Southern Illinois University Edwardsville

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Southern Illinois University Edwards

Southern Illinois University Edwardsville (SIUE) är ett nationellt erkända universitet som utbildar och utvecklar professionella och samhällsledare genom sin utmärkta fakultet och program. Med ett förhållande elev till lärare 16-till-1, SIUE erbjuder fördelarna med en liten, liberal arts college.

SIUE erbjuder lägst undervisning graden för alla offentliga universitet i Illinois. Låg undervisning kostnad, i kombination med grund undervisning minskningar, forskarstuderande assistenttjänster, konkurrenskraftiga examen utmärkelser och en låga levnadskostnader gör SIUE ett prisvärt alternativ för en utbildning av hög kvalitet. SIUE erbjuder mycket ansedd masterprogram plus efter studentexamen certifikat, specialist grader och doktorsexamen. Med mer än 2600 doktorander inskrivna, är SIUE åtagit sig att utbilda en framstående och mångskiftande kohort av master- och doktorandstudenter.

SIUE är känd för sin välkomnande och vänlig miljö och ger ett starkt stöd för internationella studenter med antagning, invandring, akademisk rådgivning, karriär placering och kulturell integration. Studentkåren består av nästan 25 procent minoritet och internationella studenter. SIUE elever interagerar med lärare på alla nivåer, vilket är en avgörande faktor för akademisk framgång.

SIUE läge är perfekt. Den 2660-acre campus har vackra landskap, cykelleder, paddling och trädgårdar.

Den SIUE campus är bara 25 minuter från centrala St Louis, Missouri. Röstade en av de snabbast växande städerna för högteknologiska jobb från CNN, är St Louis en utmärkt plats för studenter att söka praktikplatser och karriärer. SIUE elever har tillgång till praktik och kooperativa utbildningsmöjligheter på de många tekniska, industriella och professionella företag i huvudstadsregionen. Detta praktisk erfarenhet leder till karriär framgång. SIUE internationella studenter har gått vidare till jobb med IBM, Dell, Monsanto, Intel och Microsoft, för att nämna några.

För att betjäna sina internationella studenter, är SIUE åtagit sig att fatta beslut applikations i tid. När allt material har lämnats in, kan SIUE ha ett erkännande beslut om en examen ansökan i så lite som sex veckor.

Lika viktigt som plats, överkomliga priser och lärare-elev förhållandena, vi är en institution med ett klart syfte och mission. Det finns gott om bevis för att vi har uppnått excellens inom utbildning och att vi är en förstklassig Metropolitan University:

  • US News & World Report Best Colleges listar konsekvent SIUE bland de offentliga universiteten i bästa regionala universitet Mellanvästern (masters beviljande) kategori. De övergripande poängen är baserade på den akademiska beredskap för studenter, utexaminerade, lärare egenskaper och rykte SIUE inom högre utbildning.
  • Washington Monthly rankas konsekvent SIUE bland Top mästarens universitet i landet. Till skillnad från konventionella college ranking, utvärderar nationella tidningen ett instituts "bidrag till det allmännas bästa" i tre breda kategorier: Kategorier: social rörlighet, forskning och service.
  • Nationellt erkända online-nyhetsmagasinet, The Daily Beast, rankas SIUE 21 i nationen bland sina Top 50 säkraste högskolor.
  • Carnegie Kommissionen kategoriserar SIUE som i första hand ett bostadsområde campus. Vi erbjuder studerande livets aktiviteter jämförbara med många större universitet.
  • Mer än hälften av den internationella studentpopulationen vid SIUE kan hittas i School of Engineering, ett av de mest omfattande tekniska skolor i regionen som erbjuder ett brett utbud av professionellt ackrediterade program.
  • Biologi och kemi avlägger examen i College of Arts and Sciences regelbundet accepteras och utmärka sig i medicinska och tandläkare.
  • Princeton Review listar konsekvent School of Business som bästa handelshögskola i USA och utomlands.
  • SIUE är fullt certifierade på Division I nivå med NCAA och är som en medlem av Ohio Valley Conference, Valley Conference Missouri (män fotboll) och Södra konferensen (brottning).
Denna skola erbjuder program i:
  • English

Se MA » Se MSc » Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Master Marknadsundersökningar

Campusstudier Heltid September 2016 Amerikas förenta stater Edwardsville

Master of Marketing Research (MMR) grad är utformad för att förbereda personer med olika bakgrunder för karriärer inom marknadsundersökningar och för att möta behovet av företag [+]

