Champagneprogram
Wine Scholar Guild
Nyckelinformation
Campus läge
Washington, Amerikas förenta stater
språk
Engelsk
Studieformat
Distansutbildning
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2023
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
ETT OMFATTANDE STUDIE- & CERTIFIERINGSPROGRAM PÅ CHAMPAGNES VIN
Detta är en fördjupad studie som genomförs på masternivå och är avsedd för alla engagerade vinstudenter oavsett om de är vinproffs eller seriösa vinhobbyister.
Ett drömteam av Champagne-experter från hela världen ger en unik och dynamisk inlärningsupplevelse på Champagne-vinerna via webbaserad undervisningsteknik.
Champagne fångar hjärtan, sinnen och smakarna av vinälskare runt om i världen som inget annat vin. Det är ett av de starkaste territoriella vinmärkena i världen, och ingen vinspecialist kan överväga sin utbildning komplett utan att ha djupgående kunskap om denna fascinerande region.
Lär dig av en prestigefylld panel av gästinstruktörer inklusive:
Essi Avellan MW
Redaktör för FINE Champagne-tidningen, ordförande för Decanter World Wine Awards 'Champagne-panel och reviderande redaktör för Christies World Encyclopedia of Champagne and Mousserande vin av Tom Stevenson.
Peter Liem
Prisbelönt författare av Champagne, författare och utgivare av ChampagneGuide.net och tidigare seniorkorrespondent för vin och sprit.
Steve Charters MW
Tidigare professor i Champagne Management, Reims Management School och nuvarande professor i vinmarknadsföring vid School of Wine & Spirits Business vid Burgundy School of Business.
Charles Curtis MW
Tidigare chef för vin för Christie's i både Asien och Amerika, grundare av Institute of Master of Wine årliga champagneprovning, författare och spaltist.
Robert Walters
Ägare av Bibendum Wine Co., vingårdägare och prisbelönt författare till Bursting Bubbles: A Secret History of Champagne.
Carl Edmund Sherman
Internationell utvecklingskonsult för Champagne-märken och Champagne-ambassadör.
Patrick Schmitt MW
Chefredaktör på The Drinks Business och en specialist på Champagne, besöker regionen regelbundet, ordförande för Champagne Masters, redigering av den årliga Champagnerapporten och författare till originalforskning om de förändrade sockernivåerna i Brut NV Champagne under 21 år period för sin MW-avhandling.