Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Milwaukee School of Engineering är en privat, ideell universitets erbjudande kandidat- och magisterexamen i engineering, matematik och omvårdnad. På MSOE hittar du en vårdande gemenskap av studenter och lärare. Tillsammans arbetar vi för att främja en högre standard av akademisk programmering och forskning, och personlig service, undervisning och vägledning.

Varför välja MSOE?

Studenter får verkliga erfarenheter i topprankade program, från expert fakultet. Vid examen, kommer du att vara beredd att ange några av de mest efterfrågade yrken. I själva verket, i 2013-14, 96% av våra studenter fick jobbet eller i forskarskolan som de själva väljer.

Det finns många anledningar till varför MSOE sticker ut jämfört med andra högt rankade universitet. Här är bara några.

Expert Professorer

Undervisningen kommer först på MSOE. Varje klass (som i genomsnitt bara 21 studenter) och lab erbjuder vi undervisas av erfarna lärare. Det finns inga lärarassistenter här.

Verkliga erfarenheter

De flesta universitet talar om att erbjuda praktiskt arbete, men få kan matcha genomsnitt 600 timmars laborativ erfarenhet får du som student vid MSOE. I själva verket har vi fler labb på vårt campus än klassrum-och de är alla tillgängliga för studenter.

Topprankad program

MSOE s grundingenjörsutbildningar har varit rankad 14 i landet av US News & World Report.

Fyra års Graduation garanti

MSOE är en av endast en handfull universitet över hela landet som garanterar eleverna kommer att få klasser som de behöver för att ta examen i fyra år.

Karriär placering priser

Få universitet i landet kan slå vår genomsnittliga placering på 96 procent - för att inte tala akademiker genomsnittliga ingångslön på $ 56,522.

Location, location, location

Bor och lärande i East Town - vår livliga centrum grannskapet och en av Milwaukee mest spännande och säkraste - kommer att placera dig i steg från professionella möjligheter, akademiska, kulturella och rekreationsmöjligheter. Och vi är bara några kvarter från Lake Michigan!

En plats för att passa in

Du har gott om möjligheter att komma i form, engagera eller bara få social med likasinnade vänner som har liknande intressen. MSOE erbjuder mer än 70 akademiska, professionella och sociala organisationer och klubb och intercollegiate sport.

Det handlar om var vi kom ifrån.

Eftersom vår grundades 1903, har MSOE studenter, lärare, läroplan och historia fortsatt att utvecklas. Ledare för näringslivet samarbetade i institutets utveckling och en nära relation konstaterades att har fortsatt under MSOE historia.

VISION

MSOE kommer alltid att ligga i framkant av yrkesutbildning med betoning på både teori och teknik, i kombination med intensiva laboratorier och karriär praktiken.

Affärsidé

MSOE ger en varaktig interaktiva utbildningsklimat för studenter att bli väl avrundad, tekniskt erfarna akademiker och högproduktiva yrkesverksamma och ledare.

Företagsledningen

Uppdraget kommer att ske genom en organiserad miljö som ställer noggrant rekryterade studenter bland högt kvalificerade lärare, en supportpersonal och strategiska partners i näringslivet - alla åtagit sig att nå det slutgiltiga målet som gått helt förberedd för omedelbar produktivitet och fördjupning. Sådan synergism innefattar följande komponenter:

Faculty - kollektivt besitter begreppet läroplan i sina inriktningar; åtagit sig att kvalitet i undervisning och resterande ström genom industri / yrkeserfarenhet, akademiska prestationer, tillämpad forskning, professionell samhälle aktivitet och fortbildning; utvärderas kontinuerligt efter sätt att införliva ledande teknik information som behövs för framtida tillämpning.

personal - åtagit sig att tillhandahålla en miljö av det totala stödet, inklusive akademisk, administration, ekonomi och utveckling, för att hjälpa studenter, och lärare när så är lämpligt, att förvärva kunskap, arbets redo erfarenhet och ledarskap. Dessutom, för att arbetet i samband med lärare tillhandahålla och stödja aktiviteter som tillåter eleverna att dra nytta av erfarenheter med affärs, industri / karriär och samhällsaktiviteter, tillsammans med direkt inblandning med alla nivåer av utövare ... ingångsnivå till ledande företagsledare.

Närings - åtagit sig att ömsesidigt fördelaktiga stöd av universitetet och dess studenter. I sina fortbildningsinsatser kommer MSOE ger stora möjligheter i uppsökande verksamhet, bland annat grad beviljande program, kredit- och noncredit kurser, och kundanpassade erbjudanden till dem som söker personlig och / eller yrkesmässig utveckling.

institutionella principer

De grundläggande tro Milwaukee School of Engineering är följande:

 • Fokus ligger på den enskilde eleven.
 • Livslångt lärande är avgörande för framgång.
 • Dedikerad fakultet med relevant, up-to-date erfarenhet är hjärtat i vår undervisning.
 • Vetenskaplig och matematiska resonemang och processer är viktiga.
 • Tillämpad forskning och utveckling och tvärvetenskapliga teknik är avgörande för att utnyttja möjligheter.
 • behövs utveckling av kommunikationsförmåga för att fungera effektivt.
 • Studenten erfarenhet förstärks genom samverkan med näringsliv, industri och hälsovård fält.
 • Utvecklingen av ledarskap och företagande egenskaper är avgörande.
 • Studenter, lärare, personal och volontärer alla delar ansvaret för lärande.
 • Starka personliga värderingar är nödvändiga för framgång.
 • Alumnerna stärka institutionen genom deras råd, uppmuntran och stöd.
 • Frihet under ansvar är grunden för fri företagsamhet.
 • Det finns styrka i mångfald.
 • Global medvetenhet måste återspeglas i all verksamhet.
 • Inledande och acceptans för förändring krävs för att förutse och kapitalisera på möjligheterna.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Kontakt

Milwaukee School of Engineering

Adress, rad 1 North Broadway 1025
Milwaukee 53202, US
Hemsida http://www.msoe.edu/
Telefonnummer +1 414-277-6763