visar potentiella arbetsgivare att du är en intelligent, hårt arbetande person som är ljus och tillräckligt flexibel för att göra någon form av särskild karriär utbildning. Behörighetskrav: 2,2 (Lower 2: a klass hons examen eller internationella motsvarande) IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) [-]

Asiatiska Och Internationella Studier Ma

Campusstudier Heltid 1 år August 2016 Storbritannien Nottingham

Denna tri-campus MA, som lär sin första kohorten i 2015/16, är ett genuint distinkt program så att eleverna kan studera länderna i Asien, och relationerna mellan dem (och mellan resten av världen). Det är ett spännande program, undervisas av akademiker över Nottingham brittiska, kinesiska och malaysiska campus som är experter på asiatiska politik och internationella relationer ... [+]

Asiatiska och internationella studier MA Denna tri-campus MA, som lär sin första kohorten i 2015/16, är ett genuint distinkt program så att eleverna kan studera länderna i Asien, och relationerna mellan dem (och mellan resten av världen). Det är ett spännande program, undervisas av akademiker över Nottingham brittiska, kinesiska och malaysiska campus som är experter på asiatiska politik och internationella relationer. Genom kärnmodulen, "Global Asien", kommer det att introducera studenterna till Pan-Asian teman som nationalism, globalisering, miljöutmaningar, resurspolitik och könsrelationer. Den utmanar den rådande uppfattningen om "Asien Rising" som ett nytt fenomen och kommer också att ge de studerande att specialisera sig på specifika länder eller regionala studier. Studenter läser på UNUK för sin första termin, sedan flytta till antingen UNMC eller UNNC för det andra halvåret. De återvänder till UNUK för tredje terminen / sommaren för att skriva sin avhandling. Det kommer att ge studenterna möjlighet att fördjupa sig i kulturen i dessa länder, och att ta språkalternativ om det behövs. Boende för alla tre terminer kommer att anordnas av universitetet, även om det inte omfattas av kursavgiften. Våra experter arbetar på många områden i asiatiska Politik och internationella relationer. Dessa inkluderar: Länder Kina Indien Japan Malaysia Pakistan Filippinerna Sri Lanka Thailand Forskningsområden FÖRETAG Demokratisering Civil-militära relationer Utveckling Etnisk konflikt Kön geografi historia Internationell säkerhet Mänsklig säkerhet Icke-traditionella säkerhet Partipolitiken Fredsbevarande Fattigdomsbekämpning Förbindelser Trading Fakta Skolan är hem till interdisciplinaryInstitute Asien och Stillahavsområdet Studier ger möjligheter till samverkan med politiska praktiker, på den brittiska campus och på Ningbo och Kuala Lumpur campus. Forsknings Excellence Framework 2014 rankades skolan av politik och internationella relationer i topp 15 i Storbritannien för forskning makt. Kurs detaljer Alla elever kommer att ta kärnmodulen, "Global Asien". Ytterligare minst 20 poäng och högst 40 poäng bör vidtas i höstterminen från en lista över moduler som erbjuds av School of Politics, Storbritannien campus. Studenterna har också möjlighet att ta 20 poäng av alternativ utanför skolan, till exempel från School of Contemporary kinesiska studier. Dina studier kommer att kulminera i forskning och skrivande av en 15.000-ord avhandling, som måste relateras till Asien. Du kommer att registrera din avhandling om ett ämne du vill och kommer att tilldelas med en lämplig handledaren att övervaka dina framsteg. Undervisningen är spridda över två terminer: höst, som börjar i september och slutar i januari, och våren, som börjar i januari och slutar i juni. Sommarmånaderna mellan juni och september spenderas skriva en avhandling. MA består av 180 poäng - 120 poäng från moduler undervisas studien och 60 hp från slutförandet av en avhandling av cirka 15.000 ord. Bedömning är normalt genom en blandning av kurser och examination, vilka båda kommer vanligtvis att bedömas i terminen i vilken modulen lärs ut. Moduler Höstterminen (60 hp) Global Asien (20 poäng) Du måste välja minst 20 och högst 40 poäng som erbjuds av School of Politik och internationella relationer. Följande moduler är särskilt rekommenderas: The Politics of Sydasien (20 poäng) Teorier och begrepp inom IR (20 poäng) Kön och utveckling (20 poäng) Alla andra moduler som erbjuds i School of Politik och IR Om du tar bara 20 poäng i School of Politik och IR, 20 poäng till ett värde av moduler kan tas utanför skolan med godkännande exempel. en av: Samtida kinesisk kultur och samhälle (20 poäng) EU-Kina: handel, bistånd och Public Diplomacy in the 21st Century (20 poäng) Kina och den globala kapitalismen (20 poäng) International Development: Kina, Asien, Afrika (20 poäng) Vårterminen: Kina Ningbo Campus Eleverna ska ta minst 40 poäng och högst 60 poäng av moduler från en lista över moduler som erbjuds av School of International Studies i Ningbo Campus. Vägledande moduler är: Fred och krig i världshistorien Global Development Politics Special World History Project Kina i internationella relationer (endast tillgänglig om det inte tas under första halvåret) Studenter kan ta maximalt 20 poäng av moduler som erbjuds av besläktade avdelningar eller i språkskola, Ningbo Kina campus, med godkännande av direktören för forskarutbildning Undervisade kurser (Ningbo campus). Vårterminen: Malaysia Kuala Lumpur Campus Eleverna ska ta 60 poäng av moduler från en lista över moduler som erbjuds av School of politik, historia och internationella relationer, malaysiska Campus. Vägledande moduler är: Politiken med andra medel Terrorism i samtida Syd- och Sydostasien Utveckling och styrning: Byggnads demokrati i utvecklingsländerna Jämförande Public Policy Det civila samhället och global utveckling De internationella relationer i Sydostasien Samtida säkerhetsutmaningar Mänsklig säkerhet Sommar Termin: Storbritannien campus Disputation om Asien (15.000 ord) Observera att moduler kan förändras för att hålla jämna steg med politiska och akademiska utvecklingen. Lediga Ma asiatiska och internationella studier kommer att locka både dem som söker en akademisk utbildningen på avancerad nivå, och de som vill bedriva en professionell karriär inom Asien. Det är perfekt för dem vill till vidare studier eller en yrkeskarriär i Asien, och inte förutsätta någon förkunskaper i regionen. Den är utformad för att ha en bred vädjan till eleverna inte bara från Storbritannien men även Europa, Nordamerika och Asien. Men modulerna också utformad för att ge studenter som har tidigare erfarenhet av bor eller arbetar inom regionen att expandera och bygga vidare på sina befintliga kunskaper. Tri-campus elementet tillåter eleverna att uppleva bor och studerar för en termin i antingen Kina eller Malaysia. Som sådan är det attraktivt för arbetsgivare som söker akademiker med kulturella och politiska erfarenhet av engagemang i regionen. Som ett akademiskt program, kommer denna kurs ger goda förutsättningar för forskarnivå studie. Den professionella relevans kursen kommer att göra det attraktivt för dem som överväger karriärer i: Icke-statliga organisationer Den offentliga förvaltningen Internationella organisationer journalistik Forskningspolitik Academia Internationellt kulturutbyte Minister rådgivning Den är lämplig för dem i mitten av karriären som vill byta riktning, flytta in politikområden, eller som vill ta time out för att förstå deras dag till dag politiska åtgärder. Behörighetskrav: 2,1 (övre 2: a klass hons examen eller internationella motsvarande) Övriga krav: Mogna applikationer utan standard behörighet men med betydande och relevant erfarenhet kan övervägas. IELTS: 6,5 (med inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) [-]

Diplomati Ma

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

MA Diplomati är en yrkesinriktad, tvärvetenskaplig kurs som erbjuds gemensamt av skolorna i politik och internationella relationer, juridik och historia. Kursen är idealisk för de studenter som vill göra yrkeskarriär som informeras av diplomati, medling och förhandling inom områden som den offentliga sektorn, kommersiella förhandlingar, sambands försvar, internationell finansiell reglering och ... [+]

Diplomati MA MA Diplomati är en yrkesinriktad, tvärvetenskaplig kurs som erbjuds gemensamt av skolorna i politik och internationella relationer, juridik och historia. Kursen är idealisk för de studenter som vill göra yrkeskarriär som informeras av diplomati, medling och förhandling inom områden som den offentliga sektorn, kommersiella förhandlingar, sambands försvar, internationell finansiell reglering och journalistik, som bara några exempel. Diplomati ger den vitala mänskliga ram för utvecklingen av världssamfundet i en alltmer globaliserad värld. Alltmer komplexa mönster av juridik, kultur, historia, ekonomi och politik - både inom och mellan stater - förmedlas genom bruket av diplomati. Båten av diplomati, men kännetecknas av en anmärkningsvärd och hävdvunnen stamtavla, är allt mer avgörande för medling och reglering i den moderna världen. Du kommer att introduceras till den fördjupade studier av diplomati och förhandlingar, inklusive traditionella metoder - som uppfatta det som en specialist form av statskonst - och moderna föreställningar, som omfamnar områden som media och kulturell diplomati. Kursbehörighet Observera att relevant yrkeserfarenhet kommer att beaktas i bedömning av ansökningar, även om det inte är ett krav för inträde. Fakta Detta tvärvetenskapliga Kursen ges mellan skolorna i politik och internationella relationer, historia och juridik. Programmet är ett av de mest populära att erbjudas av School of Politik och internationella relationer, att locka studenter från hela världen. Eleverna erbjuds möjlighet att åka på en studieresa för att besöka organisationer som Nordatlantiska fördragsorganisationen (Nato), Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE) och Europeiska kommissionen att ytterligare förbättra ditt lärande. Forsknings Excellence Framework 2014 rankades School of Politik och internationella relationer en topp 15 i Storbritannien för forskning makt. Kurs detaljer Kursen kommer också att utsätta dig för den senaste forskningen inom områden som lagen om väpnade konflikter, krishantering och samtida internationell historia. Varje år studenter på MA Diplomati erbjuds möjlighet att delta i en studieresa till Bryssel och Haag, där de besöker de viktigaste diplomatiska institutioner och organisationer såsom Europeiska kommissionen, Nordatlantiska fördragsorganisationen (Nato), Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE) och Europaparlamentet. Dina studier kommer att kulminera i forskning och skrivande av en 15.000-ord avhandlingen. Du kommer att registrera din avhandling om ett ämne av ditt val med en av de tre deltagande skolorna och kommer att tilldelas en handledaren att övervaka dina framsteg. MA Diplomati kan studeras på heltid under ett år eller på deltid under två år. Undervisningen är spridda över två terminer: höst, som börjar i september och slutar i januari, och våren, som börjar i januari och slutar i juni. Sommarmånaderna mellan juni och september spenderas skriva en avhandling. MA består av 180 poäng - 120 poäng från moduler undervisas studien och 60 hp från slutförandet av en avhandling av cirka 15.000 ord. Bedömning är normalt genom en blandning av kurser och examination, vilka båda kommer vanligtvis att bedömas i terminen i vilken modulen lärs ut. Men moduler som erbjuds av School of Law vanligtvis bedömas i slutet av vårterminen. Moduler erbjuds vanligen som 20 eller 15 högskolepoäng versioner. Moduler MA Diplomati kräver att du studera tre centrala moduler på teori, praktik och utveckling av diplomati: Utvecklingen av diplomati Lagen om krig och fred Den teori och praktik diplomat Du kommer då att kunna välja mellan ett antal valbara moduler som täcker ämnen såsom: Samtida Warfare Luft Effekt Politik i Sydostasien Strategi och säkerhet Kinas internationella relationer Terrorism Krig, fred och Terror Observera moduler kan förändras för att hålla jämna steg med politiska och akademiska utvecklingen. Lediga MA i diplomati är inriktad på dem som vill utöva yrkeskarriär som involverar expertis inom internationell representation och förhandling. Det är perfekt om du har ett stort intresse av att ett brett spektrum av yrken som är informerade av diplomati, medling och förhandling. Dessa inkluderar: Statsförvaltningen Kommersiella förhandlingar Försvars samverkan Utländska handelsavdelningar Internationellt kulturutbyte Internationella finansiell reglering Internationella och icke-statliga organisationer journalistik Minister rådgivning Information till allmänheten Konsult Telekommunikation Kursen är särskilt nyttig för praktikant eller i drift diplomater, öka deras förmåga att arbeta effektivt inom den diplomatiska gemenskapen. Den är lämplig för dem i mitten av karriären som vill byta riktning, flytta in politikområden, eller som vill ta time out för att förstå deras dag till dag politiska åtgärder. Många av våra tidigare studenter har haft Chevening Stipendier från British Council. Behörighetskrav: 2,1 (övre 2: a klass hons examen eller internationella motsvarande) IELTS: 7,0 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 67 (minst 55) [-]

Geografi Ma (genom Forskning)

Campusstudier Heltid 1 år August 2016 Storbritannien Nottingham

En världsledande inom forskning, Institutionen för geografi erbjuder ett spännande program riktar sig till studenter som vill främst fokusera på att genomföra en magisternivå examen forskningsbaserad. MA (av Research) är lämplig för studenter med samhällsvetenskaplig eller humanistisk bakgrund. Programmet är perfekt för studenter som vill uppleva hur det är att göra en doktorsexamen utan kravet att genomföra tre års ... [+]

Geografi (av Research) En världsledande inom forskning, Institutionen för geografi erbjuder ett spännande program riktar sig till studenter som vill främst fokusera på att genomföra en magisternivå examen forskningsbaserad. MA (av Research) är lämplig för studenter med samhällsvetenskaplig eller humanistisk bakgrund. Programmet är perfekt för studenter som vill uppleva hur det är att göra en doktorsexamen utan kravet att genomföra tre års studier. Eleverna kan också välja att ta upp till 60 poäng av forskar moduler för att komplettera sin forskningsverksamhet. Studenterna får nära stöd och vägledning från två akademiska handledare inom skolan som är relaterade till deras forskningsområde. Tillsyns träffas regelbundet med eleverna och se till att de är fullt delaktiga i skolans ledande forskarsamhället. Kurs detaljer MA (av Research) Programmet gör det möjligt för studenter att genomföra en fördjupad forskning i en vetenskap eller samhällsvetenskap fokuserad aspekt av geografi. Skapandet av en stor övervakad vetenskaplig uppsats ligger till grund för programmet, men eleverna kan också välja att göra frivilliga visade moduler i samband med sin forskning. Studenterna får nära stöd och vägledning från två akademiska handledare i skolan i samband med sitt forskningsområde. Tillsyns träffas regelbundet med studenter och se till att de är fullt anslutna till skolans forskarsamhället. Även om en akademisk examen, MA (av Research) i första hand ger möjlighet, men inte skyldighet, att göra upp till 60 hp masternivå undervisade moduler anpassade till studentens forskningsintressen. Huvud bedömning graden kommer att bestå av en avhandling, baserad på studentens forskning. Längden på avhandlingen kommer att bero på antalet undervisade moduler som vidtagits. Lediga I de flesta fall denna grad är utformad för att förbereda studenterna för doktorsavhandling, vilket gör att eleven att förstå naturen och potential forskningsstudie. Men arbetsgivarna verkligen värdesätter de överförbara färdigheter och erfarenhet du har fått genom att fylla i en akademisk examen och detta kan ge dig ett försprång på arbetsmarknaden. Studera på denna nivå, med ett stort inslag av självständighet, kan du utveckla kvaliteter självdisciplin och motivation som är väsentliga för sysselsättningen i ett stort antal olika områden. En forskarutbildning från en institution som University of Nottingham visar potentiella arbetsgivare att du är en intelligent, hårt arbetande person som är ljus och tillräckligt flexibel för att göra någon form av särskild karriär utbildning. BehörighetskravStudenter normalt förväntas ha en examen på 2: 1 eller högre (eller dess internationella motsvarighet) i ett samhällsvetenskapligt eller humanistiskt ämne. IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) [-]

Globalt Medborgarskap, Identiteter Och Mänskliga Rättigheter Ma

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Efterfrågan på olika former av expertis om mänskliga rättigheter, medborgarskap och identitet är snabbt växande som regeringar, internationella organisationer, icke-statliga organisationer (NGO) och organisationer inom den privata sektorn blir allt känsligare för och är intresserade av frågor om rättigheter och identiteter. I den nuvarande globala sammanhanget "nationella" versioner av medborgarskap har nått krispunkt. Men vad betyder det att tänka ... [+]

