Civilingenjör i hållbar energiteknik

Allmänt

Programbeskrivning

Civilingenjör i Sustainable Energy Engineering

Undervisningsspråk: Engelska

Startdatum: August

Världen har blivit mycket medvetna om det brådskande behovet av att lösa de många problem som är förknippade med energiförbrukning och klimatförändringar. Den begränsade tillgången på fossila bränslen och behovet av att minska utsläppen av växthusgaser kräver grundläggande förändringar i den globala energimarknaden landskapet. Detta program ger dig möjlighet att ansluta sig till den nya generationen av yrkesverksamma i spetsen för den energi revolutionen.

Den Civilingenjör i Sustainable Energy Engineering är avsedd för studenter med en bakgrund inom teknik eller naturvetenskap, som vill ta ett mer tekniskt perspektiv på utveckling och teknik hållbara energisystem.

Detta är en mycket anpassningsbar program bygger på praktiska och fältarbete erfarenhet.Studenter studerar hållbar energi ur verksamheten, vetenskap och teknik, och lära sig om ett brett spektrum av förnybar teknik som passar olika regioner och samhällen. Detta inkluderar geotermisk energi, vattenkraft, vindkraft och energieffektivisering. Med utnyttjande av Islands 's position som en global ledare inom utveckling av förnybar energi, våra elever uppleva hela hållbar energi processen från kraftverket till utveckling av hållbar energi lag på statlig nivå. Vid genomgången utbildning ska studenten kunna tillämpa sina kunskaper och färdigheter för att utveckla lösningar på energi-relaterade problem.

Personligt studieplan-skräddarsy dina studier efter dina individuella intressen

Eleverna utvecklar en personlig studieplan, med hjälp av en akademisk rådgivare, för att spegla deras intressen som kan utvecklas ytterligare i den slutliga forskningsprojektet.

Student och fakulteten

Island School of Energy utbildar studenter att bli ingenjörer, chefer, politiker och forskare, därför drar vi våra studenter från ett brett spektrum av erfarenheter och bakgrunder.

Samverkan-inside tillgång

Island School of Energy drivs i samarbete med två ledare i området förnybar energi, Reykjavik Energi (Öppnas i nytt fönster) och Island Geosurvey. (Öppnas i nytt fönster) Detta samarbete ger våra studenter exceptionell tillgång till:

  • Förnybara energisystem på Island.
  • Proffs på spetsen för att utveckla och driva förnyelsebara energiresurser.

Behörighetskrav

Kandidatexamen

Grundexamen i en teknisk närliggande område.

Engelska språkkrav

Sökande ska ha goda kunskaper i engelska.

  • Ett minimum TOEFL test poäng av 550 krävs (213 i datorbaserade test, 79 i internetbaserad test)
  • IELTS resultat på minst 6,0 (både generell och akademisk accepterade).

Språkkrav avstående

Vi kommer att avstå kravet på en engelskspråkig certifikat i följande fall:

  • Sökandena infödda / modersmål är engelska
  • Om den sökande har studerat till en högre examen och undervisningsspråket var engelska (minimikrav 3 år på heltid). Ett intyg från universitetet kommer att krävas för att bekräfta detta.

&nbsp

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The mission is to offer a high quality learning experience. Offering opportunities for research, design and the management of systems for sustainable energy, we strive to produce experts in the field ... Läs mer

The mission is to offer a high quality learning experience. Offering opportunities for research, design and the management of systems for sustainable energy, we strive to produce experts in the field for the global community. Läs mindre