Saint Mary's University of Minnesota Online

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Firar över 100 år av lärande

Saint Mary University of Minnesota har spelat en viktig roll i arenan av den högre utbildningen sedan starten 1912. Början som en lokal skola för unga män, har Saint Marys vuxit till ett universitet som erbjuder utbildning till män och kvinnor över hela världen.

De grundande år

Bishop Patrick R. Heffron, Den andra biskopen i Winona, grundade Saint Marys som ett kollegium 1912 för att ge högre utbildning för unga män i södra Minnesota stift Winona och omgivande områden.

På Mid-Century

Många Saint Mary utexaminerade från 1940-talet till 1970-talet senare tjänade avancerade grader i juridik, medicin, tandvård, departement, vetenskap och humaniora.

Som leder fram till 2010

Under 1980-talet campus gick kraftig tillväxt.

Graduate & Professional Education

Från 1950 till 1980, forskarutbildningen som erbjuds av Saint Marys bestod främst av Summer Institute erbjudanden.

Det nya årtusendet

Vad var en lokal skola som ger utbildning för unga män 1912 är idag ett internationellt universitet som serverar kvinnor och män i alla åldrar, ras, och nationalitet.

Mission & Vision

En dynamisk och transformerande lärande gemenskap

Mission

Berikas av Lasallian katolska arvet, Saint Mary University of Minnesota vaknar, Vårdar och ger elever att etiska liv service och ledarskap.

En top-tier syn

Grounded i sin Lasallian katolska identitet, är Saint Mary University of Minnesota en nationellt rankad transformational och nyskapande universitet med en global närvaro. Saint Mary utexaminerade får de avancerade kunskaper, färdigheter och kritiskt tänkande förmåga som krävs för att vara livslångt lärande, framgångsrik arbetare, goda grannar och etiska medborgare som säkerställer Saint Mary ställning som en välkänd top-tier högskoleprov förbereda morgondagens ledare.

En 21: a århundradet universitet

Saint Mary University of Minnesota är en dynamisk och transformerande lärande gemenskap som ger en personcentrerad pedagogisk erfarenhet grundad i utmärkt undervisning och engagerad interaktiv studenternas lärande. I hjärtat av Saint Marys utbildning är utvecklingen av meningsfulla relationer som hjälper den enskilde eleven inser och uppnå sin potential i ett förtroendefullt och respektfull miljö. På detta sätt förbereder vi studenter med fördjupade kunskaper, färdigheter och kritiskt tänkande förmåga som krävs för att vara livslångt lärande, framgångsrik arbetare, goda grannar och etiska medborgare.

Vi är en heltäckande universitet som erbjuder en innovativ kombination av liberal utbildning och yrkesmässig förberedelse så att våra studenter blomstra i dagens kunskapsekonomi och är beredda att möta de utmaningar som den 21: a århundradet. Vi ger relevant, engagerande personliga och online-lärande erfarenheter och forskningsmöjligheter som stöds av en gemenskap av lärare för att tända potentialen för varje elev. Vi förbereder våra studenter rikt för ansvar och utmaningar de står inför som världsmedborgare - medborgare vars domar, beslut och handlingar kommer i grunden att påverka anständighet, integritet och hållbarhet den mänskliga familjen och vår globala miljö.

Vi är en katolsk universitet som förbereder de studerande med en tydlig identitet i trohet mot kyrkans mission i bruk de goda nyheterna om evangeliet och med en världs syn rotad i den katolska intellektuella traditionen: tron ​​på närvaron av det gudomliga i alla skapade verkligheten; en uppskattning av och törstar efter sanning och kunskap; en förståelse av enheten i tro och förnuft; en djup vördnad för jaget, den andra och hela skapelsen; en respekt för allt mänskligt liv och skyddet av utsatta; firandet av gemenskap och sakrament; ett engagemang för frågorna om fred, rättvisa, solidaritet och människors lika värde; och en önskan att tjäna det gemensamma bästa.

Vi är en Lasallian katolsk universitet som är ett levande uttryck för visionen om John Baptist de La Salle, inspirera 17-talet utbildnings innovatör, skyddshelgon för lärare och grundaren av De La Salle Christian Brothers: utmärkt utbildning av hög kvalitet; respekt för värdighet alla personer; inkluderande och deltagande samhälle; interioritet; tillgänglighet; artighet; innovation; tro i närvaro av en välvillig Gud; en ekumenisk och interreligiös öppenhet; solidaritet med de fattiga; och opinionsbildning för dem som lider av orättvisor. Vi gör detta som en stolt partner med 1.000 skolor, myndigheter och universitet som utgör den globala Lasallian utbildningsnätverk.

Förstå den komplexa och föränderliga karaktär av högre utbildning i det 21-talet, är Saint Marys universitet förbundit sig att ta itu med dagens utmaningar genom att sträva efter att vara överkomliga för familjer våra studenter och genom särskiljningsförmåga struktur och smidighet i drift. Därför fungerar vi med ett antal starka, innovativa och kompletterande enheter.

Bostadsområdet grund College enhet - inbäddat i den utomordentligt vackra naturen i Winona och består av skolorna i humaniora och naturvetenskap, konst, utbildning, näringsliv, och ett seminarium för präster formation - integrerar en fyraårig grundutbildning rotad i den liberala konst och kompletteras med en dynamisk bostadsområde erfarenhet som tillåter eleverna att odla och förfina sina intellektuella, andliga och professionella kapacitet för mogen ledarskap. Vårt engagemang för relevant liberal utbildning omfattar kunskap om mänskliga kulturer och naturen; vässar kompetensen hos kritiskt tänkande, analytisk resonemang, kreativitet och effektiv skriftlig och muntlig kommunikation; och förbereder de studerande för arbete, liv, framtid stipendium, och etiska liv tjänsten.

Den grund kandidatexamen kompletteringsenheten av skolorna i Graduate och professionella program - i större Twin Cities of Minnesota - erkänner och hedrar tidigare utbildning och livserfarenhet, försäkrar en engagerande, prisvärd och tillgänglig lärande leveransmodell, och öppnar för studenter framgångsrika vägar för avancemang, karriär övergång, och forskarutbildning.

Befälhavarens och doktorsexamina enhet skolorna i Graduate och professionella program - en etablerad ledare inom flexibla och anpassningsbara schemaläggning och leveransmodeller i alla sina skolor affärer och teknik, utbildning och hälsa och mänskliga tjänster - försäkrar tillgängliga och prisvärd kvalitet privat forskarutbildning i Twin Cities och hela Minnesota och Wisconsin, ger relevanta, rigorösa och relations akademiska upplevelser för vuxenstuderande genom en integrering av praktiska, professionell och etisk utbildning som erbjuds i dynamiska och vårdmiljöer, och använder industrin och samhället partnerskap och en främst deltids kader av behöriga lärare utövare att leverera program grunda sig på principerna om samarbete team-building, engagemang för innovation, interkulturell kompetens, och praktiska tillämpade möjligheter att integrera stipendium i en verklighetstrogen sammanhang.

Den internationella akademiska initiativ enhet gör drift - både i Kenya och i Jamaica - universitetets engagemang för strategiska globala institutionella relationer som svarar mot de uttryckta utbildningsbehoven hos underserved Lasallian och katolska befolkningsgrupper runt om i världen.

Tillsammans och genom association varje enhet vid universitetet - grund bostadsområdet College, vuxna orienterade grund kandidatexamen färdigställande programmet, fortsatta studier program skolorna i Graduate och professionella program, och de internationella akademiska initiativ - strävar efter att möta eleverna där de är och att förse dem med möjligheter till tillväxt i kunskap, yrkesmässig förberedelse och personlig transformation. På detta sätt har Saint Marys tillgänglig studenter olika och flexibla utbildningsalternativ och har varit smidig nog att anpassa metoder som behov och önskemål förändring.

Följaktligen berikas av Lasallian katolska arvet, Saint Mary University of Minnesota väcker stolt, Vårdar och ger elever att etiska liv service och ledarskap, strävar efter att förändra samhället en elev i taget, och akademiker studenter som har genom åren konsekvent varit framgångsrik och stigit till nivåer av ledarskap inom områdena näringsliv, hälsa och mänskliga tjänster, regeringen, kyrkan och utbildning.

Detta är vilka vi är - en transformerande och innovativ nationella universitet med en global närvaro. Vår hundra år framgångshistoria är en extraordinär, och vi är fast beslutna att ge den omvälvande utbildning som behövs för vår dag och tid som ett modernt amerikanskt universitet i Lasallian katolska traditionen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA » Se MSc » Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Lärarexamen Att Lära Design Och Teknik

Online Heltid Öppen antagning Amerikas förenta stater Winona

Att integrera tekniska insikter och banbrytande forskning, PeM i Learning Design och teknik program omdefinierar vad som utgör undervisningen genom att utforska hur människor lär sig. Lärare omvandlas till huvudlärare, redo att ansluta med dagens olika elever. [+]

Att integrera tekniska insikter och banbrytande forskning, PeM i Learning Design och teknik program omdefinierar vad som utgör undervisningen genom att utforska hur människor lär sig. Lärare omvandlas till huvudlärare, redo att ansluta med dagens olika elever. Dra nytta av vår: Innovativ Curriculum: Designad av ledare inom utbildning i samarbete med representanter från ledande företag inom teknologiindustrin. Kunskaperna tillämpas Erfarenhet: Går bortom teori för att hjälpa dig att upptäcka nya sätt att utbilda och inspirera dina elever. [-]

