Magisterexamen i agronomisk teknik
Universidade Santiago de Compostela
Nyckelinformation
Campus läge
Lugo, Spanien
språk
Spanska, Galiciska
Studieformat
På Campus
Varaktighet
1 - 2 år
Takt
Heltid, Deltid
Studieavgifter
EUR 1 160 / per year
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
Introduktion
Titel av titeln: Magisterexamen i agronomisk teknik
Kunskapsgren: teknik och arkitektur
Centrum där det lärs ut:
Högre tekniska högskolan
R / Benigno Ledo, universitetsområdet
27002
Lugo
Datum för godkännande för Xunta de Galicias genomförande av titeln: Orde do 05/12/2013 (DOG do 20/12/2013)
Datum för offentliggörande i BOE: 04/04/2014
Datum för den senaste ackrediteringen: 2017-07-11
Ansvarig för titeln:
Examensansvarig: Pereira Lorenzo, Santiago
Undervisningsvillkor:
- Erbjudande periodicitet: årlig
- Undervisningstyp: ansikte mot ansikte
- Studieregim: fullt tempo / partiellt tempo
- Användningsspråk: spanska galiciska
Interuniversitetsgrad:
Låt bli
Koordinerande universitet:
- University of Santiago de Compostela
mål
Det allmänna målet med titeln "Master in Agronomic Engineering" är utbildningen av seniortekniker som är utbildade för att projicera, planera, organisera, styra och kontrollera de produktionssystem och processer som utvecklats inom livsmedelssektorn, inklusive de infrastrukturer och anläggningar som krävs för effektiva utförande av dessa produktiva aktiviteter, allt inom ramen för skydd och bevarande av miljön och utveckling och förbättring av landsbygdsmiljön. Studenter examen från denna magisterexamen, genom sin vetenskapliga och tekniska kunskap och sin kreativa förmåga, kommer att kunna utforma system för ekonomisk användning av naturens resurser för att erhålla och förvandla mat, fibrer för tyger och andra användbara växter eller djur. För människan. Det är tänkt att de studenter som examen från magisterexamen är yrkesverksamma som är beredda för att utöva det reglerade yrket "jordbruksingenjör" och vet hur man kan hantera förnybara naturresurser på ett rationellt sätt. Ingenjör i Spanien.
Läroplan
Curriculum
Specialiteter eller resvägar:
Master i jordbruksteknik erbjuder följande specialiteter:
- AgroEngineering
- Mjölkproduktionsteknik
- Vinodling
För att erhålla specialiteten måste studenten läsa de 6 valfria ämnen om 3 ECTS vardera (18 ECTS totalt) som utgör motsvarande specialitetsmodul, samt genomföra Externa Practices (PE) och Master's Thesis (TFM) i ämnen relaterade till den valda specialiteten. Studenten kan också erhålla examen utan specialitet; I det här fallet kommer du att fritt kunna välja de 6 valfria ämnen du vill ha, utan att vara skyldig att ha dem från samma modul, samt utföra Externa Practices och Master's Final Project i vilket ämne som helst i enlighet med den föreslagna titeln .
Överföring och erkännande av poäng:
Erkännande av poäng: består av att ett universitet godkänner de poäng som erhållits i officiella kurser, vid samma eller vid ett annat universitet, och som beräknas i andra olika kurser i syfte att erhålla en officiell examen.
Överföring av poäng: innebär att de officiella akademiska dokumenten som ackrediterar på varandra följande kurser för varje student kommer att innehålla alla poäng som erhållits i officiella kurser som tagits tidigare, vid samma eller annat universitet, som inte har lett till att man erhållit en officiell titel.
Programresultat
allmänna färdigheter
I enlighet med avsnitt 3 i bilagan till Order CIN/325/2009, av den 9 februari, som fastställer kraven för verifiering av officiella universitetsexamina som kvalificerar sig för utövandet av yrket lantbruksingenjör, måste utexaminerade från denna master förvärva följande allmänna färdigheter:
- Förmåga att planera, organisera, styra och kontrollera de produktiva system och processer som utvecklats inom jordbrukssektorn och livsmedelsindustrin inom ett ramverk som garanterar företagens konkurrenskraft utan att glömma skyddet och bevarandet av miljön och förbättringen och hållbar utveckling av landsbygdsmiljön.
- Förmåga att designa, projektera och utföra infrastrukturarbeten, byggnader, anläggningar och utrustning som krävs för att effektivt kunna utföra de produktiva aktiviteter som utförs i jordbruks-livsmedelsföretaget.
- Förmåga att föreslå, leda och genomföra forsknings-, utvecklings- och innovationsprojekt inom produkter, processer och metoder som används i företag och organisationer kopplade till agro-livsmedelssektorn.
- Förmåga att tillämpa den kunskap som förvärvats för att lösa problem som ställs i nya situationer, analysera information från omgivningen och syntetisera den effektivt för att underlätta beslutsprocessen i företag och professionella organisationer inom jordbruks-livsmedelssektorn.
- Förmåga att överföra sin kunskap och slutsatserna av sina studier eller rapporter, med hjälp av de medel som kommunikationstekniken tillåter och med hänsyn till den mottagande allmänhetens kunskap.
- Förmåga att leda eller övervaka multidisciplinära och mångkulturella team, att integrera kunskap i komplexa beslutsprocesser, med begränsad information, ta på sig det sociala, etiska och miljömässiga ansvaret för sin yrkesverksamhet i harmoni med den socioekonomiska och naturliga miljön där de verkar.
- Förmåga att utveckla nödvändiga färdigheter för att fortsätta lära sig självständigt eller riktat, införliva nya koncept, processer eller metoder som härrör från forskning, utveckling och innovation i sin yrkesverksamhet.
Galleri
Karriärmöjligheter
Avgångar
Lantbruksingenjörsexamen är en av dem med lägst värden i jobb som inte är relaterade till examen. Anställningen nås genom personliga kontakter eller eget initiativ (i mer än 50 % av fallen) och i genomsnitt tar det lantbruksingenjören 4,1 månader att hitta sitt första jobb. Inom arbetsinföring är de grundläggande aktiviteterna de som ingår i underrubrik teknik (konsult, bygg och anläggningar, miljö och hälsa och säkerhet), följt av offentlig förvaltning samt leverans- och tjänsteföretag.