Civilingenjör i Human resource management

Allmänt

Programbeskrivning

Inledning

De innovativa och utmärkande dragen hos masterprogrammet är dess fokus på internationella delar av ledningen, dess tonvikt på att öka ledarskapsförmåga och den betydelse som till bygga yrkeskompetens genom kompetens verkstäder. Detta forskarutbildningen är ackrediterat av Chartered Institute of Personal och utveckling (CIPD) som är den ledande branschorganisation i HRM. Akademiker som genomför programmet uppfyller kraven för examen medlemskap i Chartered Institute of Personal och utveckling (CIPD).

Vem är berättigad?

För att ansöka om detta program måste du ha: En hedrar klass 1 grad (eller internationella motsvarande) i ett företag disciplin eller utmärkelser klass 1 examen (eller internationella motsvarande) i en icke-Business disciplin eller yrkeskvalifikationer i Human Resource Management i kombination med betydande relevant yrkeserfarenhet.

Sökande vars första språket inte är engelska kommer att krävas för att lämna bevis på en engelska kvalifikationer. För mer information om behörighet kontakta vår hemsida.

Innehåll Programme

Moduler på Civilingenjör i Human Resource Management är:

  • Ledarskap och karriärutveckling
  • Människor Management & Development
  • Internationella Relationen till medarbetarna
  • Hantera Employee Performance & Reward
  • Organisations Change & Transition
  • Internationell HRM

Programmet använder föreläsningar, fallstudier, seminarier, projekt och presentationer. Det finns ett starkt fokus på ledarskap och personlig och karriärutveckling inom programmet, liksom en betoning på lagarbete, kommunikation, problemlösning och tillämpning av teori till praktik av HRM och arbetsmarknadsrelationer. Bedömningen grundar sig på uppdrag och i slutet av termin undersökningar.

Struktur

Civilingenjör i Human Resource Management är utformad för att fyllas i på ett kalenderår heltidsstudier. Den består av två (heltid) lärde terminer, följt av ett praktiskt projekt, som genomfördes mellan maj och början av september.

Nästa Ingången för detta program kommer att vara September 2017.

DCU erbjuder ett antal stipendier för internationella studenter varje år. För att vara berättigad att ansöka om ett stipendium från DCU måste du först ansöka till och ta emot ett erbjudande om en DCU Masters program.

Ansök online för September 2017 inträde på www.pac.ie/dcu hjälp av PAC-koden DC632

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Dublin City University (DCU) is a young, dynamic and ambitious university, celebrated for being cutting edge and forward thinking. We work closely with industry to give students a modern, relevant, we ... Läs mer

Dublin City University (DCU) is a young, dynamic and ambitious university, celebrated for being cutting edge and forward thinking. We work closely with industry to give students a modern, relevant, well-researched curriculum delivered in world-class facilities. We are noted for having an entrepreneurial, innovative and creative culture... Läs mindre