Civilingenjör i Corporate Finance

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Utveckla ekonomisk skicklighet och affärsinblick

Från nystartade företag till stora företag letar alla efter smarta och kvalificerade företagsprofiler. Målet med MSc är att utbilda proffs med en perfekt förståelse för finansiella verktyg, men också affärsbehov för att tillhandahålla tillräcklig expertis för företagsfinansiering i varje situation. Kom assimilera denna kunskap med välutbildad, expertfakultet och ett nätverk av starka partners för att underlätta arbetsplatsen. Här kommer du att förvärva och öva hur företagsfinansiering kan svara på olika affärsutmaningar och förbättra prestanda och värdering.

Med denna MSc kommer du att ge ett verkligt mervärde till din karriär. Du har tillgång till ett brett utbud av möjligheter i både finansiella och företagsinstitutioner.

Att registrera sig i MSc i Corporate Finance-programmet innebär att lära sig om ekonomi i alla typer av situationer från skapande av företag till börsnoterade företag. Kom och lär dig genom att göra!paper, business, finance mohamed_hassan / Pixabay

Varför välja det här programmet?

En erfaren pedagogik

Detta program erbjuder dig en fördjupning i en mycket intensiv arbetsmiljö, blandning online eller blandade kurser, fallstudier, muntliga presentationer och grupparbete.

Det innehåller också ett konferensprogram för en operativ vision av många företagsfinansieringsmetoder. Studenter kommer också att ha möjlighet att delta i affärsspel, workshops om aktuella affärsfrågor, Holt Valuation Challenge och Crowdfunding Valuation Case.

Ett multibransjefokus och specialisering

Studenter lär sig den avancerade kunskapen som krävs för karriärer i stora företag och multinationella företag, inom finansförvaltning, företagssatsningar eller andra finansieringsområden, eller för karriärer inom företagsbank, riskkapital, private equity eller kapitalförvaltning.

IT-kompetensutvecklingen

MSc i företagsekonomi gör det möjligt för studenter att anpassa, upptäcka och bekanta sig med de IT-färdigheter som behövs för deras karriärer som R, VBA, Reuters eller Python, etc.

En internationell vision om affärs- och sociala relationer

En fullständig engelsk läroplan med professorer, föreläsare och ett nätverk av internationella partners kommer att göra det möjligt för studenter att interagera i en globaliserad miljö med en medvetenhet om deras lokalsamhälle och världen över.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Läs mer

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Läs mindre
bordeaux , Marseille , paris , Toulon , Shanghai , Dakar + 5 Mer Mindre