Globalt medborgarskap, identiteter och Human Rights MA Efterfrågan på olika former av expertis om mänskliga rättigheter, medborgarskap och identitet är snabbt växande som regeringar, internationella organisationer, icke-statliga organisationer (NGO) och organisationer inom den privata sektorn blir allt känsligare för och är intresserade av frågor om rättigheter och identiteter. I den nuvarande globala sammanhanget "nationella" versioner av medborgarskap har nått krispunkt. Men vad betyder det att tänka på dig själv som en världsmedborgare? Kursen syftar till att ta reda på genom att undersöka kritiska globala frågor såsom krig, migration, klimatförändringar, kreditkrisen, uppkomsten av nationalism, effekterna av den globala medier, sexturism, modernt slaveri, omvandlingen av kön och sexualitet och naturligtvis samtida rasismen. Programmet undersöker vad de senaste ändringarna till den globala kulturella och politiska landskapet innebär för individer och grupper när det gäller deras förmåga att få tillgång till de mänskliga rättigheterna (sociala, ekonomiska och kulturella, samt politiska och civila). Det ger studenterna avancerad nivå sociologiska kunskaper om begreppen "globalisering", "medborgarskap", "identitet" och "mänskliga rättigheter", samt en kritisk förståelse för deras tillämpning i en rad diskurser (politiska, juridiska, akademiska och populär). Detta MA kommer att vara särskilt attraktiv för samhällsvetenskapliga och konst akademiker som vill göra karriär inom sektorn NGO, den akademiska världen, den offentliga förvaltningen eller journalistik, eftersom det både ger avancerad nivå sociologisk kunskap om debatter om mänskliga rättigheter, medborgarskap, globalisering och identitet, och erbjuder möjligheter att utveckla specialistkunskaper och förståelse av post-konflikt kulturer, mänskliga rättigheter lag och / eller medier och globalisering, rättigheter och identiteter. Fakta Förutom den kontakt du kommer att ha med akademisk personal genom de olika modulerna, kommer du också ha stöd av en specialist handledare som du kommer att träffas regelbundet för att diskutera din avhandling. Eleverna uppmuntras att göra volontärarbete med en icke-statlig organisation. Kurs detaljer MA i Global Citizenship, identiteter och mänskliga rättigheter kan tas på heltid under 12 månader eller på deltid under två år. MA består av undervisade moduler på totalt 120 poäng (som tas under höst- och vårterminen) och en 60-kredit doktorsavhandling (genomförts under sommaren). De undervisade moduler bedöms genom skriftliga arbeten av antingen 2 x 2500 eller 1 x 5.000 ord uppdrag. En avhandling av 15.000 ord i längden måste lämnas in före slutet av sommaren. Under lärde del av kursen, kommer du att ta moduler som behandlar sociologiska debatter om mänskliga rättigheter, medborgarskap, globalisering och identitet. Dessa moduler kan också ge dig en kritisk förståelse för deras tillämpning i en rad diskurser (politiska, juridiska, akademiska och populära). Avhandlingen är en viktig del av denna examen. Det ger dig möjlighet att bedriva oberoende forskning om ett ämne som du väljer under överinseende av sociologer som nationellt och internationellt kända för sin sakkunskap om medborgarskap, nationella och etniska identiteter, globalisering, mänskliga rättigheter och barns rättigheter. Tidigare avhandling ämnen har inkluderat: I vilken utsträckning de kampanjer som genomförs av internationella icke-statliga organisationer återspeglar den sociala modellen för funktionshinder? Byggnad Global Citizenship & Medvetenheten om Utbildning - roll NGO. Brittiska pakistanska muslimska mödrar uppfattningar lägga 7/7 bor i staden Nottingham. Internet som en sfär av samhällsengagemang: Hur Internet har påverkat kvinnors deltagande i det offentliga rummet i Egypten och Jordan 2006-2011 och varför internet och tillgänglighet är avgörande för deras anställning. Förstå behandling av flyktingar och asylsökande i Storbritannien och vilka åtgärder som kan vidtas för att bättre skydda de mänskliga rättigheterna. Moduler Efter en genomgång av Global Citizenship, identiteter och mänskliga rättigheter - 20 poäng Globaliseringen, medborgarskap och identitet - 20 poäng Mänskliga rättigheter - 20 poäng Mellan Europa och Mellanöstern: Kritiska frågor om medborgarskap och identitet - 20 poäng Disputation - 60 poäng Valbara moduler Studenter tar 40 poäng av valbara moduler med godkännande av programmet sammankallande. Lediga Detta MA kommer att vara särskilt attraktiv om du vill göra karriär inom NGO sektorn, den akademiska världen, den offentliga sektorn, eller journalistik, eftersom det både ger avancerad nivå sociologisk kunskap om debatter om mänskliga rättigheter, medborgarskap, globalisering och identitet, och erbjuder möjligheter utveckla specialistkunskaper och förståelse av post-konflikt kulturer, mänskliga rättigheter lag och / eller medier och globalisering, rättigheter och identiteter. Våra doktorander flytta in i en utomordentligt brett spektrum av yrken efter sin tid i skolan. Genomföra forskarutbildning arbete främjar många viktiga färdigheter och kan ge dig ett försprång på arbetsmarknaden. Studera på denna nivå kan du utveckla kvaliteter självdisciplin och motivation som är väsentliga för sysselsättningen i ett stort antal olika områden. En forskarexamen från en institution som University of Nottingham visar potentiella arbetsgivare att du är en intelligent, hårt arbetande person som är ljus och tillräckligt flexibel för att göra någon form av särskild karriär utbildning. Behörighetskrav: 2,1 (övre 2: a klass hons examen eller internationella motsvarande) IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) [-]

Internationella Relationer Ma

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Ma Internationella relationer är en väletablerad och internationellt erkänd examen som undersöker nya utvecklingen inom internationell politik och internationella relationer teori. Det är ett spännande program med en hög personalomsättning koncentration och ett stort utbud av moduler. Kärn moduler kommer att ge dig en fast grund i internationell politisk analys. Du kommer också att välja från en mängd olika valfria moduler som drar på ... [+]

Internationella relationer MA Ma Internationella relationer är en väletablerad och internationellt erkänd examen som undersöker nya utvecklingen inom internationell politik och internationella relationer teori. Det är ett spännande program med en hög personalomsättning koncentration och ett stort utbud av moduler. Kärn moduler kommer att ge dig en fast grund i internationell politisk analys. Du kommer också att välja från en mängd olika valfria moduler som drar på forskningskompetens i skolan, bland annat konflikter, mänskliga rättigheter och global styrning. Skolan har särskild expertis i konflikt och förvaltning efter konflikter, humanism och internationell politisk ekonomi. Områden av särskilt intresse inkluderar: Terrorism, gerillakrig och lågintensiv krigföring International Relations Theory USA utrikes- och säkerhetspolitik Intelligens och National Security Diplomati i Mellanöstern och Asien Internationell politisk ekonomi Globaliseringen Global civila samhället och global rättvisa Internationella mänskliga rättigheter och krigsförbrytelser Mänsklig säkerhet och Humanitarianism Rättvisa Beyond Borders Fakta Forsknings Excellence Framework 2014 rankades skolan av politik och internationella relationer i topp 15 i Storbritannien för forskning makt. Kurs detaljer Studera denna grad gör att du kan utnyttja ett antal moduler som kommer att fördjupa din förståelse och utveckla dina egna intressen. Dina studier kommer att kulminera i forskning och skrivande av en 15.000-ord avhandlingen. Du kommer att registrera din avhandling om ett ämne du vill och kommer att tilldelas med en lämplig handledaren att övervaka dina framsteg. Ma Internationella Relationer kan studeras på heltid under ett år eller på deltid under två år. Undervisningen är spridda över två terminer: höst, som börjar i september och slutar i januari, och våren, som börjar i januari och slutar i juni. Sommarmånaderna mellan juni och september spenderas skriva en avhandling. MA består av 180 poäng - 120 poäng från moduler undervisas studien och 60 hp från slutförandet av en avhandling av cirka 15.000 ord. Bedömning är normalt genom en blandning av kurser och examination, vilka båda kommer vanligtvis att bedömas i terminen i vilken modulen lärs ut. Moduler erbjuds vanligen som 20 eller 15 högskolepoäng versioner. Moduler Du kommer att vidta följande grundläggande modulen: Teorier och begrepp i internationella relationer Du måste också välja minst 20 poäng (en modul) från följande moduler: Designing Politisk Förfrågan Kvantitativ politisk analys Du kommer att samla det återstående antalet modulära poäng från ett brett spektrum av alternativ som erbjuds av School of Politik och internationella relationer och av moduler som erbjuds av andra skolor och institutioner. Exempel på dessa är: Air Power och Modern Warfare Kinas internationella relationer Samtida Warfare Europa och utvecklingsländerna Rättvisa Beyond Borders Terrorism och uppror Strategi och säkerhet Politik i Sydasien Krig, fred och Terror Observera att moduler kan förändras för att hålla jämna steg med politiska och akademiska utvecklingen. Lediga Denna kurs förbereder dig för ett brett spektrum av karriärvägar från nationella regeringen att internationella organisationer och icke-statliga organisationer (NGO). Examen från Nottingham innebär att du har öppnat dörren till en möjlighet för en intressant och välbetalt karriär. Våra studenter är mycket uppskattad av arbetsgivare på grund av de starka akademiska grund och överförbara färdigheter som de vinna under sin utbildning. Våra forskarutbildningskurser ger en fast grund för ett brett spektrum av yrken. Många av våra studenter tar en aktiv roll i politiken under sin tid i skolan, och efter. Politik är en idealisk akademisk disciplin att studera om du är intresserad av en karriär inom politiken eller regeringen. Andra studenter gå in i en rad yrken, inklusive ledning, marknadsföring, undervisning och sändning. För de studenter som vill fortsätta med sina studier efter avslutad en av våra magisterprogrammen, erbjuder skolan MRes och MPhil / doktorsexamen. Forskning examen tillsyn i de flesta av de stora delområden av disciplin politiken erbjuds av det ökande antalet akademisk personal som arbetar i skolan. University of Nottingham Centrum för karriärutveckling (CCD) erbjuder utmärkta yrkesvägledning, information och resurser, och håller workshops om skriva CV, fylla ansökningsblanketter och intervjuteknik. Nottingham är en av de tre universiteten oftast riktade av de ledande forskar arbetsgivarna i Storbritannien, och CCD organiserar arbetsgivarledda evenemang där företag besöker universitetet för att förklara vad de gör och vad de letar efter vid rekrytering. Behörighetskrav: 2,1 (övre 2: a klass hons examen eller internationella motsvarande) Övriga krav: Mogna sökande utan standard behörighet men med betydande och relevant erfarenhet kan anses IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) [-]

Internationell Socialpolitik Ma

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Detta MA belyser konsekvenserna av en sådan utveckling och utrustar eleverna med de kunskaper de behöver för att förstå de nya utmaningar som den alltmer ömsesidigt beroende värld där vi lever. Kursen ger jämförelser av välfärdsmodeller i "utvecklade välfärdsstater", såsom de som finns i de europeiska länderna, och undersöker betydelsen av den senaste utvecklingen och debatter för utvecklingsländerna. MA innehåller också ... [+]

Internationell socialpolitik MA Socialpolitik handlar om frågor som: Hur kan vi skapa ett bra samhälle? Hur mycket pengar bör vi spenderar på välfärdstjänster? Är den nuvarande fördelningen av inkomster och förmögenhet socialt rättvis? Ska vi debiteras individuellt för att använda välfärdstjänster? Om fria marknader och vinstintressen spelar en central roll i leverans av tjänster? Vad är orsakerna till och konsekvenserna av fattigdom? Det är inte längre möjligt att studera nationella socialpolitik i isolering. Globala sammankopplingar Mångfaldiga och intensifiera inom en rad olika områden: ekonomi, politik och den naturliga miljön, bland annat. MA i internationella socialpolitik ger en introduktion till jämförande socialpolitik och på så sätt den senaste utvecklingen i välfärdsreformer från hela världen. Detta MA belyser konsekvenserna av en sådan utveckling och utrustar eleverna med de kunskaper de behöver för att förstå de nya utmaningar som den alltmer ömsesidigt beroende värld där vi lever. Kursen ger jämförelser av välfärdsmodeller i "utvecklade välfärdsstater", såsom de som finns i de europeiska länderna, och undersöker betydelsen av den senaste utvecklingen och debatter för utvecklingsländerna. MA innehåller också ämnen som anser att framtiden för politik och jämförande analyser sociala, såsom modulen "klimatförändringar och socialpolitik". Utbildning i metoder medger utvärdering av resultaten av åtgärderna, inte bara när det gäller deras effektivitet och ändamålsenlighet men även sträcker sig till överväga bredare socioekonomiska och politiska sammanhang. Framgången för Institutionen för sociologi och socialpolitik återspeglar de olika intellektuella bakgrund och forskningsintressen i vår personal och vårt engagemang för akademisk excellens. Socialpolitik bygger på insikter från över samhällsvetenskap och humaniora, inklusive sociologi, statsvetenskap och nationalekonomi. Nottingham har goda förutsättningar att erbjuda detta tvärvetenskapligt program som skolan är en av Storbritanniens ledande centra för undervisning och forskning inom områdena inte bara socialpolitiken men sociologi, kulturstudier, hälsokunskap, socialt arbete och allmän ordning. Eleverna kommer att undervisas av forskare med världsledande rykte i dessa ämnen. Forskningen-ledda kultur skolan låter er därför att utveckla dina egna intressen i särskilda teman och ämnen. Kurs detaljer Programmet finns på heltid under 12 månader eller på deltid under 24 månader, och omfattar både undervisade moduler som tagits under de två första terminerna och avhandlingen under sommaren. Undervisade moduler bedöms av essäer, med 10 kredit moduler kräver 3.000 ord och 20 poäng som kräver 5.000 ord, ibland delas in i två 2.500 essäer ord. Den forskningsmetoder och forsknings Management-modulen innebär en 5.000 ord avhandling förslag. Den 15.000 ord avhandling ger eleverna möjlighet att bedriva oberoende forskning om ett ämne som de själva väljer. Varje elev utarbetar förslag avhandling och har ett nära samarbete med en handledare internationellt känd för sin expertis. Tidigare avhandling teman är: Illegala invandrare i Storbritannien: Rättssaken av afrikanska invandrare. Kan internationella organisationer stoppa barnarbete i Turkiet? Utforskande rollen av dålig förvaltning i ökande fattigdomen i Pakistan: 2001-2011. Har det skett en nedgång av medelklassen i Hong Kong? Glöm kärlek. Låt oss tala pengar. Den transformerande kinesiska familjerätten och konsekvenserna för stads kinesiska kvinnor. Tvångs moduler Dynamisk av Internationell och jämförande sociala och allmänpolitiska (30 hp) Klimatförändring socialpolitik (10 hp) Globaliseringen, europeisering och offentlig politik (10 hp) Policy Analysis (10 poäng) Forskningsmetoder och forsknings Management (20 poäng) Disputation (60 hp) Valbara moduler Studenter tar 40 poäng av valbara från en godkänd lista. Om eleverna vill ta en valbar som inte finns på listan, kan de göra det i samförstånd med programmet sammankallande. Lediga MA International Social Politikprogrammet bygger på noggrant utvalda material för att täcka hela området av den internationella socialpolitik: dess utformning, genomförande och resultat. Således är MA i International Social Policy en kurs syftar till att utrusta sina studenter med den kompetens som krävs för en mängd olika yrken: (1) i internationella utvecklingsorganisationer som Världsbanken; FN Development Program; Internationella arbetsbyrån, etc; (2) i avdelningar och som arbetar med socialpolitiken i de nationella regeringarna ministerier; (3) i andra organisationer inom den offentliga sektorn, inklusive forskning eller ledande roller inom hälsa, bostäder och sociala tjänster; (4) i journalistik och både akademiska och icke-akademiska forskningen. Behörighetskrav: 2.2 (De sökande kommer normalt akademiker med åtminstone en lägre andra klassens Honours examen) IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) [-]

Internationell Säkerhet Och Terrorism Ma

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Detta spännande program kommer att utsätta dig för frågor i den internationella säkerheten samt den specialiserade området terrorism. Kursen undersöker internationell säkerhet och terrorism sedan slutet av det kalla kriget, samtidigt som att tydliggöra hur de frågor är inbäddade i ett bredare fält av internationella relationer ... [+]

Internationell säkerhet och terrorism MA Detta spännande program kommer att utsätta dig för frågor i den internationella säkerheten samt den specialiserade området terrorism. Kursen undersöker internationell säkerhet och terrorism sedan slutet av det kalla kriget, samtidigt som att tydliggöra hur de frågor är inbäddade i ett bredare fält av internationella relationer. Längtan efter trygghet och säkerhet har alltid varit i centrum för människans villkor. En förståelse av ämnet säkerhet handlar om att studera inte bara det som gör oss känna sig trygga, men också vad vi betraktar som hotfullt. I det nuvarande internationella miljön, med uppsving i den internationella terrorismen och konflikterna i Afghanistan och Irak, erbjuder denna kurs möjlighet till fördjupning och analys för studenter och personer med ett professionellt intresse för ämnet. Institutionen för politik och internationella relationer vid University of Nottingham är en idealisk akademisk miljö där för att studera den internationella säkerheten. Skolan har ett stort djup kompetens bland personalen i ämnet säkerhet, med en rad internationellt kända specialister inom sub-området terrorism. Fakta Programmet är ett av de mest populära att erbjudas av School of Politik och internationella relationer, att locka studenter från hela världen. Du har möjlighet att delta i en studieresa för att besöka organisationer i Bryssel och relevanta för dina studier Haag. Forsknings Excellence Framework 2014 rankades skolan av politik och internationella relationer i topp 15 i Storbritannien för forskning makt. Kurs detaljer MA International Security och terrorism understryker tre delar: de teoretiska grunderna för studiet av internationell säkerhet och terrorism, de viktigaste empiriska problem säkerhet och terrorism i samtiden och möjligheten att studera komplex säkerhet och terrorism genom valfria moduler. Studera denna grad gör att du kan utnyttja ett antal moduler som kommer att fördjupa din förståelse och utveckla dina egna intressen. Under vårterminen, organiserar skolan en studieresa till några av de viktigaste europeiska säkerhetsorganisationer. Det inkluderar besök till organisationer som Nordatlantiska fördragsorganisationen (Nato), Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE), EU-kommissionen i Bryssel och till Internationella krigsförbrytartribunalen för det forna Jugoslavien (ICTY) i Haag, som eleverna utför MA i International Security och terrorism är välkomna att delta. Dina studier kommer att kulminera i forskning och skrivande av en 15.000-ord avhandlingen. Du kommer att registrera din avhandling om ett ämne du vill och kommer att tilldelas en handledaren att övervaka dina framsteg. MA International Security och terrorism kan studeras på heltid under ett år eller på deltid under två år. Undervisningen är spridda över två terminer: höst, som börjar i september och slutar i januari, och våren, som börjar i januari och slutar i juni. Sommarmånaderna mellan juni och september spenderas skriva en avhandling. MA består av 180 poäng - 120 poäng från moduler undervisas studien och 60 hp från slutförandet av en avhandling av cirka 15.000 ord. Bedömning är normalt genom en blandning av kurser och examination, vilka båda kommer vanligtvis att bedömas i terminen i vilken modulen lärs ut. Moduler erbjuds vanligen som 20 eller 15 högskolepoäng versioner. Moduler För närvarande är de centrala moduler som erbjuds på den här kursen är: Terrorism och uppror Krig, fred och Terror Teorier och begrepp i internationella relationer Du kommer att kunna välja mellan ett antal valbara moduler som täcker ämnen såsom: Air Power och Modern Warfare Strategi och säkerhet Samtida Warfare Rättvisa Beyond Borders Kinas internationella relationer Den teori och praktik diplomat Western Counter-Terrorism Observera att moduler kan förändras för att hålla jämna steg med politiska och akademiska utvecklingen. Lediga MA i International Security och terrorism kommer att locka både dem som söker en akademisk utbildningen på avancerad nivå, och de som vill bedriva en professionell karriär inom säkerhet. Kursen är utformad för att ha en bred vädjan till eleverna inte bara från Storbritannien men även Europa, Nordamerika och Asien. Som ett akademiskt program, kommer denna kurs ger goda förutsättningar för forskarnivå studie. Den professionella relevans kursen kommer att göra det attraktivt för dem som överväger karriärer i: försvaret statsförvaltningen internationella organisationer journalistik icke-statliga organisationer forskningspolitik Ett antal studenter tar denna kurs kommer att fortsätta att ytterligare forskarutbildning. Behörighetskrav: 2,1 (övre 2: a klass hons examen eller internationella motsvarande) IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) [-]

