Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den engelska kompetenskrav för MSOE är: Grundutbildning 82 TOEFL / 6,5 IELTS och Graduate 90 TOEFL / 7,0 IELTS. MSOE har ett ESL program för dem som ännu inte har den erforderliga kunskaper i engelska.

Milwaukee Tekniska Högskolan (MSOE), kommer du att hitta en levande och omtänksam gemenskap av studenter och lärare. Tillsammans arbetar vi för att främja en högre standard på akademisk programmering, högre standard för forskning och högre standard på personlig service, undervisning och vägledning.

Det är MSOE uppdrag att ge en fördröjd interaktivt utbildningsklimat för studenter att bli väl avrundad, tekniskt erfarna akademiker och mycket produktiva yrkesverksamma och ledare.

MSOE är en privat, icke-vinstdrivande universitet som ligger i Milwaukee, Wisconsin, USA som grundades 1903. Vi erbjuder kandidat- och magisterexamen program i engineering, affärssystem och omvårdnad.


Våra studenter

MSOE studenter är ljusa, till kreativa, hårt arbetande och roligt att vara runt. Vår är ett sammansvetsat gemenskap av 2500 studenter. Vare sig det engagemang i akademiska sysselsättningar, praktikmöjligheter eller dra fördel av sociala aktiviteter på campus, MSOE studenter är intresserade av verkliga erfarenheter.


Vår fakultet

Vår fakultet är passionerad om undervisning, och här, är att deras huvudsakliga fokus. Många kommer till universitetet med varierande erfarenheter av att arbeta inom industrin, och använda sina praktiska kunskaper för att informera sin undervisning och gynna våra elever. Små undervisningsgrupper (i genomsnitt 21 elever per grundutbildning klass, 10 studenter per examen klass och 11 studenter per lab) håller instruktörer i nära kontakt med studenter. Dessutom har många frivilliga som mentorer till första årets studerande i syfte att berika elevernas lärande och stärka studentfakultets relationer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Kontakt

Milwaukee School of Engineering

Adress, rad 1 North Broadway 1025
Milwaukee 53202, US
Hemsida http://www.msoe.edu/
Telefonnummer +1 414-277-6763