Civilingenjör i informationssystem

Allmänt

Programbeskrivning

Översikt

Informationssystem är datorsystem som stöder verksamheten, hanteringen och beslutsfattandet i organisationer. Informationssystem är nu en integrerad del av arbetsmiljön i varje organisation och spelar en viktig roll i organisationen. De är hjärtat i vår internetbaserade ekonomi. Informationssystem gör det möjligt för personer att få tillgång till den information de behöver, samarbeta, fatta beslut och utföra sina jobb och personliga aktiviteter på ett effektivt sätt.

Fältet Informationssystem (IS) syftar till att överbrygga fältet datavetenskap och näringsliv. Det ligger i samspelet mellan dessa två fält. IS-yrkesverksamma tjänar som den kritiska kopplingen mellan de tekniska områdena och andra områden i en organisation.

NJITs IS-professorer är experter på området och är mycket studentfokuserade. NJIT: s IS-studenter placerar bland de högst betalande och mest rikliga arbetena nationellt. NJITs mycket aktiva Career Services Division främjar många samarbets- och praktikmöjligheter med större lokala företag. Detta främjas av vår lokalisering inom Northern New Jerseys höga koncentration av näringslivet och NJIT är bara ½ timme från Midtown Manhattan med tåg. Vi välkomnar både deltids- och heltidsstuderande och erbjuder relativt låga utbildningssatser för regionen.

Civilingenjör i informationssystem (MSIS)

MSIS är en STEM * -grad som förbereder människor att bli affärs- och systemanalytiker, datavetenskapare, system- och applikationsdesigners och designers av användargränssnitt och användarupplevelse. Kurskärnan fokuserar på affärsmining och analys, systemdesign som både extraherar och utnyttjar dessa företagsdata och de tekniker som säkerställer effektiviteten av användargränssnittet för sådana system. Fyra valämnen ger bred flexibilitet för att utveckla kompetens inom relaterad analytik, design, affärs- och beräkningsområden av intresse för studenten.

Förkunskapskrav

(Programmet erbjuds både på campus och online.)

Fältet för IS är i stort sett tvärvetenskapligt. Sökande med examen på något område är därför välkomna att ansöka om MSIS-programmet. En serie "brokurser" används för att utveckla nödvändiga färdigheter hos inkommande studenter som kanske inte har blivit utsatta för vissa delar av IS-läroplanen.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the ... Läs mer

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the goal of providing an exceptional teaching, learning, and living environment. Läs mindre