Civilingenjör

Allmänt

Programbeskrivning

Arbets- och organisationspsykologi MSc

Fokusera på de psykologiska processerna som påverkar arbetslivet. Lär dig att förutsäga, förstå och förbättra arbetsplatsens resultat.

Nyckelinformation

 • Namn: Arbets- och organisationspsykologi
 • Kvalifikation: MSc
 • Nivå: Postgraduate
 • Studieform: Heltid
 • Varaktighet: 1 år
 • Undervisningsavgifter: 11 500 £ *
 • Stipendier: Ja *
 • Nästa startdatum: september 2018
 • Framtida startdatum: september 2019
 • Utbildning utomlands: Nej
 • Validering: Regent's University London

Översikt

MSc yrkes- och organisationspsykologin är ett heltidsprogram som fokuserar på de psykologiska processer som är relevanta för arbetsplatsen.

Med utgångspunkt i nuvarande och historisk teori och forskning kan programmet förstå, beskriva och förutse arbetsplatsens resultat och utveckla sätt att förbättra dessa resultat.

Programmet innehåller en rad moduler baserade på den nya läroplanen för British Psychological Society (BPS), inklusive moduler om "välbefinnande på jobbet", "lärande, utbildning och utveckling", samt en modul som involverar arbetslivserfarenhet.

Din lärande erfarenhet kommer att berikas av små gruppföreläsningar och seminarier, karriärstöd och en personlig handledare.

Strukturera

Längd

Detta är ett års heltidsprogram bestående av tre villkor.

Ytterligare information

Programmet kommer att omfatta de centrala kunskapsområdena som fastställs av Arbetspsykologiska avdelningen, av British Psychological Society. Dessa är: Lärande, utbildning och utveckling, psykologisk bedömning på arbetsplatsen, välbefinnande på jobbet, ledarskap, förlovning och motivation, arbetsdesign, organisationsförändring och utveckling och professionell praxis.

Under hela programmet kommer du att undersöka sätt att tillämpa teori för att träna och utveckla en rad olika färdigheter, inklusive: branschrelevanta tekniska färdigheter, forskningsfärdigheter och interpersonella färdigheter.

Unikt för kursen är en professionell övningsmodul, som kräver att du fullgör en månadspraktik / -placering inom en organisationens mänskliga resursfunktion. Den här modulen gör att du kan utveckla dina praktiska och professionella färdigheter, samt att bevittna hur teori kan implementeras i praktiken. Stöd till att hitta en placering kommer att ges av Karriären

moduler

Term 1

 • Lärande, utbildning och utveckling
 • Psykologisk bedömning på arbetsplatsen
 • Välbefinnande på jobbet
 • Forskningsmetoder 1

Term 2

 • Ledarskap, Förlovning och Motivation
 • Arbetsdesign, organisationsförändring och utveckling
 • Forskningsmetoder 2

Term 3

 • Yrkesutövning
 • Avhandling

Undervisning

Studiemetoder

Inlärnings- och undervisningsmetoderna kommer att innehålla seminariebaserade föreläsningar, seminarieaktiviteter, gästföreläsningar, studentledda diskussioner, fallstudieanalys och andra interaktiva metoder för lärande.

Kursen lärs av yrkespsykologer och organisationsbeteende specialister, vilka är aktiva branschexperter, och som kan berika lärmaterialet med sina erfarenheter. Dessa individer kommer också att vara akademiska medarbetare som deltar i den akademiska verksamheten för att stödja kunskapspridning och bidrag till den kunskapen.

Bedömningsstruktur

Bedömningen kommer att omfatta både teoretiska och praktiska delar av kursen.

Till exempel kommer du att bedömas på:

 • tekniska färdigheter, t.ex. hur bra du skriver ett företagsförslag eller en personlighetsprofil
 • kommunikationsförmåga, t.ex. hur bra du formulerar och kommunicerar dina idéer
 • forskningsfärdigheter, t.ex. genom din avhandling

Studenter med funktionshinder

Vissa klasser levereras i undervisningsrum som nås via trappor. Om du har ett tillstånd som påverkar din rörlighet och du behöver golvrum eller rum med hissåtkomst, var vänlig och meddela Studentregistret så snart som möjligt. Du rekommenderas också att kontakta handikappansvarig.

Karriärer

Framtida möjligheter

Detta program erbjuder stolt Professional Practice-modulen för att hjälpa dig att få praktisk erfarenhet från industrin och få din fot i dörren. Modulen utvecklar inte bara dina yrkeskunskaper, utan ger dig också ett nätverk av stöd till din karriär.

De ytterligare kvalifikationerna hos ackrediterad medlare och kvalificerad testanvändare gör att du kan erbjuda något unikt inom branschen och ge dig en konkurrensfördel.

Efter avslutad kurs kommer studenterna att kunna arbeta som interna konsulter inom HR-funktioner i organisationer, såsom HR-chefer, Lärings- och utvecklingsspecialister, Rekryterings- och personalspecialister och Talent Management Specialists. Kandidater kommer också att kunna arbeta som externa konsulter, oberoende utövare eller akademiker / forskare.

Ingångskrav

Akademiska krav

En Regents utbildning ger dig en hög personlig uppmärksamhet, och detta börjar från det ögonblick du ansöker om att studera hos oss. Vi vill förstå vem du är och vad dina färdigheter och intressen kan vara - vi är intresserade av din potential och dina tidigare prestationer. Vi granskar varje ansökan fullständigt och på dess individuella meriter, med tanke på alla dina färdigheter, intressen och attribut.

Typiskt kommer vi att göra ett erbjudande till en student som håller en lägst andraklass (2: 2) UK Honours grundutbildning från en erkänd institution och kommer att bedöma din ansökan om färdighet i matematik, och frågar efter en GCSE matematik grade AC / 9-4 . Andra likvärdiga internationella kvalifikationer från erkända institutioner kommer att godtas.

Sökande som uppfyller lägsta akademiska krav kommer att uppmanas att delta i en intervju med akademisk personal.

Engelska krav

Vi behöver bevis på engelska färdighet. Till exempel ber vi om:

 • En avslutad grundutbildning studerade på engelska från ett majoritets engelsktalande land
 • IELTS: 6,5 totalt, med minst 6,0 i varje enskild komponent

Denna lista är inte uttömmande, vi kommer att se över de engelska kvalifikationer som du har som en del av din ansökan och vara i kontakt om vi behöver något ytterligare.

För sökande som vill förbättra sin engelska språkkunskaper, se vår engelska kurser.

On-Campus diagnostisk test

För erbjudandeinnehavare i London kan vi tillhandahålla ett kostnadsfritt engelska diagnostiskt test på campus. Detta prov måste ordnas i förväg. Observera, detta är ett diagnostiskt test för Regent's University London .

avgifter

Kursavgifter fastställs för universitetets räkenskapsår som löper från 1 augusti till 31 juli.

Avgifter september 2018

 • Full kursavgift: £ 11 500
 • Hem / EU-förskott: £ 1.000 (återbetalas ej)
 • Förskottsbetalning utanför EU: 4 000 £ (återbetalas ej)
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Regent's University London is London's only independent, not-for-profit university, with a highly cosmopolitan community based in royal Regent's Park and Marylebone.

Regent's University London is London's only independent, not-for-profit university, with a highly cosmopolitan community based in royal Regent's Park and Marylebone. Läs mindre