Kreativitet, Konst, Literacies Och Lärande Ma

Campusstudier Deltid 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham

Detta är ett unikt och innovativt program som utforskar kreativa praxis, meningsskapande och lärande i och utanför skolan. Du kommer att lära dig om betydelsen av läskunnighet och kreativitet inom ramen för en allt mer socialt skiftande, digitalt medierade och multimodal kultur. Vi kommer att undersöka lärande i olika platser, både i och utanför skolan. Vi kommer att tänka på vad som räknas som text och skrivkunnighet, vilken typ av ... [+]

Kreativitet, Konst, Literacies och lärande MA Detta är ett unikt och innovativt program som utforskar kreativa praxis, meningsskapande och lärande i och utanför skolan. Du kommer att lära dig om betydelsen av läskunnighet och kreativitet inom ramen för en allt mer socialt skiftande, digitalt medierade och multimodal kultur. Vi kommer att undersöka lärande i olika platser, både i och utanför skolan. Vi kommer att tänka på vad som räknas som text och skrivkunnighet, vilken typ av författarskap, och vilka typer av kulturella sedvänjor som äger rum på olika platser och utrymmen. MA Kreativitet, Konst, Literacies och lärande syftar till: grundskole- och gymnasielärare med intressen i läs- och skrivkunnighet, engelska studier, media, drama och kreativa konst konst och kreativa praktiker med intresse för lärande och utbildning nyutexaminerade lärare med en M-nivå utbildning i pedagogik, som förutsätter godkännande kan ha möjlighet att föra över 60 M-nivå krediter Kursen kommer att undervisas av ett team som har erkänd expertis inom undervisning och forskning i kreativa metoder och kreativa pedagogik, literacies och medieproduktion. De har starka kopplingar till nationella och lokala konstorganisationer, utbildningsmöjligheter och skolor och kommer att bygga på dessa för externa högtalare och workshopledare. Innovativa funktioner Samt att utveckla akademiska och intellektuella färdigheter, kommer programmet att utveckla praktiska färdigheter, bland annat främjande av kreativa metoder för pedagogik. Kursen kommer att erbjuda möjligheter för dig att utveckla din egen kreativa kapacitet både som individer och genom samarbete, producera texter anpassade till olika sammanhang av metoder och använda olika medier. Möjligheter till praktikbaserade placeringar i skolor och / eller samhällsbaserade projekt kommer att finnas tillgängliga. Approaches to bedömning kommer att uppmuntra inlämning av praktikbaserade portföljer vid sidan av mer traditionella akademiska uppsats baserade metoder. Samt att vädja till en bredare valkrets, är programmet utformat som en ämnesbaserad vägen progression för tidigare utbildning i pedagogik studenter i engelska studier och konst som håller upp till 60 M-nivå krediter. Kurs detaljer Kursen startar i september och kan slutföras under två år på deltid. Kursen omfattar fyra 30-kredit centrala moduler, följt av aa 60-kredit doktorsavhandling. Det finns också Graduate Certificate och Diploma uttagspunkter. Alla fyra undervisade moduler kommer att köra varje år, med varje modul alternerande mellan dag- och kvällsmöten i vartannat år. Om du är en utbildning i pedagogik examen med 60 Masters nivå krediter, kommer du att ha möjlighet att välja två av de fyra moduler. Behörighet Du skulle normalt förväntas ha en examen på 2: 2 eller högre, eller dess internationella motsvarighet och har haft erfarenhet av att arbeta som lärare i skolan, eller som lärare i mindre formella konst av lokalt baserade inställningar, till exempel i konst organisationer, gemenskap alfabetiseringsprojekt, i produktion och distribution av texter i traditionella och nya medier eller i konstbaserade terapier. Sökande med annat än en grundexamen som har en godkänd yrkeskvalifikationer, eller de med icke-standardapplikationer kvalifikationer, kommer att övervägas på individuell basis. Om ditt första språk inte är engelska, måste du uppnå antingen: en total poäng på IELTS test på minst 7,0 med inte mindre än 6,5 i varje element en Pearson Test av engelska (PTE) Academic Betyg av 67 (minst 62) Bedömning Varje 30-kredit modul bedöms av en skriftlig uppgift av 5000-6000 ord. För att slutföra masterprogrammet framgångsrikt, måste ett pass av 50 uppnås på varje uppdrag. Avhandlingen är ett originellt arbete och bör vara av 12,000-15,000 ord (eller motsvarande) i samband med en av de utvalda moduler på ett godkänt ämne. [-]

Kriminologi Ma

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Programmet bygger på insikter från försökspersoner i samhällsvetenskap och humaniora och humaniora, inklusive sociologi, juridik, psykologi, geografi, historia och kultur och mediestudier. Det återspeglar den typ av kriminologi som en snabbt växande, avser att förstå brottsligheten i sina lokala, regionala, nationella och internationella sammanhang i en alltmer globaliserad värld tvärvetenskapligt ämne ... [+]

Kriminologi MA Detta MA Programmet kommer att hjälpa dig att utveckla en avancerad kritisk förståelse för brott i sitt sociala sammanhang: Hur och varför vissa typer av beteenden definieras som brott Hur samhällen svara på dessa och andra harmfulbehaviours Hur brottslighet upplevs av offer (eller överlevare) och samhället i sin helhet Hur brott företrädas eller felaktigt i medierna och populärkulturen Programmet bygger på insikter från försökspersoner i samhällsvetenskap och humaniora och humaniora, inklusive sociologi, juridik, psykologi, geografi, historia och kultur och mediestudier. Det återspeglar den typ av kriminologi som en snabbt växande, avser att förstå brottsligheten i sina lokala, regionala, nationella och internationella sammanhang i en alltmer globaliserad värld tvärvetenskaplig ämne. Studenterna kommer att utveckla färdigheter i en rad olika forskningsmetoder och har möjlighet att omsätta dem i praktiken genom att genomföra en förlängd del av kriminologisk forskning. En period av praktisk erfarenhet med en lokal organisation som arbetar med brott eller straffrättsliga utgör en integrerad del av programmet och ger eleverna möjlighet att tillämpa och reflektera över vad de lärt sig i klassrummet i ett praktiskt sammanhang. MA-programmet har utformats för att ge de studerande med nyckelkompetens i: Förstå och bedöma styrkor och svagheter i centrala teorier och begrepp i kriminologi Utvärdering argument och bevis som används för att stödja dem Utveckla sina egna perspektiv på en rad frågor i kriminologi Genomföra metodologiskt rigorös och etiskt hållbar forskning Kommunicera sina idéer tydligt på en avancerad nivå i en lämplig vetenskaplig stil Reflektera kritiskt på sitt eget lärande och personlig utveckling Fakta Du kommer att ha stöd av en specialist handledare som du kommer att träffas regelbundet för att diskutera din avhandling. Du kommer att ha möjlighet att göra en kort praktik i godkända byråer / organisationer som skyddstillsyn tjänster, polismyndigheter, ungdom rättvisa, och fängelser. Du kommer att lära sig att inte bara av kriminologer, men även experter inom sociologi, offentlig / socialpolitik och socialt arbete. Detta återspeglar den tvärvetenskapliga karaktär skolan och mervärde för säljbarhet och anställbarhet naturligtvis. Kurs detaljer De viktigaste funktionerna i MA kriminologi innebära möjlighet att: Studera kriminologi i en samhällsvetenskaplig miljö med undervisning av experter inom kriminologi, sociologi, socialt arbete och social och allmän ordning Få praktisk erfarenhet med en lokal organisation - såsom polisen eller en medlem byrå av en lokal kriminalitet och droger partnerskap - som arbetar med brott och hur man ska bemöta det Bedriva forskning om en kriminologisk ämne med stöd från en specialist handledare Välj mellan en rad valbara moduler i relaterade områden inom och utanför kriminologi och samhällsvetenskap MA Kriminologi kan tas på heltid under 12 månader eller på deltid under två år. MA består av undervisade moduler på totalt 120 poäng (som tas under höst- och vårtermin) och en 60-kredit doktorsavhandling (genomförts under sommaren). Summativ bedömning är normalt med hjälp av en utökad (5000 ord) stycke skriver i form av en uppsats eller en rapport, oftast på ett ämne av elevernas egna val. En avhandling av 15.000 ord i längden måste lämnas in före slutet av sommaren. Avhandlingen är en viktig del av denna examen. Det ger dig möjlighet att bedriva oberoende forskning om ett ämne som du väljer under överinseende av akademiker som är nationellt och internationellt känd för sin expertis på olika aspekter av kriminologi. Moduler Särskilda modul kommer att uppdateras med jämna mellanrum. Centrala moduler inkluderar: Kriminologi: Teorier och begrepp (20 poäng) Forskningsmetoder och forsknings Management (20 poäng) Aktuella frågor och debatter Kriminologi (20 poäng) Kriminologi i praktiken (20 poäng) Disputation i kriminologi (60 poäng) Studenterna kommer också att få möjlighet att studera 20 poäng av valbara moduler i både höst- och vårtermin från en godkänd lista över moduler från andra kurser inom och utanför skolan. Denna lista kan variera från år till år. Exempel på sådana moduler är: Globaliseringen, medborgarskap och identitet Analys politik: begrepp och teorier Offentlig Förvaltning och styrning Mänskliga rättigheter och kritisk modernt slaveri Terrorism och uppror Rättvisa Beyond Borders: Teorier om internationella och rättvisa mellan generationerna Internationell och jämförande strafflagen och mänskliga rättigheter Straffrätt och globalisering Lediga Detta MA kommer att förse dig med kunskap, forskning, intellektuella, kognitiva och överförbara färdigheter som hjälper dig att göra karriär inom polisen, frivården, kriminalvården, straffrätt, icke-statliga organisationer, stöd till brottsoffer, den akademiska världen, offentlig förvaltning eller journalistik. I allmänhet, våra doktorander flytta in i en utomordentligt brett spektrum av yrken efter sin tid i skolan. Genomföra forskarutbildning arbete främjar många viktiga färdigheter och kan ge dig ett försprång på arbetsmarknaden. Studera på denna nivå kan du utveckla kvaliteter självdisciplin och motivation som är väsentliga för sysselsättningen i ett stort antal olika områden. En forskarexamen från en institution som University of Nottingham visar potentiella arbetsgivare att du är en intelligent, hårt arbetande person som är ljus och tillräckligt flexibel för att göra någon form av särskild karriär utbildning. Behörighetskrav: 2: 2 IELTS6.5 övergripande med ett minimum av 6,0 i varje element. [-]

Landskap Och Kultur Ma

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Landskapet är ett nyckeltema i kulturella och historisk geografi, ger anslutningar i teori och praktik med discipliner hela humaniora och samhällsvetenskap. MA Landskap och kultur har körts sedan 1996, och har lockat studenter från ett brett spektrum av discipliner och praktiska bakgrunder. MA riktar sig till studenter som är intresserade av teoretiska och empiriska utvecklingen inom ... [+]

Landskap och kultur MA Landskapet är ett nyckeltema i kulturella och historisk geografi, ger anslutningar i teori och praktik med discipliner hela humaniora och samhällsvetenskap. MA Landskap och kultur har körts sedan 1996, och har lockat studenter från ett brett spektrum av discipliner och praktiska bakgrunder. MA riktar sig till studenter som är intresserade av teoretiska och empiriska utvecklingen i kulturgeografi, och de som vill få en förståelse för de kulturlandskap på landsbygden och stadsmiljöer över hela världen. Det syftar till att utrusta dig med de teoretiska och metodologiska färdigheter för att genomföra en framgångsrik forskning inom området av landskap och kultur. Du kommer att förstå och att effektivt kunna utnyttja forskningsmetoder och filosofier från kulturgeografi och närliggande discipliner inom humaniora och samhällsvetenskap. Du kommer också att utveckla en rad överförbara forskning och andra färdigheter att utrusta dig för en framgångsrik karriär i vilket sysselsättningen du väljer. Detta inkluderar kritisk analys, kreativt tänkande och enskilda forskningsinitiativ, samt utbildning i dokumentärer och ikonografiska analyser och intervjuteknik. Fakta Denna kurs är erkänd av Arts and Humanities Research Council (AHRC) att ge lämplig utbildning för forskarutbildning, och en ekonomisk och sociala Research Council (ESRC) erkänd utbildning väg genom MA erbjuder 1 + 3 forskarutbildning som leder till samhällsvetenskaplig PhD studie. Institutionen för geografi är en av de starkaste både nationellt och internationellt - vilket återspeglas i sin position på den brittiska topp fem geografi avdelningar i The Times Good University Guide. 73% av vår forskning bedömdes som "världsledande" eller "internationellt utmärkt" i forsknings Excellence Framework 2014 och vi bedömdes "utmärkt" i högskoleförordningen Finansiering rådet för England bedömning av undervisning bestämmelse. Kurs detaljer MA Landskap och kultur kan studeras på heltid under ett år eller på deltid under två år. Moduler på denna kurs kombinerar: Formellt instruktion att introducera dig till obekanta material och ge ett gemensamt lärande stiftelse Seminarium baserad diskussion genom vilken du kommer att utveckla dina egna perspektiv på viktiga frågor Workshops där du kommer att uppmuntras att lägga fram dina egna idéer. Huvuddelen av undervisningen fortsätter genom diskussion snarare än en formell föreläsning. Vid varje skede av kursen, kommer du att integreras i det bredare forskarsamhället inom Institutionen för geografi, genom informella sociala evenemang och workshops forskning och seminarier som anordnas av kulturella och historiska geografi Research Group. Varje år presenterar en besökande talare en särskild forskningsseminarium till MA klass; högtalare under de senaste åren har inkluderat Don Mitchell, Wolfgang Natter, John Wylie och Denis Linehan. Varje lärde del modul på detta bär 30 högskolepoäng och examineras genom kurser och presentationer. De valfria 30 hp kan vinnas från någon masternivå kurs inom universitetet. Du kommer att slutföra din 60-kredit doktorsavhandling under sommaren i slutet av kursen. Avhandlingen är en omfattande del av oberoende forskning inom ett ämne som du väljer. Du kommer att dra nytta av stöd från två dedikerade ställföreträdare, liksom den generiska utbildning forskning kompetens som erbjuds av universitetets Graduate School. Vi erbjuder även en magisterexamen Landskap och kultur, som inte kräver slutförandet av en avhandling. Moduler Under hösten och våren terminer, kommer du att studera följande centrala moduler (varje värda 30 hp): Termin 1 Approaches to Landscape Kritisk Kulturgeografi Termin 2 Research Design B I Termin 2, kommer du också att kunna välja en tillvalsmodul som erbjuds av en av de bidragande skolor inklusive geografi, historia, konsthistoria, kritisk teori, arkitektur, amerikanska studier och sociologi. Observera att alla modul kan komma att ändras. Under sommarperioden i slutet av kursen, kommer du att göra en avhandling av upp till 20.000 ord. Du kommer att ha två specialiserade avhandling handledare, som båda kommer att vara aktiva forskare inom sitt område och som kan engagera dig när det gäller din specialist forskningsfråga. Lediga Institutionen för geografi vid Nottingham är välkänt nationellt och internationellt som ett huvudcentrum för forskning och undervisning om natur och kultur, och det finns en väletablerad forskarutbildningen i kulturhistoriskt geografi med cirka 15 forskarstuderande. Ungefär hälften av de utexaminerade från MA Landskap och kultur har gått vidare till finansierad forskarutbildning vid Nottingham eller någon annanstans, medan andra få arbete inom den offentliga, ideella och privata sektorn - till exempel i områden med kulturarvet, bevarande och landskapsforskning. Genomföra forskarutbildning arbete vid Institutionen för geografi främjar många viktiga färdigheter och kan ge dig ett försprång på arbetsmarknaden. Studera på denna nivå kan du utveckla kvaliteter självdisciplin och motivation som är väsentliga för sysselsättningen i ett stort antal olika områden. En forskarutbildning från en institution som University of Nottingham visar potentiella arbetsgivare att du är en intelligent, hårt arbetande person som är ljus och tillräckligt flexibel för att göra någon form av särskild karriär utbildning. Behörighetskrav: 2,1 (övre 2: a klass hons examen eller internationella motsvarande) Inklusive: Kulturgeografi på relaterade humaniora eller sociala sci ämnen (historia, kulturstudier, konsthistoria eller engelska studier) Exklusive: Rent Naturvetenskap kvalifikationer IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) [-]

Lärande, Teknik Och Utbildning (online) Ma

Online Deltid 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham

MA lärande, teknik och utbildning (Online) Kursen är lämplig för dem som är intresserade i utformningen och genomförandet av teknikstödd lärande i alla faser av utbildning. Kursens mål är att ge en mycket god grund för ett välgrundat och reflekterande praxis inom alla områden av teknik som används i utbildningen. Den utforskar lärande teknik genom ett övervägande av samhälleliga och sociala organisationsnivåer ... [+]

Lärande, teknik och utbildning (online) MA MA lärande, teknik och utbildning (Online) Kursen är lämplig för dem som är intresserade i utformningen och genomförandet av teknikstödd lärande i alla faser av utbildning. Du lär dig genom: helt på nätet deltidsstudier interaktion med specialist handledare och resurser erfarenhet av en rad olika tekniker stöds självstudier och samarbetsaktiviteter Dina studier kommer att stödjas av: en intensiv induktion verkstad inblandning i en online community of practice personlig vägledning för din akademiskt skrivande Kursens mål är att ge en mycket god grund för ett välgrundat och reflekterande praxis inom alla områden av teknik som används i utbildningen. Det utforskar inlärningsteknik genom ett övervägande av samhälleliga och sociala organisationsnivåer (t.ex. regeringar, institutioner och lärgemenskaper) samt den psykologiska nivå som handlar om individens upplevelse av lärande eller annan undervisning. Kurs detaljer Kursen startar i augusti och kan slutföras under två års deltidsstudier. Det finns också magisterexamen och certifikat uttagspunkter. Kursen består av tre centrala moduler och du kan sedan välja en av två valbara alternativ. MA Programmet avslutas med en 60-kredit doktorsavhandling. Modulerna och avhandlingen stöd erbjuds helt online via en rad stöd självstudier och online samarbetsaktiviteter inom universitetet virtuell lärmiljö (VLE). Genomgången kurs kräver att du engagera med online-aktiviteter på veckobasis. De inställda aktiviteter kommer att baseras på online material som du tillhandahålls och kräver i genomsnitt 10-12 timmars studier per vecka. De aktiviteter som är samarbete kommer att kräva täta och regelbundna online-närvaro. Behörighetskrav: Du skulle normalt förväntas ha en examen på 2: 2 eller högre, eller dess internationella motsvarighet. Inklusive: Det kommer att hjälpa att ha studerat på en avancerad nivå antingen dator / informationsvetenskap eller utbildning eller psykologi. Kombinationer av dessa är särskilt välkomna. Övriga krav: Du kommer att ha en viss erfarenhet av att agera i en undervisningsmiljö, deltar på något sätt med stött lärande. Detta kan dock vara ganska blygsam, såsom kan åstadkommas genom en deltid eller placering sammanhang. IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) [-]