Grader Tillgängliga på SIUE

• Master of Marketing Research

Marknadsundersökningar vid SIUE

Befälhavaren på marknadsundersökningar (MMR) grad är utformad för att förbereda personer med olika bakgrunder för karriärer inom marknadsundersökningar och för att möta behovet av företag, myndigheter eller ideella organisationer för behöriga marknadsundersökningar proffs. Programmets mål är att utveckla professionellt marknadsförings forskare som: (1) förstår verksamheten, marknadsföring processer och komplexiteten och arten av marknadsföringsproblem; (2) kan ansöka forskning för att lösa administrativa problem, definiera marknadsföringsmöjligheter och stöd i beslutsfattandet; (3) kan planera, genomföra och leda ett forskningsprojekt; (4) vet marknadsundersökningar tekniker och specialiteter; (5) kan skriva en övertygande, välorganiserad forskningsrapport; och (6) kan kommunicera forskningsförslag, resultat, slutsatser och rekommendationer tydligt och effektivt. MMR examen kommer att vara väl förberedda för att utöva marknadsundersökningar och att göra betydande bidrag till marknadsundersökningar yrket.... [-]


Master Of Public Administration (MPa)

Campusstudier Heltid September 2016 Amerikas förenta stater Edwardsville

han MPA programmet vid SIUE ackrediterat av National Association of Schools of Public Affairs och administration, är en av de största doktorsexamen program på SIUE campus och största MPA programmet i regionen. Utmärkande kännetecken för programmet omfattar [+]

Grader Tillgängliga på SIUE

• Master of Public Administration

Master of Public Administration på SIUE

Institutionen för offentlig förvaltning erbjuder en forskarutbildning som leder till Master of Public Administration examen, en yrkesexamen utformad för att förbereda personer för förvaltning karriärer inom den offentliga och ideella sektorn. Programmet har två typer av studenter: (1) pre-studenter som nyligen har avslutat en kandidatexamen och vill använda magisterexamen att få tillträde till en yrkeskarriär spår, och (2) i drift studenter som har arbetat för flera år inom den offentliga sektorn eller ideella sektorn, men vill återvända till universitetet för att förbättra eller uppgradera sina färdigheter och kunskaper.... [-]


MSc

Civilingenjör I Maskinteknik

Campusstudier Heltid September 2016 Amerikas förenta stater Edwardsville

Eleverna kommer att få möjlighet att arbeta i nära samarbete med en talangfull grupp av professorer, många som är internationellt kända inom sina ämnesområden. Special områden är [+]

Grader Tillgängliga på SIUE

• Civilingenjörsexamen i maskinteknik

• PhD i ingenjörsvetenskap, ett samarbetsprogram med SIU Carbondale siue.edu/engineering/phd

Maskinteknik vid SIUE

För civilingenjörsexamen i maskinteknik, är kurser som erbjuds inom strömningsmekanik och termiska vetenskap, strukturmekanik och vibrationer, olinjära dynamiska system, samt robotik och styrsystem. De grundläggande kurser erbjuds årligen; andra kurser är i allmänhet erbjuds en gång vartannat år.

Karriär Outlook

En examen i maskinteknik kommer att förbereda studenterna att arbeta i företag som Boeing Co, Ameren och Peabody Energy, för att nämna några. Eleverna kommer att vara redo att göra karriär inom ett brett spektrum av branscher, inklusive flyg, tillverkning, energi, fordon, bioteknik, robotics och automation, och datorstödd design och konstruktion. Tidigare mekaniska ingenjörs doktorander från SIUE arbetar nu i både den privata sektorn och myndigheter eller bedriver fortsatta studier på forskarnivå.... [-]


Civilingenjör I Matematik

Campusstudier Heltid September 2016 Amerikas förenta stater Edwardsville

Institutionen för matematik och statistik erbjuder examen arbete som leder till civilingenjörsexamen i matematik. Läroplanen ger möjlighet för avancerade studier i [+]

Grader Tillgängliga på SIUE

• Civilingenjörsexamen i matematik, beräknings och tillämpad matematik Specialisering

• Civilingenjörsexamen i matematik, eftergymnasial Matematikdidaktik Specialisering

• Civilingenjörsexamen i matematik, ren matematik Specialisering

• Master of Science i matematik, statistik och Operations Research Specialisering

