MÄSTARE I ITALIEN CUISINE
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
Nyckelinformation
Campus läge
Calabria, Italien
språk
Italienska
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Oct 2023
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Evolution är det första kravet på kulinarisk utbildning. Kursen är utformad för att uppfylla detta krav och för att agera med omedelbara och effektiva resultat. Masterprogram för italiensk mat och viner, den mest omfattande kulinariska kursen i Italien, ger deltagarna ett globalt perspektiv av matlagning och restaurangservice som gör det möjligt för dem att utveckla en personlig känsla av professionalism som krävs för att arbeta framgångsrikt med avancerad italiensk mat inom livsmedels- och gästfrihetsindustrin.
Programmet är utformat för att integrera kulinarisk träning med akademiska studier och fältupplevelse med avancerad matlagningsteknik, ämnen av samtida betydelse, livsmedelsvetenskap, estetik och sensorisk uppfattning som ramar. Evolution of Italian Cuisine är en undersökning av smak, ingredienser och smaktekniker. Deltagarna forskar och förbereder representativa italienska regionala menyalternativ samt genomför en intensiv analys av principerna för italiensk mat.
När eleverna förbereder moderna och regionala rätter i en restaurangmiljö betonar kursen matlagningstekniker och ingredienser som används i samtida och klassiska rätter. Genom att demonstrera utvecklingen av det italienska köket är deltagarna beredda att skapa sina egna recept baserat på dessa principer. Planering och order för produktion, stationsorganisation, förberedelse och plätering, timing, smakutveckling och andra produktionsrealiteter i en restaurang undersöks.
Bak- och konditorivaror integreras också med grundläggande baktekniker, ämnen av samtida betydelse, livsmedelsvetenskap, estetik och sensorisk uppfattning som ramar. Genom att undersöka smak-, bak- och bakverkstekniker, ingredienser och kryddor lär sig deltagarna principerna och teknikerna som används vid beredningen av bakverk av hög kvalitet. Tyngdpunkten läggs på avancerad produktionsteknik och utvärdering av kvalitetsprodukter. Ämnen inkluderar grundläggande konditorivaror, konditorivaror, grundläggande kakor, chokladarbete och kemi.
Slutligen tar Italiens främsta sommelier mysteriet ur att förstå italienska viner och deras plats på menyn. Genom provningar och studiematerial kommer deltagarna att förstå hur man kopplar ihop regionala viner med motsvarande kök samt smälter italienska viner i andra kök. Landets bästa och minst kända viner studeras och testas både i laboratoriet och på utvalda gårdar.
En integrerad del av programmet är planerade utflykter till flera av Italiens viktigaste gastronomiska centra. Hantverkare av vin och ost, olika restauranger på flera restauranger och kulinariska resor på Sicilien gör det möjligt för deltagarna att uppleva den italienska kulturen och upptäcka hur den har påverkat sitt kök.
Programmet kulminerar med verklig arbetserfarenhet inklusive sida vid sida förberedelser av traditionella och innovativa italienska och europeiska rätter som står i kontrast till smaker, färger och näringsvärden som ger deltagarna möjlighet att se och smaka på utvecklingen av italiensk mat och, ännu viktigare , förmågan att utveckla sin egen teknik för utveckling av nya recept. Teknikerna framgår av en slutanalys av menyer från världens bästa italienska restauranger av italienska mästare.
Om skolan
Frågor
Liknande kurser
Magisterexamen i italiensk mat och vin
- Padua, Italien