Master i matsteknik
University of Algarve
Nyckelinformation
Campus läge
Faro, Portugal
språk
Portugisiska, Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
2 år
Takt
Heltid
Studieavgifter
EUR 2 000 / per year *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2023
* inhemska studenter: 1100 € / år; internationella studenter: 2000 € / år
Introduktion
Välkommen till UALG Virtual Fair!
Utmaningen med social distans gör det underligt att vi alla är närmare.
Vem som helst var som helst, var som helst i landet eller i världen, har möjlighet att besöka UALG Virtual Fair och lära sig om våra erbjudanden för läsåret 2020/2021.
Vad väntar på dig?
Under två veckor kommer deltagarna att kunna besöka en interaktiv paviljong, där utställningar från alla högre skolor och högskolor kommer att finnas med material för att publicera utbildningserbjudanden för samråd och nedladdning. Varje monter kommer också att ge en livechatt där deltagarna kan ställa frågor. Den virtuella mässan öppnar också utrymme för kurspresentationssessioner, överförda genom videokonferens. Veckan från 15 till 19 juni kommer att ägnas åt TeSP-kurser, kandidatexamen och integrerade magister, medan veckan från 22 till 26 juni kommer att ägnas åt forskarkurser och magister. Kom och upptäck, utforska, ifrågasätta, känna och välj University of Algarve !
Översikt
Syftet med MSc-programmet i livsmedelsteknologi är att ge en allmän förståelse för livsmedelsegenskaper och produktion, och kunskap om tekniker som är involverade i produktion av säker och hälsosam mat som kvalificerar mottagaren inte bara att analysera och kontrollera utan också att utforma, innovera och utveckla livsmedelsproduktionssystem och livsmedelsprodukter.
De som fullföljer MSc i livsmedelsteknologi kan integrera forsknings- och utvecklingsinstitutioner (FoU) -institutioner / -avdelningar, livsmedelsföretagets tekniska personal eller arbeta på mellan- / högre ledningsnivå i livsmedelsindustrin. De förvärvade färdigheterna gör det möjligt för dem att genomföra aktiviteter som är förknippade med t.ex. bearbetning och analys av livsmedel och (alkoholhaltiga) drycker, forskning och utveckling av nya livsmedelsprodukter och processer, livsmedelssäkerhet och kvalitet, utvärdering och begränsning av livsmedlets miljöpåverkan livsmedel, spårbarhet och äkthet.
Kursstruktur
Curricular Unit | ETCS | Koda |
Hantering av livsmedelsprodukter, kvalitet och säkerhet | 5 | 15071049 |
enzymologi | 5 | 15071050 |
Termiska och framväxande processer | 5 | 15071051 |
Dataanalys och experimentell design | 5 | 15071052 |
Teknologi för produktion och analys av alkoholhaltiga drycker | 5 | 15071053 |
Alternativ I Visa 2 läroenheter som finns i alternativet ovan | 5 | 15079000 |
Curricular Unit | ETCS | Koda |
Industriell mikrobiologi | 5 | 15071007 |
Seminarium | 5 | 15071009 |
Teknologi för produkter av animaliskt ursprung | 5 | 15071054 |
Teknologi för produkter med växtursprung | 5 | 15071055 |
Vattenteknik | 5 | 15071056 |
Alternativ II Visa 1 läroenhet (er) som finns i alternativet ovan | 5 | 15079001 |
Curricular Unit | ETCS | Koda |
Rapportera | 15 | 15071014 |
Disputation / projekt / Placering Visa 3 läroenheter som finns i alternativet ovan | 60 | 15079004 |
Förkunskapskrav
Vakansnummer: 20
Minsta antal studenter: 8
Åtkomstvillkor:
- Innehavare av examen inom matteknik, livsmedelsvetenskap, biologi, kemi, jordbruk, bioteknik, biomedicinska vetenskaper eller motsvarande examen, erhållna i enlighet med principerna för Bologna-processen.
- Innehavare av utländsk akademisk examen: - tillskrivs i den första studiecykeln organiserad enligt principerna för Bologna-processen av en signatärstat till denna process; - erkänd som att uppfylla målen för en examen av vetenskapliga råd, teknisk-vetenskapliga råd eller vetenskapliga kommitté för tillhörande organisatoriska enheter.
- Om det är vederbörligen motiverat, innehavare av en akademisk, vetenskaplig eller professionell curriculum vitae som erkänns för att bevisa förmågan att genomföra denna studiecykel av vetenskapliga råd, teknisk-vetenskapliga råd eller vetenskapliga kommitté för tillhörande organisatoriska enheter.
Kriterier för urval av kandidater:
- Akademiska kvalifikationer (kursens längd och längd) [Max: 5 poäng].
- Utbildning (slutliga ställning) [Max: 5 poäng].
- Studiebedömning (yrkesmässig och vetenskaplig erfarenhet) [Max: 5 poäng].
Vid slips krävs realisering av en intervju.
Obligatorisk dokumentation
- Vänligen fyllt ansökningsformuläret.
- Intyg om akademiska kvalifikationer.
- Meritförteckning.
- Kopia av personligt identifieringsdokument (Citizen Card eller motsvarande).
- Rekommendationsbrev (valfritt).
Karriärmöjligheter
De som fullföljer MSc i livsmedelsteknologi kan integrera forsknings- och utvecklingsinstitutioner (FoU) -institutioner / -avdelningar, livsmedelsföretagets tekniska personal eller arbeta på mellan- / högre ledningsnivå i livsmedelsindustrin. De förvärvade färdigheterna gör det möjligt för dem att genomföra aktiviteter som är förknippade med t.ex. bearbetning och analys av livsmedel och (alkoholhaltiga) drycker, forskning och utveckling av nya livsmedelsprodukter och processer, livsmedelssäkerhet och kvalitet, utvärdering och begränsning av livsmedlets miljöpåverkan livsmedel, spårbarhet och äkthet.