Matematik på SIUE

MS-programmet i matematik erbjuder inriktningar inom följande områden: (1) Ren matematik, (2) Statistik och Operations Research, (3) Beräknings och tillämpad matematik, och (4) eftergymnasial matematikdidaktik. Eleverna måste välja ett av dessa inriktningar för sin utbildningen. Ange studenter tilldelas rådgivare av direktören för forskarutbildningen. Rådgivaren hjälper utforma ett studieprogram som passar till den enskildes bakgrund och behov.... [-]


Magisterexamen I Kemi

Campusstudier Heltid September 2016 Amerikas förenta stater Edwardsville

Master of Science i kemi programmet vid SIUE är mycket forskningsinriktad och har en state-of-the-art forskningslaboratorium anläggning. Med lärare aktivt engagerade i forskning, Institutionen [+]

Grader Tillgängliga på SIUE

• Master of Science i kemi

• Master of Science i pedagogik, Gymnasieutbildning Kemi

• Kombinerade Bachelor of Science och Master of Science i kemi (3 + 2)

Kemi vid SIUE

Institutionen för kemi erbjuder en forskarutbildning som leder till civilingenjörsexamen i kemi och i samband med Institutionen för Didaktik i Institutionen för pedagogik, ger kurser som stöder Master of Science i examen i gymnasieutbildning med en undervisning fält i kemi.

Den Civilingenjörsprogrammet är mycket forskningsinriktad. Examensarbete forskningsområden är tillgängliga för studenter vid institutionen för kemi inom områdena analytisk kemi, biokemi, miljökemi, oorganisk kemi, organisk kemi och fysikalisk kemi. Blivande studenter kan få information om specifika forskningsområden inom dessa stora områden genom att rikta en förfrågan till Graduate Program Advisor, Institutionen för kemi.... [-]


Magisterexamen I Psykologi

Campusstudier Heltid September 2016 Amerikas förenta stater Edwardsville

Psykologi mästare och specialistprogram vid Southern Illinois University Edwardsville är högt ansedda i St Louis regionen och [+]

Grader Tillgängliga på SIUE

• Master of Science i klinisk-Barn & Skola Psychology

• Master of Arts i klinisk vuxen psykologi

• Master of Arts i industriell-organisationspsykologi

Klinisk-barn och skola psykologi vid SIUE

Den kliniska barn och skola specialisering utbildar studenter att arbeta i organisationer som betjänar barn, ungdomar och familjer. Utexaminerade arbetar som kliniska barnpsykologer i gemenskap mentalvårdsbyråer, korrigeringar, sjukhus och bostäder behandlingshem. Denna specialisering utgör grunden för inträde i specialist utbildningsprogrammet för studenter som har för avsikt att certifieras som skolpsykologer.

... [-]

Master Of Science I Bokföring (MSA)

Campusstudier Heltid Deltid September 2016 Amerikas förenta stater Edwardsville

Den bokföring Forskarutbildningen bygger på studentens allmänbildning och grund kunskap om affärsverksamhet och redovisning för att ge en djupare förståelse och större kunskap om affärsverksamhet och redovisning. Varje elev program [+]

Grader Tillgängliga på SIUE

• Master of Science i Bokföring (MSA)

• Master of Science i Bokföring (MSA), beskattning Specialisering

Redovisning vid SIUE

Master of Science i bokföring (MSA) utbildningsprogrammet ger en avancerad professionell studieplan för att förbereda personer för karriärer som professionella revisorer i offentlig redovisning, industri, eller icke-vinstdrivande och statliga sektorn. Utbildningen ger akademiker med de kunskaper och färdigheter som behövs (1) för att komma in på redovisningsområdet och (2) för att bilda en stiftelse för avancemang till de högsta nivåerna av yrket. Slutförande av detta program kommer att ge, i de flesta fall, de pedagogiska kvalifikationer som krävs för att sitta för enhetliga Auktoriserad revisor Examination. Efter slutförandet av MSA programmet bör kandidater har förvärvat den tekniska kunskap som kommer att ligga till grund för förberedelse för den aktuella yrkesexamen krävs för behörighet som en auktoriserad revisor, Certified Management revisor eller Certified internrevisor.... [-]


Master Of Science I Datavetenskap

Campusstudier Heltid Deltid September 2016 Amerikas förenta stater Edwardsville

Studenter njuta av flexibilitet och bekvämlighet att tjäna en examen i datavetenskap vid SIUE. Klasser erbjuds på heltid eller deltid, med alla grundläggande kurser [+]

