Läs den officiella beskrivningen

Kandidaten kommer att kunna leda utbildningsinvesteringsprojekt med kapacitet att utforma, välja, producera och utvärdera användningen av teknik i utbildningsområdet. Programmet låter eleverna utforska omfattningen av användningen och produktionen av lärande resurser, till exempel möjligheterna som erbjuds av virtuell och förstärkt verklighet för en kreativ och transformativ undervisning.


behörighet

  • Chilenska och utländska sökande måste presentera sin ursprungliga eller legaliserade chilenska gymnasieskolan för en notarie.
  • Presentera klar och läsbar kopia av båda sidor av ID-kort.
  • Uppfyller övriga krav som fastställts av universitetet för ingången, för tävlingen eller programmet i fråga.


Beskrivning av läget

Online läget kan innovation i byggandet av lärande, som kombinerar användningen av flera multimediaresurser (video, interaktiva moduler, animationer, spel, frågesport, virtuell interaktion, digitala bibliotek, videokonferenser, virtuella rum, etc.) genom plattformen Virtual learning Universidad UNIACC .

På så sätt utvecklar eleverna sina processer på ett flexibelt sätt, enligt sina egna egenskaper, för att gynna deras lärande genom självhantering av tid, göra studier, arbete och personliga livskompatibla, så att man på så sätt får maximal nytta av individuell motivation.


mesh


Är plikt skatt tas ut och Anmälningar?

För information om taxor och värde i början av nästa klass, kontakta Antagningsavdelningen.
Program undervisas på:
Spansk

Se 8 fler kurser från Universidad UNIACC »

Senast uppdaterad May 13, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Maj 2019
Duration
1 termin
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Maj 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Maj 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum