ESMOD Berlin

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den ESMOD Berlin förbereder eleverna för deras yrkeskarriär inom modedesign och mönster utarbeta yrken genom sin unika och ständigt uppdaterad studie metod. De etablerade program tillåter eleverna att utveckla kreativitet, självförsörjning och fördomsfrihet och bli kompetenta, kreativa, tekniska specialister med en internationell profil.

Den praktiska och affärsorienterad utbildning med fokus på den ständiga utvecklingen av marknaden uppnås genom samarbeten med kända företag, designers och lärare. I simulerade professionella situationer eleverna uppmuntras att undersöka material, teknik, funktion och kvalitet, och utveckla sina egna idéer, visioner och koncept.

Textil-kläder marknaden är världsledande av tillverkade varor, och en av de första sektorn av sysselsättningen i Europa.


Genom att välja ESMOD du dra nytta av en perfekt pass att integrera modeföretag som är beroende av oss och inte tvekar att vädja till våra studenter för praktik eller jobberbjudanden.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Master Of Arts Hållbarhet I Fashion

Campusstudier Heltid 18 månader April 2017 Tyskland Berlin Region

Den innovativa program tar holistisk och tvärvetenskaplig syn på mode utbildning. Moduler conceptualized att skapa designers framtida mode som kombinerar ekologiska, etiska och ekonomiska medvetande med önskvärda och innovativ design. Kursen symbiotiskt förenar forskning, praktik och entreprenörskap för att inspirera eleverna att utforska nya lösningar med kritisk stringens. [+]

Master of Arts Hållbarhet i Fashion Den innovativa program tar holistisk och tvärvetenskaplig syn på mode utbildning. Moduler conceptualized att skapa designers framtida mode som kombinerar ekologiska, etiska och ekonomiska medvetande med önskvärda och innovativ design. Kursen symbiotiskt förenar forskning, praktik och entreprenörskap för att inspirera eleverna att utforska nya lösningar med kritisk stringens. Kursen lockar studenter från hela världen, skapa en verkligt interkulturell studiemiljö. Internationella utbyten med akademiska och affärspartners ge de studerande med ett informerat professionalism. Att delta i workshops, gästföreläsningar och utflykter samt en partnering med industrin i utvecklingen och genomförandet av examensarbete, ger studenterna en djup förståelse för branschen och skapar ett mångsidigt och inspirerande program. Vi upprätthåller en mycket professionell och utmanande läroplan som stöds av kärn föreläsare samt ämnesspecifika gästtalare. ESMOD har en lång historia av att producera mycket begåvade kreatörer, och delta i en kurs på ESMOD säkerställer att varje kandidat utmärkt att vara redo att göra karriär inom den internationella modebranschen. Behörighet Bachelor of Arts (eller motsvarande) i modedesign eller i ett relevant område, värda 210 poäng. Språkkunskaper: flytande engelska ANSÖKNINGSPROCESS Personlighet och förmågan hos en sökande är lika viktigt som deras motivation. ESMOD Berlin värderar högst individuell träning - därför skolan har en något annorlunda urvalsprocess än den statliga modeskolor. Ansökningsprocessen omfattar tre steg: först, inlämnandet av en kreativ portfölj, CV och utbildningsbevis; andra, fylla lite läxor ges av ESMOD (liksom att fylla i ett frågeformulär), och slutligen en personlig intervju. Efter intervjun godkända sökande kommer att informeras om deras godkännande till ESMOD Berlin. På grund av den ökade internationella sökande, intervjuer via Skype finns också. Fyll i ansökningsformuläret och omfattar följande dokument: Letter of motivation CV Porfolio alla relevanta intyg Vänligen skicka ansökan antingen som en pdf-fil till info@esmod.de~~V eller per post till: ESMOD BERLIN MA Hållbarhet i Fashion Görlitzer Str.51 10997 Berlin Tyskland Översikt Språk: Engelska Start: 1 April Varaktighet: 18 månader Akademisk examen: Master of Arts Poäng: 90 Krav: Bachelor of Arts i modedesign eller närliggande områden är lika 210 hp (European Credit Transfer System) poäng. Bevis på engelska förmåga nivå B2. För applicering information vänligen maila info@esmod.de och för en levande inblick i programverksamheten besöka vår online MA'GAZINE www.esmodberlinmaster.de Mer information och ansökan om esmod.de [-]

Videoklipp

1

2

3

4

5

6

7

8