Lärande, Teknik Och Utbildning Ma

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Är du åtagit sig att förbättra undervisning och lärande? Vill du utforska hur ny teknik kan hjälpa till? Vår personal har enastående internationella rykte för sin undervisning och forskning inom teknik lärande. Detta flaggskepp program erbjuds både ansikte mot ansikte och online av lärande Sciences Research Institute inom Högskolan för lärande. Learning Sciences drar från psykologi, datavetenskap och ... [+]

Lärande, teknik och utbildning MA Är du åtagit sig att förbättra undervisning och lärande? Vill du utforska hur ny teknik kan hjälpa till? Vår personal har enastående internationella rykte för sin undervisning och forskning inom teknik lärande. Detta flaggskepp program erbjuds både ansikte mot ansikte och online av lärande Sciences Research Institute inom Högskolan för lärande. Learning Sciences drar från psykologi, datavetenskap och utbildning. Det ger ett unikt perspektiv på de teorier som ligger till grund för framgångsrik inlärning och undervisning, innovation inom den snabbrörliga digitala världen av ny teknik, och en djup förståelse för hur dessa tekniker kan tillämpas inom skolor, universitet och arbetsplatser. Det spelar ingen roll om din bakgrund är i undervisningen, datorer, psykologi eller någon av de allierade discipliner - så länge du vill delta i denna debatt och kanske satsa på en karriär i utbildning, Educational Technology eller ytterligare forskning. Studera på dessa kurser kommer att: utöka din kunskap och erfarenhet av digital teknik som resurser för lärande, engagerande med: tabletter, smartboards mobilt lärande verktyg, virtuella lärmiljöer (VLEs), serious games, MOOCs, datorstött kollaborativt lärande, uppslukande och augmented reality-miljöer ger dig möjlighet att utvärdera användningen av sådan teknik i utbildningssammanhang hjälpa dig att utnyttja befintlig forskning att fatta välgrundade beslut om val av specifika digital teknik förklara understödjer teorier om lärande, särskilt när de underrätta utformning och tillämpning av framgångsrika utbildnings teknik utveckla kunskap om bredare samhällsdebatten som påverkar teknik lärande Ny teknik är den metod samt fokus för undervisningen. Om du studerar den här kursen genom ansikte mot ansikte rutt, kommer du att få din egen tablett med program för att använda både i klasserna och under fältarbetet. Detta är din att behålla så att du kan bygga ditt eget bibliotek av utbildningsresurser. Du kommer också att besöka BETT utställning i London, den största utbildningsteknikmässa i Europa. Möjligheter finns även för kortare perioder arbetar i en klassrumsmiljö. Kurs detaljer MA lärande, teknik och utbildning kan slutföras under ett år på heltid eller två år på deltid studie. Det finns också magisterexamen och certifikat uttagspunkter. Alla akademiska personal som deltar i undervisningen av detta program har nationella och internationella rykte för forskning och publikationer inom en rad ämnen som är relevanta för området. Du kommer att dra nytta av de låga personalelevförhållanden för undervisning i School of Education, som sträcker sig från 8: 1 till 20: 1. Undervisningen levereras i ett tillstånd av "flexibelt lärande rum" konsten och du har tillgång till en varm skrivbord anläggning i LSRI. Detta ansikte mot ansikte program är speciellt lämplig om du har möjlighet att flytta till Nottingham och vill fokusera på dina studier, att dra nytta av hela skalan av campusbaserade resurser. Leverans av kurs Varje lärde modul är organiserad i en serie av ca 10 enheter. Varje enhet kommer att ha fokus en tre timmar per vecka klass. Detta kommer att bestå av föreläsning, diskussioner och små grupparbeten. Dessa enheter stöds av webbaserade material. Dessa kommer att vara en förberedelse för mötet samt att tillåta efterföljande uppföljning läsning, praktik, prospektering, och diskussion. Tiden är planerad varje vecka för informell handledning och du uppmanas att använda sig av textbaserade expert och handledare diskussionsmöjligheter. Dessa kommer att finnas inom Virtual Learning Environment (VLE) som är värd för webben stöd för denna kurs. Detta VLE är tillgänglig från alla nätverksanslutna datorer både på och utanför campus. Du uppmuntras också att delta i vecko LSRI informellt seminarium. Detta är vanligtvis ges av en besökande talare och det kommer att beskriva pågående arbetet inom lärande forskning. Tidpunkten för sessioner Alla moduler undervisas av Institutionen för pedagogik kommer att presenteras på veckodag sen eftermiddag eller tidig kvällstid under University sikt. Alla moduler tagna från skolorna i psykologi och datavetenskap är sannolikt att hållas tidigare under arbetsdagen. Deltids studenter som inte har möjlighet att delta i sådana dagtid sessioner kommer att tycka att det finns tillräckligt med moduler tillgängliga på kvällen facket att samla kurs poäng som krävs. Heltidsstuderande kommer att tycka att två kvällar i veckan (för närvarande måndag och torsdag) kommer att ges till undervisade moduler, en frivillig handledning period planeras ytterligare en veckodag kortplats (för närvarande tisdag), och LSRI forskningsseminarier hålls på tisdagar (på 16:00). Du förväntas att driva riktad privata studier vid andra tillfällen. Moduler Kursen består av tre 30-kredit centrala moduler och du kan sedan välja en elektiv alternativ. Syftet med de tre centrala moduler är att: - utveckla din förståelse för IKT och studerande genom att göra en studie av teorier om människors lärande och hur du vägleda praxis i många olika utbildningssammanhang där tekniken används utveckla en kritisk förståelse av IKT och dess sociala sammanhang inom utbildning genom att göra en studie av mellanmänskliga, företag, samhälleliga och politiska omständigheterna kring antagandet av informations- och kommunikationsteknik i undervisning och lärande Bedömning Varje 30-kredit modul bedöms av en skriftlig uppgift av 4.000 ord, eller motsvarande portfölj av uppgifter för bedömning. Avhandlingen modulen innebär en avsevärd del av självstyrt forskningsarbete av 12,000-15,000 ord (eller motsvarande) som har gjorts med och övervakas av en medlem av kursen laget. Det kan vara empirisk karaktär eller ett bibliotek baserad. Behörighetskrav: Du skulle normalt förväntas ha en examen på 2: 2 eller högre, eller dess internationella motsvarighet. Inklusive: Det kommer att hjälpa att ha studerat på en avancerad nivå antingen dator / informationsvetenskap eller utbildning eller psykologi. Kombinationer av dessa är särskilt välkomna. Övriga krav: Du kommer att ha en viss erfarenhet av att agera i en undervisningsmiljö, deltar på något sätt med stött lärande. Detta kan dock vara ganska blygsam, såsom kan åstadkommas genom en deltid eller placering sammanhang. IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) [-]

Magister I Politik Och Internationella Relationer

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Forskningen spår MA politik och internationella relationer syftar till att ge dig de metodologiska verktyg som behövs för att studera politik på avancerad nivå. Forskning spår mästare förbereder dig för avancerad forskning och har utformats särskilt för dem som vill bedriva forskarutbildning. [+]

Politik och internationella relationer (Forskning Track) MA Forskningen spår MA politik och internationella relationer syftar till att ge dig de metodologiska verktyg som behövs för att studera politik på avancerad nivå. Forskning spår mästare förbereder dig för avancerad forskning och har utformats särskilt för dem som vill bedriva forskarutbildning. Studera med forskare som arbetar i framkant av politik och internationella relationer forskning i en miljö med en unik bredd och djup akademisk kompetens, kommer du att utveckla en grundlig förståelse för ditt ämne. MA består av tre delar: Forskarutbildningen Angående särskild utbildning Utbildning allmänna färdigheter Den forskarutbildning komponent kommer att förse dig med viktiga forskningsmetoder färdigheter. De ämnesspecifika centrala moduler kommer att koncentrera sig på att ge dig en förståelse av de viktigaste teorier och begrepp som används i statsvetenskap. Generic färdighetsträning kommer att ge dig vägledning i synnerhet program, karriärrelaterade färdigheter såsom CV byggnad, muntliga presentationer och klassundervisning. Denna grad program erbjuds av Institutionen för politik och internationella relationer som en del av en svit av vägar vid University of Nottingham ESRC Doctoral Training Centre (DTC). Områden av särskilt intresse inkluderar: Angloamerikanska relationer Korruption MILJÖ Europeisk integration Globaliseringen Globaliseringen Humanitära insatser Internationell politisk ekonomi Filosofi of Social Science Säkerhet och intelligens Social rättvisa Terrorism Krigsbrott Nyckelfakta Institutionen för politik och internationella relationer rankades i topp 15 i Storbritannien för forskning kraft i forsknings Excellence Framework 2014 Denna kurs är en av en svit av vägar som erbjuds av School of Politik och internationella relationer som en del av University of Nottingham ESRC Doctoral Training Centre (DTC) Kursinnehåll Ma Politik och internationella relationer (Forskning Track) kan studeras på heltid under ett år eller på deltid under två år. Studera denna grad gör att du kan utnyttja ett antal moduler som kommer att gynna ditt fokus på forskningsmetod utbildning. Denna grad, en ESRC DTC väg, kräver att du tar 40 poäng av University of Nottingham ESRC DTC Research Training Programme, plus 20 poäng av forskningsbärande moduler som erbjuds av ESRC DTC Training Programme. Du kommer att samla de återstående modul poäng (40 totalt) i en lista över moduler tillgängliga i School of Politik och internationella relationer. Dina studier kommer att kulminera i forskning och skrivande av en 60-kredit, 15.000 ord avhandling, som måste innehålla en stark forskningselement. Du kommer att registrera din avhandling om ett ämne av ditt val och kommer att tilldelas med en avhandling handledare för att övervaka dina framsteg. Undervisningen är spridda över två terminer: höst, som börjar i september och slutar i januari; och våren, som börjar i januari och slutar i juni. Sommarmånaderna mellan juni och september spenderas skriver din avhandling. Bedömning är normalt genom en blandning av kurser och examination, vilka båda kommer vanligtvis att bedömas i terminen i vilken modulen lärs ut. Kursen stöds av generiska och utbildning forskningskompetens kurser universitetets ESRC DTC för att förbereda dig för en ytterligare tre års doktorsavhandling vid slutet av kursen. Moduler centrala moduler Disputation: Politik och internationella relationer (Research spår) Research Design, praktik och etik Centrala moduler från School of Law Fundamentals of kvantitativ analys Centrala moduler från School of sociologi och socialpolitik Stiftelser i Kvalitativa metoder Filosofi av forskning - Samhällsvetenskap Plus 40 poäng från antingen följande avsnitt, eller från en lista av Advanced utbildningsmoduler erbjuds av ESRC DTC: Designing Politisk Förfrågan Teorier och begrepp i internationella relationer Tillvalsmoduler Välj 20 poäng från nedan: Europa och utvecklingsländerna Rättvisa Beyond Borders: Teorier om internationella och rättvisa mellan generationerna Teorier och begrepp i internationella relationer Politiken i södra Asien När gör Ryssland Expandera och varför? Och 20 poäng från nedan: Samtida Warfare Grand Strategy politisk utopism Terrorism och uppror Den teori och praktik diplomat Krig, fred och Terror Western terrorismbekämpning samarbete Vänligen notera: Moduler kan förändras för att hålla jämna steg med politiska och akademiska utvecklingen. Lediga Denna kurs förbereder dig för ett brett spektrum av karriärvägar från nationella regeringen att internationella organisationer och icke-statliga organisationer (NGO). Våra forskarutbildningskurser ger en fast grund för ett brett spektrum av yrken. Många av våra studenter tar en aktiv roll i politiken under och efter sin tid i skolan. Politik är en idealisk akademisk disciplin att studera om du är intresserad av en karriär inom politiken eller regeringen. Andra studenter gå in i en rad yrken, inklusive ledning, marknadsföring, undervisning och sändning. Examen från Nottingham innebär att du har öppnat dörren till en möjlighet för en intressant och välbetalt karriär. Våra studenter är mycket uppskattad av arbetsgivare på grund av de starka akademiska grund och överförbara färdigheter som de vinna under sin utbildning. Som en forskningsbana, kommer detta naturligtvis också att förse dig gå vidare med akademiska studier. För de studenter som vill fortsätta med sina studier efter avslutad en av våra MA program erbjuder skolan MRes och MPhil / doktorsexamen. Akademisk examen tillsyn i de flesta av de stora delområden av disciplin politikens erbjuds av det ökande antalet akademisk personal som arbetar i skolan. Genomsnittlig ingångslön och karriärutveckling År 2014 hade 92,9% av doktorander på skolan som var tillgängliga för anställning säkrade arbete eller vidare studier inom sex månader efter examen. Den genomsnittliga ingångslön var £ 22.409 med den högsta är £ 29.000. * * Kända destinationer heltid hem och EU doktorander, 2013/14. Karriärmöjligheter och anställbarhet Förvärvet av en magisterexamen visar en hög kunskapsnivå inom ett specifikt område. Oavsett om du använder den för att förbättra din anställningsbarhet, som förberedelse för vidare akademisk forskning eller som ett medel för yrkesutbildning, kan du dra nytta av karriärer råd om hur du kan använda dina nyfunna färdigheter till sin fulla potential. Våra Karriär och anställbarhet Tjänst hjälper dig att göra detta, som arbetar med dig att utforska dina alternativ och bjuder in dig att delta i rekryteringsevenemang där du kan träffa potentiella arbetsgivare, liksom tyder på ytterligare utvecklingsmöjligheter, såsom relevanta praktikplatser och färdigheter workshops. [-]

Ma Trauma Studier

Campusstudier Deltid 24 månader September 2016 Storbritannien Nottingham

MA Trauma Studier ger ett utmärkt tillfälle att förstå vilken typ av psykologiska trauman. Kursen ger en rik varierad teoretisk grund för att arbeta inom området för trauma för ett brett utbud av professionella discipliner. [+]

Kursen startar i september 2016 och är tillgänglig för deltidsstudier under två år. Nästa startdatum blir då September 2018. Psykologiska trauman drabbar nästan alla någon gång i sitt liv, antingen genom förlust, olycka eller sjukdom. Yrkesverksamma från en mängd olika bakgrunder arbetar med traumatiserade människor. MA Trauma Studier ger ett utmärkt tillfälle att förstå vilken typ av psykologiska trauman. Kursen ger en rik varierad teoretisk grund för att arbeta inom området för trauma för ett brett utbud av professionella discipliner. Kursen kommer att gynna dem som söker till, eller redan arbetar inom områdena rådgivning, psykoterapi, psykologi, socialt arbete, skyddstillsyn eller fängelsetjänster, utbildning, icke-statliga organisationer, räddningstjänst personal och polisen. Den som kommer i kontakt med traumatiserade människor och vill veta mer om hur man ska hantera de komplexa, utmanande, interkulturella behoven hos dem som har upplevt trauman kan dra nytta av kursen. Programmet ger dig möjlighet att utveckla, utvidga och fördjupa dina kunskaper om teori och praktik som är relevanta för ditt eget arbete och bygga mot en magisternivå examen genom ditt eget val av övervakad forskningsprojekt. Du kommer att kunna dra av det breda utbudet av befintliga kunskaper, färdigheter och forskning av personal och kollegor i centrum för Trauma, Resilience och tillväxt (CTRG). Du lär dig erfarenhetsmässigt genom inlärning i grupp, workshops och seminarier samt föreläsningar från personalen syftar till att utveckla ditt eget personliga medvetenhet, färdigheter och kunskaper. Vårt mål är att skapa en liten levande lärande gemenskap där vi lär av varandra. MODULER De förväntade modulerna är följande: Teoretiska perspektiv på Definiera Trauma Öva Perspektiv på hantera Trauma Trauma och gemenskapen Forskningsansökningar Disputation Bedömning Varje 30-kredit modul bedöms genom en skriftlig uppgift av en 6000 ord eller motsvarande portfölj. Portföljen består av ett urval av uppdrags arbetsuppgifter som valts ut och identifierade för att passa dina specifika utbildningsbehov. Före inlämning av portföljen du samarbeta engagerad i en process av kombinerad formativ handledare, inbördes och självvärdering. Uppdrag graderas numeriskt. För att slutföra masterprogrammet framgångsrikt, måste ett pass på 50 åstadkommas på varje uppdrag. För tilldelning av MA, måste du också fylla i en 60-kredit doktorsavhandling (12,000-15,000 ord) på en godkänd ämne. [-]

Miljöledning Ma

Campusstudier Heltid 1 år August 2016 Storbritannien Nottingham

Environmental Management är en viktig del av en hållbar livsstil. Tvärvetenskaplig förståelse för miljöfrågor och deras hantering i samband med hållbarhet ligger kärnan i denna Masters program, som bygger på ett urval av expertis inom konceptuella och tillämpade metoder från de naturliga, fysiska och samhällsvetenskap. Modulerna finns på den här kursen ger dig möjlighet att utveckla färdigheter i samlingen ... [+]

