Läs den officiella beskrivningen

Att leda ett företag är en komplex utmaning, låt det vara ett litet företag eller en stor en eller en organisation inom den offentliga sektorn. Hantera någon av dem kräver en expert i att analysera, planera, leda, lösa konflikter och problem, upprätthålla arbetsflödet.

Vi presenterar detta tillvägagångssätt för våra studenter, så att de kan klara alla områden av företagsledningen och bli till verkliga företagsledare, allt på professionell nivå.

PROGRAMMET ÄR DESIGNET FÖR INDIVIDUELLA VEM

är kreativa, bra problemlösare, syftar till innovation och redo att möta utmaningar. Vi ser fram emot att tillämpa dem som är ihållande, engagerade och kooperativa när de arbetar i grupper.

HUVUDÄMNEN

Ämnen: Förvaltning och organisationsteorier; Chefsekonomi; Beslutsstödsystem; Strategisk ledning; Innovation och kunskapshantering; Styrsystem; Förändring och krishantering

Ämnen för specialiserad förvaltningskonsultation: Rådgivningsbyråernas struktur och verksamhet; Rådgivningsmetoder och tekniker; Förvaltning av rådgivningsprojekt; Förhandlingstekniker och konfliktlösning

SPECIALISERING

Ledningsrådgivare

KARRIÄRMÖJLIGHETER

  • förvaltningskonsult
  • projektledare
  • affärsman
  • chef för egen verksamhet
  • affärsansvarig

Kvalifikationer som specificeras i examensbeviset

Ekonom i ledning och ledarskap.

Chef för programmet

András Krémer, doktorand

PARTNERS

Budapest handelskammare, MTA GB - Kunskaps- och kommunikationshantering Arbetskommittéer, Ungerska skolan för organisatoriska vetenskaper, Nationella föreningen för kris- och förändringschefer

"Jag kom ursprungligen till Metropolitan för min doktorsexamen i företagsekonomi och ledning. Efter ett händelserikt tre och ett halvt år och en framgångsrik avslutning av mina kandidater fick min erfarenhet mig att komma tillbaka och studera för min magisterprogram i ledarskap och ledning. Tillsammans med att Metropolitan har ett rykte i media för att vara ett av de bästa privata universiteten i Ungern, har skolan banat vägen för att producera världsklass idrottare, mediepersonal och marknadsföringskommunikation. Den vänliga miljön, uppmärksamma men professionella lärare, högsta akademiska klasser och aktiviteter som erbjuds har gjort det enklare att bestämma att fortsätta mina studier här. Metropolitan är verkligen någon studentportfölj till kontinenten och världen överallt, med erbjudanden att studera utomlands inom de europeiska gränserna via ESN-programmet eller över hela världen via AIESEC. Skolan trivs fortlöpande med att förbättra sig och sätta studentens behov först.

På samma sätt hoppas jag att många studenter kommer och kommer att inspireras av kreativitet. "

Tapiwa Munashe Christiana Kainga, student i vårt Management and Leadership MA-program från Zimbabwe.

" Budapest Metropolitan University är ett av de största och viktigaste privata universiteten i Ungern, som innehåller en mängd olika utbildningar på både kandidatexamen och masternivå. För studenter ligger METU i en multikulturell stad som inkluderar studenter nästan från alla över hela världen. Det anses vara en viktig internationell miljö som gynnar studenten att dela med sig av internationella erfarenheter och samarbete med kollegor i den dagliga verksamheten.

Efter början av mina studier i masterprogrammet "Management and Leadership" mötte jag en grupp utestående professorer och instruktörer som samarbetar med oss ​​på ett underbart sätt i ett försök att förmedla sina erfarenheter till oss och göra utbildningsprocessen intressant och roligt genom att använda de senaste tekniska metoderna och akademiska medel i Europa. Vad gäller Management and Leadership-programmet betraktas det som den bästa början för mig i min framtida karriär som jag avser att arbeta som projektledare, vilket är ett kvalitativt steg i min karriär som stadsplanerare, från det tekniska steget till ledningsstadium och hur man bedriver egen verksamhet. Vi studerar många användbara och grundläggande läromedel inom ledningsområdet (t.ex. Innovation och kunskapshantering, strategisk ledning och organisation och organisationsteorier. Mina studier vid Metropolitan University är en intressant och användbar upplevelse och en milstolpe i mitt yrkesliv. rekommendera att alla som vill lära sig i en framstående internationell lärmiljö för att gå med i Budapest Metropolitan University . "

Mostafa Abdelmalek Mahmoud Hawash, från Egypten, student i vårt Management and Leadership MA-program från Zimbabwe.

Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från Budapest Metropolitan University »

Senast uppdaterad May 15, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
4 terminer
Heltid
Pris
2,500 EUR
per termin för studenter utanför EU 2 100 € / semester för EU-studenter
Deadline
Juni 30, 2019
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Kontakt Skolan
for Non-EU students; 15.01.2019 for EU students
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Juni 30, 2019
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Startdatum
Feb. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
for Non-EU students; 15.01.2019 for EU students

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Juni 30, 2019
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Slutdatum

Feb. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
for Non-EU students; 15.01.2019 for EU students
Slutdatum

Welcome to Budapest Metropolitan University