Civilingenjör (MS)

Allmänt

Programbeskrivning

Översikt

Undersöker möjligheterna i modern ledteknik och hur man framgångsrikt utnyttjar dessa verktyg för att maximera projektets effektivitet och teamarbete för verkliga verkstads- och byggnadsinitiativ. Med specialiseringar inom konstruktionsdesign och konstruktion, transport och bygghantering.

mål

Dagens civilingenjörer står i framkant av tekniken. De är de ledande användarna av sofistikerade högteknologiska produkter - tillämpar de allra senaste koncepten i datorstödd design (CAD) för att stödja design, konstruktion, projektplanering och kostnadskontroll. Byggverksamhet omfattar planering, design, konstruktion och drift av anläggningar som är nödvändiga för det moderna livet, allt från transiteringssystem till offshore-strukturer till rymdsatelliter. Civilingenjörer är problemlösare, möter utmaningarna av föroreningar, trafikstockningar, dricksvatten och energibehov, stadsutveckling och samhällsplanering. När den tekniska revolutionen expanderar, när världens befolkning ökar, och som miljöhänsyn monterar, har civilingenjören en viktig roll att spela för att förbättra livskvaliteten för 2000-talet.

Lärandemål

Som student i MSCE-programmet online kan du förbättra dina kvantitativa beslutsfattande färdigheter och lära dig att motivera ledningsbeslut med data. Du kommer även att undersöka möjligheterna i modern ledningsteknik och upptäcka hur du framgångsrikt kan utnyttja dessa verktyg för att maximera effektiviteten i dina projekt och på dina lag. När du arbetar genom programmets projektbaserade läroplan, kan du börja tillämpa dina ledarskaps- och projektplaneringsmetoder för verkliga verkstads- och byggnadsinitiativ.

Gradskrav

Studenter som inte har en kandidatexamen i civilingenjör men som vill ha en masterexamen i civilingenjör måste slutföra ett broprogram för sitt valda specialområde. Dessa kurser räknas inte för examen. Se specialområdena i detta avsnitt för specifika broprogram. Observera att förutsättningar för brokurser också måste uppfyllas. Se grundkatalogen för beskrivningar av 100- till 400-nivåskurser. Några av brokurserna kan avstå beroende på studentens bakgrund.

Programmet som visas nedan erbjuder många specialområden, var och en med egen lista över obligatoriska och valfria kurser och broprogram. När valet av specialisering har gjorts, konsulterar studenten sin specialiseringsrådgivare för att planera och utveckla en individualiserad och sammanhängande sekvens av kurser som uppfyller kraven på minst 30 högskolepoäng.

Andra lämpliga valfria ämnen kan tas under förutsättning av programrådgivare.

Studenter som får ekonomiskt stöd vid någon tidpunkt i sina studier måste slutföra 6 högskolepoäng av CE 701 Masters Examensarbete. Alla studenter kan ersätta magisterexamen i sitt program.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the ... Läs mer

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the goal of providing an exceptional teaching, learning, and living environment. Läs mindre