Miljöledning MA Environmental Management är en viktig del av en hållbar livsstil. Tvärvetenskaplig förståelse för miljöfrågor och deras hantering i samband med hållbarhet ligger kärnan i denna Masters program, som bygger på ett urval av expertis inom konceptuella och tillämpade metoder från de naturliga, fysiska och samhällsvetenskap. Modulerna finns på den här kursen ger dig möjlighet att utveckla färdigheter i insamling, bearbetning och analys av miljödata; användningen av data i utveckling och utvärdering av politiken; och en sund praktisk utbildning i tekniker för miljöledning. Kurserna bygger på djup kompetens inom miljöledning finns i hela universitetet, inklusive skolorna i biologi; Biosciences; Nottingham University Business School; Kemisk, Miljö-och gruvteknik; Civilingenjör; Economics; Historia; Lag; Politik; och mekaniska, material och produktionsteknik. Fakta Detta är en yrkesorienterad väg genom miljöledning och som sådan är det inte finansieras genom Ekonomiska och sociala Research Council. Men kan vi erbjuda en forskarutbildning rutt som är berättigade till ESRC finansiering. Institutionen för geografi är en av de starkaste både nationellt och internationellt - vilket återspeglas i sin position på den brittiska topp fem geografi avdelningar i The Times Good University Guide. 73% av vår forskning bedömdes som "världsledande" eller "internationellt utmärkt" i forsknings Excellence Framework 2014 och vi bedömdes "utmärkt" i högskoleförordningen Finansiering rådet för England bedömning av undervisning bestämmelse. Detta är en mycket samarbete kurs som kan dra nytta av moduler som erbjuds och forskning som äger rum i många av de skolor i hela universitetet. Kurs detaljer Kursen ger en grund i vetenskap och samhällsvetenskap för miljöledning och uppmuntrar ett tvärvetenskapligt synsätt på miljöfrågorna på lokal, nationell och internationell nivå. Dessa teman kombineras med en sund praktisk utbildning i miljöledning. Den lärde delar av MSC / MA Environmental Management består av ett antal obligatoriska centrala moduler, liksom en rad frivilliga element. Efter avslutad undervisade komponenterna i kurs i höst och vårterminen, kommer du vara tvungen att skriva en 60-kredit avhandling om ett ämne som du väljer i samband med miljöledning. Civilingenjör / MA Environmental Management kan slutföras under ett års heltidsstudier, eller över två år på deltid. Du måste fylla totalt 180 poäng för att bli godkänd på kursen. Detta inkluderar 120-krediter till ett värde av obligatoriska och valfria moduler (enligt ovan), samt en 60-kredit doktorsavhandling. Avhandlingen är en omfattande del av oberoende forskning inom ett ämne som du väljer. Du kommer att dra nytta av stöd från en särskild projekthandledare, liksom den generiska utbildning forskning kompetens som erbjuds av universitetets Graduate School. Som du kommer att märka är den här kursen erbjuds som civilingenjör eller MA. Faktum är att alla de centrala moduler studerat är identiska och valet av en civilingenjör eller MA registreringen är din egen, beroende bara på vilken kompetens du vill få på examen. Vi erbjuder även en magisterexamen Environmental Management, samt en forskarutbildning rutt som godkänts av Ekonomiska och sociala Research Council. Moduler De centrala moduler är: Termin 1 Foundations of Environmental Management Ramar för miljöledning Projektledning och miljölagstiftning Research Methods Tutorial Termin 2 Miljöledning i praktiken Tutorial Research Methods Dessutom kommer du att kunna välja upp till 40 poäng av valfria moduler från en rad vägar, bland annat: Affärs och miljö Landskapsekologi, bevarande och Wildlife Management Föroreningar och avfall Miljöbedömning och Site Investigation Law and Policy Observera att alla modul kan komma att ändras. Lediga Civilingenjör / MA i Environmental Management är en yrkes driven kurs informeras av forsknings ta plats i framkant av fältet. Det syftar till att ge dig de kunskaper och färdigheter för att komma igång i ett antal yrken med anknytning till miljöledning. Om du är angelägen om att göra akademisk karriär eller vill fortsätta din forskning till doktorsexamen, kan du vara intresserad av att söka till MSC / MA i Environmental Management (forskarutbildning). Våra doktorander flytta in i en utomordentligt brett spektrum av yrken efter sin tid i skolan. Genomföra forskarutbildning arbete vid Institutionen för geografi främjar många viktiga färdigheter och kan ge dig ett försprång på arbetsmarknaden. Studera på denna nivå kan du utveckla kvaliteter självdisciplin och motivation som är väsentliga för sysselsättningen i ett stort antal olika områden. En forskarutbildning från en institution som University of Nottingham visar potentiella arbetsgivare att du är en intelligent, hårt arbetande person som är ljus och tillräckligt flexibel för att göra någon form av särskild karriär utbildning. Behörighetskrav: 2,1 (övre 2: a klass hons examen eller internationella motsvarande) Inklusive: Angående med en miljödel / några yrkeserfarenhet av en miljömässig karaktär IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) [-]

Pedagogiskt Ledarskap Och Management (på Distans) Ma

Online Deltid 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham

University of Nottingham Institutionen för pedagogik har ett enastående internationellt rykte för kvaliteten på sin undervisning och forskning i pedagogiskt ledarskap och management. Dess personal är världsledande inom detta område och alla inblandade i undervisning och forskning. Skolans flaggskeppsprogram, MA pedagogiskt ledarskap och management är utformad för dem som har erfarenhet av att arbeta i skolor och högskolor och ... [+]

Pedagogiskt ledarskap och management (på distans) MA University of Nottingham Institutionen för pedagogik har ett enastående internationellt rykte för kvaliteten på sin undervisning och forskning i pedagogiskt ledarskap och management. Dess personal är världsledande inom detta område och alla inblandade i undervisning och forskning. Skolans flaggskeppsprogram, MA pedagogiskt ledarskap och management är utformad för dem som har erfarenhet av att arbeta i skolor och högskolor och som syftar till att utveckla en bättre förståelse för hur pedagogiskt ledarskap påverkar upplevelser av personal och studenter. Programmet bygger på forskning från Storbritannien och internationellt, mycket av det som utförs av dem som undervisar på programmet. Det syftar till att: förbättra förståelsen för ledarskap praxis i nationella och internationella sociala, kulturella, politiska och politiska sammanhang stärka kunskapen om ledarskap och förändringsledning utnyttja befintliga och nya internationella forsknings informerade kunskap om pedagogiskt ledarskap engagera sig i kritisk diskussion av en rad metoder i ledning och styrning av andra vuxna i organisationer möjliggöra en djupare kritisk förståelse för organisationen och den miljö i vilken kursdeltagare fungerar främja utvecklingen av dig själv, dina kollegor och din organisation En unik fokus ligger tyngdpunkten på att stödja praxis som grundar sig förfrågan via vilka teorier kan tillämpas för att öva på arbetsplatsen. Du kommer att samarbeta med den senaste utbildningen forskning om ledarskap och ledning och lär dig också att bedriva forskning i syfte att driva på utvecklingen och ändra din egen professionella innehåll. Kurs detaljer Kursen kan slutföras under två år på deltid. Det tas via online-lärande via universitetet virtuell lärmiljö. Normalt skulle innebära att studera två moduler per år i två år, och kommer att avslutas med en avhandling. Du kan starta den här kursen i januari eller juli varje år. MA består av fyra 30-kredit moduler och en 60-kredit doktorsavhandling. Det finns också Graduate Certificate och Diploma uttagspunkter. Var och en av modulerna har en ekvivalent av 30 timmars kontakttid. Dessutom kommer det att finnas 270 timmar självstudier, uppdrag förberedelse och handledning. Modulen uppdrag har utformats för att öka kompetensen och kritisk (stegvis). Våra online-material ger ett interaktivt lärande, och tillåter dig att fatta beslut om vilka aspekter av en modul för att arbeta när, i vilken takt (moduler måste vidtas i den ordning som anges ovan). Du kommer att uppmuntras att interagera med andra kursdeltagare, och modulenheterna kommer att innebära gruppaktiviteter som att använda bloggar, wikis och diskussionsforum. Moduler 1. Förstå Individuell och Grupp Organisation (30 poäng) 2. Effektiv ledarskap och förändring i utbildning (30 poäng) 3. Frågor i pedagogiskt ledarskap (30 hp) 4. Practice Based Förfrågan (30 hp) Plus avhandling (60 poäng Bedömning Varje 30-kredit modul bedöms av en skriftlig uppgift av 5000-6000 ord eller motsvarande. Avhandlingen är ett originellt arbete och bör vara cirka 12.000 - 15.000 ord på ett godkänt ämne. Behörighetskrav: Sökande bör normalt hålla en godkänd grundexamen med minst andra klassens utmärkelser (eller motsvarande) eller en godkänd yrkeskvalifikationer anses vara likvärdig med en andra klassens examen. Engelska Språkkrav: Presessional Engelska kurs på University`s Centre for English Language Education Icke utan beröm i akademisk Engelska Nivå 2. IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) [-]

Pedagogiskt Ledarskap Och Management Ma

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

University of Nottingham Institutionen för pedagogik har ett enastående internationellt rykte för kvaliteten på sin undervisning och forskning i pedagogiskt ledarskap och management. Dess personal är världsledande inom detta område och alla inblandade i undervisning och forskning. Skolans flaggskeppsprogram, MA pedagogiskt ledarskap och management är utformad för dem som har erfarenhet av att arbeta i skolor och högskolor och ... [+]

Pedagogiskt ledarskap och management MA University of Nottingham Institutionen för pedagogik har ett enastående internationellt rykte för kvaliteten på sin undervisning och forskning i pedagogiskt ledarskap och management. Dess personal är världsledande inom detta område och alla inblandade i undervisning och forskning. Skolans flaggskeppsprogram, MA pedagogiskt ledarskap och management är utformad för dem som har erfarenhet av att arbeta i skolor och högskolor och som syftar till att utveckla en bättre förståelse för hur pedagogiskt ledarskap påverkar upplevelser av personal och studenter. Programmet bygger på forskning från Storbritannien och internationellt, mycket av det som utförs av dem som undervisar på programmet. Det syftar till att: förbättra förståelsen för ledarskap praxis i nationella och internationella sociala, kulturella, politiska och politiska sammanhang stärka kunskapen om ledarskap och förändringsledning utnyttja befintliga och nya internationella forsknings informerade kunskap om pedagogiskt ledarskap engagera sig i kritisk diskussion av en rad metoder i ledning och styrning av andra vuxna i organisationer möjliggöra en djupare kritisk förståelse för organisationen och den miljö i vilken kursdeltagare fungerar främja utvecklingen av dig själv, dina kollegor och din organisation En unik fokus ligger tyngdpunkten på att stödja praxis som grundar sig förfrågan via vilka teorier kan tillämpas för att öva på arbetsplatsen. Du kommer att samarbeta med den senaste utbildningen forskning om ledarskap och ledning och lär dig också att bedriva forskning i syfte att driva på utvecklingen och ändra din egen professionella innehåll. Kurs detaljer Kursen kan slutföras under ett år på heltid eller två år på deltid. MA består av fyra 30-kredit moduler och en 60-kredit doktorsavhandling. Det finns också Graduate Certificate och Diploma uttagspunkter. Var och en av modulerna har en kontakttid av 30 timmar. Dessutom kommer det att finnas 270 timmar självstudier, uppdrag förberedelse och handledning. Modulen uppdrag har utformats för att öka kompetensen och kritisk (stegvis). Deltidsstudier Kursen kan tas på deltid i pedagogik Summer School bara, med ytterligare stöd virtuellt lärande. Sommarskolan sker årligen under en treveckorsperiod som börjar den sista veckan i juli. Det ger möjlighet att studera en eller två 30-kredit moduler i intensiva undervisningsblock, med fortsatt akademisk support tillgänglig under den efterföljande perioden av självgående studie. Summer School moduler kan kombineras med moduler som under andra terminer. Det är möjligt att studera fyra moduler över två Summer School perioder. Heltidsstudier Kursen kan tas på heltid under ett läsår, med extra seminarium-uppföljning. Kohortstudie Skolor / grupper av skolor kan förhandla sekvens, tider och platser för leverans av modulerna, som kan tillhandahållas på annan plats. Ett minsta antal deltagare som krävs för den här vägen. Mönstret av närvaro för dem som vill studera via denna väg är föremål för förhandlingar och avtal med skolorna. Undervisningen kan ske i skolan, universitetet eller en blandning av båda på kvällarna, under dagen, helger eller i intensiva block under skolloven. Moduler för deltids- och heltidsstudier 1. Leda lärande (30 hp) 2. Effektiv ledarskap och förändring i utbildning (30 poäng) 3. Practice Based Förfrågan (30 poäng) 4. Frågor i pedagogiskt ledarskap (30 hp) Plus Disputation (60 hp) Moduler för kohortstudie 1. Practice Based Förfrågan (30 poäng) 2. Effektiv ledarskap och förändring i utbildning (30 poäng) 3. Genomförande och utvärdering av praxis som grundar sig Research (30 poäng) Plus Disputation (60 hp) och en modul från den här gruppen: Förstå Individuell och organisationsutveckling (30 hp) Frågor i pedagogiskt ledarskap (30 hp) Lediga Under 2011 hade 96% av doktorander i skolan som fanns tillgängliga för anställning säkrade arbete eller vidare studier inom sex månader efter examen. Den genomsnittliga ingångslön var £ 23,021 med den högsta är £ 95,000. Karriär destinationer för våra akademiker inkluderar rådgivare, utbildning handledare, språklärare, grundskole- och gymnasielärare och yrkes och industriella tränare och instruktörer. Ett antal av våra studenter är redan i arbete samtidigt som företaget deltidsstudier och studier för professionell utveckling inom sin valda karriär. Behörighetskrav: Du skulle normalt förväntas ha en examen på 2: 2 eller högre, eller dess internationella motsvarighet. IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) [-]

Personcentrerad Erfarenhets Rådgivning Och Psykoterapi Praxis Ma

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Följ med på en mångsidig och professionell gemenskap som har en personcentrerad erfarenhets strategi i hjärtat av det vi gör. Vi är ett team med en unik blandning av praktik och akademisk bakgrund och erfarenhet. Vi är specialiserade på rådgivning för barn och ungdomar och vuxna Across the livslängd. Vår nya spännande program är flexibelt och täcker alla områden i praktiken. Programmet förbereder dig för arbete som ... [+]

Personcentrerad Experiential Terapi & Psykoterapi Practice MA Följ med på en mångsidig och professionell gemenskap som har en personcentrerad erfarenhets strategi i hjärtat av det vi gör. Vi är ett team med en unik blandning av praktik och akademisk bakgrund och erfarenhet. Vi är specialiserade på rådgivning för barn och ungdomar och vuxna Across the livslängd. Vår nya spännande program är flexibelt och täcker alla områden i praktiken. Programmet förbereder dig för arbete som utövare inom rådgivning och psykoterapi. Kursen finns att studera två år på heltid och fyra år på deltid. Varför välja vår MA? På vårt program kommer du att: engagera kreativt med frågor i dagens samhälle välja mellan två specialiteter, Rådgivning för vuxna över livslängden (AAL) och rådgivning för barn och ungdomar (CYP) tillhöra en levande rådgivning och psykoterapi gemenskap studie i en världsklass universitet med en prisbelönt hållbar miljö Du kommer att dra nytta: en fyrtio årig tradition av rådgivning utbildning vid universitetet i Nottingham ledande forskare och praktiker inom rådgivare utbildning utvecklas inom en tillväxtorienterad upplevelsebaserat lärande miljö tillgång till fantastiska lärresurser och ledande forskning Efter avslutad kurs ska du: kommer att lämna med en internationellt erkänd rådgivning examen kan bli ledande inom rådgivning som arbetar inom utbildning, skolor, hälsa, samhälle, privat och offentlig sektor kommer att uppfylla kraven för att bli en kurator med ackreditering kommer att förberedas för forskarutbildning i rådgivning och psykoterapi Kurs detaljer Slutförande av MA personcentrerad Experiential Terapi & Psykoterapi program kan användas för att uppfylla önskat antal utbildningstimmar för individuell ackreditering med British Association för rådgivning och psykoterapi. Programmet kan tas över två år på heltid eller fyra år deltid och undervisningen sker på en tisdag och onsdag från 13:30 till 06:00 med tillfällig närvaro krävs på helgerna. Det finns två specialist vägar att få MA personcentrerad Experiential Terapi & Psykoterapi - vuxna Across the Lifespan eller barn och ungdomar. På kvalificerade du är berättigad att delta i Rådgivning och psykoterapi Associates (CAPA), University of Nottingham, samtidigt bygga upp dina timmar av praktiken. För att nå ackrediterat status, är fullt medlemskap som en Associate tilldelats. Behörighet Programmet är öppet för akademiker i något ämne som vill träna som en personcentrerad erfarenhets kurator och psykoterapeut. Som en examen du behöver inte ha tidigare erfarenhet av rådgivning eller psykoterapi. Kursen ser till att du kommer att utveckla alla de färdigheter som krävs. För tillträde till kursen skulle du normalt förväntas ha en examen på 2: 2 eller högre, eller dess internationella motsvarighet. Du kommer också att krävas för att bevisa erfarenhet i en hjälpande eller stödjande roll under ett år. Detta kan vara antingen en betald eller frivillig kapacitet. Vi kommer att intervjua alla sökande till program som uppfyller våra behörighet. Vi kommer att överväga ansökningar från personer som inte har en examen. Inträde till kursen utan examen kräver att du har en nivå 4 diplom och 2 års erfarenhet som en kurator eller psykoterapeut eller liknande upplevelse i en närbesläktad yrkesroll, och slutförandet av en 3.000 ord essä. Du kommer också att kräva en Upplysningar och Spärrar check (DBS) före inledningen av kursen. Övriga krav: Sökande bör normalt hålla en godkänd första examen med minst 2,2 (lägre andra klassens utmärkelser) eller motsvarande och ha erfarenhet av minst ett år på deltid i en hjälpande roll. Vi kommer att överväga ansökningar från personer som inte har en första examen. Inträde till kursen utan examen kräver att du har en nivå 4/5 diplom och 2 years` erfarenhet som psykoterapeut eller kurator, eller erfarenhet av en närstående, liknande yrkesroll, och slutförandet av en 3.000 ord essä. Alla sökande genom denna väg kommer att kräva QSC godkännande. IELTS: IELTS 6.5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) Moduler Barn och ungdomar (CYP) Specialist Pathway MA personcentrerad Experiential Terapi & Psykoterapi ger en specialist väg för dem som förbereder sig för att arbeta med barn och ungdomar. Programmet delar centrala moduler med vuxna Across the Livslängd vägen men innehåller också en 60-kredit specialist modul. Denna väg hjälper eleverna förbereda sig för terapeutiskt arbete med barn och ungdomar i en rad inställningar inom utbildningen, såsom skolor, högskolor och universitet, ungdomar i social omsorg eller mentalvårdstjänster eller de i ungdoms- och straffrättsliga inställningar. Barn och ungdomar specialist modul: CYP in Context Barn och ungdomar i sammanhanget är en årslång specialist väg modul. Modulen är baserad på en djup och reflekterande process för undersökning av erfarenheterna av unga människor. Använda och bygger på personliga erfarenheter, media, konst och artefakter från vår sociala värld kan genereras en noggrann bedömning av de frågor som ungdomar i dagens samhälle. Denna medvetenhet har sin grund i och utsattes för kritisk analys genom jämförande teori. Vuxna Across the Lifespan (AAL) Specialist Pathway MA personcentrerad Experiential Terapi & Psykoterapi ger en specialist väg för dem som vill träna för att arbeta med vuxna hela livslängd. Programmet delar centrala moduler med barn och ungdomar vägen men inkluderar även ett 60-kredit specialist modul. Denna väg hjälper till att förbereda för att arbeta terapeutiskt med vuxna över livslängden i en rad inställningar över den offentliga och den privata sektorn. Utexaminerade från denna väg är förberedda för att arbeta över hela den vuxna livslängd inklusive dem som söker behandling vid grav psykisk ohälsa och de som söker behandling för personlig tillväxt och utveckling. Vuxna Across the Lifespan Specialist modul: Ström, Politik och sociala kulturvärlden Makt, politik och sociala kulturvärlden är specialist väg modulen fokuserar på att skapa en djup än bred uppskattning för de faktorer som påverkar en människas verklighet. Denna modul kommer att titta på effekterna av makt och jämställdhet när det gäller rådgivning och psykoterapi. Modulen ger möjlighet att studera genom stor grupp erfarenhet. [-]

