Civilingenjör i näring
USEK - Holy Spirit University of Kaslik
Nyckelinformation
Välj plats
Campus läge
Jounieh, Libanon
språk
Engelsk
Studieformat
Blandad
Varaktighet
2 år
Takt
Heltid
Studieavgifter
USD 387 / per credit
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Oct 2024
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Fakulteten för konst och vetenskap vid USEK, grundad 2019, är resultatet av sammanslagningen av fakulteten för bokstäver, filosofi och humaniora, vetenskaper och musik och är en akademisk omarbetningsprocess som beslutades 2017. Fakulteten omfattar en mängd olika program som stöder forskning, undervisning och elevers inlärningserfarenhet inom humaniora, samhällsvetenskap, konst och naturvetenskap, inklusive matematik, dator och näring.
Uppdrag
Uppdraget för Institutionen för närings- och livsmedelsvetenskap vid USEK är att förbättra hälsa och välbefinnande för individer och olika samhällen lokalt och globalt genom ledarskap och spetskompetens inom närings- och dietutbildning, forskning, praktik och service.
Läroplan
Gemensam kärna
- NTR552 Advanced Medical Therapeutic Nutrition
- NTR514 Advanced Nutrition: Makronäringsämnen och mikronäringsämnen
- NTR635 Ekonomi för livsmedels- och näringspolitik
- GAA619 Kvalitetssäkring och konsumenthälsa
Specialisering
- NTR512 Advanced Food Service Management
- NTR650 Advanced Lifecycle in Nutrition
- NTR545 Avancerade ämnen i livsmedelsvetenskap och nutrition
- NTR516 Nutritionsepidemiologi
- NTR696 Praktisk statistik inom jordbruksmat och nutrition
- NTR510 Forskningsmetodik inom nutrition
- NTR688 Seminarium i näringslära
Tillval
- NTR611 Clinical Sports Nutrition
- NTR652 Diabetes, dyslipidemi och fetma
- NTR657 Utarbetande och utvärdering av hälsoprogram
- GAA523 Livsmedelsinnovation och utveckling
- NTR617 Nutrigenomics
- NTR658 Folkhälsa i Libanon
Capstone
- NTR697 Examensarbete i nutrition
Programresultat
Programma utbildningsmål
- Förstå det breda området av näringsvetenskaper såväl som områdena näringsbiokemi, näringsbedömning och forskningstekniker.
- Öka sin förmåga att analysera och tillämpa aktuell forskning i praktiken och använda dessa näringsprinciper vid behandling och förebyggande av sjukdomar.
- Utveckla effektiva muntliga och skriftliga kommunikationsförmåga för utbildning av andra näringsspecialister och andra i allmänheten.
Programutfall
- Tillämpa forskningsbaserad evidens i dietpraxis.
- Ge optimal kostrådgivning för olika typer av klienter och införa beteendeförändringar i kliniska miljöer.
- Utvärdera och kommunicera nuvarande och framtida trender inom områdena diet för förebyggande av sjukdomar, hälsofrämjande och hanteringsmetoder.
- Utveckla personliga egenskaper och prestera i tvärvetenskapliga team.