Civilingenjör i livsmedelssäkerhet och kvalitetsteknik
University Of Debrecen
Nyckelinformation
Campus läge
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Heltid
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
* per läsår
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Akademisk disciplin: Jordbruksvetenskap
Grad: Master of Science (MSc)
Kvalificering: Livsmedelssäkerhet och kvalitetsingenjör
Varaktighet: 4 terminer
Erhållna krediter: Magisterexamen kräver att 120 poäng uppnås (ETC).
Mål av programmet: Civilingenjören i livsmedelssäkerhet och kvalitet är utformad för att utveckla din grundkunskap och förbättra den genom applikation och forskning. Matvetenskapsområdet är brett och programmet speglar denna mångfald, med tonvikt på råmaterialkvalificering, bearbetningsteknik, kvalitetsanalys och kvalitetssäkring.
Språkkrav: Engelska språkkunskaper (TOEFL 547 / IELTS 6,0 / muntlig tentamen)
Förkunskapskrav: Kandidatexamen i matteknik, kemoteknik, biologisk vetenskap, agronomi.
Föreläsning: 49% Övning: 51%
Huvudämnen inkluderar typiskt (denna lista är vägledande och föremål för förändring): Mätning och experimentella mönster, livsmedelsförväntningar, konsumentskydd, separationsteknik, kvalitet och säkerhet i livsmedelsteknik (HACCP i praktiken), livsmedelsmarknadsföring, grunderna för mat Mikrobiologi, ledning och kommunikation, spektroskopiska metoder, näringsvetenskap, essentiell molekylcellsbiologi, mikrobiologiska aspekter av livsmedelskvalitet och -kvalitet, kvalitetsstyrning, kvalitetsledning, reglering av livsmedelsproduktion, kvalitet och säkerhet, livsmedelsgiftikologi, förankrade analytiska metoder, kvalitetshanteringssystem och revision i livsmedelskedjan, spårbarhet i livsmedelskedjan, livsmedelsindustrins ledning och ekonomi, radiologi inom livsmedelsindustrin, analys och mikrobiologisk snabbmetoder, livsmedelskvalitet och säkerhetsriskanalys, reologin i matprovning, avhandlingens praktik, övning: studenterna bör slutföra en 4-veckors fältpraxis. Karriärmöjligheter: Postgraduate kan gå vidare till doktorandstudier eller hitta anställning inom mat och dietetikvetenskaplig forskning, föreläsning, konsultverksamhet eller andra vetenskapsbaserade sektorer inom livsmedelsvetenskapsindustrin.
Avgifter: Ansökningsavgift 150 USD, inträdesavgift 350 USD
Undervisningsavgift: 7.500 USD / år