MSc

Civilingenjör I Redovisning

Online Heltid Öppen antagning Amerikas förenta stater Winona

Läs avancerade redovisningspraxis samt företag och ledande skarpsinne att ta din nuvarande kunskaper till nästa nivå. [+]

Läs avancerade redovisningspraxis samt företag och ledande skarpsinne att ta din nuvarande kunskaper till nästa nivå. MS i redovisning programmet erbjuder: Kurser i ledarskap: Klasser omfattar inte bara redovisning, men också ledarskap och kommunikation, förbereda dig för ledande befattningar inom redovisning. Praktisk Learning Erfarenhet: Lär dig principerna i varje kurs som skulle kunna tillämpas omedelbart. CPA och CMA Fördel: Tjäna din herres samtidigt mottagande krediter mot auktoriserad revisor (CPA) examen och / eller Certified Management Account (CMA) certifiering. Program Designad för dina behov: Läroplanen skapades av bästa redovisnings utövare, som vet vad proffs vill och behöver för att utmärka sig i dagens marknad. [-]

Master Of Science I Projektledning

Online Heltid Öppen antagning Amerikas förenta stater Winona

Läs effektiva strategier och bästa praxis för att framgångsrikt hantera projekt med Saint Mary online MS i Project Management. Ackrediterade av Project Management Institute Global Ackreditering Center, är en av endast 38 andra skolor i världen ackrediterats av detta organ. [+]

Hålla lag på väg att avsluta komplexa projekt i tid och under budget är mer utmanande än någonsin i dagens globala och ofta virtuell arbetsplats. Läs effektiva strategier och bästa praxis för att framgångsrikt hantera projekt med Saint Marys på nätet MS i Project Management. Ackrediterade av Project Management Institute Global Ackreditering Center, En av endast 38 andra skolor i världen är ackrediterade av detta organ. Den 36-kredit-timmars läroplanen innehåller också ledarskap och management utbildning för att bygga kompetens inom beslutsfattande, kritiskt tänkande, konflikthantering, kommunikation, förhandling och mer. Lärandemål kan tillämpas på alla branscher, vilket ger dig fler alternativ och flexibilitet i hela din karriär. [-]

MA

Master Of Arts I Human Resource Management

Online Heltid Öppen antagning Amerikas förenta stater Winona

Förbered dig på en nyckel organisatorisk roll som en mänsklig resurs expert med Saint Mary online MA i Human Resource Management. [+]

Förbered dig på en nyckel organisatorisk roll som en mänsklig resurs expert med Saint Marys på nätet MA i Human Resource Management. Curriculum linje med Society of Human Resource Professionals (SHRM), innehåller det här programmet mest up-to-date sakkunskap och bästa praxis för dagens snabbrörliga, strategiskt orienterad arbetsplats. Dessutom är det levereras via en iPad utbildningsplattform som håller dig engagerad med dina kurser, professorer och klasskamrater på språng. Få fördjupad kunskap inom specifika områden av Human Resources samt principer ledarskap förvaltning. Utveckla en omfattande organisationsperspektiv att hjälpa till att styra en organisation genom tider av förändring och identifiera kort- och långsiktiga mål. Lär av lärare med praktisk yrkeserfarenhet som integrerar starka exempel från fältet i klassrummet. I programmet ingår också allmänna valfria förvaltnings, vilket gör det mer folk-fokuserade alternativ till en MBA med en HR koncentration. Undervisningen är bara $ 580 per kredit timme ett konkurrenskraftigt pris för en respekterad institution regelbundet rankas bland landets främsta universitet och högskolor av US News & World Report, Princeton Review och Forbes. [-]

Master Of Arts I Internationell Utveckling

Online Heltid Öppen antagning Amerikas förenta stater Winona

Sätt din passion för att arbeta. Lär av verkliga utövare som delar samma enhet för social och mänsklig förändring som du. Blend teori med praktiska kunskaper för att fokusera dina färdigheter på större humanitära resultat. [+]

Sätt din passion för att arbeta. Lär av verkliga utövare som delar samma enhet för social och mänsklig förändring som du. Blend teori med praktiska kunskaper för att fokusera dina färdigheter på större humanitära resultat. Gör intryck med: Omfattande Curriculum: Få kompetens att göra en direkt inverkan på ditt område av passion genom att ta itu med mänskliga och sociala förhållanden på en global skala. Praktisk tillämpning: Få en skjuts på din passion genom programmet unika fältstudie projekt. Nätverksmöjligheter: Gör förbindelser med andra likasinnade yrkesverksamma att bygga dina näringslivsorganisationer och utveckla dina kunskapsresurser. [-]

