Civilingenjör i internationell handel

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Erbjuder gemensamt mellan UPF: s International Business School, ESCI och UPF Barcelona School of Management, är civilingenjörsexamen ett internationellt heltidsstudium på engelska. Det riktar sig till kandidater från olika kunskapsområden som önskar erhålla kunskap, tekniker, färdigheter och kritiska attityder för att förstå och lyckas i det globala bolagets nuvarande sammanhang. Programmet innehåller en läroplan praktik och en veckas internationella affärsresa till ett främmande land.

Praktiskt taget fokuserad och internationellt inriktad, är Master of Science i International Business organiserad så att eleverna lär sig om alla processer och strategiska beslut som är inblandade i affärsinternationalisering. Under hela programmet lär eleverna att arbeta på internationella marknader, hantera tvärkulturella team och kommunicera och förhandla internationellt. Programmets läroplan utvecklas parallellt med företagets internationaliseringsprocess: intern och extern diagnos (1: a termen), strategisk planering (2: a termen) och affärsverksamhet (3: e termen).

Magisterexamen i internationellt företag drar nytta av den enastående, handplockade fakulteten för UPF: s världsrättsliga avdelningen för ekonomi och näringsliv och den professionella internationella affärskompetensen hos ESCI, UPF: s etablerade internationella handelsskola. Programmets fakultet är känt för sitt vetenskapliga tillvägagångssätt, deras ständiga bidrag till att skapa kunskap och deras beprövade förmåga att stimulera och förmedla kunskaper.

Varför detta program?

 • Den har professionella från världens internationella affärer och fakulteter från UPF: s institution för ekonomi och näringsliv och ESCI International Business School.
 • Det ger eleverna de ledarskap som de behöver för att kommunicera och förhandla i en mångkulturell affärsmiljö.
 • Det hjälper dig att förstå och genomföra kommersiella, finansiella, mänskliga resurser och operativa strategier och kommer att ge information om de juridiska kraven för företagsinternationering.
 • Det hjälper dig att behärska de analysverktyg som används för att förbereda och genomföra internationella affärsplaner och du kommer att sätta dem i bruk som en del av ditt slutprojekt.
 • Det förutsätter att studenterna genomför en praktikplats som ger relevant arbetslivserfarenhet inom internationell verksamhet.
 • Det skickar studenter på affärsresa för att hjälpa dem att bekanta sig med institutionerna som underlättar internationalisering och erfarenhet av internationella företag.

mål

 • Att tolka nuvarande politiska, ekonomiska och sociala frågor i en internationell affärsnyckel.
 • Att kunna identifiera, analysera och utveckla affärsmöjligheter på internationella marknader.
 • Att förvärva och mäta analysverktyg för att skapa och genomföra en internationell affärsplan och genomföra dem i kursens slutprojekt.
 • Att utforma och genomföra analytiska, operativa och strategiska funktioner i den internationella verksamheten.
 • Att utveckla och genomföra de kommersiella, finansiella, mänskliga resurserna och verksamhetsstrategierna och känna till de juridiska kraven för internationaliseringen av företaget.
 • Att främja de förvaltningskunskaper som krävs för kommunikation och förhandlingar i en mångkulturell affärsmiljö.
 • För att få relevant yrkeserfarenhet inom internationell verksamhet när det gäller att slutföra master of science praktik.

Vem är det till?

Magisterexamen i internationell verksamhet riktar sig till nyutexaminerade och juniorprofessorer med olika bakgrund som vill förvärva ett realistiskt, praktiskt och professionellt perspektiv på internationell verksamhet.

Ta reda på vad du ska lära dig.

ESCI

Profil

Arbetserfarenhet

Engelska kravet

Alla bakgrunder

Vi söker kandidater med högst 3 års arbetslivserfarenhet.

TOEFL IBT:

CAE: C1

IELTS:

Engelska modersmål och de som har studerat sin kandidatexamen helt på engelska behöver inte presentera det nämnda certifikatet.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Thanks to the experience acquired throughout the years in the service of teaching and research, the UPF is launching a new way of understanding training within the business management and public admin ... Läs mer

Thanks to the experience acquired throughout the years in the service of teaching and research, the UPF is launching a new way of understanding training within the business management and public administration sector: the Barcelona School of Management. Läs mindre
Barcelona , Barcelona + 1 Mer Mindre