1 mars

SCI-Arc

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

1 mars

SCI-Arc

SCI-Arc M.Arch en är ett treårigt, sju sikt professionell Master of Architecture programmet. Kärnan i programmet omfattar arkitektoniska experiment och lärande genom att göra.

Öppen för sökande som innehar en kandidatexamen eller motsvarande i någon ämnesområdet kräver M.Arch ett program närvaro för höst- och vårtermin i de två första åren, och hösten, våren och sommaren när det gäller det tredje året. Läroplanen är horisontellt integrerat och vertikalt progressiv, börjar med en fyra-termin kärnsekvens där eleverna att utveckla en ram för den disciplin och en stark grund för kritisk undersökning och experimenterande.

Varje termin designstudio är integrerat kopplade med kurser i visuell, kulturella och tillämpade studier, ge inblickar i förhållandet mellan arkitektur och tekniska framsteg, representation och social förändring. Med varje progressiv termin, eleverna blir mer sofistikerade i att ta itu med komplexa arkitektoniska problem när du testar sina egna intellektuella och design övertygelser.

Mars

Efter avslutad kärnsekvensen, är studenter uppmanas att välja från en mängd avancerade studios och seminarier där de undersöker de senaste innovationerna inom teknik, fram nya metoder för att utforma analys och innovation genom tillämpad forskning. Programmet lägger särskild vikt vid produktion av arkitektur och de sätt på vilka gör producerar en unik intelligens inom området.

Studenter slutföra sina studier med en utforskade oberoende arkitektonisk avhandling, som de presenterar i en offentlig utställning.

Den M.Arch ett program är ackrediterat av Naab (National Architectural ackrediterande Board).

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Los Angeles, California
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Los Angeles, California
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan