Civilingenjör i IT-administration

Allmänt

Programbeskrivning

Översikt

IT-administrationen och säkerhetsprogrammet tar ett balanserat tillvägagångssätt för programvara och hårdvaruapplikationer och deras konceptuella underlag, och erbjuder en rad specialiseringar som förbereder eleverna att ta ledarroller som IT-administratörer, företagsansökningsadministratörer och databas, nätverk, säkerhet och webbtjänster administratörer.

Varför driva en magister i IT-administration och säkerhet?

Datorsystem och nätverk är en integrerad del av verksamheten och efterfrågan på arbetstagare inom dessa områden kommer att öka när företagen fortsätter att investera i ny teknik. Den stora användningen av elektronisk handel och det ökande användandet av mobilteknik innebär att fler företag använder Internet för att bedriva verksamhet online. Denna tillväxt innebär ett behov av systemadministratörer som kan hjälpa organisationer att använda teknik för att kommunicera med anställda, kunder och konsumenter. Efterfrågan på datasäkerhetsspecialister kommer att växa som företag och regering fortsätter att investera kraftigt i "cybersäkerhet", skydda viktiga datanät och elektroniska infrastrukturer från attack. Fältet för informationssäkerhet förväntas generera många nya systemadministratörsjobb under det närmaste decenniet, eftersom företagen i alla branscher prioriterar högt skydd för att skydda sina data och system.

Varför studera IT-administration och säkerhet vid NJIT?

NJIT har en lång historia av innovation inom digital kommunikation. Med en av de mest datorbaserade intensiva campuserna i nationen har NJIT också pionjerat i applikationerna av ny teknik som lärande verktyg. Universitetet utbildar en av de största grupperna av IT-studenter i nationen. Inte tillfälligt, New Jersey är en av de ledande staterna för datorer och högteknologiska företag. Trettio av landets snabbast växande teknikföretag är baserade i staten och New Jersey rankar 8: e i nationen som cyberstate och 8: e för venture capital investment - 3,5 miljarder dollar - inom informationsteknik och programvara. New Jersey erbjuder den högsta medianlönen i nationen för chefer för informationssystem.

mål

IT-administrationen och säkerhetsprogrammet utbildar studenterna i de begrepp, principer, tekniker och praxis som behövs för att administrera en modern IT-miljö och dess säkerhet. Studenterna kommer att få omfattande praktisk erfarenhet av IT-administration. Säkerhet kommer att vara en del av kärnkurser utöver en viss säkerhetskurs. De som slutför programmet kommer att vara väl förberedda att spela ledarroller som databas-, nätverks-, säkerhets- och webbtjänsteradministratörer, som företagsprogramadministratörer och IT-administratörer.

Lärandemål

Studenter i MS IT Administration

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the ... Läs mer

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the goal of providing an exceptional teaching, learning, and living environment. Läs mindre