Civila civilingenjör

Allmänt

Programbeskrivning

Kurs

Civilingenjörsdoktorandkurs kan åstadkommas på fem år (10 perioder) och är uppbyggt för att ge de klassiska teoretiska grunder och de mest moderna avancerade tekniker som gäller för problemlösning i området.

druva

Kursen ger studenten en gedigen bakgrund inom verksamhetsområdet, växer i omfattning på grund av den ständiga tekniska utvecklingen av den moderna världen, med fokus på icke-angrepps för miljön och delaktighet, ökningen av civilingenjörer i förvaltningsverksamhet , förvaltning och planering.

Varje dag finns det många och djupgående förändringar, på grund av utvecklingen av nya material och tekniker, och skapande och införande av nya analysmetoder, påverkas genom användning av datorer. Därför har civilingenjörs verksamhetsområde utvidgas och extrapoleras de traditionellt attraktiva lägen (strukturer, geotekniska och transport, vattenresurser och byggmaterial).

Till följd av de innovationer och försöker behålla de nuvarande examen läroplan och undervisningsmetoder, ger civilingenjörs kurs på UVA sina studenter med studiebesök och praktiska lektioner i geotekniska laboratorier, byggmaterial, topografi och beräkningsorgan.

Kurs funktioner

Kursen ger studenten en gedigen bakgrund inom verksamhetsområdet, växer i omfattning på grund av den ständiga tekniska utvecklingen av den moderna världen, med fokus på icke-angrepps för miljön och delaktighet, ökningen av civilingenjörer i förvaltningsverksamhet, förvaltning och planering. Till följd av de innovationer och försöker att hålla sig uppdaterad läroplanen för grund- och undervisningsmetoder, civilingenjörs Kurs i UVA erbjuder sina studenter med studiebesök och praktiska lektioner i geoteknik laboratorier, byggmaterial, topografi och beräkningsorgan.

Differentiell UVA

  • Kursen har Geotekniska laboratorie, Byggnadsmaterial och armerad betong, och IT-infrastruktur bestående av sju datorsalar och två multimedia rum;
  • Civilingenjörs har fyra stora fronter: Strukturer, geoteknik och Roads, vattenresurser och byggmaterial. Och ständigt hålla jämna steg med de tekniska innovationerna, civilingenjörs Kurs i UVA behåller sin läroplan och uppdaterade pedagogik.
  • Kursen ger sina studenter med tekniska besök och praktiska lektioner, efter och utövar den teknik som används av företag, ge dem en kritisk syn på tekniska problem, utöka sin förmåga att skapa och föreslå riktade och effektiva lösningar.
  • Stöder konkurrenskraft i den nya ekonomin, ger civilingenjörs Course också sina studenter med en rad kompletterande verksamheter, vetenskapliga projekt och projekt som genomförs under kursens gång Engineering och utveckling av monografin.
  • Erfarenheterna gör ingenjören att uppnå värdefulla arbetstillfällen. Graduation gör det möjligt för professionella att fortsätta i det akademiska livet, vare sig som student i fortbildning och examen antingen som lärare och forskare.
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

A UVA foi fundada em 1971 e passa nos últimos anos por um acentuado processo de crescimento acadêmico, tendo obtido resultados de destaques nas últimas avaliações do Ministério da Educação (MEC). Em 2 ... Läs mer

A UVA foi fundada em 1971 e passa nos últimos anos por um acentuado processo de crescimento acadêmico, tendo obtido resultados de destaques nas últimas avaliações do Ministério da Educação (MEC). Em 2012, a instituição atingiu a faixa 4 do Índice Geral de Cursos do MEC (de 1 a 5), o mais alto alcançado por uma universidade privada no país. Läs mindre