Civilingenjörsingenjörsbyggnad

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Vem är det till?

Kursen är för professionella ingenjörer som vill specialisera sig inom byggteknik eller gå in på detta kompetensområde för att främja sin karriär. Normalt har studenter en doktorsexamen i teknik eller en relaterad disciplin. Studenter som inte har civilingenjörsutbildning har vanligtvis relevant yrkeserfarenhet inom byggnadsstrukturer så att de är bekanta med att arbeta inom den specifika tekniska domänen.

Vi uppmuntrar studenter att utforska och leta efter ursprungliga lösningar inom en stödjande och välutrustad miljö. Studenter får erfarenhet av att arbeta med tekniska projekt som är utmanande, men oerhört fördelaktiga för sin framtida karriär. Vi vill att våra studenter ska gå och jobba över hela världen så att vi främjar innovativa sätt att designa i en studio.

Kursdirektör, Dr Tatyana Micic

mål

Från att analysera hur kolfiberfibrer kan minska effekten av korrosion i betong för att få insikt från experter som utvecklar den nya Forth Bridge har denna Civilingenjörsbyggnad konstruerats så att den kan utvecklas till ett eget område för konstruktionsexpertise.

Som avdelning har vi breda intressen från att definiera nya strukturformer till praktisk tillämpning av nya material. Vi tror att civilingenjör är ett kreativt och samarbetande yrke, lika mycket som en teknisk. Kursen ger dig verktygen för att fördjupa dig både i den analytiska och experimentella sidan av ämnet, så att du kan undersöka olika problem för att skapa egna strukturella lösningar.

Civilingenjörsbyggnaderna MSc speglar branschpraxis, så du kommer att arbeta i grupper med dina kollegor från första termen och vidare från en grupp av världsledande ingenjörer med olika forskningsstyrkor. Från jordbävningsteknik till hållbar konstruktion har du möjlighet att lära dig i bredd och djup med hjälp av avancerad industriprogramvara för att utveckla säkra lösningar för verkliga projekt.

Ingångskrav

Sökande ska inneha en andrahandsexamen i civilingenjör eller ett relevant ämne eller motsvarande från en internationell institution.

Andra lämpliga kvalifikationer

Om du inte kvalificerar dig för direktträde, kan du vilja följa en Graduate Diploma Pathway till programmet via en av våra partners.

Engelska krav

För utländska studenter vars första språk inte är engelska krävs följande kvalifikation:

  • IELTS: 6,5. På grund av förändringar i UKVIs lista över SELTs kan vi inte längre acceptera TOEFL som bevis på engelska för studenter som behöver en CAS från och med april 2014.
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for ... Läs mer

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for over a hundred years. Läs mindre