Coe College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Coe College är en selektiv, privat, nationellt erkända fyra år coeducational humaniora institution som tillhandahåller överlägsna pedagogiska erfarenheter för studenter sedan 1851. Coe bostadsområde campus ligger i Cedar Rapids - Iowa näst största stad - och bara timmar från flera större städer som Chicago, Minneapolis, Omaha, och St Louis. De 1,400+ studerande vid Coe utgör en blandad befolkning, som representerar mer än 40 stater och över 20 andra länder.

COE

Coe stoltserar med sin förmåga att ge studenterna en personlig utbildning. Den genomsnittliga klasstorleken är 16, med en student / fakultet förhållandet 11: 1. Personlig uppmärksamhet och heterogen studentkår bidrar till ett lärande som är av högsta kvalitet - en som förbereder dem, och förbereder dem väl, för livet efter skolan. Med mer än 60 majors och pre-professionella program som sträcker sig från bokföring till konst till molekylärbiologi, Coe erbjuder verkligen något för alla. Coe College utmärkelser följande grader:

  • Bachelor of Arts (BA)
  • Bachelor of Music (BM)
  • Bachelor of Science i omvårdnad (BSN)
COE

Tillsammans med kvalitet instruktion från superb fakultet, erbjuder Coe ett överflöd av out-of-klass möjligheter att ge studenterna en väl avrundad erfarenhet och gedigen förberedelse för framtiden. Inom ett år efter examen, är nearly100% av rapportering Coe akademiker som arbetar eller i forskarskolan. Inom tre år efter examen, mer än 50% av Coe utexaminerade går på att göra någon form av forskarutbildningen. Typiskt involverar denna lag skola, läkarutbildningen eller forskarutbildning som leder till en magisterexamen eller Ph.D. Coe är erkänd som en av de mest selektiva högskolor i Iowa när det gäller selektivitet för antagning, baserat på genomsnittliga ACT poäng, procent av eleverna i topp 10% av deras avgångsklass, och procent av eleverna i topp 50% av sin examen klass. Coe är också en av endast 283 institutioner med en Phi Beta Kappa kapitel i landet. Phi Beta Kappa är den mest framstående ära samhället och högskolor ut för äran väljs på basis av akademisk excellens.

Den attraktiva Coe campus, som ligger nära centrum av Cedar Rapids, har fördubblats i storlek under de senaste åren med tillägg av nya bostäder i lägenhetsstil. Campus har en nyrenoverad matsal med flera matstationer och en utökad Stewart Memorial Library. Dessutom Peterson Hall of Science genomgick en omfattande $ 13.000.000 renovering som avslutades 2013, skapa nya klassrum och laboratorier för Coe utestående vetenskapliga program. En $ 3.000.000 renovering och utbyggnad av Hickok Hall (hem för humanistiska avdelningar) kommer att slutföras i augusti 2016. Coe idrotts- och rekreation komplex är mitt i en $ 20 mångmiljonrenovering och utbyggnaden vara klar under hösten 2017.

COE

COE redovisas i nationella publikationer

Coe är en av de finaste liberal arts college i USA som erkänts av en mängd allmänt respekterad college ranking publikationer. Coe ingår i den senaste utgåvan av The Princeton Review "380 Best Colleges". Coe utsågs en av "USA: s bästa hålls College hemligheter" i ett college guidebok. Coe är också en medlem av den framstående Associated Colleges av Mellanvästern (ACM). ACM består av 14 akademiskt utmärkt, oberoende liberal arts college ligger i Illinois, Iowa, Minnesota, Wisconsin och Colorado. Medlems skolor är bland de äldsta och mest prestigefyllda grund institutioner i regionen, och var och en har en tydlig identitet och en uppsättning traditioner. Samtidigt, ACM högskolor har många egenskaper, särskilt en grundläggande engagemang för de fria konsterna som den bästa förberedelsen för liv, sysselsättning och bidrar till samhället.

COE COLLEGE ACKREDITERING

Coe är ackrediterat av norra centrala sammanslutningen för Högskolor och gymnasieskolor, American Chemical Society, National Association of skolor av musik, kommissionen om Collegiate Omvårdnad utbildning, kommissionen om ackreditering av Allied Health Education Program, kommissionen om ackreditering av Athletic utbildning utbildning och Iowa Department of Education.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska