Master i turism och gästfrihet
ESEI International Business School Barcelona
Nyckelinformation
Campus läge
Barcelona, Spanien
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
1 år
Takt
Heltid
Studieavgifter
EUR 9 700 *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
07 Oct 2024
* helårsbetalning. Semesterbetalning: 9 300 €
Introduktion
foto med tillstånd av ESEI International Business School Barcelona
Avancera din karriär och ledarskap i den blomstrande turism- och gästfrihetsindustrin!
ESEI: s mästare i turism och gästfrihet är en praktisk examen, idealisk för personer som är passionerade för konsumentrelationer, innovation, strategi och hotellledning.
Programmets mål och struktur
ESEI: s masterprogram i turism och gästfrihetshantering fokuserar på följande mål:
Global turism - Hotellhantering och verksamhet - Kundrelationer - Marknadsföring och varumärkeshantering
Programstruktur: Antal moduler: 10 (4 hp vardera) Examensarbete: 20 hp
moduler
Hotellledning och verksamhet | Internationell företagsledning |
Intäktsförvaltning | Global turism |
Hantering av kundrelationer | Branding och marknadsföring för turism |
Event Management och MICE Tourism | Strategisk kommunikationshantering och PR |
Professionell kommunikation och utveckling | Innovation inom gästfrihetsbranschen |
Karriärfärdigheter - Valfritt | Bygg ditt professionella nätverk - Valfritt |
Behöver veta
- Startdatum - Vår (februari) & höst (oktober) varje år
- Varaktighet - 1 läsår
- 100% engelskspråkig instruktion
- Studieläge - Heltid - 100% på campus
- Klassschema - Veckodagar, kvällsschema 18:30 till 21:30
- Dubbel examen tilldelas av ESEI International Business School och Universidad Católica de Murcia
- Extra-kurrikulära spanska klasser tillgängliga
Förkunskapskrav
- Kandidatexamen eller 5 års arbetslivserfarenhet relaterad till examen
- Bevis på engelskkunskap motsvarande B2-nivå (CEFR) - TOEFL 78 / IELTS 6.0 / Bevis på att jag tidigare har studerat på engelska i minst tre år.
Kursavgifter
- Ansökningsavgift: € 150 (endast icke-EU-sökande)
- Helårsbetalning: 8 900 €
- Semesterbetalning: 9 300 €
Antagningar
Läroplan
-
- Karriär Tjänster
Programresultat
Vår Master in Tourism and Hospitality Management har skapats för ultimata gästfrihetsproffs, som vill lära sig verksamheten inifrån och ut.
Med vårt program kommer du att utveckla din kunskap om de utmaningar som turistnäringen står inför och lära dig vilka nya trender som sannolikt kommer att erbjuda spännande möjligheter för företag inom denna sektor.
Du får reda på den senaste utvecklingen inom marknadsföring och varumärkesbyggande inom detta dynamiska område, och du kommer att få en grundlig förståelse för de viktigaste principerna för mänskliga resurser. Och det är bara början!
Kärnmodulerna kommer att utrusta dig med en avancerad kunskap om de tvärvetenskapliga relationerna mellan turism, gästfrihet och förvaltning.
Stipendier och finansiering
ESEI:s stipendier är ett sätt att erkänna akademiska, professionella och personliga prestationer av våra studenter. Vi delar ut upp till 10 % stipendier till studenter som har visat:
- Akademisk excellens
- Bra medborgarskap
- Enastående förmåga inom sport
- Ledarskap i näringslivet
Stipendier delas ut enligt skolans ledningsgrupp från fall till fall baserat på visad meriter.
Galleri
Karriärmöjligheter
Letar du efter att få en roll på chefsnivå på din nuvarande arbetsplats, eller hitta en fantastisk ny karriär inom turism- och besöksnäringen?
Med vår Master in Tourism and Hospitality Management kan du få värdefulla meriter som hjälper dig att uppnå dina professionella mål.
Det finns många karriärmöjligheter tillgängliga för akademiker som slutför en Master i turism och gästfrihet, inklusive reception, hushållning, evenemang, mat och dryck för att nämna några. Direktörspositioner och andra chefsroller är också vanliga bland gästfrihetsutexaminerade.
Genom att dra nytta av dina färdigheter kan du också utveckla karriärer inom onlinemarknadsföring, PR och konferensledning bland annat.
Vår mästare i turism och gästfrihet kan öka dina chanser att lyckas som professionell.