Civilingenjör i informationsteknologi förvaltning

Allmänt

Programbeskrivning

Civilingenjör i Informationsteknologi Management

The Masters of Science in Information Technology Management (MSITM) ger en stark tekniska och administrativa bakgrunden till dem som är intresserade av att använda informationsteknik (IT) för konkurrensfördelar. Det ger yrkesmänniskor med den kunskap de behöver för att effektivt hantera informationsteknik till stöd för sina affärsmål. Det ger informationssystem (IS) professionella kunskap om den nyaste tekniken och dess användning i applikationsutveckling.

Detta program erbjuds av informationssystem för förvaltningen (MIS) grupp inom DIS Institutionen för beslut och informationsvetenskap. Fakulteten har undervisning och intressen forskning inom många av de områden kring vilka programmet är konfigurerat, såsom e-handel, strategi, beslutsstöd, och en process syn på är utveckling.

Det MITM Programmet är utvecklat för att möta nya användarbehov och-behov i branschen - göra användarna mer IT-kompetensen, och systemutvecklare mer fokuserad på affärsfrågor. För detta ändamål är programmet uppbyggt kring fem stora komponenter (beskrivs nedan). De två första (ledning och är core) ger den studerande ledning och är grunderna, de två mellersta (IT stiftelser och Tillval) ger den roll som IT som stöd för utveckling av generella och specialiserade (eller fokuserade) system, och den sista komponenten ger en möjlighet att syntetisera dessa begrepp genom fall eller ett projekt.

Senast uppdaterad Apr. 2011

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Oakland University fulfills its distinctive role among Michigan public universities by steadily enhancing an intellectual and ethical environment that prepares students to lead and serve in the local ... Läs mer

Oakland University fulfills its distinctive role among Michigan public universities by steadily enhancing an intellectual and ethical environment that prepares students to lead and serve in the local and world communities. Läs mindre