Politik Och Samtidshistoria Ma

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

MA Politik och samtidshistoria är väl etablerad och lockar sökande av exceptionell kvalitet från Storbritannien och utomlands. Denna tvärvetenskapliga kurs är uttryckligen historisk omfattning, med särskilt fokus på dessa saker i mannaminne. Det återspeglar den stora våg av intresse för samtidshistoria efter utgången av det kalla kriget och skötare öppnandet av en stor del av den dolda historien om den 20-talet ... [+]

Politik och Samtidshistoria MA MA Politik och samtidshistoria är väl etablerad och lockar sökande av exceptionell kvalitet från Storbritannien och utomlands. Denna tvärvetenskapliga kurs är uttryckligen historisk omfattning, med särskilt fokus på dessa saker i mannaminne. Det återspeglar den stora våg av intresse för samtidshistoria efter utgången av det kalla kriget och skötare öppnandet av en stor del av den dolda historien om 20-talet. Kursen kommer att behandla stridande sätt att den senaste tidens händelser som har format ditt eget liv och livet för dem omedelbart omkring dig. Områden av särskilt intresse inkluderar: 20th-Century American History 20th-Century kinesisk historia Angloamerikanska relationer Konst och politik Kalla kriget Historia Kommunism och fascism Samtida brittisk Politisk historia Filmhistoria Intelligens och National Security Labour och Urban historia, särskilt i Storbritannien och Europa Modern Tysklands historia inklusive Förintelsen Modern Ryssland, särskilt kejserliga, diplomati och krig Moderna krig i Europa, Asien och Stillahavsområdet Religion och Konflikt i Mellanöstern Sydostasien, särskilt sociala rörelser USA utrikes- och säkerhetspolitik Kvinnors historia Fakta University of Nottingham har en av de högsta koncentrationerna av forskarkompetens i samtidshistoria i Storbritannien. Personal i School of Politik och internationella relationer är aktivt engagerade i modern historisk forskning och ytterligare kompetens finns i skolorna i amerikanska och kanadensiska studier, historia, Institutionen för teologi och religionsvetenskap, och Institutet för samtida kinesiska studier. Forsknings Excellence Framework 2014 rankades skolan av politik och internationella relationer i topp 15 i Storbritannien för forskning makt. Kurs detaljer Den unika struktur MA Politik och samtidshistoria grad kan du välja bland ett brett sortiment av moduler som erbjuds av skolan samt de som erbjuds av andra skolor inom universitetet att reflektera dina personliga intressen. Du kommer att krävas för att ta minst 60 poäng till ett värde av moduler som erbjuds av School of Politik och internationella relationer, tillsammans med avhandlingen som sker under sommaren. Resterande 60 högskolepoäng kan ackumuleras från en lista över moduler som erbjuds av andra skolor och institutioner, med vissa kurser är särskilt rekommenderas. Observera att moduler kan ändras för att hålla sig à jour med politiska och akademiska utvecklingen. Dina studier kommer att kulminera i forskning och skrivande av en materiell avhandling inom området politik och samtidshistoria. Avhandlingen bör vara 15.000 ord lång och ska innehålla en stark forskningselement. Du kommer att registrera din avhandling om ett ämne du vill och kommer att tilldelas en handledaren att övervaka dina framsteg. Ma Politik och samtidshistoria kan studeras på heltid under ett år eller på deltid under två år. Undervisningen är spridda över två terminer: höst, som börjar i september och slutar i januari, och våren, som börjar i januari och slutar i juni. Sommarmånaderna mellan juni och september spenderas skriva en avhandling. MA består av 180 poäng - 120 poäng från moduler undervisas studien och 60 hp från slutförandet av en avhandling av cirka 15.000 ord. Bedömning är normalt genom en blandning av kurser och examination, vilka båda kommer vanligtvis att bedömas i terminen i vilken modulen lärs ut. Moduler erbjuds vanligen som 20 eller 15 högskolepoäng versioner. Moduler Exempel på modul som erbjuds av skolan inkluderar: Air Power och Modern Warfare Kinas internationella relationer Samtida Warfare Rättvisa Beyond Borders Strategi och säkerhet Terrorism och uppror Krig, fred och Terror Lediga MA i politik och samtida Historien kommer att introducera dig till fördjupade studier av samtidshistoria och utrusta dig för ett brett spektrum av karriärmöjligheter från media och fritid till den nationella regeringen och i internationella organisationer. En betydande del av doktorander på kursen framsteg forskarnivå studie, och en del har bedrivit i den akademiska världen och håller fast anställning i några av de ledande universiteten i Europa. Examen från Nottingham innebär att du har öppnat dörren till en möjlighet till en intressant och välbetalt karriär. Våra studenter är mycket uppskattad av arbetsgivare på grund av de starka akademiska grund och överförbara färdigheter som de vinna under sin utbildning. Våra forskarutbildningskurser ger en fast grund för ett brett spektrum av yrken. Många av våra studenter tar en aktiv roll i politiken i hela och efter sin tid i skolan. Politik är en idealisk akademisk disciplin att studera om du är intresserad av en karriär inom politiken eller regeringen. Andra studenter gå in i en rad yrken, inklusive ledning, marknadsföring, undervisning och sändning. För de studenter som vill fortsätta med sina studier efter avslutad en av våra magisterprogrammen, Handelshögskolan erbjuder MRes och MPhil / doktorsexamen. Forskning examen tillsyn i de flesta av de stora delområden av disciplin politiken erbjuds av det ökande antalet akademisk personal som arbetar i skolan. University of Nottingham Centrum för karriärutveckling erbjuder utmärkta yrkesvägledning, information och resurser, och håller workshops om skriva CV, fylla ansökningsblanketter och intervjuteknik. Nottingham är en av de tre universiteten oftast riktade av de ledande forskar arbetsgivarna i Storbritannien, och CCD organiserar arbetsgivarledda evenemang där företag besöker universitetet för att förklara vad de gör och vad de letar efter vid rekrytering. Behörighetskrav: 2,1 (övre 2: a klass hons examen eller internationella motsvarande) IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) [-]

Socialt Arbete Ma

Campusstudier Heltid 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham

MA socialt arbete levereras genom Centrum för socialt arbete. Centrumet ser rollen som socialt arbete yrke som är att främja social och personlig förändring och problemlösning i mänskliga relationer och samhällen och alla våra undervisning och forskning stödja denna filosofi ... [+]

Socialt arbete MA MA socialt arbete levereras genom Centrum för socialt arbete. Centrumet ser rollen som socialt arbete yrke som är att främja social och personlig förändring och problemlösning i mänskliga relationer och samhällen och alla våra undervisning och forskning stöder denna filosofi. Personalen som undervisar på programmet har nationella och internationella rykte för sin kvalitet av sin forskning och publikationer och denna kunskap informerar sin undervisning. Betydande bidrag till undervisning görs också av erfarna socialarbetare och brukare. Programmet regleras av vårdyrken rådet (HCPC) och våra studenter förväntas arbeta inom de normer som fastställts av HCPC. Programmet kombinerar universitet och praktikbaserat lärande; båda element måste fyllas i på ett tillfredsställande sätt för examen tilldelas. Platserna är begränsade för att säkerställa kvaliteten på studentens erfarenheter och tillgången på lämpliga placeringar. Vi tror att i hjärtat av socialt arbete ligger det förhållande som socialarbetare utvecklas med enskilda brukare - oavsett om de är barn, ungdomar eller vuxna. Positiva relationer gör det möjligt för socialarbetare att stödja vårdtagare som de förhandlar övergångar och beslut i livet som kan vara komplexa och smärtsamma i naturen. Vi strävar därför att välja personer för masterprogrammet som har potential att utveckla de kvaliteter som brukare vill ha från socialarbetare: tillförlitlighet, förståelse, värme, respekt för andra, en auktoritativ inställning till svåra frågor och en förmåga att få saker gjort. Fakta Ansök online: Ansökningar för forskarutbildningskurs måste göras online via UCAS grund processen (University of Nottingham institution kod N84, socialt arbete Forskarutbildning Kurskod L508). Ansökningsprocessen startar 1 september och sista ansökningsdag är 18.00 den 15 januari. Alla ansökningar som inkommer efter tidsfristens utgång kommer att behandlas som en sen anmälan och endast kommer att bedömas när vi har konstaterat om platser kvar på kursen. Detta kommer att vara när vi har bedömt, intervjuat och lämnat anbud till berättigade sökande som gällde före den tidsfristen. Om kallas till intervju sökande är skyldiga att göra en undertecknad förklaring om något kriminellt förflutet eller hälsotillstånd och sedan slutföra en Upplysningar och Spärrar kontroll har registrerats på programmet. Även om ett kriminalregister eller hälsotillstånd är inte nödvändigtvis något hinder för godkännande, kan underlåtenhet att avslöja relevant information i efterhand resultera i att erbjuda en plats, eller registrering dras tillbaka. Kurs detaljer Programmet startar i september och löper under 22 månader. Undervisning och placeringstider inte alltid följer Normal University villkor och terminer. Det finns cirka 10 veckors semester under 22 månaders kurs. Akademiska läroplanen Majoriteten av akademisk undervisning sker på höstterminen varje år. Totalt 180 poäng av moduler krävs för MA. Undervisningen består av föreläsningar, seminarier, handledning, falldiskussioner och upplevelsemässiga övningar som syftar till att främja integrationen av teori och praktik. Utvärderingen omfattar inlämningsuppgifter, individuellt och i grupp, forskningsprojekt och sett tentamen. Öva läroplan Genom praktiken baserat lärande - har skett inom en mängd olika inställningar, med ett utbud av vårdtagare - studenter introduceras till en mängd olika metoder för att hjälpa människor. Totalt 170 dagar spenderas i praktiken inställningar mellan de två åren av kursen. Varje period av praktik lärande kommer att bedömas mot kraven i yrkesskicklighet ramar som fastställs av Kollegiet för socialt arbete. Vi har utmärkta förbindelser med lokala myndigheter och en enastående rekord i att tillhandahålla högkvalitativa placeringar. Vi inser att placeringen lärande är en mycket viktig del av din pedagogiska erfarenheter och vi arbetar hårt för att säkerställa placeringar lyckas tillgodose individuella utbildnings. Studenter och praxis bedömare är väl stöds av programmet under hela praktiken lärande. Alla placeringar görs på heltid och samtidigt på praktikanter förväntas arbeta på samma tider som övriga medlemmar i personalen i den inställningen. Vid fördelningen av praxis lärande placeringar är omsorg för att passa dina behov av lärande och personliga krav för den enskilde möjlighet till lärande som erbjuds. Placeringar är normalt inom de geografiska gränserna för Nottinghamshire och Derbyshire. Moduler Eftersom läroplanen håller på att revideras för att uppfylla nationella reformer följande moduler är en indikation på innehållet i kursen snarare än de specifika moduler som ska studeras. År 1 Lag för socialt arbete Human Growth och utveckling Tjänsten Perspektiv Socialt arbete teorier, modeller och metoder Forskning kompetens för avhandlingen och evidensbaserad praktik År 2 Kritiska perspektiv på socialt arbete Skydd Samtida Sociala Insatser frågor och teman Disputation Alla studenter är också skyldiga att göra en avhandling om ett relevant ämne. Kursen kräver ett framgångsrikt slutförande av både akademiska och praktiska delar för att tilldelning av MA göras. Lediga Efter ett framgångsrikt slutförande av programmet akademiker är berättigade att registrera sig som en kvalificerad socialarbetare med hälso- och vårdyrken rådet. Behörighetskrav: 2,1 (övre 2: a klass hons examen eller internationella motsvarande) Övriga krav: 6 månaders socialt arbete, social omsorg eller närbesläktade erfarenhet. Maths och engelska klass C eller ovan vid GCSE eller motsvarande. Lämpliga IT-kompetens (ordbehandling, Internetsurfning och användning av e-post). 2 referenser; ett verk, en akademisk. IELTS: 7,0 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 67 (minst 55) [-]

Socio-juridiska Och Kriminologisk Forskning Ma

Campusstudier Heltid 1 år August 2016 Storbritannien Nottingham

MA i socio Legal och Criminological forskning ger studenterna en systematisk grund i empirisk forskning. Alltför ofta, juridiska forskare vill göra påståenden om hur lagstiftningen verkligen fungerar i samhället, bara att inse att de saknar den praktiska utbildning i hur man ta reda på det. Utbildningen är vad denna grad är utformad för att ge. Det införs en rad olika forskningsmetoder, samt ge en introduktion ... [+]

Socio rättsliga och Criminological Forskning MA MA i socio Legal och Criminological forskning ger studenterna en systematisk grund i empirisk forskning. Alltför ofta, juridiska forskare vill göra påståenden om hur lagstiftningen verkligen fungerar i samhället, bara att inse att de saknar den praktiska utbildning i hur man ta reda på det. Utbildningen är vad denna grad är utformad för att ge. Det införs en rad olika forskningsmetoder, samt ge en introduktion till de teoretiska grunderna för forskning i lag och i samhällsvetenskaperna bredare. Det antas att studenter som läser kursen kommer att ha en rättsområde av intresse för dem. För detta ändamål kan två moduler tas från skolans LLM program. En avhandling i de tre sista månaderna av programmet syftar till att ge studenterna ett projekt för att testa metoder av intresse för dem, i deras valda rättssubjekt. Många studenter kommer att vilja flytta från programmet till doktorandstudier. Programmet är dock också relevant för studenter som vill ha en mer strukturerad och systematisk förståelse av hur forskning bedrivs, och vilken forskning är tillförlitlig. Som sådan, kommer det att vara relevant för människor som söker en karriär i beslutsfattandet och liknande samhällsvetenskapliga discipliner. Programmet uppfyller kraven för att kvalificera år ESRC 1 + 3 stipendiesystem. Skolan har fått ett fast antal doktorand enligt detta system för studenter som vill göra MA följt av en doktorsexamen i ett socio-legal eller kriminologiska ämne. För mer information om programmet, se [LINK] eller e-post [kontakt e-post för MA förfrågningar]. Fakta Denna kurs är erkänd av ESRC för sina "1 + 3" och "3" doktorand tävlingar. Den School of Law är klassificerat som "internationellt framstående" (Grade 5A på en skala från 1-5) för sin forskning och som "utmärkt" för sin undervisningskvalitet. Skolan har viktiga professionella relationer med internationella institutioner; ledande företag i City of London och provinserna; privata näringslivet och konsultföretag; och icke-statliga organisationer. Studenter vid School of Law har exklusiv tillgång till Slaughter and May Computer Room. Utmärkt Juridiska biblioteket har över 60.000 volymer, omedelbar tillgång till ett mycket brett utbud av elektroniska material och resurser och dedikerad lag bibliotekarie. Kurs detaljer Du kommer att ta 120 poäng till ett värde av hela och / eller deltid ämnes alternativ under undervisade komponenterna i denna kurs. MA i socio Legal och Criminological forskning kan tas på heltid under ett år. För att kvalificera sig för MA, måste du ta 4 helårsalternativ (120 hp totalt), eller motsvarande antal ordinarie och en halv alternativ i lärde del av programmet. Full alternativ omfattar 1802-timmars seminarier som hölls under höst- och vårtermin. Half-alternativ består av nio tvåtimmars seminarier, som hölls i antingen hösten eller vårterminen. Alla seminarier erbjuder särskilda undervisning, endast öppen för doktorander, inklusive forskar forskarstuderande, där ett alternativ är relevant för en elevs doktorsavhandling. Den exakta tillgänglighet av enskilda alternativ varierar från år till år, beroende på tillgången på personal för att undervisa dem, men i en typisk session LLM eleverna kan välja från ett dussintal helårs alternativ (30 hp) och upp till 50 hälften åriga alternativ (15 hp) under programmen. Dessutom kan LLM studenter väljer att ta upp till två halvårs alternativ i relevanta moduler som erbjuds av School of Politics som en del av sin MA i internationella relationer. För att kvalificera sig för en viss specialist grad, måste de sökande välja minst tre fulla alternativ (eller motsvarande i sin helhet och en halv alternativ) från listan över kvalificerade alternativ inom relevant inriktning. Eleverna kan välja vilken hela modulen (eller motsvarande halva moduler) inom LLM programmet som sin fjärde, "fri" alternativet. Dessutom måste den sökande välja ett avhandlingsämne inom det aktuella området av specialisering. Avhandlingen är värt 60 poäng och tagit över sommarperioden i slutet av kursen för inlämnande i september. Bedömning för alternativ är genom uppsats, undersökning eller en kombination av båda. Moduler För närvarande, några av de ämnen som finns i förhållande till MA innefattar: Juridisk Research Methods Research Management & personliga kompetensutveckling Filosofi Av socialvetenskaper Kvantitativ politisk analys Dessutom måste du välja 30 poäng från LLM programmoduler i samråd med programdirektör. Alla moduler detaljer kan komma att ändras. Lediga Doktorander i lag befinner sig inför en rad valmöjligheter när det gäller att välja en karriär. Vissa kommer att ha en mycket klar uppfattning på ett tidigt stadium om vad sysselsättningen väg de vill fortsätta, medan andra kan ta några år att hitta den roll som är rätt för dem. Oavsett vad ditt första val kan vara, kommer du att finna att de förmågor som du har utvecklats under din tid vid University of Nottingham kommer att ha utrustat dig väl för krävande och ofta mycket föränderliga natur det tjugoförsta århundradet arbetsplatsen. Våra doktorander flytta in i en utomordentligt brett spektrum av yrken efter sin tid i School of Law. Många akademiker antingen gå in i advokatyrket eller återvända till sina tidigare juridiska karriär med sina erfarenheter och framtidsutsikter förbättras genom sina erfarenheter på kursen. Ett stort antal arbete med icke-statliga organisationer eller återvända till sina länder med den kompetens och erfarenhet som hjälper dem lägga till den framtida utvecklingen av det landet. Naturligtvis en del elever väljer att stanna kvar i akademin och börja en forskarutbildning, ofta kvar vid universitetet i Nottingham, och vissa använder de kunskaper de har förvärvat för att undervisa. Behörighetskrav: 2,1 (övre 2: a klass hons examen eller internationella motsvarande) Inklusive: Juridik / Humaniora / Samhällsvetenskap ämnen Övriga krav: Mogna sökande utan standard behörighet men med betydande och relevant erfarenhet kan anses IELTS: 7,0 (med inte mindre än 7,0 i skrift, 6,5 i läsning och 6,0 i tal och lyssna) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 67 (inte mindre än 67 skriftligen, 62 i läsning och 55 på att lyssna och tala) [-]

