BSP Business School Berlin Potsdam

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den BSP Business School Berlin Potsdam är en privat, statligt erkända universitet of Management i Berlin.

Förstå, du tar tag i henne, gör du med!
Världen förändras. Digitalisering, globalisering och demografi kallar för oss alla. Och vi vet att människor inte bara agerar rationellt, men känslomässigt. Vi kommer att träna dig som framtida ledare, de utmaningar att förstå förändrade marknader och ta itu med entreprenöriellt. Fokus ligger på ena sidan i en bred ledarskapsutbildning med affärs- och marknads teoretiska innehållet. Å andra sidan företagsekonomi och förvaltning är mycket mer än bara siffror: Hos oss kan du få sociala och kommunikativa färdigheter i samband med professionell teknisk kunskap för att de ansvariga för morgon för att bli framgångsrik.

Quality Study för din spännande yrkesmässiga framtid
Med våra innovativa program, vill vi ge dig professionell kompetens och ansvarskänsla som en optimal utgångspunkt för din förvaltning karriär till hands. Men din examen inte slutar i klassrummet. I valbara moduler, studiebesök och i tvärvetenskapliga projekt i praktiken får dig att känna andra synvinklar och uppskattar.

Action Learning: Hos oss ingen läser.
Din medverkan är viktigare än din post: Du är aktivt involverade i verktyg för utformning. De lär sig genom egen erfarenhet, positiv särbehandling och professionell feedback. I varje modul finns interaktion genom gruppdiskussioner, företagsspel, ledarutbildning och digitala läromedel på vårt intranät. Du vet att din professor och din lärare vet du. Dina instruktörer är lättillgänglig för dig. Varje e-post kommer att besvaras och för ett samtal är alltid tid - individuell marknadsföring snarare än massutbildning.

NC-fri studie - din motivation är viktigare än ditt avgångsbetyg
Din slutbetyg spelar ingen roll din personlighet! Oavsett vad din medeltalet, kommer du att ha möjlighet att övertyga oss i en personlig antagning intervju av din motivation, din entreprenöriella talanger och deras sociala kompetens och att lysa under studietiden genom engagemang, närvaro och punktlighet med oss.

Livlig praxis - från början
Praktiskt är ett stort plus dina studier vid BSP. Under studieperioden mer förlängas praktikperioder hemma och utomlands är integrerade. Dessutom är oerhört viktigt för oss dina tidiga nätverk med näringslivet. Om du vill få ännu självständigt: Our Gründercampus vi följa med dig med mentorer och expertis under din studietid i starta företag.

Lära för den stora vida världen
Internationellt fokus finns inte bara i stora företag. Även medelklassen baseras alltmer över gränserna. Kurserna på BSP kommer att ge dig möjlighet att lära sig språk och göra praktik utomlands. Förresten: internationella studenter är mycket välkomna till BSP.

En unik plats i en spännande stad för dina studier
Hos oss får du studerar på ett campus som saknar motstycke: I det börsnoterade och historiskt rika Villa Siemens i Berlins Steglitz distrikt öppnar upp till dig i cirka 75 putsade rum, en magnifik konsertsal och ett mer än 2,5 hektar vackert parklandskap, en unik utbildning atmosfär De inspirerar och glädje. Och i mitten av den tyska huvudstaden regionen sätts i inte bara kulturella trender i Europa och i världen, men den blomstrande som ett grovkök och ger dig massor av möjligheter till nätverkande.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Magister I Affärspsykologi

Campusstudier Heltid Deltid 4 - 6 terminer October 2017 Tyskland Berlin Region + 1 fler

Den magisterexamen i psykologi med inriktning på HR och organisationsutveckling riktar sig till grund doktorander som har ett intresse i förvaltningen av personal och organisationer. [+]

Den magisterexamen i psykologi med inriktning på HR och organisationsutveckling riktar sig till grund doktorander som har ett intresse i förvaltningen av personal och organisationer.

Masterprogrammet innehåll täcker allt från affärs psykologi till de psykologiska grunderna för att arbeta med personal och organisationer. Det handlar om ledarskap och ledning av personal, grupper och institutioner. Uppgifterna för psykologer i personal- och organisationsutveckling är väsentligen under ta fördjupad forskning, övervakning och rådgivning i förändringsprocesser. Därför ger detta masterprogrammet inte bara metod forskning och konsulttjänster färdigheter, men också systematiska, diagnostik och personliga färdigheter.... [-]


Magister I Media Psykologi

Campusstudier Heltid 4 - 6 terminer October 2017 Tyskland Berlin Region

Den magisterexamen i Media psykologi kombinerar de två områdena förvaltning och mediepsykologi. [+]

MA Media psykologi

Den magisterexamen i Media psykologi kombinerar de två områdena förvaltning och mediepsykologi. Teoretiska och praktiska kompetens undervisas om medie ekonomi, media management, media marknadsföring, mediepolitik, medierätt och etik inom mediesektorn. Området psykologi ägnar sig åt allmän, pedagogiska och utvecklingspsykologi samt social och kulturell psykologi. I det här fallet, fokuserar kursen på grundläggande psykologiska teorier som är nödvändiga för att förstå produktion, marknadsföring och mottagning av media.

Med denna kunskap kommer du att kunna anpassa sig perfekt till den snabba media och kommunikationsindustrin och du kommer att ha goda karriärmöjligheter.... [-]