Civilingenjör i internationell verksamhet

Allmänt

Programbeskrivning

Översikt

Vi är här för att hjälpa dig att förbereda dig för en blomstrande karriär i internationell verksamhet.

Under hela mastern i internationell affärsverksamhet utvecklar du problemlösande och kritiska tänkande färdigheter inom ramen för handel över nationsgränser. I slutet av kursen kommer du att ha en expansiv kunskap om hur organisationer fungerar över ekonomier, valutor och regelverk. Du blir också expert på att engagera dig med intressenter från olika kulturer och jobba effektivt i ett team med flera platser.

Vår internationella verksamhet Masters kurs kommer öka din medvetenhet om nya handelsblock och deras inverkan på företag och chefer.

Kursen omfattar kärnverksamhetsämnen, såsom redovisning, ekonomi och strategi, inom ramen för internationella regelverk och affärspraxis. Det betonar också etiska och miljöfrågor som blir allt viktigare inom den globala affärsmiljön.

University of Stirling Management School

På University of Stirling Management School är principen om ansvarsfullt företagande, politik och praxis centralt för allt vi gör. Denna vision hjälper oss att utrusta våra elever effektivt med kompetensen att fungera som globala medborgare, som kan ta itu med samhällets behov.

Som medlem i Chartered Association for Business Schools har vi starka kopplingar till industrin och har nyligen tilldelats Small Business Charter för engagemang med lokala och regionala företag.

Vi är i en elitgrupp av handelshögskolor globalt - och en av endast 14 i Storbritannien - att hålla ackreditering från Association of MBAs (AMBA) för både våra MBA och MSc Business and Management (MBM) kurser.

Bästa skäl att studera hos oss

# 1 Du får möjlighet att arbeta på ett verkligt konsultstilprojekt inom ett företag

# 2 Som en del av kursen ökar vårt innovativa Flying Start Leadership Program din personliga utveckling och ger dig nya karriärkunskaper

# 3 Du lärs av expert akademisk personal som har omfattande affärs- och konsultupplevelse

Kursens mål

Kursen ger dig de viktigaste färdigheterna och erfarenheterna som du behöver förverkliga din karriär på en internationell arena. Du kommer:

  • utforska relevansen av den internationella handeln i dagens affärsmiljö
  • förstå de utmaningar och möjligheter som följer av globaliseringen
  • utveckla olika metoder för att hantera företag i den globala miljön
  • undersöka de etiska och miljöfrågor som har uppstått till följd av globaliseringen och deras inverkan på konsumenterna
  • odla förvaltningskunskaper i rapportskrivning, nätverkande, kritiskt tänkande och grupparbete
  • fokusera på personlig och professionell utveckling för att förbättra ditt lärande under läsåret

Förbereda företagsledare för framtiden

Förskoleutbildning vid University of Stirling går utöver läroböcker och föreläsningsrum, vi fokuserar också på din personliga och professionella utveckling.

Vårt unika program för Flying Start Leadership utrustar dig med medvetenheten, kunskapen och tekniken som är nödvändiga för att bygga en framgångsrik karriär. Dessa sträcker sig från praktiska färdigheter, som effektiv public speaking, till att utveckla sätt att arbeta under tryck i svåra situationer och hantera konflikter. Läs mer om Flying Start .

Att göra mest av mästare

Vi vet att öka din anställbarhet till en rad internationella företag och organisationer är en viktig drivkraft för att ta en magisterexamen. Genom att göra det mesta av mastersprogrammet kan du starta din karriär genom att genomföra ett arbetsbaserat projekt för din avhandling. Projektet kommer att vara lösningsfokuserat och ta itu med verkliga forskningsbehov inom en organisation. Gå till " Making the Most of Masters" hemsida för att se mer information.

Förberedelser för internationella studenter kommer att studera i Storbritannien

Förbered dig för framgång är ett interaktivt webinlärningsverktyg för internationella studenter som kommer till Storbritannien för att studera. Ta en titt på webbplatsen Förbered dig till framgång för att få mer information.

MSc International Business Research-Based Learning Prize

Ett forskarbaserat pris på £ 200 är öppet för alla studenter som bedriver MSc i International Business-avhandling eller konsultprojekt och delas ut till den student vars avhandling eller konsultprojekt får högsta betyg. Priset kan delas om mer än en elev uppnår högsta betyg.

Kursinnehåll

Ett forskningsbaserat pris är öppet för alla studenter som utför avhandlings- eller konsultprojektet och tilldelas den som lämnar det bästa arbetet. Priset kan delas om mer än ett avhandling / konsultprojekt uppnår högsta betyg.

Undervisning

Undervisningen genomförs genom en blandning av föreläsningar, seminarier, workshops, studiebesök, presentationer och fallstudieövningar.

När du framgångsrikt slutförde kursens lärda element kommer du att bli tilldelat ett doktorsexamen. Du kan sedan fortsätta till MSc genom att fylla i antingen en 10.000-ordsavhandling eller genomföra ett konsultprojekt.

bedömning

Du kommer att bedömas genom en kombination av kurs och tentor, inklusive skriftliga uppdrag och presentationer.

Kursdirektör

Jenoah Joseph

44 (0) 1786 467380

msc-ib@stir.ac.uk

Avgifter - 2018/2019

  • Hem / EU: 7 900 £
  • Utomeuropeiska: £ 15,250
Senast uppdaterad May 2018

Om skolan

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Läs mindre