Grader Tillgängliga på SIUE

• Master of Science i datavetenskap

• PhD i ingenjörsvetenskap, ett samarbetsprogram med SIU Carbondale siue.edu/engineering/phd

Datavetenskap vid SIUE

Den datavetenskap programmet förkroppsligar både tillämpade och teoretiska komponenter, men fokuserar fast på tillämpade områden inom datavetenskap såsom programvaruteknik, dator systemarkitekturer, datakommunikation, datanät, bioinformatik och artificiell intelligens. Programmet är utformat för att möta behoven hos både heltids- och deltidsstuderande. För att tillgodose de studenter som arbetar heltid, är alla grundläggande kurser och majoriteten av valbara kurser erbjuds på kvällen. Dessutom är vissa valfria erbjuds också på linje.... [-]


Master Of Science I Datorhantering Och Informationssystem (CMIS)

Campusstudier Heltid September 2016 Amerikas förenta stater Edwardsville

Vårt program har akademiska partnerskap med Oracle, SAP och Microsoft, vilket leder till praktiska kurser i ämnen som Oracle databasadministration, Microsoft.NET utveckling och SAP ERP konfiguration och ABAP programmering. För dem som är intresserade inom projektledning, [+]

Grader Tillgängliga på SIUE

• Master of Science i Datorhantering och informationssystem (MS CMIS)

Koncentration: Projektledning

CMIS vid SIUE

Detta är en tillämpad program som fokuserar på områdena informationssystem, Software Engineering, dator systemarkitektur, datakommunikation och tillhörande ledningsfrågor. Programmet förbereder eleverna för att bli utövare i positioner som programutvecklare, systemanalytiker, konsult, systemintegratör, teknik chef, projektledare och programvara specialist.

I utbildningen överensstämmer med den MSIS 2006 års modell läroplan och riktlinjer utgiven av Association for Computing Machinery (ACM) och Föreningen för Information System (AIS). Läroplanen omfattar särskilda programmet grundkurser (förutsättning kurser), teknik och förvaltning grundläggande kurser, karriärväg valbara kurser och en tentamen.... [-]


Master Of Science I Ekonomi Och Finans

Campusstudier Heltid September 2016 Amerikas förenta stater Edwardsville

Institutionen för ekonomi och finans erbjuder en Master of Arts (MA) i ekonomi och finans och en Master of Science (MS) i ekonomi och finans. Båda utbildningsprogram kräver en gemensam läroplan följs av tyngdpunkten i antingen tillämpad ekonomi eller finans. [+]

Grader Tillgängliga på SIUE

Ekonomi och Finans på SIUE

Institutionen för ekonomi och finans erbjuder två utbildningsprogram, en som leder till Master of Arts (MA) examen i ekonomi och finans och andra leder till Master of Science (MS) examen i ekonomi och finans. Båda utbildningsprogram kräver en gemensam läroplan följs av tyngdpunkten i antingen tillämpad ekonomi eller finans. MA utbildningsprogrammet är avsedd för studerande som vill fortsätta med akademisk arbete leder till en avancerad examen, såsom en doktorsexamen, MBA, lag eller annan yrkesexamen eller göra karriär i undervisningen på community college nivå. Detta program ger en fast förståelse av teori, forskningsmetodik, begrepp och principer inom ekonomi och finans; sådant preparat är viktigt för en framgångsrik forskarutbildning. MA läroplanen ger också en solid grund för studenter som är intresserade av att delta i juridisk fakultet, särskilt i skattefrågor, antitrust, företags (fusioner och förvärv), eller värdepappersrätt specialiteter.... [-]


Master Of Science I Elektroteknik

Campusstudier Heltid September 2016 Amerikas förenta stater Edwardsville

En examen i elektroteknik ger studenterna en konkurrensfördel i dagens globala marknad. Eleverna kan arbeta tillsammans med expert lärare till [+]

Grader Tillgängliga på SIUE

• Civilingenjörsexamen i elektroteknik

• PhD i ingenjörsvetenskap, ett samarbetsprogram med SIU Carbondale siue.edu/engineering/phd

Elektroteknik vid SIUE

För civilingenjörsexamen i elektroteknik, kurser erbjuds i första hand inom områdena kommunikationssystem, datasystem, datorseende och bildbehandling, kraft- och styrsystem, IC design och signalbehandling.