Särskilda Behov (online) Ma

Online Deltid 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham

MA särskilda behov på nätet Kursen kan påbörjas i januari eller juli. Kursen kan slutföras under två år på deltid. Du kan också välja att ta en av modulerna ansikte mot ansikte antingen över en termin, eller i en intensiv block vid sommarskola ... [+]

Särskilda behov (online) MA MA särskilda behov på nätet Kursen kan påbörjas i januari eller juli. Kursen kan slutföras under två år på deltid. Du kan också välja att ta en av modulerna ansikte mot ansikte antingen över en termin, eller i en intensiv block vid Summer School. MA särskilda behov är lämpligt om du är: intresserade av att utveckla dina kunskaper och förståelse för barn och ungdomar med särskilda utbildningsbehov arbetar som lärare eller tillhörande professionella i den vanliga undervisningen eller specialiserade inställningar som vill fördjupa dina kunskaper och praktik en erfaren professionell eller nya att arbeta med barn med extra behov Brittiska eller en internationell student Kursen ger en övergripande inriktning på samtida debatter inom special och inkluderande undervisning inklusive lokala, nationella och internationella politik och strategier. Vi fokuserar på de särskilda behoven hos barn med inlärningssvårigheter och funktionshinder, kommunikationsnedsättningar, läs- och skrivsvårigheter / dyslexi, autism och ADHD att illustrera de utmaningar som uppstått i yrkesutövningen. Kritisk undersökning av nuvarande teori och forskning informera hänsyn till pedagogiska metoder samt utveckling av effektiva system och strukturer för att arbeta med föräldrar / vårdnadshavare och olika myndigheter. MA särskilda behov ger hög kvalitet professionell utveckling som ger flexibilitet för studenter att fullfölja intresseområden och specialiteter. Kurs detaljer Den internationellt respekterade MA särskilda behov kvalifikationer stöder karriärutveckling genom: utvärdera effektiva metoder för att stödja funktionshindrade barn och ungdomar, inklusive de med måttliga till svåra och komplexa inlärningssvårigheter och / eller personliga, sociala, emotionella och beteendesvårigheter utforska värderingar och övertygelser, politik, lagstiftning, multi-byrå fungerande och medverkan av familjer och handikappade barn och ungdomar Uppbyggnad av förtroendet för din professionella säkerhet främja personlig utveckling genom reflektion och kritisk analys av dina egna övertygelser och praxis Öka din akademiska och forskningskompetens som kommer att stödja framtida forskarnivå studie inkluderande, till exempel, en doktorsexamen i pedagogik eller Educational Psychology eller doktorsexamen. Särskilda utbildningsbehov samordnare och integration Chefer som har genomgått The National Award för SEN Samordning kan välja moduler från detta program för att avancera till en fullständig MA examen. Moduler MA består av fyra 30-kredit moduler och en 60-kredit doktorsavhandling. Det finns också Graduate Certificate (två moduler) och Diploma (fyra moduler) uttagspunkter. Modulerna är som följer: Debattera Special och inkluderande undervisning Specialpedagogiska studier och forskning Relationer och Beteende Inlärningssvårigheter och svårigheter: Kommunikation och skrivkunnighet eller specifika lässvårigheter / dyslexi Disputation Examinations inkluderar både formativ bedömning i varje modul och summativa bedömningar såsom: 5000-6000 ord reflekterande uppsats 5000-6000 ord litteratur och forskningsdesign 5000-6000 ord litteratur baserad granskning av bevis på en viktig debatt en presentation tillsammans med en 3000-4000 ord kommentar Uppdrag graderas numeriskt. För att slutföra masterprogrammet framgångsrikt, måste ett pass av 50 uppnås på varje uppdrag. För tilldelning av MA, måste du också fylla i en 60-kredit doktorsavhandling (12,000-15,000 ord) på en godkänd ämne. Lediga Under 2011 hade 96% av doktorander i skolan som fanns tillgängliga för anställning säkrade arbete eller vidare studier inom sex månader efter examen. Den genomsnittliga ingångslön var £ 23,021 med den högsta är £ 95,000. Karriär destinationer för våra akademiker inkluderar rådgivare, utbildning handledare, språklärare, grundskole- och gymnasielärare och yrkes och industriella tränare och instruktörer. Ett antal av våra studenter är redan i arbete samtidigt som företaget deltidsstudier och studier för professionell utveckling inom sin valda karriär. Våra online-material ger ett interaktivt lärande, och tillåter dig att fatta beslut om vilka aspekter av en modul för att arbeta på när och i vilken takt. Du kommer att uppmuntras att interagera med andra kursdeltagare, och modulenheterna kommer att innebära gruppaktiviteter som att använda bloggar, wikis och diskussionsforum. Behörighetskrav: En andra klassens examen från ett godkänt universitet / högskola eller en godkänd likvärdig yrkeskvalifikationer Övriga krav: Sökande med annat än en grundexamen som har en godkänd yrkeskvalifikationer, eller de med icke-standardapplikationer kvalifikationer, kommer att övervägas på individuell basis. IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) [-]

Särskilda Behov Ma

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Kursen ger en övergripande inriktning på samtida debatter inom special och inkluderande undervisning inklusive lokala, nationella och internationella politik och strategier. Vi fokuserar på de särskilda behoven hos barn med inlärningssvårigheter och funktionshinder, kommunikationsnedsättningar, läs- och skrivsvårigheter / dyslexi, autism och ADHD att illustrera de utmaningar som uppstått i yrkesutövningen ... [+]

Specialpedagogiska MA MA särskilda behov är lämpligt om du är: intresserade av att utveckla dina kunskaper och förståelse för barn och ungdomar med särskilda utbildningsbehov arbetar som lärare eller tillhörande professionella i den vanliga undervisningen eller specialiserade inställningar som vill fördjupa dina kunskaper och praktik en erfaren professionell eller nya att arbeta med barn med extra behov Brittiska eller en internationell student Kursen ger en övergripande inriktning på samtida debatter inom special och inkluderande undervisning inklusive lokala, nationella och internationella politik och strategier. Vi fokuserar på de särskilda behoven hos barn med inlärningssvårigheter och funktionshinder, kommunikationsnedsättningar, läs- och skrivsvårigheter / dyslexi, autism och ADHD att illustrera de utmaningar som uppstått i yrkesutövningen. Kritisk undersökning av nuvarande teori och forskning informera hänsyn till pedagogiska metoder samt utveckling av effektiva system och strukturer för att arbeta med föräldrar / vårdnadshavare och olika myndigheter. MA särskilda behov ger hög kvalitet professionell utveckling som ger flexibilitet för studenter att fullfölja intresseområden och specialiteter. Kurs detaljer Ma särskilda behov kan slutföras under ett år på heltid eller två år på deltid. Kursen börjar i september, men i januari start är också möjligt för deltidsstuderande. Kursen kan också tas i intensiva studier block i sommarskolan som börjar i juli. Summer School erbjuder möjlighet att studera en eller två 30-kredit moduler i intensiva undervisningsblock, med fortsatt akademisk support tillgänglig under den efterföljande perioden av självgående studie. Summer School moduler kan kombineras med moduler som under andra terminer. Det är möjligt att studera fyra moduler över två Summer School perioder. Det finns också magisterexamen och Graduate Certificate uttagspunkter. Kursen omfattar fyra 30-kredit moduler, plus en 60-kredit doktorsavhandling. Det ansikte mot ansikte kurs driver en volontär i skolorna systemet. Detta syftar till att ge dig praktisk erfarenhet av att arbeta i lokala skolor samt en möjlighet att öka din kunskap och förståelse för hur barn och ungdomar med särskilda utbildningsbehov stöds i vanliga eller specialskola. Det förväntas också att skolorna kommer att dra nytta av dina synpunkter och stödja utvecklingen av sin praktik genom evidensbaserad forskning. Moduler Modulerna är som följer: Debattera Special och inkluderande undervisning Specialpedagogiska studier och forskning Relationer och Beteende Inlärningssvårigheter och funktionshinder: kommunikation och skrivkunnighet Disputation Bedömning Examinations inkluderar både formativ bedömning i varje modul och summativa bedömningar såsom: 5000-6000 ord reflekterande uppsats 5000-6000 ord litteratur och forskningsdesign 5000-6000 ord litteratur baserad granskning av bevis på en viktig debatt en presentation tillsammans med en 3000-4000 ord kommentar Uppdrag graderas numeriskt. För att slutföra masterprogrammet framgångsrikt, måste ett pass av 50 uppnås på varje uppdrag. För tilldelning av MA, måste du också fylla i en 60-kredit doktorsavhandling (12,000-15,000 ord) på en godkänd ämne. Volontärarbete Du kommer att ha möjlighet att volontär på lokala skolor för att få större erfarenhet. Ofta kommer att göra det kräver att du får en "Upplysningar och Spärrar (DBS) check". Detta är en försäkran om att du har något kriminellt förflutet. Om du är en brittisk medborgare, är detta en enkel fråga. Om du kommer från utlandet, kommer det att ta lite längre tid kanske och det kommer att bli nödvändigt att ha vissa handlingar till hands (inklusive en intyg om god vandel från ditt hemland). Lediga Genomföra forskarutbildning arbete främjar många viktiga färdigheter och kan ge dig ett försprång på arbetsmarknaden. Studera på denna nivå kan du utveckla kvaliteter självdisciplin och motivation som är väsentliga för sysselsättningen i ett stort antal olika områden. En forskarexamen från en institution som University of Nottingham visar potentiella arbetsgivare att du är en intelligent, hårt arbetande person som är ljus och tillräckligt flexibel för att göra någon form av särskild karriär utbildning. Akademiker i MA i särskilda behov har varit framgångsrika i att hitta arbete i en mångfald av områden, bland annat klassrum / lärandestöd, specialundervisning, samordna åtgärder för barn med särskilda behov, ledarskap inom specialundervisning, Politik / administration. Behörighetskrav: Åtminstone en andra klassens examen från ett godkänt universitet / högskola eller en godkänd likvärdig yrkeskvalifikationer Inklusive: Utbildning, psykologi, lärarutbildning eller någon av de vårdyrken såsom social omsorg, terapi etc. Andra ämnen kan vara acceptabelt om de åtföljs av sex månader relevant arbetslivserfarenhet (undervisning, frivilligt arbete, stödja arbetet) IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) Deltid detaljer: 2 år på deltid. Kan också läsas som en intensiv sommarskola kurs. [-]

Undervisa Engelska Till Som Talar Andra Språk (TESOL) Av Webbaserad Distansutbildning Ma

Online Deltid 32 månader August 2016 Storbritannien Nottingham

Kursen syftar till att utveckla ett kritiskt förståelse av den senaste utvecklingen i TESOL teori och praktik och att stimulera dig att reflektera över din egen undervisning. Det förbereder också för att bedriva oberoende forskning i undervisning och inlärning ... [+]

Undervisning engelska till som talar andra språk (TESOL) genom webbaserade Distansutbildning MA MA Undervisning engelska till som talar andra språk (TESOL) av webbaserad distansutbildning ges helt på nätet och är lämplig om du är: en lärare i engelska till som talar andra språk (TESOL), eller arbetar i en relaterad yrke angelägna om att bygga vidare på befintliga kunskaper och erfarenheter, eller försöker förbättra dina karriärmöjligheter intresserade av att forska dina egna undervisningsmetoder eller sammanhang Kursen syftar till att utveckla ett kritiskt förståelse av den senaste utvecklingen i TESOL teori och praktik och att stimulera dig att reflektera över din egen undervisning. Det förbereder också för att bedriva oberoende forskning i undervisning och lärande. Fakta Högskolan för lärande är en av de största och mest respekterade utbildningsavdelningar i alla brittiska universitet, ledande i forskning och undervisningens kvalitet. Detta är en online-kurs, med tre startdatum. Kurs detaljer Kursen ges helt på nätet och är deltids bara och tar ca 2 år och 8 månader att slutföra. Det finns tre startdatum under läsåret - september, januari och maj. Det finns också Graduate Certificate och Diploma uttagspunkter. Programmet är upplagt så att du är klar med: tre centrala moduler i ditt första studieåret (totalt 60 poäng) fyra valbara moduler (från ett urval av åtta) i din andra studieåret (totalt 60 poäng) en 60-kredit avhandling i din sista år Ackreditering av tidigare lärande Om du håller Cambridge ESOL DELTA, är du berättigad att ansöka om 40 poäng APL ska ställas mot två 20-kredit centrala moduler (The Language Learner och språkinlärning och utvecklingen i TESOL Metodik) Om du håller treenigheten DipTESOL, är du berättigad att ansöka om 40 poäng APL att ställas mot två 20-kredit centrala moduler (Utvecklingen i TESOL Metodik och tillämpad lingvistik). Moduler De tre kärna, 20-kredit moduler, som var och en drivs under en period av fyra månader en gång per år, är: Språk Learner och språkinlärning (från maj till september) Utvecklingen i TESOL Metodik (från september till januari) Tillämpad lingvistik för TESOL (från januari till maj) Modulen du börjar med beror på startdatum du har valt. Var och en av de centrala moduler följer samma leverans mönster: En "mjukstart" inledande vecka Tio veckors strukturerat engagemang med modulmaterial Sex ytterligare veckor på sig för att slutföra modulen uppdrag När du är klar med centrala moduler som du måste fylla fyra 15-kredit valbara moduler från de listade nedan. Typiskt valbara moduler kräver ett minimum inskrivning av fyra studenter och kan återkallas om detta krav inte uppfylls. Du kommer att bli ombedd att registrera sig på nätet för varje valbar minst tre veckor innan modulen startdatum. De 15-kredit valbara moduler är: Bedömning i EAP Engelska för speciella ändamål Frågor i undervisning EAP Eleven Autonomy Att lära sig att träna Förvaltning av TESOL Material Utvärdering och design Teknikstödd språkinlärning Det är möjligt att ersätta två 15-poängs valfria med en 30-kredit på nätet modulen från vår MA Utbildning (Flexible) program. Alternativt kan du ersätta två 15-poängs valfria med en 30-kredit MA Utbildning modul tas intensivt ansikte mot ansikte på sommarskola i Storbritannien (i mån av tillgång). Om du vill studera en av dessa moduler, måste du, i första hand, kontakta kursledaren i MA TESOL (webbaserad). Bedömning Varje 20-kredit modul bedöms av en skriftlig uppgift av 4.000 ord, och 15-kredit moduler med en skriftlig uppgift på 3000 ord (eller motsvarande). För att slutföra masterprogrammet framgångsrikt, måste ett pass av 50 uppnås på varje uppdrag. För tilldelning av MA, måste du också fylla i en 60-kredit doktorsavhandling (12,000-15,000 ord) som är ett original lappar av forskning på ett godkänt ämne. Behörighetskrav: Normalt en Hons examen vid 2: 2-nivå eller högre / internationell motsvarighet. Sökande utan en första examen men med en godkänd, relevant yrkeskvalifikationer, eller de med icke-standardapplikationer, kommer att övervägas på individuell basis. Övriga krav: Sökande bör vara NÄRVARANDE TEACHING.Applicants med en första examen som inte inkluderar ett fokus på språkundervisning teori och metod måste ha en min. nio månaders heltids klassrum engelska undervisningserfarenhet (650 timmar deltid erfarenhet) .Teaching erfarenhet beräkning INTE bör omfatta undervisning praktik tas som en del av en kurs. Sökande som har nätbaserad undervisning erfarenhet kommer att behöva visa hur deras timmar har beräknats, och ge skriftlig bevisning från arbetsgivare (som skall läggas fram vid tiden för ansökan). Hänsyn kommer att tas om en sökande kan visa att deras första examen ingår engelska språkundervisningen metodik komponenter, eller att de har deltagit i en stor, godkänd TESOL metodkursen och har en min. två månaders heltids klassrum engelska undervisningserfarenhet (145 timmar deltid erfarenhet). Sökande bör visa hur timmar för deltids engelska undervisningserfarenhet har beräknats. IELTS7.0 övergripande med ett minimum av 6,5 i alla element. Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 67 (minimum 62). Lämplig Cele pre-sessionerna engelska språkkurs accepteras (VG) [-]

Undervisa Engelska Till Som Talar Andra Språk (TESOL) Ma

Campus eller Online-studier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

MA TESOL är lämplig om du är lärare i engelska till som talar andra språk (TESOL), eller arbetar i en relaterad yrke och är angelägna om att bygga vidare på befintliga kunskaper och erfarenheter, som syftar till att förbättra dina karriärmöjligheter eller är intresserade av att forska din egna undervisningsmetoder eller sammanhang. MA TESOL kommer att utveckla din kritisk förståelse av den senaste utvecklingen i TESOL teori och praktik och stimulera dig till ... [+]

Undervisning engelska till som talar andra språk (TESOL) MA MA TESOL är lämplig om du är lärare i engelska till som talar andra språk (TESOL), eller arbetar i en relaterad yrke och är angelägna om att bygga vidare på befintliga kunskaper och erfarenheter, som syftar till att förbättra dina karriärmöjligheter eller är intresserade av att forska din egna undervisningsmetoder eller sammanhang. MA TESOL kommer att utveckla din kritisk förståelse av den senaste utvecklingen i TESOL teori och praktik och stimulera dig att spegla din egen undervisning. Det förbereder också för att bedriva oberoende forskning i undervisning och lärande och ger en väg till doktorsavhandling. Du kommer att träffa expert handledare inom engelsk språkundervisning (ELT), en stor gren av tillämpad lingvistik, som har internationella rykte i sin egen forskningsområde, och som har åtagit sig att tillhandahålla den bästa kvalitet studieupplevelse. Fördelar med att studera MA TESOL vid University of Nottingham internationellt respekterad MA TESOL examen tagit över ett års heltidsstudier (två år på deltid) undervisning som informeras av ledande forskare inom området vänliga och lättillgänglig handledare solid grund i kärnområden TESOL teori och praktik valbara moduler som återspeglar det senaste inom tillämpad lingvistik och språklärare utbildning elegant, modern, högteknologisk inlärningsmiljö i en naturskön miljö, med lätt tillgång till stadens centrum livlig, mångkulturell social miljö Stöd under studietiden MA TESOL interaktiva, samarbetsundervisningsmetoder individuell handledning för att stödja din akademiska utveckling möjligheter att driva dina egna professionella och forskningsintressen tillgång till omfattande läromedel från bibliotek och källor på nätet fri support för att utveckla kunskaper i akademisk engelska Kurs detaljer Kursen kan läsas i Nottingham antingen på heltid under ett år eller på deltid under minst två år. Det finns också, med ett begränsat utbud av valbara alternativ, vid University of Nottingham i Malaysia, och i online-läge (för distansstudier). MA består av tre 20-kredit centrala moduler och fyra 15-kredit valbara moduler och en 60-kredit doktorsavhandling. Modulen du börjar med beror på startdatum du har valt. Det finns också Graduate Certificate och Diploma uttagspunkter. Undervisningserfarenhet Du skall normalt ha minst nio månaders heltids klassrum engelska undervisningserfarenhet (650 timmar deltid erfarenhet) och bör delta i klassrummet språkundervisning när du börjar kursen. Observera att undervisningserfarenhet beräkning bör inte innehålla någon undervisning praktik tas som en del av en kurs. Sökande som har online-undervisningserfarenhet kommer också att behöva visa hur deras timmar har beräknats, och lämna skriftliga bevis från arbetsgivare. Man kommer också att ges om du kan visa att din första examen ingår engelska undervisningsmetoder komponenter, eller att du har deltagit i en stor, godkänd TESOL metodkursen och ha minst två månader på heltid klassrum engelska undervisningserfarenhet (145 timmar deltids erfarenhet). Skriftlig bevis på erfarenhet från arbetsgivare bör lämnas vid tidpunkten för ansökan. Om du har deltid engelska undervisningserfarenhet ska du visa hur du undervisningstimmar har beräknats. Ackreditering av tidigare lärande Om du har reell kompetens eller erfarenhet på en lämplig nivå, kan du ansöka om dispens för kreditkrav för kursen. Om du har klarat alla moduler från Högskolan för lärande s Graduate Certificate i Undervisning engelska för högskolestudier med ett märke på 50 eller högre, är du berättigad att ansöka om upp till 60 poäng APL ska ställas mot valbara moduler. Om du håller Cambridge ESOL DELTA, är du berättigad att ansöka om 40 poäng APL att ställas mot två 20-kredit centrala moduler (The Language Learner och språkinlärning och utvecklingen i TESOL Metodik). Om du håller treenigheten DipTESOL, är du berättigad att ansöka om 40 poäng APL att ställas mot två 20-kredit centrala moduler (Utvecklingen i TESOL Metodik och tillämpad lingvistik för TESOL). Ansökningar om ersättning för eftergift enligt detta system ska göras i samband med ansökan om antagning och minst fyra veckor före kursstart. Alla APL ansökningar om detta program behandlas gratis. Moduler Upp till åtta valfria kommer att erbjudas varje år, beroende på rekrytering. Upp till 30 poäng till ett värde av valbara kan väljas genom förhandlingar från valfria erbjuds av Institutionen för pedagogik, Institutionen för engelska studier, eller Centrum för engelska Språkutbildning (Cele). Valfria kommer normalt att drivas endast i minst åtta studenter. Bedömning Varje 20-kredit modul bedöms av en skriftlig uppgift av 4.000 ord, och 15-kredit moduler med en skriftlig uppgift på 3000 ord (eller motsvarande). För att slutföra masterprogrammet framgångsrikt, måste ett pass av 50 uppnås på varje uppdrag. För tilldelning av MA, måste du också fylla i en 60-kredit doktorsavhandling (12,000-15,000 ord) på en godkänd ämne. MA TESOL (online) Om du föredrar att studera vid deltid distansundervisning, har vi MA TESOL (online) kurs. Behörighetskrav: Normalt en Hons examen vid 2: 2-nivå eller högre / internationell motsvarighet. Sökande utan en första examen men med en godkänd, relevant yrkeskvalifikationer, eller de med icke-standardapplikationer, kommer att övervägas på individuell basis. Övriga krav: Arbetslivserfarenhet: Sökande med en första examen som inte inkluderar ett fokus på språkundervisning teori och metod måste ha minst nio månaders heltids klassrum engelska undervisningserfarenhet (650 timmar deltid erfarenhet) .Teaching erfarenhet beräkning bör inte omfatta undervisning praktik tas som en del av en kurs. Sökande som har nätbaserad undervisning erfarenhet kommer att behöva visa hur deras timmar har beräknats, och ge skriftlig bevisning från arbetsgivare (som skall läggas fram vid tiden för ansökan). Man kommer också att ges om en sökande kan visa att deras första examen ingår engelska undervisningsmetoder komponenter, eller att de har deltagit i en stor, godkänd TESOL metodkursen och ha minst två månader på heltid klassrum engelska undervisningserfarenhet (145 timmars deltid erfarenhet). Sökande bör visa hur timmar för deltids engelska undervisningserfarenhet har beräknats. IELTS: IELTS 6,5 övergripande med ett minimum av 6,0 i alla element. Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minimum 55). Motsvarande pass i lämplig cele pre-sessionerna engelska språkkurs accepteras. [-]

Undervisa Kinesiska Till Högtalare Av Andra Språk (tcsol) Ma

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Kursen startar i september och är tillgänglig för heltid och deltid studie. Du är välkommen att gå med i vår mångskiftande och levande lärande gemenskap av andra och undervisning i främmande språk, grundskola, gymnasium och högre utbildning och ta resan att utveckla en karriär inom det snabbväxande området för kinesiska språket utbildning i Storbritannien eller utomlands ... [+]

Undervisning kinesiska till som talar andra språk (TCSOL) MA Kursen startar i september och är tillgänglig för heltid och deltid studie. Du är välkommen att gå med i vår mångskiftande och levande lärande gemenskap av andra och undervisning i främmande språk, grundskola, gymnasium och högre utbildning och ta resan att utveckla en karriär inom det snabbväxande området för kinesiska språket utbildning i Storbritannien eller utomlands. Vi är ett team av personal med kompetens inom tillämpad lingvistik, andra / främmande språk undervisningsmetoder och strategier, språkstuderande, kursdesign, kursledning och lärarutbildning, som bygger på ett brett spektrum av intellektuella källor, och goda förutsättningar att erbjuda en masterprogrammet i detta ämnesområde. Som en av de största i Storbritannien, Högskolan för lärande var i topp 10% av brittiska institutioner i RAE2008, lämnade 6 av 82 för forskning makt, och är den 28: e i QS World University Rankings by Subject 2014. På vårt program kommer du att: få kunskap om och erfarenhet av forskning och aktuella frågor inom språk undervisning och lärande utveckla ett kritiskt förståelse för utvecklingen i TCSOL teori och praktik förbereda sig för att konstruera och leverera kinesiska språkprogram i olika lokala och globala undervisningssammanhang vara en del av ett universitet i världsklass med en prisbelönt hållbar miljö Efter avslutad kurs kommer du att: lämna med en internationellt erkänd Master vara beredda att utveckla en karriär inom kinesisk undervisning, kursdesign eller lärarutbildning i utbildning och relevanta yrken, vare sig i den privata eller den offentliga sektorn vara redo att påbörja forskarutbildning i tillämpad lingvistik, utbildning och samhällsvetenskap Kurs detaljer Denna kurs är mycket relevant för lärare i kinesiska till som talar andra språk och andra yrkesverksamma inom denna och närliggande discipliner. Den är lämplig för kinesiska språklärare som gärna vill bygga på kunskap och erfarenhet, och för lärare i andra ämnen som har för avsikt att ta steget in i detta område, liksom de som är intresserade i kurs utformning, förvaltning, eller lärarutbildning, både i Storbritannien och utomlands. Kursen kan slutföras under ett år på heltid eller två år på deltid. Det handlar om tre 20-kredit centrala moduler, följt av fyra 15-kredit valbara moduler, och slutligen en 60-kredit avhandling. Det finns magisterexamen och Graduate Certificate uttagspunkter. Bedömning Varje 20-kredit modul bedöms av en skriftlig uppgift på 4000 ord. 15-kredit valbara moduler bedöms genom 3000 ord uppdrag. Avhandlingen (mellan 12.000 och 15.000 ord) grundar sig på en förhandlingslösning ämne, till följd av studien genom kursen. Behörighetskrav: Sökande bör normalt hålla en godkänd första examen i en lämplig disciplin med minst andra klassens utmärkelser (eller motsvarande), eller en godkänd yrkeskvalifikationer som bedöms vara likvärdig med en andra klassens examen. Övriga krav: Undervisning erfarenhet / utbildning: Sökande bör företrädesvis ha viss erfarenhet av klassrums språkundervisning, eller hålla en första examen som omfattar språkundervisning metodik komponenter, eller har deltagit i en betydande språkundervisning metodkurs. Officiella skriftliga bevis för undervisningserfarenhet / utbildning bör lämnas vid tidpunkten för ansökan. Främmande kinesiska språket kandidater: Sökande vars första språket inte kinesiska bör hålla ett HSK (Hanyu Shuiping kaoshi / kinesiska kompetenstest) Level 5 certifikat (eller motsvarande erkänd), eller ha en godkänd första examen som omfattar en betydande kinesiska språket komponent (motsvarande HSK Level 5) . Sökande utan dessa kvalifikationer kan övervägas på individuell basis. IELTS: Främmande engelska kandidater: 6,5 övergripande med ett minimum av 6,0 i alla element. Pearson Test av engelska (PTE) Academic: Icke-engelskspråkiga kandidater: 62 (minst 55) [-]

Utbildning (flexibel) Ma

Campusstudier Deltid 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham

MA Utbildning är en unik modulär och flexibelt program som syftar till att återspegla de behov som individer eller organisations kohorter. Även om varje modul har sin egen speciella inriktning, är alla berörda parter att utreda samtida utbildningsfrågor i ljuset av historiska, politiska och sociala sammanhang, lämplig litteratur och delade erfarenheter av kursdeltagare ... [+]

Utbildning (Flexible) MA MA Utbildning är en unik modulär och flexibelt program som syftar till att återspegla de behov som individer eller organisations kohorter. Även om varje modul har sin egen speciella inriktning, är alla berörda parter att utreda samtida utbildningsfrågor i ljuset av historiska, politiska och sociala sammanhang, lämplig litteratur och delade erfarenheter av kursdeltagare. Det övergripande syftet med magisterkurs är att fördjupa och förfina din förmåga till kritisk reflektion över din praktik samt de mentala modeller som informerar ditt arbete. Systematisk utövare utredning är därför en organiserande princip som utgör grunden för alla moduler på programmet, och du kommer att uppmuntras att identifiera frågor som är av betydelse för din yrkesutövning. Kännetecknande för MA Utbildning är sitt engagemang för rättvisa och mångfald, och dess flexibilitet för att möta behoven hos individer och organisationer. Flexibilitet är uppenbart när det gäller att erbjuda eleverna en rad: specialist modul alternativ för att skapa en personligt och professionellt meningsfull kvalifikationer leveranssätt för att ta hänsyn till individuella behov och professionella sammanhang uttagspunkter på väg till en fullständig masterprogram Fakta Institutionen för pedagogik är en av de största och mest respekterade utbildningsavdelningar i alla brittiska universitet, ledande i forskning och undervisningens kvalitet. Våra akademiker är stora nationella och internationella figurer, i en mängd olika ämnesområden. Kurs detaljer MA består av fyra 30-kredit moduler (eller motsvarande) och en 60-kredit doktorsavhandling. Det finns också Graduate Certificate och Diploma uttagspunkter. Varje 30-kredit modul bedöms av en skriftlig uppgift av 6.000 ord att slutföra masterprogrammet framgångsrikt, ett tecken på minst 50 måste uppnås på varje uppdrag. Avhandlingen är ett originellt arbete och bör vara av 12,000-15,000 ord (eller motsvarande) i samband med en av de utvalda moduler på ett godkänt ämne. Du kommer att krävas för att begå 10-15 timmar per vecka, året runt. Du kommer att behöva samarbeta, till exempel genom att bidra till diskussioner på nätet inom en viss tidsram. Det finns en kärna modul, plus avhandlingen och ett urval av valbara moduler. Alla moduler är 30-poäng, om inte annat anges. Du kanske kan studera ett ansikte mot ansikte modul som ett substitut för en online-modul av block närvaro genom Summer School i Nottingham. Se MA Utbildning för mer information om Summer School moduler. Moduler Det finns en kärna modul plus avhandlingen och ett urval av valbara moduler. Alla moduler är 30 poäng om inte annat anges. Bedömning Varje 30-kredit modul bedöms av en skriftlig uppgift på 6000 ord. Avhandlingen är ett originellt arbete och bör vara cirka 12.000 - 15.000 ord på ett godkänt ämne. Lediga Karriär destinationer för våra akademiker inkluderar rådgivare, utbildning handledare, språklärare, grundskole- och gymnasielärare och yrkes och industriella tränare och instruktörer. Ett antal av våra studenter är redan i arbete samtidigt som företaget deltidsstudier och studier för professionell utveckling inom sin valda karriär. Behörighetskrav: Sökande skulle normalt hålla en bra första examen med minst andra klassens utmärkelser Övriga krav: Relevant erfarenhet kan krävas för vissa moduler i kursen och du bör ha tillgång till en pedagogisk miljö. IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 62 (minst 55) [-]

Utbildning Ma

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

MA Utbildning är ett unikt modul utbildningen syftar till relfect individers behov eller organisatoriska kohorter. Även om varje modul har sin egen unika fokus, är alla berörda parter att utreda samtida utbildningsfrågor i ljuset av historiska, politiska och sociala sammanhang, lämplig litteratur och delade erfarenheter av kursdeltagare ... [+]

Utbildning MA MA Utbildning är ett unikt modul utbildningen syftar till relfect individers behov eller organisatoriska kohorter. Även om varje modul har sin egen unika fokus, är alla berörda parter att utreda samtida utbildningsfrågor i ljuset av historiska, politiska och sociala sammanhang, lämplig litteratur och delade erfarenheter av kursdeltagare. Det övergripande syftet med masterprogrammet är att fördjupa och förfina din förmåga till kritisk reflektion över din praktik samt de mentala modeller som informerar ditt arbete. Systematisk utövare utredning är därför en organiserande princip som utgör grunden för alla moduler på programmet, och du kommer att uppmuntras att identifiera frågor som är av betydelse för din yrkesutövning. Kännetecknande för MA Utbildning är sitt engagemang för rättvisa och mångfald, och dess flexibilitet för att möta behoven hos individer och organisationer. Flexibilitet är uppenbart när det gäller att erbjuda dig en rad: specialist modul alternativ för att skapa en personligen och professionellt menings kvalifikationer leveranssätt att ta hänsyn till individuella behov och professionella sammanhang uttagspunkter på väg till en fullständig masterprogram Fakta Institutionen för pedagogik är en av de största och mest respekterade utbildningsavdelningar i alla brittiska universitet, ledande i forskning och undervisningens kvalitet Våra akademiker är stora nationella och internationella figurer, i en mängd olika ämnesområden Kurs detaljer MA Utbildning kan slutföras under ett år på heltid eller två år på deltid. Det finns magisterexamen och Graduate Certificate uttagspunkter. Kursen är tillgängliga för individer och även för kohorter från enskilda skolor eller konsortier. Kursen omfattar moduler på totalt 120 poäng, plus en 60-kredit doktorsavhandling. Heltidsstuderande kommer att krävas för att välja två moduler per termin, kommer deltidsstuderande välja en per termin. Observera att praxis som grundar sig Förfrågan modulen är en obligatorisk kurs och måste studeras vid något tillfälle under kursens gång. Enskilda sökande MA Education erbjuder en flexibel inställning till att planera dina studier. Som privatperson finns det olika typer av studier är tillgängliga för dig: tio vardagar skymning sessioner under loppet av en termin eller läsår Utbildning Sommarskola (intensiv en veckas kvarter per 30 kredit modul) tillgänglig som en online-program Cohort sökande Institutionen för pedagogik välkomnar metoder från utbildningsorganisationer söker en skräddarsydd program för sin egen personal, kanske i samarbete med andra lokala organisationer (t.ex. matar skolor, specialskolor, Pru, FE högskolor, integrerade tjänster) för att skapa eller utveckla ett lokalt nätverk av lärare lära sig tillsammans. Personal från Högskolan för lärande kommer att leverera moduler på dina egna lokaler eller i ett lokalsamhälle inställning för en grupp av 10 eller fler anställda, och sessioner kommer att schemaläggas genom förhandlingar med gruppmedlemmar. Dessa kan ske på något av följande format eller en kombination av alla tre: under skymning sessioner efter skolan på infällda dagar helg eller semester dag Moduler MA Utbildning har två centrala moduler - Practice Based Förfrågan (30 hp) och avhandlingen (60 poäng). Resten av de 90 högskolepoäng kommer från valbara moduler grupperade i ämnesområden. Bedömning Varje 30-kredit modul bedöms av en skriftlig uppgift på 6000 ord (eller motsvarande). För att slutföra masterprogrammet framgångsrikt, måste ett pass av 50 uppnås på varje uppdrag. Avhandlingen är ett originellt arbete och bör vara av 12,000-15,000 ord (eller motsvarande) i samband med en av de utvalda moduler på ett godkänt ämne. Behörighetskrav: Sökande skulle normalt hålla en bra första examen med minst andra klassens utmärkelser. Övriga krav: Erfarenhet inom undervisningsmiljö krävs. IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) Pearson Test av engelska (PTE) Academic: 6,5 (inte mindre än 6,0 i någon del) [-]

Kontakt
Besöksadress
The Faculty of Social Sciences,
Law and Social Sciences Building,
University of Nottingham,
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB