Arkitektur

SRH University Heidelberg

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Arkitektur

SRH University Heidelberg

Kursöversikt

Din studie består av obligatoriska och valbara moduler. De obligatoriska moment består av två till tre systematiskt samordnade enskilda händelser vardera. I elektiv område du väljer från ett brett spektrum två avdelningar och fördjupa sina individuella intressen. Modulen Tabellen visar en lista över hela utbildningsprogrammet.

Den rad magisterexamen är att fördjupa utsläppande på kandidatexamen programmet och har två inriktningar: "europeiska byggnadskultur" och "Construction Project Management". Allmänna prioriteringar Magisterprogrammet är hållbar konstruktion och byggande, Projektering, ekonomi, energieffektivitet, juridik och ekonomi, projektutveckling och egendom och byggande.

Tvärs modulerna Theory of Architecture, Design och konstruktion I och II, Construction Management och juridik, två valbara kurser, ett CAD-modul och examensarbete och symposiet är att slutföras.

Programmet omfattar 90 högskolepoäng (CP), med en vanlig studieperiod på tre terminer. Under denna tid måste åtta 5-veckors moduler, en 2-veckors modul, och Examensarbete i mängden 3 månader slutföras. Sökande med 180 CP kan enligt en preliminär kurs 30 CP köp (start: April) för att uppnå den föreskrivna av ständiga konferensen för att få en magisterexamen 300 CP.

Den rad Masterprogrammet "arkitektur" som kan inträde i arkitekt.

PLAN

Förutom nödvändig kompetens vi förbereder från början fokuserat på din karriär på arkitekturområdet: i många övningar och tvärvetenskapliga projekt du lösa ensam och i team praktiska exempel. Med din magisterexamen i arkitektur vid SRH University Heidelberg du är definitivt redo för framtidens utmaningar.

Även den berömde italienske arkitekten Renzo Piano skrev:

"Den arkitektyrket är en äventyrlig aktivitet: En ram professionell i balansen mellan konst och vetenskap, på åsen mellan uppfinningen och minne, mellan modet att modernitet och verklig respekt för traditionen."

Arkitekten används i många olika verksamhetsområden. Han är inte bara riktningar, men också konsult och organisatör. På uppdrag av ägaren, är han ansvarig för design och konstruktion planering. Han ritade byggnaden efter hans individuella idéer och önskemål. Som konsult, stödde han både i juridiska frågor samt kontrollkostnaderna. Under byggtiden, fungerar den som en manager - han organiserade och övervakade hela byggprocessen.

Ytterligare tillämpningsområden är i byggbranschen (Konstruktion / civilingenjörsstudier), fastighetsbranschen och den offentliga sektorn (byggledning).

Behörighet

För att vara berättigad till masterprogrammet arkitektur, måste följande villkor uppfyllas:

  • berufsqualifizeriender universitetsexamen (kandidatexamen eller Diploma) vid institutionen för arkitektur
  • Slutbetyg på minst 2,5 funktionen.
  • Personlig intervju.
Denna skola erbjuder program i:
  • Tysk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
18 - 24 månader
Heltid
Price
Pris
670 EUR
per månad
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Heidelberg, Baden-Württemberg
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Tyskland - Heidelberg, Baden-Württemberg
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan