Civilingenjörsingenjör

Allmänt

Programbeskrivning

Kursöversikt

University of Hull är beläget i ett område med en livlig och växande industri och är värd för stora aktörer inom flyg-, kemisk, teknisk design, läkemedels-, transport-, marin- och energibranscher. Detta gör staden till den perfekta platsen att studera maskinteknik - den största teknikdisciplinen som erbjuder karriärutveckling i de flesta industrisektorer.

Vår MSc-maskinteknik har anställbarhet i hjärtat och ger dig möjlighet att utveckla djup kunskap, förståelse och förståelse för teoretiska och praktiska tillämpningar av maskinteknik, inklusive en kritisk medvetenhet om aktuella frågor och utveckling. En stark tonvikt läggs på praktisk tillämpning av kunskap. Universitetet har starka, direkta förbindelser med industrin, vilket ger dig möjligheter att arbeta med verkliga tekniska projekt och förbättra dina karriärmöjligheter. Detta program har utvecklats för att ge en topp-up för kandidater som har avslutat en BIng i maskinteknik eller ett relaterat ämne.

Ackrediterat av Institution of Mechanical Engineers (IMechE) och Institutionen för teknik och teknik (IET) uppfyller detta program delvis de akademiska kraven för registrering som en Chartered Engineer. Ackrediterade kandidatexamen som också har en ackrediterad BIng (Hons) kommer att kunna visa att de har uppfyllt utbildningsbasen för CEng-registrering.

Vad du ska studera

Kärnmodul

Alla moduler är beroende av tillgänglighet och listan kan ändras när som helst.

  • Individuellt projekt

Obligatoriska moduler

Alla moduler är beroende av tillgänglighet och listan kan ändras när som helst.

  • Statistiska metoder och tillförlitlighetsteknik
  • Projektledning och forskningsfärdigheter
  • Hållbara tekniksystem

Valfria moduler

Alla moduler är beroende av tillgänglighet och listan kan ändras när som helst.

  • Energiteknik
  • Teknik för kvalitet och Six Sigma
  • Avancerat material och bearbetning
  • Beräkningsvätskedynamik och värmeöverföring
  • Byggnad och design av energisystem

gears, cogs, machineMustangJoe / Pixabay

Framtida prospekt

Denna MSc ger dig färdigheter, kompetenser och kunskap för att bli framgångsrik på arbetsplatsen och förbereder dig att gå vidare till specialist Ph.D. studie.

Det finns många möjligheter att arbeta med lokala företag och organisationer under programmet, vilket förbättrar din anställbarhet.

Du kommer att utveckla kunskap, färdigheter och förtroende för avancerade ämnen inom maskinteknik, tillsammans med de överförbara färdigheter som krävs av en rad dagens tekniska organ, proffs och chefer.

Utforska den virtuella turnén

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/mechanical-engineering

Ingångskrav

Normalt kan en Honours-examen (vanligtvis 2.2 eller högre, eller internationellt motsvarande) inom en teknik eller relaterad disciplin, men mindre välkvalificerade sökande med relevant industriell erfarenhet övervägas.

Internationella studenter

Om du behöver studievisum för nivå 4 för att studera eller om ditt första språk inte är engelska måste du tillhandahålla acceptabelt bevis för din engelska.

Denna kurs kräver akademiska IELTS 6.0 totalt sett, med inte mindre än 5,5 i varje färdighet.

Om din engelska för närvarande inte når universitetets standard för detta program, kan du vara intresserad av en av våra engelska språkkurser.

Om du vill ha mer information om detta program från University of Hull , fyll i formuläret och läs vår integritetspolicy.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Läs mer

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Läs mindre