Avancerad Master of Motion Graphics

Allmänt

3 tillgängliga platser
Läs mer om det här programmet på institutionens hemsida

Programbeskrivning

  • Modaliteter: Ansikte mot ansikte eller Online (Live)
  • Nästa start: 29 juni eller 14 okt 2020 | Varaktighet : 540 timmar ( 10 månader )
  • Registreringsperiod öppen

Motion Graphics Master riktar sig till personer som är intresserade av den audiovisuella sektorn, mer specifikt i VFX- och 3D-rörelsegrafik, ingen förkunskaper är nödvändig för en adekvat användning av Master.

minions, animation, figure

Innehållet i Motion Graphics Master

Med Advanced Master in Motion Graphics kan du lära dig att utföra alla typer av 3D-multimediaarbete (videor eller bilder) så att du senare kan ge dem rörelse ("rörelse") eller animering.

Tack vare den grafiska designmodulen som den här magisterexamen innehåller kommer studenten att förvärva den nödvändiga kunskapen för att kunna göra någon design tack vare de mest prestigefyllda och viktiga verktygen från Adobe för denna typ av projekt: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator och Adobe Indesign . När du behärskar dessa verktyg kommer det inte bli någon design av din fantasi som du inte kan ta med till en datorskärm.

Å andra sidan, tack vare modulen för redigering och efterproduktion av digital video (VFX) och rörelsegrafik, kommer eleverna att lära sig att använda den viktigaste programvaran för audiovisuell efterproduktion: Adobe Premiere och Adobe After Effects . Adobe Premiere är det mest använda videoredigeringsverktyget på grund av det mycket intuitiva gränssnittet och användarvänligheten, och kraften i filter och övergångar som gör att du kan redigera videor med hög kvalitet och dynamik. Det tillåter också att arbeta med ljud, som ett komplett verktyg för digital videoredigering. På samma sätt framträder Adobe After Effects för att vara en applikation som har formen av en studio avsedd för skapandet eller applikationen i en komposition, liksom förverkligandet av professionell rörelsegrafik och specialeffekter, som från dess rötter i princip består av superpositionen av lager.

Till dessa två tidigare moduler måste vi lägga till Cinema 4D- modulen, som sticker ut för att tillgodose de professionella behoven för 3D-modellering, texturering, animering och rendering. Cinema 4D erbjuder anpassningsbara inställningar som är lämpliga för alla branscher och på alla färdighetsnivåer. Tack vare dess integration med Adobe Photoshop eller After Effects kan du dessutom arbeta med animationer, scener och komplexa 3D-element.

karriärmöjligheter

  • Rörelsegrafer / designer 3D
  • Digital videotekniker
  • VFX-specialist
  • Digital videoredigerare
  • Efterproducent av digital video
  • Digital videobelysning
  • Frilans för reklambyråer, TV-nätverk, audiovisuella produktionsföretag

modaliteter

Personligen eller online : du kan ta emot Motion Graphics Master i Madrid eller Sevilla personligen eller göra Motion Graphics Master online . Onlinemodaliteten undervisas alltid live (på live), även om ett arkiv för dessa inspelade klasser upprätthålls på begäran av studenterna. Studenter har också ett kraftfullt och intuitivt virtuellt campus utvecklat av Google för att delta i klasser och i sin egen utbildning på en daglig basis.

pris

4 450 €. Få 40% RABATT på det totala priset för dina studier om du registrerar dig för att studera sommaren 2020 genom att ange koden "yomequedoencasa". Eller 25% RABATT på det pris som visas med koden "framtida design" under registreringsprocessen som börjar i oktober (erbjudande med begränsad tid).

finansiering

Upp till 10 månader. Samråd i sekretariatet.

Universitetets magisterexamen för dessa studier

Du behöver bara välja det här alternativet under anmälningsprocessen och betala ett extra belopp för att täcka universitetsavgifterna vid Madrid Distansuniversitet (UDIMA).

Senast uppdaterad Aug 2020

Om skolan

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Pa ... Läs mer

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Partner, especializado en el sector del diseño y marketing digital, con sedes en Madrid, Sevilla y próximamente también en Lisboa. Nuestros cursos, masters y títulos superiores se desarrollan en cuatro áreas: Diseño gráfico, Desarrollo web, Marketing Digital y Edición y Postproducción de Vídeo Digital (VFX) y Motion Graphics. Läs mindre
madrid , sevilla , madrid + 2 Mer Mindre