Civilingenjör I Konst Och Kreativ Industri Ledning

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Sedan 2004, tack vare kunskapen från Creative Industries

Frankrike är unikt i sitt välstånd av kulturarv och dess livliga kreativa sektor. Detta land som är känt för sitt "kulturella undantag" stöder en mängd olika produktioner. Frankrike identifierar en unik uppfattning om konstnärliga, kulturella och kreativa varor som skiljer dem över hela världen. Konstnärer och skapare kommer att uppmanas att prata med eleverna för att visa dem mångfalden i fältet och uppmuntra dem att inspireras av deras vision.

Varför välja det här programmet?

  • Fransk ande

Få ut det mesta av vår konstnärliga, kulturella och kreativa organisationens ledning. Frankrike är unikt i sitt välstånd av kulturarv och dess livliga kreativa sektor. Detta land som är känt för sitt "kulturella undantag" stöder en mängd olika produktioner, här ses inte kultur som enbart en vara som någon annan. Frankrike identifierar en unik uppfattning om konstnärliga, kulturella och kreativa varor som skiljer dem över hela världen.

  • Akademisk och professionell expertis

Programmet hanteras av Creative Industries

Från prestigefyllda konstinstitutioner till små dynamiska kreativa företag har vi många samarbetspartners inom konst, kultur och kreativa industrier som erbjuder aktuell kunskap om aktuella metoder, debatter och trender, genom workshops, besök och studier. Dessa yrkesverksamma garanterar en hög kvalitet av kontextuellt lärande och nätverk för att komma åt marknaden.

  • Innovativ pedagogik: Utbildning på plats och studier

Undervisningen är fördjupande, den bygger på forskningsexpertis men har också starka kontakter med proffs, med hjälp av metoder som kurser på plats i konst, kultur och kreativa organisationer, praktiserande workshops med många varumärken, studieresor (franska rivieran, Creative France. ..) och projekt för organisationer inom det kreativa området.

  • Internationellt seminarium

Över två veckor, internationella experter inom konst

  • Möten med skapare

Konstnärer och skapare kommer att uppmanas att prata med eleverna för att visa dem mångfalden i fältet och uppmuntra dem att inspireras av deras vision. Vid gemensamma seminarier kommer våra studenter att träffa andra studenter från konst- och kulturskolor, till exempel designers från Ecole Nationale Supérieure des Arts Décoratifs.

stipendier

Vid KEDGE tror vi starkt att finansieringshänsyn inte bör hindra studenter från att komma åt valet efter eget val.

Vi inser att att ta på examen kräver motivation såväl som personligt och ekonomiskt engagemang. För att hjälpa dig att skapa din egen väg mot din drömkarriär erbjuder skolan en rad stipendier till ambitiösa och begåvade internationella studenter.

Vem kan ansöka om stipendium?

Endast franska studenter som ansöker om vår internationella BBA, vår specialiserade MSc och vår Master i Management Grande Ecole-program är berättigade till dessa stipendier. Utbytesstudenter är inte berättigade till dessa stipendier.

Early Bird Scholarship

Ansökningar mottagna under Early Bird Discount-perioden ges automatiskt 10% rabatt på studieavgiften . För att vara berättigad måste studenten lämna alla nödvändiga dokument för sin ansökan till den 28 februari 2019 på join.kedge.edu.

Medan rabatter på tidig fågel kan ackumuleras med meritbaserade stipendier.

Merit Stipendier

Akademiskt begåvade studenter kan ansöka om meritbaserade stipendier: Achievement Scholarship eller Academic Excellence Scholarship . För att stödja sina ansökningar måste kandidaterna till Merit Scholarships ge ett motivationsutlåtande och bevis på deras akademiska prestationer.

Båda Merit Scholarships är dedikerade till exceptionellt begåvade studenter. Din ansökan kommer att bedömas enligt två kriterier: betyg som erhållits under din intervju med vårt akademiska team och intervjun och akademisk rekord (GPA, GMAT, GRE, etc.).

För att stödja sina ansökningar förväntas studenter ge ett motiveringsutlåtande och eventuella bevis på akademisk kompetens eller utbildningsresultat.

Achievement Scholarship

15% rabatt på studieavgifterna

Academic Excellence Scholarship

20% rabatt på studieavgifterna

De meriterande stipendierna är icke-kumulativa (dvs endast ett merit-stipendium kan beviljas per elev) men kan vara kumulativ med Early Bird Scholarship till 28 februari 2019.

Kristen Hoey Scholarship - ISLI MSc

Detta stipendium är tillgängligt för studenter från USA , med examen från ett universitet i USA , som vill ansluta sig till ISLI MSc-programmet . Detta stipendium delas ut i minnet Kirsten Hoey en talangfull alumnus i ISLI-programmet. Varje år kommer ett utvalt antal amerikanska studenter med utmärkta akademiska dokument att få 50% rabatt på sina studieavgifter . För att vara berättigad ska studenterna skicka in ett motivationsbrev online som kommer att skickas till Kirsten HOEYs familj och MSc program Director.

Kristen Hoey Scholarship kan inte ackumuleras med några andra stipendier.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Läs mer

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Läs mindre
bordeaux , Marseille , paris , Toulon , Shanghai , Dakar + 5 Mer Mindre

Ackrediteringar