Karriär Outlook

De högst rankade företag som Boeing, Anheuser-Busch och många fler hyra SIUE akademiker. Stå ut genom att tjäna en examen i elektroteknik. Genom att bygga på en grund grund och bedriva forskning tillsammans med expert fakulteten vid SIUE, kan eleverna förbättra sina färdigheter i systemanalys och design, konstruktion och utveckling, program design och teknisk försäljning, produktion och tillverkning, eller fältservice och användarutbildning. SIUE fakultet är utmärkta professionella resurser - många är väl respekterade konsulter utanför den akademiska världen.... [-]


Master Of Science I Industriteknik

Campusstudier Heltid September 2016 Amerikas förenta stater Edwardsville

SIUE erbjuder fyra koncentrationer-system optimering, tillverkning konstruktion, företag och produktionskontroll, och kvalitetsteknik. Kärn kurser innefattar [+]

Grader Tillgängliga på SIUE

• Civilingenjörsexamen i industriell ekonomi

• PhD i ingenjörsvetenskap, ett samarbetsprogram med SIU Carbondale siue.edu/engineering/phd

Industriell vid SIUE

För civilingenjörsexamen i industriell ekonomi, det finns fyra områden av koncentration; system optimering, tillverkning konstruktion, företag och produktionskontroll, och kvalitetsteknik. Grundläggande kurser erbjuds inom områdena teknik optimering, kvalitetskontroll, produktionsplanering och tillverkning design. De grundläggande kurser erbjuds årligen; andra kurser är i allmänhet erbjuds en gång vartannat år.

Karriär Outlook

Fler yrkes tjänar examen grader, lägga till konkurrensen på marknaden. Det är absolut nödvändigt att undersöka forskarutbildning som en väg för att uppnå en högre nivå av karriär framgång. Oavsett om eleverna vill flytta upp på stegen, hitta en nisch undervisning i högre utbildning eller fullfölja samråd möjligheter, kan de utnyttja sig med en examen i industriell teknik vid SIUE. Företag som Boeing Co, Emerson Electric och Covidien anställa många SIUE akademiker. En examen placerar eleverna i ett nätverk av högt kvalificerade och utbildade yrkesmänniskor som arbetar i regionen, över hela landet och runt om i världen.... [-]


Master Of Science I Masskommunikation

Campusstudier Heltid September 2016 Amerikas förenta stater Edwardsville

Institutionen för Mass Communications erbjuder en forskarutbildning som leder till en Master of Science i masskommunikation. MS Programmet är utformat för studenter som vill koncentrera sig på professionella medier praxis eller mediestudier. [+]

Grader Tillgängliga på SIUE

• Master of Science i masskommunikation

• Post-studentexamen Certificate i Media Literacy

Masskommunikation vid SIUE

Institutionen för Mass Communications erbjuder en forskarutbildning som leder till civilingenjörsexamen i masskommunikation. Vårt program är utformat för studenter som vill koncentrera sig på professionella medier praktiken (media meddelande design och mediepolitiska och förvaltning) eller mediestudier (media och politik, media inflytande, media etik, medie, transnationella media, och media och representation) . Dessa koncentration områden återspeglar expertis av institutionens examen fakulteten, och därmed göra det möjligt för eleverna att uppnå hög kompetens i pragmatiska överväganden i media, teoretisk förfining och forskningsdesign.... [-]


Master Of Science I Miljövetenskap

Campusstudier Heltid September 2016 Amerikas förenta stater Edwardsville

Den College of Arts and Sciences administrerar detta tvärvetenskapliga program som leder till Master of Science i miljövetenskap. Programmet kommer att öka studentens tekniska kompetens att ta itu med och analysera miljöfrågor, deras ursprung, förgreningar och resolutioner. Det finns fem områden av vikt: [+]

Grader Tillgängliga på SIUE

• Civilingenjör i miljövetenskap

Miljövetenskaper vid SIUE

Programmet kommer att öka studentens tekniska kompetens i hanteringen och att analysera dessa frågor, deras ursprung, förgreningar och resolutioner. Den miljövetenskap programmet vid SIUE är utformat för att stärka och främja professionell utbildning och karriärmöjligheter inom ett brett område av intresse. Det finns fem områden av vikt: 1) miljöbiologi; 2) miljökemi och toxikologi; 3) miljöutbildning; 4) miljöpolitik och den offentliga förvaltningen; och 5) miljöteknik och bedömning.

