Civil Engineering magisterexamen program

Allmänt

4 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Magisterexamen Väg- och vattenbyggnad

Den magisterexamen Civil Engineering vid Biberach universitet utvecklas och kompletteras i ungkarl främst tekniska innehållet genom management komponenter, projektledning och genom tillämpad Bauinformatik, infrastrukturprogram beräkning och finita elementmetoder. Det vetenskapliga studiet av särskilda tekniska innehållet stöds genom ett nära samarbete med det tvärvetenskapliga institut Biberach universitet.

Här, i fokus enligt majors i föregående kandidatexamen eller forskarutbildning (t.ex.: Konstruktionsteknik, Transport, hydraulisk), böjelser eller yrkeserfarenhet är inställda differentierade.

För att möjliggöra den stående i den professionella ingenjör eller civilingenjör deltid masterprogrammet, e-learning komponenter och block kurser är att ge vorgesehen.um deltid, är e-learning komponenter och block kurser som tillhandahålls.

Varför Mästare?

Civilingenjörer ta på uppgifter och ansvar inom alla områden av vår vardag tekniska miljön. De planerar, konstruera, bygga och underhålla byggnader och anläggningar av alla slag; utveckla material och komponenter, konstruktion och arbetssätt, beräkningsmetoder och programvara; organisera, beräkna och övervaka processer och rutiner.

De utbildningskrav i modern anläggnings är lika varierande och allt mer komplexa; platsen för den klassiska arkitekten är nu den "high-tech ingenjör" avgick.

Med så många praktiska problem för civilingenjörer med ytterligare tekniska och administrativa kunskaper och nyckeltekniker lednings krävs. Detta tillhandahålls vid Biberach University magisterexamen i "Anläggning". Kursinnehållet är praktisk och inriktad på mångsidiga, särskilda krav i en av de största yrkesområden världen.

Struktur / process av masterprogram

Masterprogrammet är modulärt och består av närvaro faser (blockera kurser etc.) och kontrollerad inhemska bidrag (e-learning). Föreläsningar och seminarier hålls på lördagar delvis. Således är magisterexamen också deltid möjligt.

Varje vinter termin startar ett nytt magisterprogram. Emellertid, kan kursen startas antingen på vintern termin eller sommaren termin. Studenterna på sommaren termin kan integreras utan tidsförlust i den aktuella modulen.

Standarden studietiden inklusive examensarbete 3 terminer och avslutas med den akademiska graden av Master of Civil Engineering (M.Eng.).
För att magisterexamen elev får 90 hp.

Förutsättningar

Som en förutsättning för magisterexamen i civilingenjörs bevis på en kandidatexamen eller diplom uttalanden med ovannämnda genomsnittliga provresultat i civilingenjörsstudier är att ge en inhemsk eller utländsk högskola eller en erkänd motsvarande examen än i nivå med minst tre års studier.
Detaljerad information om antagning till masterprogrammet återfinns i bolagsordningen för urvalsprocessen.

Anmälan och antagning

Du kan börja din magisterexamen i civilingenjörs på vintern termin eller sommaren termin! Sista ansökningsdag för höstterminen är 15 juli!
Ansökningstiden för sommarterminen är den 15: e Januari!

Ansök så tidigt som möjligt så att eventuella avvikelser kan lösas i tid före ansökningstidens utgång.
På kandidatprofil för mer information, ansökningar om godkännande, länkar, nedladdningar och lämplig kontaktperson för att studera i Biberach, och datum för nästa informationsdagar vid universitetet.

Karriärmöjligheter

Kategorier för civilingenjörer med en magisterexamen

 • byggföretag
 • Ingenjörs- och planeringskontor
 • Planeringsavdelningar (senior service)
 • Kontor och avdelningar för civilingenjörs (senior tjänst)
 • vägbyggen
 • hydraulisk
 • vatten Hantering
 • Anläggningar för försörjning och avfallshantering
 • Vägtransporter
 • Anlagenbau
 • Försäkrings- och fastighetsförvaltningar
 • programvaru
 • Bygg avdelningar i större industri- och serviceinrättningar
 • ...

Karriärmöjligheter

Den framgångsrika grad öppnar upp olika karriär, även i områden som konventionella byggnader inte direkt berör, såsom fordonsteknik, inom flygindustrin eller i biomekanik. Även under byggkrisen under de senaste åren, har ingenjörer Biberach University varit framgångsrika på marknaden. En undersökning av de utexaminerade från sista terminen visade att mer än 90% har hittat ett jobb inom en kort tid.

En del av Master examen skulle kunna göra en karriär förändring från exklusiva restaurang i seniorstatsförvaltningen efter examen.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Traditionell eine Hochschule für Bauwesen steht die Hochschule Biberach für die klassischen Disziplinen Architektur und Bauingenieurwesen. Spezialangebote differenzieren diese Studienangebote: Projekt ... Läs mer

Traditionell eine Hochschule für Bauwesen steht die Hochschule Biberach für die klassischen Disziplinen Architektur und Bauingenieurwesen. Spezialangebote differenzieren diese Studienangebote: Projektmanagement (Bau) sowie Betriebswirtschaft (Bau & Immobilien). Läs mindre
Biberach , Ulm , london , Zurich + 3 Mer Mindre