Master Of Arts I Ledarskap I Organisationer

Online Heltid Öppen antagning Amerikas förenta stater Winona

När du tjänar din magisterexamen i organisatoriskt ledarskap vid Saint Mary University på nätet, blir du en ledare med den kunskap, organisatoriska perspektiv samt kritiskt tänkande och ledarskap du behöver för att leda människor och organisationer att Peak Performance. [+]

Saint Mary organisatoriska ledarskapsutbildning förbereder dig för att vara en adaptiv ledare, redo att proaktivt identifiera och ta vara på möjligheterna att hjälpa dig själv, ditt team och din organisation att växa. När du tjänar din nätet magisterexamen i organisatoriskt ledarskap vid Saint Marys, blir du en ledare med den kunskap, organisatoriska perspektiv samt kritiskt tänkande och ledarskap du behöver för att leda människor och organisationer att topprestanda. Saint Mary online organisatoriska ledarskap magisterprogram är organiserat i fem olika grupper, varje byggnad på tidigare klustret och som leder till nästa för en fullständig ledarutvecklingsprogram. Du kommer att studera teorier och stilar ledarskap, kritiskt tänkande, personlig och yrkesetik, samarbete, teambuilding, kulturella perspektiv, juridiska och sociala ansvar, talent management, organisatoriska förändringar och utveckling, strategisk tänkande, kreativitet, och mycket mer. [-]

Master Of Arts I Pedagogiskt Ledarskap

Online Heltid Öppen antagning Amerikas förenta stater Winona

Online Master of Arts i pedagogiskt ledarskap från Saint Mary University of Minnesota hjälper dig att bli en ledare eller administratör i tidig barndom, K-12, högre utbildning, eller en företagsutbildningsmiljö. Med den kompetens och utbildning du kommer att få i denna innovativa grad program, kommer du att växa som en ledare som utvecklar andra ledare och lära sig att hjälpa andra nå sin fulla potential. [+]

Gör dig redo att leda. Den online-Master of Arts i pedagogiskt ledarskap från Saint Mary University of Minnesota hjälper dig att bli en ledare eller administratör i tidig barndom, K-12, högre utbildning, eller en företagsutbildningsmiljö. Med den kompetens och utbildning du kommer att få i denna innovativa grad program, kommer du att växa som en ledare som utvecklar andra ledare och lära sig att hjälpa andra nå sin fulla potential. Upptäck fördelarna med att tjäna en online-Master of Arts i pedagogiskt ledarskap från Saint Marys: Lär dig att utnyttja kraften i mångfald i skolor och på arbetsplatser. Mästaren strategier för positiv förändring för att skapa ett arv av effektivitet och ändamålsenlighet. Förbättra din forskning, ledning och färdighetsträning och lära sig att främja de kreativa lösningar som förvandlar din institution till det bättre. [-]

Master Of Arts I Specialpedagogik

Online Heltid Öppen antagning Amerikas förenta stater Winona

Fler studenter med exceptionalities lär i vanliga klassrum i dag än någonsin tidigare. Det är därför online Master of Arts i specialpedagogik från Saint Mary University of Minnesota är en flexibel och prisvärd grad som kan hjälpa klassrummet lärare förbättra sina egna karriärer och förbättra livet för alla elever. [+]

Fler studenter med exceptionalities lär i vanliga klassrum i dag än någonsin tidigare. Det är därför som online-Master of Arts i specialpedagogik från Saint Mary University of Minnesota är en flexibel och prisvärd grad som kan hjälpa klassrummet lärare förbättra sina egna karriärer och förbättra livet för alla elever. Vad du kan förvänta med Saint Mary online Master of Arts i Specialpedagogik: Skapa en mer inkluderande klassrumsmiljö för elever i alla förmåga nivåer. Få en ackrediterad magisterexamen från en topprankad universitet till ett överkomligt pris. Förstå de unika behov av särskilda inlärningssvårigheter, barn på autismspektrum, och / eller de med känslomässiga eller beteendestörningar. Få större karriär flexibilitet och potentiellt mer lön med en magisterexamen. Läs när som helst, var som helst på webben eller med Saint Mary innovativa iPad. IPad medföljer undervisning och det ges till alla online studenter. Lär dig med den senaste mobila tekniken som revolutionerar specialundervisning yrke. Genom online-Master of Arts i specialpedagogik vid Saint Marys, kommer du att studera den senaste forskningen och använder de mest avancerade hjälpmedel för att avslöja sätt att hjälpa eleverna över förmåga nivåer nå sin fulla potential. [-]

Kontakt
Besöksadress
700 Terrace Heights
Winona, Minnesota, 55987-1399 US
Sociala medier