Fakulteten från flera avdelningar i College of Arts and Sciences ger mentorskap, riktning och undervisning. Yrkesutövare låna också sin expertis till detta program. En nära relation upprätthålls med industrier och miljömyndigheter så att både elever och lärare kan innefatta verkliga problem i sina studier och forskning.... [-]


Master Of Science I Väg- Och Vattenbyggnad

Campusstudier Heltid Deltid September 2016 Amerikas förenta stater Edwardsville

Ett omfattande program genom skolan av ingenjörs tillåter eleverna att fullfölja en examen i väg- och vattenbyggnad samtidigt som du får kompetens inom området. Eleverna kan välja en koncentration i [+]

Grader Tillgängliga på SIUE

• Civilingenjör Väg- och vattenbyggnad

• Ph.D. i ingenjörsvetenskap, ett samarbetsprogram med SIU Carbondale siue.edu/engineering/phd

Varför Civil Engineering?

Studenter har grundläggande utbildning och utbildning genom en Bachelor of Science att ta sin kompetens och karriär till nästa nivå. Tjäna en examen i väg- och vattenbyggnad och utforska möjligheterna genom att bedriva forskning inom miljö-, geoteknik, strukturell eller transport teknik. Itu med de problem som är förknippade med föroreningar, göra transportsystem säkrare, förbättra kvaliteten på broar, vägar och byggnader, och förbättra utformningen av markstrukturer och underjordiskt utrymme.... [-]


MA

Master Of Arts

Campusstudier Heltid September 2016 Amerikas förenta stater Edwardsville

SIUE erbjuder en Master of Fine Arts (MFA) med inriktning mot studio konst och en Master of Arts i konstterapi rådgivning. En MFA i Studio Art förbereder eleverna för karriärer som arbetande konstnärer eller som universitetsprofessorer. UD programmet vid SIUE är internationellt känd för sin utmärkta fakultet, bredden och djupet av program, enastående faciliteter och framgången för sina studenter. Konstterapi rådgivning kombinerar terapeutiska användningen av konsten att göra med kompetensen hos en professionell rådgivare. Den magisterexamen i konstterapi rådgivning program på SIUE kombinerar klassrumsundervisning, praktik erfarenhet och forskning. [+]

Grader Tillgängliga på SIUE

• Master of Fine Arts - Studio Art

• Master of Arts - Konstterapi Rådgivning

Art Studio at SIUE

Befälhavaren of Fine Arts (MFA) examen är en terminal studio grad syftar till att främja individuell utveckling av examens kandidater och att förse dem med professionell kompetens inom de kreativa konsterna av keramik, fotografering / digital konst, grafisk design, teckning, metalsmithing, måla , grafik, skulptur och textil konst.

Karriär Outlook

Enligt Bureau of Labor Statistics, är anställning av konstnärer och djurskötare förväntas växa 16 procent genom 2016. Konkurrensen inom alla konst- och designfält är allmänt friska. Utsikterna är mest gynnsamma för multimedia konstnärer och animatörer som efterfrågan på specialeffekter i filmer, tv och videospel ökar. Medicinsk illustration också kommer att efterfrågas som medicinsk forskning växer. Löner varierar kraftigt för konstnärer. Genomsnittliga inkomsten varierar från $ 32.570 för konsthantverkare till $ 88.510 för art directors. Artister också hitta belöningar i form av arbetstillfredsställelse. Sextiotvå procent av konstnärerna är egenföretagare.... [-]


Master Of Arts I Engelska

Campusstudier Heltid September 2016 Amerikas förenta stater Edwardsville

Institutionen för engelska språket och litteraturen erbjuder studier som leder till magisterexamen i engelska med specialisering inom amerikansk och engelsk litteratur, undervisning i skrivande, undervisning i engelska som andraspråk och kreativt skrivande. Avdelningen har också en mängd av post-studentexamen certifikat som [+]

Grader Tillgängliga på SIUE

• Master of Arts i engelska, amerikanska och engelsk litteratur Specialisering

• Master of Arts i engelska, Creative Writing Specialisering

• Master of Arts i engelska, undervisning i engelska som andraspråk Specialisering

• Master of Arts i engelska, undervisning om skriftligen specialisering

Amerikansk och engelsk litteratur vid SIUE

Forskarutbildning på engelska kan förbereda eleverna för avancerad examen arbete, gymnasiet undervisning, community college undervisning eller karriärer inom områden som juridik, affärer, sociala tjänster och undervisning i engelska som andraspråk; vissa studenter att hitta en karriär inom teknisk dokumentation. Kurser i kvinnoforskning, tekniskt skrivande och redigering finns också.... [-]


Videoklipp

Study in the United States at SIUE